2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hastami ki? Benin buyuk kuzu ne zaman yemek yemese bogazindan rahatsuz cikiyo. Dr gittinmi ki sureklimi oyle
Evet geçen hafta gittik doktora üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.iştahsızlık ve kusması için idrar tahlili istedi ama yaptıramadik.idrar tahlilili yaptıran varmi. numune almak için ne yaptınız.

Bi benmi muhallebi veriyorum bebelac sutlu irmikli bide hero baby sutlu irmikli balli aldim vermiyimmiki bilemedim

Canım kilo alımı. İyiyse bence verme hiçbir besleyiciliği yok onun yerine yoğurt ver tatlıya ne kadar geç alışarlarsa o kadar iyi

Evet geçen hafta gittik doktora üst solunum yolu enfeksiyonu dedi.iştahsızlık ve kusması için idrar tahlili istedi ama yaptıramadik.idrar tahlilili yaptıran varmi. numune almak için ne yaptınız.

ewet canım biz yaptırdık hemde 3 kere sana kollektör weriyorlar poset gibi bişe onu takıosun çişi onun içine doluyor

biz vermiştik 2 ay kadar önce. ilk tahlil torbası kayıp çıkmıştı, boşa gitmişti çişler sonra yeniden taktırdık, bol bol emzirmiştim ben sonra hemen çişini yapmıştı ama sen şimdi yemiyor diyorsun nasıl olacak bilemedim

kızlar ela iyce deli edio beni iştah resmen sıfır geçen ay kilo almamış hiç olur şey diil doktor tarttı 6.600 sağlık ocağında 7 kilo çıktı düşük gelio bana yüzü tombul gören ii dio ama vücudu zayıf annesiym sonuçta anlıorum hasta olunca iştah iyce gitti ek gıda yemio mama 120cc bile içmio ayına göre çok az mama alıo napcam ben eriyip gtcek kilo diil takıntm gelişimi çok yavaş gtcek die korkuyorum napablrm ltfen kendi çocuğnzmuş gibi dşnüp cvp vern siz napardınız kızlar nasıl iştahı yerne glck hastanmadan öncede braz iştahsızdı

Merhaba herkese.. Kızlar geçmiş yapayım dedim, ama eskidim resmen, bitmek bilmedi.
Süperrr sevimli bebekleri gördüm hızlı davranmaya çalıştığım için kimindi hiç hatırlamıyorum. Olsun zaten o bebekler hepimizin değil mi kimin olduğunun ne önemi var :)

Bide cocuklara islenmemis tshil vermek lazim ben tam tahil verdigimden beri pirt pirt yapiyorlar kakalari madallah

İşlenmemiş tahıl??? Ben 9 aya kadar tahıllardan sadece pirinç ununun bebeklere uygun olduğunu okumuştum. Diğer tahıllar gluten alerjisi çıkma riskini arttırıyormuş diye..
Şekersiz muhallebi veriyorum o yüzden. Meyve püresi koyuyorum tatlansın diye.

ewet canım biz yaptırdık hemde 3 kere sana kollektör weriyorlar poset gibi bişe onu takıosun çişi onun içine doluyor
Biz de bu şekilde birkez tahlil verdik.

ah kiyamam ben ela'ma cok gecmis olsun canim
ek gida vermiyordun galiba
muskat istahi acar canim
bir de mamasini degistir istersen tadini sevmiyor olabilir

Biliyorum bizimkinede taktılar hep kaydı poset.yaptığı zamanda hiç posete gelmedi hep beze gidiyor.hemşire çok az yaptığı için poşete gelmiyo dedi.3_4 saat bekledik hastanede o sürede iki kere yaptı ikiside dışarı .sonra bize o posetlerden ve idrar kabı verdiler.daha fazla beklemeyin evde almaya çalışın diye.ama evde alıp götürmek zor.hastane uzak.eşim çalışıyo.numunenin yarım saat içinde götürülmesi gerekiyormuş..bilemedim nasıl yapsam..

Hasta degilmi cocuk iyilessin o zaman caresini ararsin. Hasta cocuk istahsiz olur. Uzulecek bise yok. Dr ne dedi kilo almanasi konusunda

önce bi nazar duası oku ayşecim, çok tatlı kızın, diyorsun ya görüp tombul diyorlarmış- kem gözleri varsa onlara şiş!

bu konuyu mutlaka bi doktoruyla konuş canım, sonuçta bi tedavi sürecinden geçiyor geçti. mutlaka önerisini dikkate al derim.
su içiyor bol bol demiştin, bunu meyve suyuyla takas edebilirsin, biberona elma ya da armut suyu koyarsan en azından vitamin olur güzelime.
antibiyotik vs alıyorsa yoğurt uygun olur mu bilmem ama- gerçi ek gıda yemiyo demişsin- o zaman en akla yatan mamayı 30cc şer şekilde oyalaya oyalaya vermek. verip biraz oyalayıp- gerekirse ayakta sallayıp tekrar ver bakalım alacak mı kuuuzzzzzzzzzuuuum iyileş hemen de anneni üzme artık

Senin bu yazın üzerine kendimde olan tiroid rahatsızlığım hemen çağrışım yaptı önce kendi derdimi anlattım kusura bakma:)

Benim oğlum da süt ile birlikte mama alıyor gün içinde süt haricinde 250 cc toplamda mama yiyordur(geceler dahil) hala bir öğünde 120 cc içtiği olmadı, midesi küğçük herhalde diyorum.
Kilosu da 5. ay bitiminde 7.750 idi. Çok şükür kilosu iyi ama maşşallah gürbüz bebek dedirtecek bir kiloda değil.
Yani demek istediğim eve sen annesisin hizlerin doğrudur, zayıf olduğunu düşünüyorsan önlem almalısın ama sağlıklı besinler aldığından eminsen için rahat olabilir. Ben günlük beslenme şeklimizi dün burada paylaşmıştım, o da çok değildi ama sağlıklı ve yiyor.

Yine de kilo almadığını düşünüyorsan, tiroid falan gibi metabolizma testlerini tekrarlatabilirsin. Doktorundan isteyebilirsin belki. Yani kendi çocuğum olsa sanırım bunları yapardım...

Yakin hastane yokmu sadece idrari orda yaptir yada saglik ocaginda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…