Bende seninle tamamen aynı durumdayım..kesinlikle hiç birşey yemiyo.seni en iyi anlayan ben olurum sanırım.o yemedikce benim moralim bozuluyo benim stresim ona yansıyo.çok kötü durumdayız.malesef benimki de hasta.öksürük geçmedi hala.yarın tekrar gidicez doktora.ben sakin kalmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar.en sevdiği şeyleri vermeye çalış.hoş en sevdiğini bile istemiyo şu anda ama.ben biraz meyve verdim şimdi.3 4 kaşık yedi ona bile şükrediyorum.sabırlı ol elbet geçecek iyileşecek kuzun...senin adınada çok üzüldüm.keşke yapıcak bişey olsa.ama yalnız değilsin inan bizde aynı durumdayız...kızlar ela iyce deli edio beni iştah resmen sıfır geçen ay kilo almamış hiç olur şey diildoktor tarttı 6.600 sağlık ocağında 7 kilo çıktı düşük gelio bana yüzü tombul gören ii dio ama vücudu zayıf annesiym sonuçta anlıorum hasta olunca iştah iyce gitti ek gıda yemio mama 120cc bile içmio ayına göre çok az mama alıo napcam ben eriyip gtcek kilo diil takıntm gelişimi çok yavaş gtcek die korkuyorum napablrm ltfen kendi çocuğnzmuş gibi dşnüp cvp vern siz napardınız kızlar nasıl iştahı yerne glck hastanmadan öncede braz iştahsızdı
kızlar ela iyce deli edio beni iştah resmen sıfır geçen ay kilo almamış hiç olur şey diildoktor tarttı 6.600 sağlık ocağında 7 kilo çıktı düşük gelio bana yüzü tombul gören ii dio ama vücudu zayıf annesiym sonuçta anlıorum hasta olunca iştah iyce gitti ek gıda yemio mama 120cc bile içmio ayına göre çok az mama alıo napcam ben eriyip gtcek kilo diil takıntm gelişimi çok yavaş gtcek die korkuyorum napablrm ltfen kendi çocuğnzmuş gibi dşnüp cvp vern siz napardınız kızlar nasıl iştahı yerne glck hastanmadan öncede braz iştahsızdı
islenmemis tahili nerden buldun nasil veriyorsun guzelim ?
Merhaba herkese.. Kızlar geçmiş yapayım dedim, ama eskidim resmen, bitmek bilmedi.
Süperrr sevimli bebekleri gördüm hızlı davranmaya çalıştığım için kimindi hiç hatırlamıyorum. Olsun zaten o bebekler hepimizin değil mi kimin olduğunun ne önemi var :)
İşlenmemiş tahıl??? Ben 9 aya kadar tahıllardan sadece pirinç ununun bebeklere uygun olduğunu okumuştum. Diğer tahıllar gluten alerjisi çıkma riskini arttırıyormuş diye..
Şekersiz muhallebi veriyorum o yüzden. Meyve püresi koyuyorum tatlansın diye.
Biz de bu şekilde birkez tahlil verdik.
Kendi kendime alinti yspiyim. Bizim ebe iyi saatteydi herhalde arastirdim milupanin yogurdu yok galiba.
Carrefour da var bugday cavdar tam pirinc filan bide eskisehir yolu ustunde tarim bakanliginin dogal urunler satan yeri var ben buralari biliyom sadece.canim corbanin icine atiyorum yada haslayip yogurtla.bide bugun elma pisirdim icine yulaf ezmesi attim yediler ole.
Biliyorum bizimkinede taktılar hep kaydı poset.yaptığı zamanda hiç posete gelmedi hep beze gidiyor.hemşire çok az yaptığı için poşete gelmiyo dedi.3_4 saat bekledik hastanede o sürede iki kere yaptı ikiside dışarı.sonra bize o posetlerden ve idrar kabı verdiler.daha fazla beklemeyin evde almaya çalışın diye.ama evde alıp götürmek zor.hastane uzak.eşim çalışıyo.numunenin yarım saat içinde götürülmesi gerekiyormuş..bilemedim nasıl yapsam..
Cook teşekkür ederim yarın sabah doktora gidicez evde senin dediğin gibi yapıcam.hastanede zor oluyo.inşallah beceririm çok begendim bu fikri nerden buldun kendinmi kesfettin yoksa.annelik insana neler yaptırıyo.bende birsürü şey düşündüm bezi delip poseti oraya takıyım falan diye ama olmadı.bunu yarın deniycem mutlaka çok sağol ya.cook yardımcı oldun gerçekten.canım hemen yazayım istedim benim kızıma da bikaç kere aldım ben evde kendim alıp götürüyordum hemen bir püf nokta numune poşeti tak ,bezin tersini çevirip tak , su içir ,mama vs gazını çıkarma yöntemi hareketler yaptır fazla uzatmadan yapıyor ve çiş poşetten kaçsada bezde kalıyor onu da alabiliyorsun çiş kabına dök götür veya hastanede bu şekilde al yetiştiremiyorsan...ben kızın üstünü başını hazırlıyodum ,kendimde giyiniyodum sadece çişi bekliyodum o da gelince hemen taksi çağırıp hoooop götürüyodum...acil şifalar dilerim...
şenaysenim saol tatlm muskat ne canım şurupmu evet pek hoşlanmıo daha zorlamıyorum bende değiştireyim bi canım bakalım nasıl olcakah kiyamam ben ela'ma cok gecmis olsun canim
ek gida vermiyordun galiba
muskat istahi acar canim
bir de mamasini degistir istersen tadini sevmiyor olabilir
canım doğru hastada geçen ayda almadı ama doktor diş oluşmaya başlıodur ondandır falan dedi ama cevabı beni tatmin etmediHasta degilmi cocuk iyilessin o zaman caresini ararsin. Hasta cocuk istahsiz olur. Uzulecek bise yok. Dr ne dedi kilo almanasi konusunda
hepimz okuyoruz canım ya gözü olanın gözü çıksın yarın bi doktoru arıcam zaten canım elma armut suyunu denedim canım denemezmiym içmiyo işte inşallah iyileşir canım benimönce bi nazar duası oku ayşecim, çok tatlı kızın, diyorsun ya görüp tombul diyorlarmış- kem gözleri varsa onlara şiş!
bu konuyu mutlaka bi doktoruyla konuş canım, sonuçta bi tedavi sürecinden geçiyor geçti. mutlaka önerisini dikkate al derim.
su içiyor bol bol demiştin, bunu meyve suyuyla takas edebilirsin, biberona elma ya da armut suyu koyarsan en azından vitamin olur güzelime.
antibiyotik vs alıyorsa yoğurt uygun olur mu bilmem ama- gerçi ek gıda yemiyo demişsin- o zaman en akla yatan mamayı 30cc şer şekilde oyalaya oyalaya vermek. verip biraz oyalayıp- gerekirse ayakta sallayıp tekrar ver bakalım alacak mıkuuuzzzzzzzzzuuuum iyileş hemen de anneni üzme artık
okudum canım derdini bende seni anlıyorum iştahsız bebek çok zor oluyomuş valla sanada çok üzldm canım aç gibi gelio üzülüyosun dimi inşallah ikiside düzelir bi an önce canımBende seninle tamamen aynı durumdayım..kesinlikle hiç birşey yemiyo.seni en iyi anlayan ben olurum sanırım.o yemedikce benim moralim bozuluyo benim stresim ona yansıyo.çok kötü durumdayız.malesef benimki de hasta.öksürük geçmedi hala.yarın tekrar gidicez doktora.ben sakin kalmaya çalışıyorum elimden geldiği kadar.en sevdiği şeyleri vermeye çalış.hoş en sevdiğini bile istemiyo şu anda ama.ben biraz meyve verdim şimdi.3 4 kaşık yedi ona bile şükrediyorum.sabırlı ol elbet geçecek iyileşecek kuzun...senin adınada çok üzüldüm.keşke yapıcak bişey olsa.ama yalnız değilsin inan bizde aynı durumdayız...
Inşallah canım ikiside en yakın zamanda iyileşir.doktorlar genelde böyle benim kızım 1 hafta sonra 6 aylık olacak yaklaşık 6.500 kg..ben kilosunu sorunca kilosu normal şu anda diyoşenaysenim saol tatlm muskat ne canım şurupmu evet pek hoşlanmıo daha zorlamıyorum bende değiştireyim bi canım bakalım nasıl olcak
canım doğru hastada geçen ayda almadı ama doktor diş oluşmaya başlıodur ondandır falan dedi ama cevabı beni tatmin etmedi
hepimz okuyoruz canım ya gözü olanın gözü çıksın yarın bi doktoru arıcam zaten canım elma armut suyunu denedim canım denemezmiym içmiyo işte inşallah iyileşir canım benim
okudum canım derdini bende seni anlıyorum iştahsız bebek çok zor oluyomuş valla sanada çok üzldm canım aç gibi gelio üzülüyosun dimi inşallah ikiside düzelir bi an önce canım
Cook teşekkür ederim yarın sabah doktora gidicez evde senin dediğin gibi yapıcam.hastanede zor oluyo.inşallah beceririm çok begendim bu fikri nerden buldun kendinmi kesfettin yoksa.annelik insana neler yaptırıyo.bende birsürü şey düşündüm bezi delip poseti oraya takıyım falan diye ama olmadı.bunu yarın deniycem mutlaka çok sağol ya.cook yardımcı oldun gerçekten.
Inşallah canım ikiside en yakın zamanda iyileşir.doktorlar genelde böyle benim kızım 1 hafta sonra 6 aylık olacak yaklaşık 6.500 kg..ben kilosunu sorunca kilosu normal şu anda diyobebeğinin iştahsızlıgı çok üzüyo insanı gerçekten canın yemek yemek bile istemiyo..'ama iyi düşünmeye çalışalım.ne kadar devam edebilirki gecicek elbet..iyileşicekler mutlaka.sendemi antibiyotik kullanıyosun .?
canım havuç suyu felan versen bide bebelac kaşık mamaları var tahıllı piriçli elada mamayla besleniyor ya benim kzım gibi iştahı olmadığı zaman değişk şeyler deniyorum bende arı mama felan çok geçmiş olsun op kuzuyu benim yerime
Gogly nin elmalisi yada muzlusy var valla cok lezzetliydi denedinmi bilmem. Sabredeceksin deniceksin canimsaol canım öperim tabi birazdan sıkayım bari canım bişey yemediğinden almamıştm kaşık maması eşimi arıyımda alsın muhallebi denedi onuda yemedi tatlm ya inşallah kaşık mamasını yer
Canım öncelikle geçmiş olsun benim oğlan 10 aylıktı sünnet olduğunda çok rahat geçti. Ameliyathane ortamında yapıldı hafif uyku halinde anestezi verildi ilk gün ağrı kesici verdik çok hareket etti düşün bide emekliyordu.altını açık tutmana gerek yok beziyle kalabilir tek yapman gereken iyibirbyerde yaptırmak çoğu yer lokal yapıyor çocuk hareket ediyor sen onu tutuyorsun daha travmatik oluyor.hafif sedasyonla hem çocuk anlamaz ve ağrıda duymaz
Gogly nin elmalisi yada muzlusy var valla cok lezzetliydi denedinmi bilmem. Sabredeceksin deniceksin canim
Başın sağolsun...sende kendine ve bebisine cook iyi bak.aman hasta olmasın kuzu cook dikkat et nolur...ne demek canım yardımcı olduysam ne mutlu bende çok uğraştım zamanında kızımda idrar yolu enf.çıkmıştı her 15 - 20 günde alıyodum seni çok iyi anlıyorum kız bebeklerden almak zor oluyor hastanede yapmakda işime gelmedi...bir yerde okumuştum araştırmalarım sonucu bunu denedim ve gayet başarılı oldu bezin ters kısmı çişi çekmediği için orada kalıyor ...ilk bi yakınım koku almıştı kızımdan (kendi kızı da olmuş zamanında deneyimli) ,eşime söyledim eczaneden numune poşet aldırdım ,ilki başarılı oldu ama 5 dk.bi açıyordum altını sonra bu yöntemi bulunca oooohhh süpermiş dedim..evde alcaksan dediğim gibi kendini ve çocuğu hemen çıkacakmış gibi hazırla sadece üstlerinizi giyip evden çıkarsınız ...numuneyi beklerken eski kalın bir beze yatırıyorum pijama giydiriyorum ,alınca da altını giydirip çıkıyordum...hııı bi de şimdi daha hareketliler hemencecik alırsın inşallah...
bu arada yeni resimlerin hepsini görememekle birlikte kocaman maaşaalllah
hasta olanlara Allah acil şifalar versin...umarım fazla bişey kaçırmadım....idil berayım ek gıdadan ötürü mama,su içmiyordu şimdi düzelttik ama ek gıda vermiyorum kaç gündür eski düzene sokana kadar anam ağladı
Beray da idrar yolu enfeksiyonu olduğunu nasıl anladınız.benim kızımdada olabilirmi acaba.bu iştahsızlıgın sebebi bumu yoksa.nasıl tedavi ediliyor peki ?? Antibiyotiklemi ?
epey bir süre giremedim yine..cenaze (teyze vefat etti ), misafirler , bizim bıdık , misafirler sıraya girdi resmen haftaya ve sonraki haftaya yine misafirim var. 9-10 şubat sınavlarım var ders çalışmam lazım fazla giremicem gibi olanlardan haberder edersiniz dimi kızlar Allah'a emanet olun sizi ve bıdıklarınız çok öperim fırsat buldukca giricem...
Yakin hastane yokmu sadece idrari orda yaptir yada saglik ocaginda.
cvp verdigin için tşk ederim canım baya bi doktor arştırdık uroloji doktoru var yaptıranlar çok memnun 4 şubata randevu aldık bakalım konuşucaz lokal düşünüyorum aslında ama dayanamam yanında kalmaya dışarıda kalsam aklım oglumda olucak ayyy bilmiyorum çok heyecanlıyım korkuyorum karmakarışık duygularım çok küçük kıyamıyorum ama sonrası inşallah sizin gibi rahat geçer çok çok tşk ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?