10 Gün önce artık en azından 1e kadar durmuyor diyordum şimdi geç yatıyor sabaha kadar uyanmaları zaten coktu şimdi uyanık gibi birseyiz.Ya dişten yada dönmeyi ögrenip ona kafayı taktı ataklandı atakanBu uyanmalar dişten sanırım kızlar. Geçen hafta biz de öyleydik. Haftasonu dîşimiz yardı, bu hafta daha îyiyiz.
aynen canım su havada cıbıl cıbıl gezıodum.bugun bıtmek uzere usumeye baslaım terlık corap takındım.olunca gecer canım.ben olmadan cıkolata krızıne gırdım.oncedende oyle olurdu anlardım regl olacagımı.bu sefer aklımın ucundan gecmedı.bıde benım cook aggrılı olurdu bu sefer hıc hıssettırmedı sagolsun.
umarım hep agrısız olur
ne albümü kız albümmü açtınızz
Geçmiş olsun, biran evvel atlatırsın inşallah.herkese cok teşekkur ediyorum...dun sabah bişeyim yoktu birden ogleden sonra ateşim çıktı halsizlik üşütme bogazım okadar agrımıyordu ama bugun yutkunamıyorum..antibiyotik içmeyi hiçç istemiyorum ama mecburum yoksa atlatman çokk zor dedei..rapor konusunada gelince 4 çalışandık kızlar bitanesi işten cıktı diğeri erken dogum yaptı 2 kişi kaldık diğerinin surekli dısarda işleri var ofisi kapatıp gidemem 4u beklicem mecbur ama haftasonuna daha çok varr
Gonder canim kilolar gitcekse eger 4 tane birden bakim. Bakici arayanlar gonderin bebeleriiidiyetisyen dusunen hatunlar benim bebeleri gonderiyim size hamile kalmadan onceki kilomun 3kg altina inmis durumdayim sezeryan gobegi de kalmadi wallahi
Cnm cok sevinirim paylasirsan eger. Bende gitmeyi dusunuyorum ama cok arastirip gidemen ewe yakinbitane bulup gitsemmi diyorumben diyetisyene gidecem arastırmalarım bitsin paylaşırız sizlede
İkinci yeni kilo demek kilo kilo ustune hayatta veremeyizhemen ikinciyi yapalım o zaman biz de
vayy ascılıgın tuttu demek bebeler napıyo o arada cnm ablam yurutac almıs bebelere valla nazlı kızımın pek hosuna gıttı hemd ben cok rahar ettım mutfakta yanıma alıyorum no stres ne yorulmamasallah dıyeyımde arka arka gıdıyo bu daha cabuk yurıyecekmıs ole derler eskıler afıyett olsunnn
Esim samsunlu. Bulvar galibaBende karadenizliyim. Samsun
Gonder canim kilolar gitcekse eger 4 tane birden bakim. Bakici arayanlar gonderin bebeleriii
Cnm cok sevinirim paylasirsan eger. Bende gitmeyi dusunuyorum ama cok arastirip gidemen ewe yakinbitane bulup gitsemmi diyorum
İkinci yeni kilo demek kilo kilo ustune hayatta veremeyiz
Bendemi alsam bi yurutec bel fitigi olmak uzereyim
Bende karadenizliyim. Samsun
Gonder canim kilolar gitcekse eger 4 tane birden bakim. Bakici arayanlar gonderin bebeleriii
İkinci yeni kilo demek kilo kilo ustune hayatta veremeyiz
hemen ikinciyi yapalım o zaman biz de
Masallah sanabendede var iki tane bide pis olan bogazim var napiyim sekerim yemek yemeyi seviyorum. Gelsin mantilar gitsin mihlamalar amannn sabahlar olmasin
vayy ascılıgın tuttu demek bebeler napıyo o arada cnm ablam yurutac almıs bebelere valla nazlı kızımın pek hosuna gıttı hemd ben cok rahar ettım mutfakta yanıma alıyorum no stres ne yorulmamasallah dıyeyımde arka arka gıdıyo bu daha cabuk yurıyecekmıs ole derler eskıler afıyett olsunnn
kg ya garanti veririm 54 ile hamile kaldim simdi 51 im amaaa iki bebenin psikolojik yan etkileri konusunda mesuliyet kabul etmiyorum
ahh guzelim walla yemesini ben de cok seviyorum da beni vuran uykusuzluk galiba
off canim manti cekti bu aradaa
kg ya garanti veririm 54 ile hamile kaldim simdi 51 im amaaa iki bebenin psikolojik yan etkileri konusunda mesuliyet kabul etmiyorum
ahh guzelim walla yemesini ben de cok seviyorum da beni vuran uykusuzluk galiba
off canim manti cekti bu aradaa
canım çukurambarda yöresel türk mutfağı diye bi yer var, vaktin varsa bi koşu git, olmadı ara getirsinler yakın nasılsa. bizim favori mantı yerimizdir. kaliteli kıymalı ve gerçekten çok lezzetli, hanımlar açıyor orada. bana teşekkür etcen
arkadaşlar selam,
yine sayfalar uçmuş hızınıza yetişmek nemümkün.. hasta olan arkadaşa çok geçmiş olsun.. ankaraya kar da yağmadı ortalık mikrop kaynıyor. kızıma dünden beri ferrum veriyorum, ferrum kaka rengini değiştiriyor muydu? bir de doktor ek gıda tattır demişti ben çorba verdim meyve rendeleyip verdim. onlarda mı etkiledi bilemiyorum. 3 gündür uyumuyorrrrrrr zati gündüz uykumuz keyfe kederdi. şimdi gecede 2 saatte bir kalkıyor.. doktorumuz daha diş yok dedi. eee ne oldu bu çocuğa uykusuzluktan algılarım bile zayıfladı. zaten kilolar almış başını gitmiş vermem geren 13 kilo var 15 olsa daha iyi. istanbul ekibi baharı bekliyor sanırım:)) biz ankaralılar da baharda bir buluşma ayarlarım derim ne dersiniz:)))
arkadaşlar selam,
yine sayfalar uçmuş hızınıza yetişmek nemümkün.. hasta olan arkadaşa çok geçmiş olsun.. ankaraya kar da yağmadı ortalık mikrop kaynıyor. kızıma dünden beri ferrum veriyorum, ferrum kaka rengini değiştiriyor muydu? bir de doktor ek gıda tattır demişti ben çorba verdim meyve rendeleyip verdim. onlarda mı etkiledi bilemiyorum. 3 gündür uyumuyorrrrrrr zati gündüz uykumuz keyfe kederdi. şimdi gecede 2 saatte bir kalkıyor.. doktorumuz daha diş yok dedi. eee ne oldu bu çocuğa uykusuzluktan algılarım bile zayıfladı. zaten kilolar almış başını gitmiş vermem geren 13 kilo var 15 olsa daha iyi. istanbul ekibi baharı bekliyor sanırım:)) biz ankaralılar da baharda bir buluşma ayarlarım derim ne dersiniz:)))
ferrum kakanin rengini de degistirir bebeyi huzursuz ve mutsuz yapar
yani biz iki kere denedik biri 4 aylik biri 6 aylikken iki bebede de ayni etkiyi yapti
6. ay gibi butun bebelerin annelerine bir garezi var hicbirimiz nedenini cozemedik ama duzelecek diye ben kendimi avutuyorum en azindan
ankarada bulusma guzel olur soyle acik hava bir yer ohh
ferrum kakanin rengini de degistirir bebeyi huzursuz ve mutsuz yapar
yani biz iki kere denedik biri 4 aylik biri 6 aylikken iki bebede de ayni etkiyi yapti
6. ay gibi butun bebelerin annelerine bir garezi var hicbirimiz nedenini cozemedik ama duzelecek diye ben kendimi avutuyorum en azindan
ankarada bulusma guzel olur soyle acik hava bir yer ohh
Ahlatlıbele gidelim atalım bebeleri çimlere Oh missss desende inanmayın arkalarında koşturmaktan daha çok yorulacağız
bir an gozumde canlandi muhtemelen bebeler de birbirlerinin pesinden kosacaklar
bir yone dogru kosan bir guruhh[/QUOTE
dahası birkaç yıl sonrası var:))) bankadan bir arkadaşımın 2 yaşındaki oğlunun doğum günü partisine gitmiştik aralıkta. ortada bıcır bıcır aynı yaşta çocuklar vardı, kim bu arkadaşlar dedim. biz 2010 aralık annesiyiz dedi:))))
dün sağlık ocagına zar zor yetiştim dr bi baktı boğazın apse dolu dediikulaklarım tıkalı resmen iltihaptan yutkunamıyorum antibiyotik verdi içmezsen iğnelik olursun bu senin için daha kotu dedi ve ben şu halimle yine işteyim
demir kaka rengini değiştiriyor canım, doktor yazarken uyarmıştı bu konuda. uyku bölünmesi (senaysen de yazmıştı) galiba sindirememekten de oluyor. diş bi de öyle 2 günde gelen birşey değil canım, bizimkinin 1 aydır altta dişi var ama ucufırlasa rahatlıcak derken bu sefer üstler kaşınmaya başladı. kilo konusunda da aynıyız, ama bi tarafım akşama ne yapsam da keyifli bi yemek olsa diye düşünüyor
şimdi ankarada kimler vardı, hatırladığım
senaysen
alsen
mepgvn
ouzi
cevre_en
bi de ben
8 martta buluşalım bence, tarihine uygun bi görüşme olur. (gerçi o zamana diz boyu kar olur)
buluşalım tabi ya, ayarlayalım bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?