2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

1 saattir birkaç aydır arayamadığım akrabaları aradım konuştuk. resmen içim şişti
ben de mi yaşlanınca sitemkar, akıl verip duran ve empati kuramayan biri olucam acaba- yaşlılık bu mu demek? :44:

kiyamam
yok canim her yasli oyle degil
tamam nadir oluyorlar ama telefonu acar acmaz sitemi saydirmayip da seni sogutmayanlar da var gordum
1 saattir birkaç aydır arayamadığım akrabaları aradım konuştuk. resmen içim şişti
ben de mi yaşlanınca sitemkar, akıl verip duran ve empati kuramayan biri olucam acaba- yaşlılık bu mu demek? :44:

ya kızlar bebeğim beslenme konusunda gün geçtikçe daha kötüye gidiyor.napıcami şaşırdım.aptamil bebek sütü almıştık içmedi.tadını sevmedi diye bebelac aldık sonuç yine aynı.aptamil sütlü tahılli aldım kaşıkla veriyorum 2.3 kaşık ancak yiyo.deli olucam ya ne yapıcamı şaşırdım.kızım biraz rahatsız.grip ve öksürük var ilaç kullanıyoruz.napıcam şimdi ben bütün gün hiçbişey yemiyo.zaten zayıftı iyice çöktü gibi görünüyo gözüme.cook üzgünüm...bi akıl verin lütfen :-(

oğluma acil sünnet dedi doktor bitigi vardı enfeksiyon oldu 10 tane igne oldu koruyucu antibiyotik kulanıcaz şimdi 10 günde o enfeksiyonu aza indirmek için sünnet dedi doktor gerçi bütün doktorlar demişti ama enfeksiyon kapınca acil oldu sünnet sonrası nasıl olucak düşün düşün dünden bu yana şaşırdım yaa dönüyo sırt üstü yatmıyo pat dönüyo yüzüstü uyuyo napıcam bilmiyorum altı açık olucak sünnet sonrasını nasıl geçirdiniz KIZLAR CEVAP VERİN LÜTFEN

Son düzenleme:

meyve rendeleyip versen?? hem tatlı olduğu için yer hem de madem hasta vitamin olur :44yunla şarkıyla falan da mı yemiyor??

Canım öncelikle geçmiş olsun benim oğlan 10 aylıktı sünnet olduğunda çok rahat geçti. Ameliyathane ortamında yapıldı hafif uyku halinde anestezi verildi ilk gün ağrı kesici verdik çok hareket etti düşün bide emekliyordu.altını açık tutmana gerek yok beziyle kalabilir tek yapman gereken iyibirbyerde yaptırmak çoğu yer lokal yapıyor çocuk hareket ediyor sen onu tutuyorsun daha travmatik oluyor.hafif sedasyonla hem çocuk anlamaz ve ağrıda duymaz

kızlar bebelac mama hakkında bilgisi olan var mı biberon maması olarak hipp kullanıyorum ama kaşık mamalarını bebelac alıyorum kızımda çok seviyo ama kaliteli midir diye şüphe ettm

meyve rendeleyip versen?? hem tatlı olduğu için yer hem de madem hasta vitamin olur :44yunla şarkıyla falan da mı yemiyor??
Ya inan denemediğim şey kalmadı meyve..sebze çorbası yoğurt hiç birşey kabul etmiyo.ya 2-3 hafta önce böyle değildi.brokoliyi bile severek yiyodu.neden böyle oldu anlam veremiyorum.şimdi çok zor yiyo.bide ağzında bekletiyo nerden öğrendiyse.acaba çokmu üstüne gidiyorum diye düşünüyorum ama kendi haline bıraksam 5 saati bile geçiyo yinede zorla yiyo.. umarım hasta olduğu için böyle yapıyordur yoksa ikimizde çok yıpranıyoruz...

kızlar bebelac mama hakkında bilgisi olan var mı biberon maması olarak hipp kullanıyorum ama kaşık mamalarını bebelac alıyorum kızımda çok seviyo ama kaliteli midir diye şüphe ettm

bebelac milupanın farklı bir markasıymış, bize doktorumuz önerdi, tereddüt etmenize gerek yok tüm denetimleri yapılmış güvenilir bir marka dedi

büyük ihtimalle hasta olduğu içindir benim kızım da hastayken biberon mamasını bile az içiyordu. burnu falan tıkalıysa açmayı dene canım, yutkunmasını kolaylaştırır. eğer uzun süre devam ederse sağlık ocağına götürüp kilosunu bir kontrol ettir istersen.. bi de kaç bez kirletiyor günde? eğer sayısı eskisi gibiyse yedikleri yarıyor demektir..

Hastami ki? Benin buyuk kuzu ne zaman yemek yemese bogazindan rahatsuz cikiyo. Dr gittinmi ki sureklimi oyle

bugün de öyle yoğunum ki,takılamadım doğru düzgün

Birkaç aydır aramadığına göre pek bi eksiklik olmamıştır ,arama gitsin

hasta olduğundan yemiyodur,endişe etme...

geçmiş olsunnnn...

muz nezaman verilmeli??
ben henüz vermedim,hem çok tatlı hem de kabız yapar korkusundan ...

eski ve güvenilir bir marka diye biliyorum ama hiç kullanmadım.kaşık mamaları pişirilerek hazırlanıyor sanırım.

kızlar ya ek gıda konusunda biraz cahil kaldım tahıllı gıda olarak ne veriosunuz muhallebi sizce besleyicimi nasıl yapıosunuz bidee marka olarak ne çnerirsiniz

Canim ben herseyi vermeye basladim.muhallebi vermiyorum corbasina tam pirinc koyuyorum.aptamilin 7 tahillisini aldim bazen onu kullaniyorum.bide yulaf arpa cavdar ezmesi aldim marketten onlarida koyuyorum.bide dari misir bulmak lazim

Tek tesellim geçici olması .bir an önce iyileşip düzelmesini bekliyorum.ya çok az bez ıslatırdı zaten.hiç birzaman iştahlı ve kilolu bi bebek olmadı.yine bezleri kuru genelde.geçen hafta doktor idrar tahlili istedi.numune alamadılar 3_4 saat bekledik.defalarca poset değiştirdiler.ama olmadı.çok az ve seyrek yaptığı için ...

Canim ben herseyi vermeye basladim.muhallebi vermiyorum corbasina tam pirinc koyuyorum.aptamilin 7 tahillisini aldim bazen onu kullaniyorum.bide yulaf arpa cavdar ezmesi aldim marketten onlarida koyuyorum.bide dari misir bulmak lazim
Bi benmi muhallebi veriyorum bebelac sutlu irmikli bide hero baby sutlu irmikli balli aldim vermiyimmiki bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…