oy yavruş yaaa çokmu acıktıkıyamam yaaa...tek dertleri açlık olsun
3tane aşı bide ağızdanmış ölemi offf yaaaa nefretim şu aşı olayına yaaaa
Neyseki son bu daha yok boyle.
Ya uff uyaninca geri uyuyamiyorum beylerimiz fosur fosur
walla aysem bilemicem bıktılarmı
bizden bıkmak mümkün mü beeeeeeeeeeeeeeeenie kızdın kocecinee ayşem?
zammbakım ne teyzesi ne kulagı benmi anlamadım uykummu gelmiş benim nolmus aydınlat beni şekerimm :)
bencede mümkün değilkız bana dağınıksın dedi ya kendisinin üstünden çıkardığı yerde kalıyo sinir etti beni geçende bu aralar pek dağınıkmışım benim çocuğm hastanelerde yattı mahvoldum evin işinimi düşüneyim ilk defa dedi ama çok canımı sıktı sanki ben temizlik yapamadığmdan çok memnunum
walla aysem bilemicem bıktılarmı
bizden bıkmak mümkün mü beeeeeeeeeeeeeeeenie kızdın kocecinee ayşem?
zammbakım ne teyzesi ne kulagı benmi anlamadım uykummu gelmiş benim nolmus aydınlat beni şekerimm :)
hele lafa bak sen yaaaaaatsaydın kafasına bişey sende..bu adamlar bizi kesin ahtapot zannediyo yaaaa
çocuga bak
yemek yap
evi toparla
çamaşır yıka
gönüllerini hoş et
bide laf yevarmı la öle dünyaaaa....!!!!
Banada dağınık diyo eşim ama kızıyorum susuyo.
Çünkü önceden koltuğun üstünede ne görsem kızıyordum.
sana maydonoz suyu iç diende nasıl bi vicdan var ya anne değil galiba ha aldırmışın ha bile bile düşüğrmüşün nasıl şuan sesin oğlun canınsa oda canın tutunmuş sana yaşamak için
2 gündür geçmiş okuıyorumm:) hastalara çok geçmiş olsun, iştaysızların inşşş iştahları bir an önce açılsın:) benim oğlumun da keyfi yok, bronşiyolit başlangıcı olmuş, öksürüyo ve hırıltısı vardı. doktor ventolin ve sekrol verdi. ben ventolini 1 gün içirdim öküsürüğü geçince bıraktım sekrolu de 2 gün içirdim, ama hala hırıltısı ta geçmedi. ve ateş 37 ciwarında ben decalpol verdim bu akşamm.. hee bi de dün elma armut pekmez muz karışımı verdim önce yedi sonrada hepsini kustu. ben de balgamdan kusmuştur diye öğleden sonra aynısından bi kere daha hazırladım yine yedi ve yine hepsini kustu. daha önce elma armut ve pekmez vermiştim, sorun olmamıştı. acaba muz mu ağır geldi??
O arkadaşım, oğlundan sonra kız istedi, eğer erkekse aldırsammı diye sormuştu bana, ne kızmıştım ona...
aman dikkat edin canım ben ventolni buhar olark veriyorum makine aldık eve sakın ilerlemesn kuzuya geçmiş olsun
Tostosu ancak uyutabildim bi bebek bu kadar saat uyumadan nasil durur yaaa. Sabah kalktigindan beri sadece iki saat uykuyla bu vakte kadar durdu. Butun gece uyutmaya calistik. Simdi benim uykum kacti
peki bu saattte yatıp sabaha kdr aralıksız uyuyomu canım??
ya kızlar siz bebeklerinizi gece besliyomusunuz.uyanmazlarsa.ben o uyanmayınca kalkamıyorum genelde ama üzülüyorum sonra keşke kalkıp emzirseydim diye ...
Uyanmıyo çok şükür.boşuna endişelenmeyim o zaman sağol.yok canım bende uyandırmıyorum..
acıksa uyanır zaten uyku düzenini bozmaya gerek yok.zaten bebekler 6.aydan sonra geceleri çok acıkmazlarmış.için rahat olsun eger miniğin uyuyosa sıkıntısı yok demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?