muz nezaman verilmeli??
Evet geçen hafta gittik doktora üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.iştahsızlık ve kusması için idrar tahlili istedi ama yaptıramadik.idrar tahlilili yaptıran varmi. numune almak için ne yaptınız.Hastami ki? Benin buyuk kuzu ne zaman yemek yemese bogazindan rahatsuz cikiyo. Dr gittinmi ki sureklimi oyle
Bi benmi muhallebi veriyorum bebelac sutlu irmikli bide hero baby sutlu irmikli balli aldim vermiyimmiki bilemedim
Bi benmi muhallebi veriyorum bebelac sutlu irmikli bide hero baby sutlu irmikli balli aldim vermiyimmiki bilemedim
Evet geçen hafta gittik doktora üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.iştahsızlık ve kusması için idrar tahlili istedi ama yaptıramadik.idrar tahlilili yaptıran varmi. numune almak için ne yaptınız.
Evet geçen hafta gittik doktora üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.iştahsızlık ve kusması için idrar tahlili istedi ama yaptıramadik.idrar tahlilili yaptıran varmi. numune almak için ne yaptınız.
Bide cocuklara islenmemis tshil vermek lazim ben tam tahil verdigimden beri pirt pirt yapiyorlar kakalari madallah
Ebe bana milupanin yogurdu var. ondan mayala dedi ama bulamadim. Hicde duymadimCanım kilo alımı. İyiyse bence verme hiçbir besleyiciliği yok onun yerine yoğurt ver tatlıya ne kadar geç alışarlarsa o kadar iyi
Bide cocuklara islenmemis tshil vermek lazim ben tam tahil verdigimden beri pirt pirt yapiyorlar kakalari madallah
Biz de bu şekilde birkez tahlil verdik.ewet canım biz yaptırdık hemde 3 kere sana kollektör weriyorlar poset gibi bişe onu takıosun çişi onun içine doluyor
kızlar ela iyce deli edio beni iştah resmen sıfır geçen ay kilo almamış hiç olur şey diildoktor tarttı 6.600 sağlık ocağında 7 kilo çıktı düşük gelio bana yüzü tombul gören ii dio ama vücudu zayıf annesiym sonuçta anlıorum hasta olunca iştah iyce gitti ek gıda yemio mama 120cc bile içmio ayına göre çok az mama alıo napcam ben eriyip gtcek kilo diil takıntm gelişimi çok yavaş gtcek die korkuyorum napablrm ltfen kendi çocuğnzmuş gibi dşnüp cvp vern siz napardınız kızlar nasıl iştahı yerne glck hastanmadan öncede braz iştahsızdı
Biliyorum bizimkinede taktılar hep kaydı poset.yaptığı zamanda hiç posete gelmedi hep beze gidiyor.hemşire çok az yaptığı için poşete gelmiyo dedi.3_4 saat bekledik hastanede o sürede iki kere yaptı ikiside dışarıewet canım biz yaptırdık hemde 3 kere sana kollektör weriyorlar poset gibi bişe onu takıosun çişi onun içine doluyor
Hasta degilmi cocuk iyilessin o zaman caresini ararsin. Hasta cocuk istahsiz olur. Uzulecek bise yok. Dr ne dedi kilo almanasi konusundakızlar ela iyce deli edio beni iştah resmen sıfır geçen ay kilo almamış hiç olur şey diildoktor tarttı 6.600 sağlık ocağında 7 kilo çıktı düşük gelio bana yüzü tombul gören ii dio ama vücudu zayıf annesiym sonuçta anlıorum hasta olunca iştah iyce gitti ek gıda yemio mama 120cc bile içmio ayına göre çok az mama alıo napcam ben eriyip gtcek kilo diil takıntm gelişimi çok yavaş gtcek die korkuyorum napablrm ltfen kendi çocuğnzmuş gibi dşnüp cvp vern siz napardınız kızlar nasıl iştahı yerne glck hastanmadan öncede braz iştahsızdı
kızlar ela iyce deli edio beni iştah resmen sıfır geçen ay kilo almamış hiç olur şey diildoktor tarttı 6.600 sağlık ocağında 7 kilo çıktı düşük gelio bana yüzü tombul gören ii dio ama vücudu zayıf annesiym sonuçta anlıorum hasta olunca iştah iyce gitti ek gıda yemio mama 120cc bile içmio ayına göre çok az mama alıo napcam ben eriyip gtcek kilo diil takıntm gelişimi çok yavaş gtcek die korkuyorum napablrm ltfen kendi çocuğnzmuş gibi dşnüp cvp vern siz napardınız kızlar nasıl iştahı yerne glck hastanmadan öncede braz iştahsızdı
Kendi kendime alinti yspiyim. Bizim ebe iyi saatteydi herhalde arastirdim milupanin yogurdu yok galiba.Ebe bana milupanin yogurdu var. ondan mayala dedi ama bulamadim. Hicde duymadim
Yakin hastane yokmu sadece idrari orda yaptir yada saglik ocaginda.Biliyorum bizimkinede taktılar hep kaydı poset.yaptığı zamanda hiç posete gelmedi hep beze gidiyor.hemşire çok az yaptığı için poşete gelmiyo dedi.3_4 saat bekledik hastanede o sürede iki kere yaptı ikiside dışarı.sonra bize o posetlerden ve idrar kabı verdiler.daha fazla beklemeyin evde almaya çalışın diye.ama evde alıp götürmek zor.hastane uzak.eşim çalışıyo.numunenin yarım saat içinde götürülmesi gerekiyormuş..bilemedim nasıl yapsam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?