2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya ek gıda konusunda biraz cahil kaldım tahıllı gıda olarak ne veriosunuz muhallebi sizce besleyicimi nasıl yapıosunuz bidee marka olarak ne çnerirsiniz

kızlar ya ek gıda konusunda biraz cahil kaldım tahıllı gıda olarak ne veriosunuz muhallebi sizce besleyicimi nasıl yapıosunuz bidee marka olarak ne çnerirsiniz

ben bebelac çavdarlı mısırlı veriyorum ve kızım bayılıyor mmmm mmmm diye sesler çıkararak yiyor:125: bence muhallebi besleyicilikten çok gereksiz kilo aldırıcı. tahıllılardan hangisi olursa olsun faydalı bence, beslenmelerinde olmalı mutlaka, hem bizimkinin kaka düzenini de yeniden sağladı bu mama..

az önce Talya'ya elma vereyim dedim, her zaman verdiğimden kalmamış, ayyy hala gülüyorummmm
ben de dedim olandan vereyim, eşim sever granny smith elmalar var ya yeşil ekşi sulu büyük anam rendeledim neredeyse süt çıktı elmadan garip bi suyu oldu. neyse bizimkine sundum, o da ne- yavrum ilk yudumunu alır almaz elmacıkları gözlerinin üstüne çıktı sanki, nasıl bi surat büzüştürme anlatamam 2. kaşıkta hele artık vücudu da iyyyyk diyince bıraktım, gittim armut getirdim. bu sefer negatif transfer mi oldu ne, onu da yemedi

haklısın canım 15 gün sonra 6 aylık olcaz bende alıım ozaman nasıl veriosun içine ne koyuyosun hangi öğünde veriyosun

aynı elmadan bende vermiştim hem suratını ekşitiyodu hemde ağzını açıp istiyodu

Slm kızlar nasılsınız, hasta olan arkadaşa çok geçmiş olsun.
Bi tane mouse canavarımız var, hemen elini atıyor :)
Kızlar gece tok tutacak hangi mamayı önerirsiniz, arı mamanın mamaları biberondan geçmiyor, oğlumda sinirlenip bırakıyor.
Sabaha kadar uyutacak bir mamaya ihtiyacım var...

kızımı kokladım öptüm oynadım geldim teysesi okul tatil die ewde onuna resmen kankalar çok sewiyoe teyzesini sanırım cüssesine en yakın onu buluyor

haklısın canım 15 gün sonra 6 aylık olcaz bende alıım ozaman nasıl veriosun içine ne koyuyosun hangi öğünde veriyosun
ben bi sabah kahvaltı olarak bir de akşam öğününde veriyorum. 120 cc mama yapıyorum içine tepeleme 5 tatlı kaşığı bu mamadan katıyorum.

kızımı kokladım öptüm oynadım geldim teysesi okul tatil die ewde onuna resmen kankalar çok sewiyoe teyzesini sanırım cüssesine en yakın onu buluyor

ben de gittim emzirdim kendim bişeyler atıştırdım alelacele, sonra sevdim oynadım kokladım ben de.. ama artık ayrılmak daha zor geliyor, çok tatlı oldular yau

hipp in iyi geceler mamasi var canim hem tadi guzel hem tok tutuyor

tokerin ya da ebebegin internet sitelerinden de isteyebilirsin belki canim (tabii bir mama icin ugrasmaya deger mi bilmiyorum )

Burada bi araştırayım, sürekli internetten almak doğru değil sanırım.
Ayy bu arada soobe'de oğluma bir kot gördüm bayıldım, tam istediğim kot, netten alsammı acaba?

Ben bebelac hipp ari denedim muhallebi veya tshilli mama yediremedim

Humana gece cayi cok guzel uyutuyor acikinca kalkiyor ama 1 kez

ben de gittim emzirdim kendim bişeyler atıştırdım alelacele, sonra sevdim oynadım kokladım ben de.. ama artık ayrılmak daha zor geliyor, çok tatlı oldular yau

bencede yaa ayrılmak hiç istemiyorum birde gider gitmez almazsam beni görünce ağlamaya başlıyor elimi bile yıkamama izin wermeyecek sıpa

ÇOCUĞUNUZA;
A- AKIL VERMEYİN
B- BAŞKALARINA BENZEMESİNİ BEKLEMEYİN
C- CİDDİYE ALIN
Ç- ÇİMLERE BASMASINI SAĞLAYIN
D- DENEMESİNE İZİN VERİN
E- EMPATİ KURUN
F- FİKRİNİ SORUN
G- GURUR DUYDUĞUNUZU SÖYLEYİN
H- HAYALLERİNİ SORUN
I- ISRARCI OLMAYIN
İ- İNATLAŞMAYIN
J- JEST YAPIN
K- KUCAKLAYIN
L-"LÜTFEN" Lİ KONUŞUN
M- MODEL OLUN
N- NE İSTEDİĞİNİ SORUN
O- OYUN OYNAYIN
Ö- ÖZÜR DİLEYİN
P- PAYLAŞIN
R- RİCA EDİN
S- SORUMLULUK VERİN
Ş- ŞANS VERİN
T- TUTARLI OLUN
U- UTANDIRMAYIN
Ü- ÜZÜNTÜLERİNİ PAYLAŞIN
V- VAKİT AYIRIN
Y- YÜREKLENDİRİN
Z- ZEVKLERİNİ ÖĞRENİN...

-alıntıdır...-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…