olsa bi dert olmasa başka dert.
4 kilo fazlam kalmışken üstüne alıcam yaa, mide bulantısı olsa almam fakat oğlumun bakımı zor olur
Hepimiz aynıyız sanırım.bende eşime önce tamam diyorum sonra da hiçbirşeyden de geri kalmıyorsun maşallah diye söyleniyorum:31;sinirden çatlamak üzereyim kocamın arkadaşı gelmiş uzaktaaaaan blardo oynamaya gtii yalvardı kıramadım ama sinirler tepemde
Hepimiz aynıyız sanırım.bende eşime önce tamam diyorum sonra da hiçbirşeyden de geri kalmıyorsun maşallah diye söyleniyorum:31;
hahayytt benimkide çocukluk arkadaslarıyla gece 1-2 maç yapcaklarmıs oda kuzu kuzu izin aldı bende dayanamadım izin verdimama ben bunu onun basına kakmam mı
bu gece noliii bu adamlar yahu
Yagmurda cok yerdi onla ve gogly le buyuttum koca danami onu 2 ay emzirebilmistim. bilgizlsizlik, kk sizlik, cocugumun emme suresini azaltmisti. Aahhh ahh ondan bunun ustunde cok duruyorum. Simdi 2 tabak kisir yedim 1 bardak salep ictim3 bardak cay ve 1 paket eti burcak yedim sut olsun diye olmuyoya neyseeerBenim oğlumda 8 tahıllı ve meyveli hero baby yiyor.
Çokta seviyor, arının mamalarını ancak kaşıkla yedirebiliyorum, sulandırsam bile biberondan geçmiyor çünkü.
Tersimi oluyo yani ahaa valla kiz hee diyim. Allah sorunsuz gecirmeni nasip etsin. Hastalanma gibi luksun yok. Insallah hissetmezsin hamileligi. Kiloyu bosver zaten cogu gitmis azi kalmisCuma gidicez canım, şahsen ne yaptığını bilmiyorum ama bugün bulantılarla sanki varlığını gösterdi gibi.
Oğlumda hiçbişey yiyemiyodum, bunda da karnım aç olunca çok bulantı oluyor.
napcan canım ya senin için bölesi hayırlıymış sen hiç düşünme kiloyu kendini yıpratırsın düşünmekten zorluğu olcak ama sen doğurmaya karar vererk harika bişi yapıosun ben takdir ediorum seni şahsen kolay diyemem zorluğu olcak ama kucağına alınca sona ercek oğluşunda az büyücek yine laftan anlıcak sonuçta allah yardım eder merak etme iknci olduğnda yardm etcek biri olurmu canım yanında
hahayytt benimkide çocukluk arkadaslarıyla gece 1-2 maç yapcaklarmıs oda kuzu kuzu izin aldı bende dayanamadım izin verdimama ben bunu onun basına kakmam mı
bu gece noliii bu adamlar yahu
Yagmurda cok yerdi onla ve gogly le buyuttum koca danami onu 2 ay emzirebilmistim. bilgizlsizlik, kk sizlik, cocugumun emme suresini azaltmisti. Aahhh ahh ondan bunun ustunde cok duruyorum. Simdi 2 tabak kisir yedim 1 bardak salep ictim3 bardak cay ve 1 paket eti burcak yedim sut olsun diye olmuyoya neyseeer
Tersimi oluyo yani ahaa valla kiz hee diyim. Allah sorunsuz gecirmeni nasip etsin. Hastalanma gibi luksun yok. Insallah hissetmezsin hamileligi. Kiloyu bosver zaten cogu gitmis azi kalmis
Emzirmeyi tamamen kestinmi?
bu 6.ay aşısı nasılmış olan varmı kızlar?ateş falan yapıyomuymuş??
bu 6.ay aşısı nasılmış olan varmı kızlar?ateş falan yapıyomuymuş??
Biz varuk canim bizde ates yapmadi aclik yapti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?