2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ne güzel olur :)
Temmuz annelerinden var zaten bir yoldaşım :)

ya kızlar siz bebeklerinizi gece besliyomusunuz.uyanmazlarsa.ben o uyanmayınca kalkamıyorum genelde ama üzülüyorum sonra keşke kalkıp emzirseydim diye ...

Benimki hala uyumadığı için kalkmıyorum, sabah 7 gibi uyanıyor o zaman emip yatıyor tekrar

uyumuyor, uyumuyor, bana bi çözüm bulun, ne yapayım ben yaa çıldırıcam
Mutfağım karman çorman uyutamıyorum, çok sşnirliyim ben

uyumuyor, uyumuyor, bana bi çözüm bulun, ne yapayım ben yaa çıldırıcam
Mutfağım karman çorman uyutamıyorum, çok sşnirliyim ben

Ayni karman cormanlik ayni uykusuzluk dun gece cayi icti uyudu dedigim cocuk uyumaz oldu. Bsyiliyorum uyku die suan ayaginda uyuttum ama yatirsam bende yatim desem aninda uyanir sensorlum benim.bizde bi cozum ariyoruz bulursan bsnada ilet nolur bu boyle olmaz kiii

herkese günaydın şöyle bir geçmiş yaptım geldim canım çok sıkkın eşimle tartısdık konusmuyoruz hiç boyle olmazdı kızım olduğundan beri çok tartısıyoruz bu ne zamana kadar böyle gidecek yaaa

noldu bize ya bizde sürekli tartışıyoruz ufakta olsa noldu canım özel olmazsa üzülme boşver

Gunaydin cnm. Cocuk olali tartismalar artti ewet. En kisa zaman da duzeltirsiniz insallah 2 gun once bende ayniydim. Bu boyle gitmez diyip radikal kararlar almak gerekiyor cocuk buyudukce dertleri buyuyor catismalarartiyor anne baba arasinda allah kolaylik verein bizlere

aynen canım ya noldu uyumadımı kuzun yine gece uykumu kovaladınız tatlm

noldu bize ya bizde sürekli tartışıyoruz ufakta olsa noldu canım özel olmazsa üzülme boşver

ayy canım ya aslında ortada bişe yok salı aksamı çay içiyorduk Lina hanım bardağa atılmaya basladı nasıl istiyor eşimde ağzına çay değirdi senmisin yapan sen ne biçim babasın die tepki wermeye basladım sonra kızı aldım içeri gittim uyuduk.. tamam biraz sert çıkmıs olabilirim ama ne çayı ya ben okadar özenle bakıyorum kızıma.. nyse dün geldi konusmuor benle kv war ewde üstelik yaptığım yemeğe laf söyledi falan atısdık bende ağladım gittim içeri kızımla çıkmadım odadan şimdi konusmuyoruz yani

inşallah tesekkür ederim radikal kararlar almak gerekiyorda bu radikal kararlar ne onu bulabilmek lazım

günaydın kızlar,
gece kaynatmışsınız gene... bi okuyayım geleyim dedim saat 9 olmuş

başın sağolsun canım, misafirler için de kolay gelsin şimdiden, bebekle birlikte misafir ağırlamak çok zor
babamız 7tahıllı elmalı almış ela bişeyi severek yedi alkış ona teyzeleri çok mutluyum
afiyet bal olsun elaya, demeki ki her bebeğin seveceği bir mama var :125:

ben de ilk sebze çorbasını yedirdiğimde bizim ki de ağzını buruşturdu önce sonra da mühürledi resmen. ama azar azar vermeye devam edersen bir süre sonra alışıyor canım merak etme.

zambakcım kimsenin dediğini takma tıka kulaklarını yok maydanoz suyuymuş yok pis sütmüş, herkes çok biliyor. ayy sinir geldi valla bunların hepsine birer iris lazım pat diye yapıştırıverecek cevabı

valla bundan sonra böyle olacak galiba didemcim, ya çocuk yüzünden tartışıyoruz biz de (ki çocuklar büyüdükçe tartışacak sebepler artacak) ya da uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği gerginlikle.. ama sonuçta tatlıya bağlanıyor ya önemli olan o

keşke bağırmasaydın ama biz faydalı 1 kaşık bişi yesin die uğraşıyoruz çay olmamış yani haklısın canım ama çok atlnca kıyamayp yalatmıştır sinirlenme kuzumamaaaaa bi kadının yaptığı yemeğe laf edilirse affedemem ne yicekmiş dışarda yesn o zaman buna kızdm tatlm bide gernmsin bu aralar kız bende bağrıveriyorum ya kafa dnlemeye ihtyacm var

sorma canım aynen şu lohusalık depresyonuna mı giriyorum ne yapıyorum sana birgünümü özetlesem saka gibi sadece yardımcı olmasını we takdir etmesini bekliyorum ama nerdee bizimkinde.. annesi aksam ne oluyor dio bu hep böyle artık dedi onada bozuldum.. cahil bir insan da değil benim kadar çocuk gelişimi kitabı okur ilgilidr ama rahat adam bilidğin rahat ya.. ayy neyse sabah sabah şişirdim kafanı

ewet canım ama bizi anlamaları gerekmiyormu bazen basımı alıp gidesim geliyorr

yok tatlm ya konuşuyoruz işte doğm yapalı 6 ay olcak millet ilk başta grer biz bebekler yarı yaşına geldi şimdi giriyoruz erkekler hep öle canım ya bizim yaptğmız şeyleri gözleri görmüyo yada hafife alıyolar ama kv yanında öle demesi hoş olmamışakşama konuşursunuz ya aynı evde küs kalınmıyoki

ewet öyle kalınmıyor malesef ama ben barısmıycam biraz burnu sürtsün bide küsmüsüz ama aynı yatakta uyuyoruz oda komik geliyor Allahım ya biran önce düzelseydi hormonlarımız.. kv bizde kalıyor kaba olacak ama elinden gelse iç çamasırıma bile karısacak herseye ama herseye karısıyor deli olacam onun gerginliğide böyle çıkıyor işde.. dün kıza sebze çorbası yaptm aksam patates kabuğu soyulurmuymus bütün vitamini ordaymıs iyice yıkayıp kazımam lazımmış kabuğunu ben vitamin alsın die değil karnı doysun die uğrasıyormusum çok ama çok sinirlendim bişe diyemiyorum tabi kızıma bakıyor ya benden kat kat çıkıyor acısı

bir günün şuna benziyor mu canım, sabahın köründe kalk hazırlan koştura koştura işe git, iş yerinde bir sürü insanın tafrasını çek, çalış, öğle tatilinde eve koş kızı emzir, kendin atıştır kısıtlı zamanda tekrar işe dön, akşama kadar çalış eve git yemek hazırla, topla, kızı oyala, vakit bulursan ütü yap veya evi süpür, kızı uyut, o uyuyunca ortalığı topla, çamaşır at.. sonra kendini yatağa at, gece 212873694 kez kalk kızın ağlamasına, gece yarısı emzir tekrar uyutmaya çalış ve yine sabah olsun

bi de bunun hafta sonu versiyonu var onu hiç sorma:111:

ve buna rağmen takdir görmüyorsan üzülürsün hakikaten. bizimki de bana bugün diyor ki bebeğe annen bakarken her gün temizlikçi çağıralım mı? neden diye sordum akşam iş yapmamak için diyor, dün çamaşırı ona astırdım da hemen yorulmuş beyefendi

gunaydın tatlım sıkma canını hep aynıyız bızde bebeklerım dogdugundan berı aynı tartısıyoruz ama uzun surdurmuyoruz erkekler hep aynı bıde sen calısıp destek oluyosun senı opup basına koyması lazım kv de esınde cok surat yapmamak sartıyla kırkın oldugun bellı et hemen yumusuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…