2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

olsa bi dert olmasa başka dert.
4 kilo fazlam kalmışken üstüne alıcam yaa, mide bulantısı olsa almam fakat oğlumun bakımı zor olur

napcan canım ya senin için bölesi hayırlıymış sen hiç düşünme kiloyu kendini yıpratırsın düşünmekten zorluğu olcak ama sen doğurmaya karar vererk harika bişi yapıosun ben takdir ediorum seni şahsen kolay diyemem zorluğu olcak ama kucağına alınca sona ercek oğluşunda az büyücek yine laftan anlıcak sonuçta allah yardım eder merak etme iknci olduğnda yardm etcek biri olurmu canım yanında

hahayytt benimkide çocukluk arkadaslarıyla gece 1-2 maç yapcaklarmıs oda kuzu kuzu izin aldı bende dayanamadım izin verdim ama ben bunu onun basına kakmam mı

bu gece noliii bu adamlar yahu

hahayytt benimkide çocukluk arkadaslarıyla gece 1-2 maç yapcaklarmıs oda kuzu kuzu izin aldı bende dayanamadım izin verdim ama ben bunu onun basına kakmam mı

bende dayanamadm verdm ama geri geldi masa bulamamışlar bıktılarmıkız bizden duyguş ben benim herife sinirlym zaten

Benim oğlumda 8 tahıllı ve meyveli hero baby yiyor.
Çokta seviyor, arının mamalarını ancak kaşıkla yedirebiliyorum, sulandırsam bile biberondan geçmiyor çünkü.
Yagmurda cok yerdi onla ve gogly le buyuttum koca danami onu 2 ay emzirebilmistim. bilgizlsizlik, kk sizlik, cocugumun emme suresini azaltmisti. Aahhh ahh ondan bunun ustunde cok duruyorum. Simdi 2 tabak kisir yedim 1 bardak salep ictim3 bardak cay ve 1 paket eti burcak yedim sut olsun diye olmuyoya neyseeer
Cuma gidicez canım, şahsen ne yaptığını bilmiyorum ama bugün bulantılarla sanki varlığını gösterdi gibi.
Oğlumda hiçbişey yiyemiyodum, bunda da karnım aç olunca çok bulantı oluyor.
Tersimi oluyo yani ahaa valla kiz hee diyim. Allah sorunsuz gecirmeni nasip etsin. Hastalanma gibi luksun yok. Insallah hissetmezsin hamileligi. Kiloyu bosver zaten cogu gitmis azi kalmis

Canım sizin desteğiniz olmasa ne yapardım bilmiyorum, Allah'tan eşim ve buradaki hiç kimsedende olumsuz yorum almadım.
Sadece ailem ve eşimin ailesi garip karşılıyor, olumsuz konuşuyor, maydanoz suyu içte düşsün diye bilen oldu inan.
Çok sıkıntı çektim ama alışıyorum yavaştan.

Benimkide kaçak, ama bir teyzenin kulaklarını yıkamaya gittiler :)

Zaten kız hissediyorum, ama çokta kaptırmıyorum kendimi, pıtpıtları bi duyalımda, ondan sonra önümüze bakarız artık.

Emzirmeyi tamamen kestinmi?

Kesmedim, doktor kesme diyor, ama yakınlarım pis süt diyorlar çok üzülüyorum.
Neden pis olsunki yaa
Kalp atışlarını duyalımda yavaş yavaş kesmeye başlıcam, erkenden kesmek istemiyorum, belki olumsuz bir durum olur, oğlum sütünden olmasın.
Zaten sütüm yok denecek kadar az, bıraktırmak zor olmayacak.

walla aysem bilemicem bıktılarmı
bizden bıkmak mümkün mü beeeeeeeeeeeeeeee nie kızdın kocecinee ayşem?

zammbakım ne teyzesi ne kulagı benmi anlamadım uykummu gelmiş benim nolmus aydınlat beni şekerimm :)

zambağın kocası kbb doktoru heralde.yani başka hangi meslek teyze kulağı yıkar ki?:::))))zambak hiç isim düşündünmü bebişine?yani içinden geçiyomu kız olursa şu,erkek olursa bu diye

Eşimin arkadaşı dahiliye uzmanı, kimsesi olmayan bir teyze varmış, kulakları duymuyormuş ve yıkanması gerekiyormuş.

Iyi geceler hanimlar ya benim olanlara asidan sonra bise oldu doyuramiyorum.sekiz bucukta doyurup ystirmistim on bucukta basladi mizirdanmay a y à rim saat salladim acmis garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…