Ela'ya en büyük alkış bendenbabamız 7tahıllı elmalı almış ela bişeyi severek yedi alkış ona teyzeleriçok mutluyum
Ela'ya en büyük alkış bendenmaşallah kuzuya bu bir başlangıç olsun böyle devam etsin inşallah bu arada hangi mama bu ??
Hadi masallahhhh fistiga deniye deneye sonuca ulasacsksinteşekkür ederiz teyzesimilupanın sütlü 7 tahıllı elmalı kaşık maması canım çok güzel beğendim ben sende bi denesen sever belki kuzucum
Hadi masallahhhh fistiga deniye deneye sonuca ulasacsksin
afferim elama yaa yarasın afiyet bal olsun et olsun but olsun dötü bası dolsun(annem rüzgara hep öle der )
yaa arkadas bu sebze çorbasımıdır sebze püresimidir nedir onu nasıl yapıyosunuz annecikler??
ben bugun oğluma bişey yaptım kuş 2 kaşık almadı yaa surat burustu da burustu nolcak böle anlamadım
Ela'ya en büyük alkış bendenbabamız 7tahıllı elmalı almış ela bişeyi severek yedi alkış ona teyzeleriçok mutluyum
ay çok geçmiş olsun.bizde hastayız.bu aralar salgın varmış, hangi bebeği görsem grip yada bronşit.doktor amcamıza dün bi daha gittik bronşit filan yok sadece soğuk algınlığı var burun tıkanıklığından öksürüyor dedi.bol bol meyve püresi verecekmişim. bağışıklığı güçlensin diye.
bende kaılıyorum..benim sıpamda hasta. ama bi kaç saat önce keşfettim.meğerse dişimiz çıkmış.sanırım diş hasta yaptı bizi.kimi bebek zor atlatır diş çıkarma olayını.salya sümüğüz bizde 10-15 günden beri.
hee bide oğluşum 2-3 günden beri dede demeye başladı.büyüyorlar bunlar ya...farkında değiliz ama:)
temizlik işini bugün evdeydim.epey hallettim.kuaföre gitmem gerekiyor ama yarın inşallah babamız izin alabilirse bi ara gideceğim.kaşalımı aldırsam yetecek yaw:)Gunaydinnnn..
Masallah deyin kizlar tostosum bu gece sabaha kadar uyudu. Ya gunduz uyumamasinin etkisi var yada gece cayinin( her nekadar ictikten sonra gaz cikarirken yarisindan fazlasini kussada)
Cnm esimle konusmakla basladim ise gayet guzel di destek istedim her acidan bakalim etkisini gorebilcekmiyiz. Tatliya hayiiiirrrr demeye karar vermeye calisiyorum su kilolar giderse benim psikoloji duzelcek gibi habide su evimi dip kose temizlemek istiyorum onuda tek yapamicamm icin en kisa zamanda bi yardimci bulmaliyim. Bunlar beni baaaayaaaa bi rahatlatir sanirim. Aa unutmadan kesinlikle kuafore gitmeliyim kaslar birlescek yakinda ortada bide dip boya. Bunlari yaparsamm ooohhh ne ala kendime gelirim. Sanada tavsiye ederim en cok temiZlik ve kuafor kisa vadede bizi cok mutlu eder.). (İnsallah)
geçmiş olsun canımdün sağlık ocagına zar zor yetiştim dr bi baktı boğazın apse dolu dediikulaklarım tıkalı resmen iltihaptan yutkunamıyorum antibiyotik verdi içmezsen iğnelik olursun bu senin için daha kotu dedi ve ben şu halimle yine işteyim
ahanda bende öyleyim.nasıl vercez bu kiloları?iştahım felaket.yedikçe yiyiyorum.bugün sabah ani bir şekilde rejime baslamaya karar werdim sütümü etkilermi acaba ama böyle gezmekten bıktım hala 5 aylık hamileymişim gibi göbeğim war yaaaa
teşekkür ederiz teyzesi darısı başınızaHem geçmiş olsun hem de hayırlı olsun dişiniz ...
:44:
bizimkini yürütece koyduğum bir hafta oldu. hep arka arkaya gidiyor aynı seninki gibivayy ascılıgın tuttu demek bebeler napıyo o arada cnm ablam yurutac almıs bebelere valla nazlı kızımın pek hosuna gıttı hemd ben cok rahar ettım mutfakta yanıma alıyorum no stres ne yorulmamasallah dıyeyımde arka arka gıdıyo bu daha cabuk yurıyecekmıs ole derler eskıler afıyett olsunnn
sağol teyzesi.bir gece ansızın gelebiir o dişler:)bekleyin bakalımyerim ben onun dişlerinii ayyy daha bizde yok diş miş
Benim oğlumda 8 tahıllı ve meyveli hero baby yiyor.
Çokta seviyor, arının mamalarını ancak kaşıkla yedirebiliyorum, sulandırsam bile biberondan geçmiyor çünkü.
oh yarasın paşama ikinci, bebişimiz napıo zambakcmm
Cuma gidicez canım, şahsen ne yaptığını bilmiyorum ama bugün bulantılarla sanki varlığını gösterdi gibi.
Oğlumda hiçbişey yiyemiyodum, bunda da karnım aç olunca çok bulantı oluyor.
ah kıyamam sana ya aç kalmamaya bak işte atıştır hep krakar falan böle susamlı galetalar var peynirle hamileyken bulantıyı bastırıo ye inşallah pek olmaz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?