2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ela'ya en büyük alkış benden maşallah kuzuya bu bir başlangıç olsun böyle devam etsin inşallah bu arada hangi mama bu ??

teşekkür ederiz teyzesi milupanın sütlü 7 tahıllı elmalı kaşık maması canım çok güzel beğendim ben sende bi denesen sever belki kuzucum

afferim elama yaa yarasın afiyet bal olsun et olsun but olsun dötü bası dolsun (annem rüzgara hep öle der )

yaa arkadas bu sebze çorbasımıdır sebze püresimidir nedir onu nasıl yapıyosunuz annecikler??
ben bugun oğluma bişey yaptım kuş 2 kaşık almadı yaa surat burustu da burustu nolcak böle anlamadım

ne güzel dermiş öle teşekkür ederiz duyguş teyzesi valla ben bi ara patates havuç haşladım ezdim azda z. yağı koydum sevmişti tatlm ama bu aralar yemiyo

yerim ben onun dişlerinii ayyy daha bizde yok diş miş

temizlik işini bugün evdeydim.epey hallettim.kuaföre gitmem gerekiyor ama yarın inşallah babamız izin alabilirse bi ara gideceğim.kaşalımı aldırsam yetecek yaw:)

geçmiş olsun canım

bugün sabah ani bir şekilde rejime baslamaya karar werdim sütümü etkilermi acaba ama böyle gezmekten bıktım hala 5 aylık hamileymişim gibi göbeğim war yaaaa
ahanda bende öyleyim.nasıl vercez bu kiloları?iştahım felaket.yedikçe yiyiyorum.

Hem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun dişiniz ...

:44:
teşekkür ederiz teyzesi darısı başınıza

bizimkini yürütece koyduğum bir hafta oldu. hep arka arkaya gidiyor aynı seninki gibi

yerim ben onun dişlerinii ayyy daha bizde yok diş miş
sağol teyzesi.bir gece ansızın gelebiir o dişler:)bekleyin bakalım

Benim oğlumda 8 tahıllı ve meyveli hero baby yiyor.
Çokta seviyor, arının mamalarını ancak kaşıkla yedirebiliyorum, sulandırsam bile biberondan geçmiyor çünkü.

sinirden çatlamak üzereyim kocamın arkadaşı gelmiş uzaktaaaaan blardo oynamaya gtii yalvardı kıramadım ama sinirler tepemde

Cuma gidicez canım, şahsen ne yaptığını bilmiyorum ama bugün bulantılarla sanki varlığını gösterdi gibi.
Oğlumda hiçbişey yiyemiyodum, bunda da karnım aç olunca çok bulantı oluyor.

ah kıyamam sana ya aç kalmamaya bak işte atıştır hep krakar falan böle susamlı galetalar var peynirle hamileyken bulantıyı bastırıo ye inşallah pek olmaz ya

ah kıyamam sana ya aç kalmamaya bak işte atıştır hep krakar falan böle susamlı galetalar var peynirle hamileyken bulantıyı bastırıo ye inşallah pek olmaz ya

olsa bi dert olmasa başka dert.
4 kilo fazlam kalmışken üstüne alıcam yaa, mide bulantısı olsa almam fakat oğlumun bakımı zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…