o nasıl iş yaaanasıl bi annelik nasıl bi vicdan inanamıyorum..yazık günah yaa
ben 1.5 ay önce spiral taktırdım ama bi daha kontrole gitmedim sorunumda yok suanda bişey olmas heralde bide bende tekrardan hamile olurmusumnasılsa spiral var die rahatız maşallah
zammbakım sana yoldas olurum
ya kızlar siz bebeklerinizi gece besliyomusunuz.uyanmazlarsa.ben o uyanmayınca kalkamıyorum genelde ama üzülüyorum sonra keşke kalkıp emzirseydim diye ...
uyumuyor, uyumuyor, bana bi çözüm bulun, ne yapayım ben yaa çıldırıcam
Mutfağım karman çorman uyutamıyorum, çok sşnirliyim ben
herkese günaydın şöyle bir geçmiş yaptım geldimcanım çok sıkkın eşimle tartısdık konusmuyoruz hiç boyle olmazdı kızım olduğundan beri çok tartısıyoruz bu ne zamana kadar böyle gidecek yaaa
herkese günaydın şöyle bir geçmiş yaptım geldimcanım çok sıkkın eşimle tartısdık konusmuyoruz hiç boyle olmazdı kızım olduğundan beri çok tartısıyoruz bu ne zamana kadar böyle gidecek yaaa
Gunaydin cnm. Cocuk olali tartismalar artti ewet. En kisa zaman da duzeltirsiniz insallah 2 gun once bende ayniydim. Bu boyle gitmez diyip radikal kararlar almak gerekiyor cocuk buyudukce dertleri buyuyor catismalarartiyor anne baba arasinda allah kolaylik verein bizlere
noldu bize ya bizde sürekli tartışıyoruz ufakta olsa noldu canım özel olmazsa üzülme boşver
Gunaydin cnm. Cocuk olali tartismalar artti ewet. En kisa zaman da duzeltirsiniz insallah 2 gun once bende ayniydim. Bu boyle gitmez diyip radikal kararlar almak gerekiyor cocuk buyudukce dertleri buyuyor catismalarartiyor anne baba arasinda allah kolaylik verein bizlere
epey bir süre giremedim yine..cenaze (teyzem vefat etti ), misafirler , bizim bıdık , misafirler sıraya girdi resmen haftaya ve sonraki haftaya yine misafirim var. 9-10 şubat sınavlarım var ders çalışmam lazım fazla giremicem gibi olanlardan haberder edersiniz dimi kızlar Allah'a emanet olun sizi ve bıdıklarınız çok öperim fırsat buldukca giricem...
afiyet bal olsun elaya, demeki ki her bebeğin seveceği bir mama var :125:babamız 7tahıllı elmalı almış ela bişeyi severek yedi alkış ona teyzeleriçok mutluyum
afferim elama yaa yarasın afiyet bal olsun et olsun but olsun dötü bası dolsun(annem rüzgara hep öle der )
yaa arkadas bu sebze çorbasımıdır sebze püresimidir nedir onu nasıl yapıyosunuz annecikler??
ben bugun oğluma bişey yaptım kuş 2 kaşık almadı yaa surat burustu da burustu nolcak böle anlamadım
Canım sizin desteğiniz olmasa ne yapardım bilmiyorum, Allah'tan eşim ve buradaki hiç kimsedende olumsuz yorum almadım.
Sadece ailem ve eşimin ailesi garip karşılıyor, olumsuz konuşuyor, maydanoz suyu içte düşsün diye bilen oldu inan.
Çok sıkıntı çektim ama alışıyorum yavaştan.
Kesmedim, doktor kesme diyor, ama yakınlarım pis süt diyorlar çok üzülüyorum.
Neden pis olsunki yaa
Kalp atışlarını duyalımda yavaş yavaş kesmeye başlıcam, erkenden kesmek istemiyorum, belki olumsuz bir durum olur, oğlum sütünden olmasın.
Zaten sütüm yok denecek kadar az, bıraktırmak zor olmayacak.
ayy canım ya aslında ortada bişe yok salı aksamı çay içiyorduk Lina hanım bardağa atılmaya basladı nasıl istiyor eşimde ağzına çay değirdi senmisin yapan sen ne biçim babasın die tepki wermeye basladım sonra kızı aldım içeri gittim uyuduk.. tamam biraz sert çıkmıs olabilirim ama ne çayı ya ben okadar özenle bakıyorum kızıma.. nyse dün geldi konusmuor benle kv war ewde üstelik yaptığım yemeğe laf söyledi falan atısdık bende ağladım gittim içeri kızımla çıkmadım odadan şimdi konusmuyoruz yani
keşke bağırmasaydın ama biz faydalı 1 kaşık bişi yesin die uğraşıyoruz çay olmamış yani haklısın canım ama çok atlnca kıyamayp yalatmıştır sinirlenme kuzumamaaaaa bi kadının yaptığı yemeğe laf edilirse affedemem ne yicekmiş dışarda yesn o zaman buna kızdm tatlm bide gernmsin bu aralar kız bende bağrıveriyorum ya kafa dnlemeye ihtyacm var
günaydın kızlar,
gece kaynatmışsınız gene... bi okuyayım geleyim dedim saat 9 olmuş
başın sağolsun canım, misafirler için de kolay gelsin şimdiden, bebekle birlikte misafir ağırlamak çok zor
afiyet bal olsun elaya, demeki ki her bebeğin seveceği bir mama var :125:
ben de ilk sebze çorbasını yedirdiğimde bizim ki de ağzını buruşturdu önce sonra da mühürledi resmen. ama azar azar vermeye devam edersen bir süre sonra alışıyor canım merak etme.
zambakcım kimsenin dediğini takma tıka kulaklarınıyok maydanoz suyuymuş yok pis sütmüş, herkes çok biliyor. ayy sinir geldi valla bunların hepsine birer iris lazım pat diye yapıştırıverecek cevabı
valla bundan sonra böyle olacak galiba didemcim, ya çocuk yüzünden tartışıyoruz biz de (ki çocuklar büyüdükçe tartışacak sebepler artacak) ya da uykusuzluk ve yorgunluğun verdiği gerginlikle.. ama sonuçta tatlıya bağlanıyor ya önemli olan o
sorma canım aynen şu lohusalık depresyonuna mı giriyorum ne yapıyorumsana birgünümü özetlesem saka gibi sadece yardımcı olmasını we takdir etmesini bekliyorum ama nerdee bizimkinde.. annesi aksam ne oluyor dio bu hep böyle artık dedi onada bozuldum.. cahil bir insan da değil benim kadar çocuk gelişimi kitabı okur ilgilidr ama rahat adam bilidğin rahat ya.. ayy neyse sabah sabah şişirdim kafanı
didem eşin akşama çiçek alsa ii olur kız dimi bence bu aralar böle şeyler ihtyacmız var
bizimki normalde yapar ama busefer yapmaz kendini haklı görüyor çünkü
yok tatlm ya konuşuyoruz işte doğm yapalı 6 ay olcak millet ilk başta grer biz bebekler yarı yaşına geldi şimdi giriyoruzerkekler hep öle canım ya bizim yaptğmız şeyleri gözleri görmüyo yada hafife alıyolar ama kv yanında öle demesi hoş olmamış akşama konuşursunuz ya aynı evde küs kalınmıyoki
sorma canım aynen şu lohusalık depresyonuna mı giriyorum ne yapıyorumsana birgünümü özetlesem saka gibi sadece yardımcı olmasını we takdir etmesini bekliyorum ama nerdee bizimkinde.. annesi aksam ne oluyor dio bu hep böyle artık dedi onada bozuldum.. cahil bir insan da değil benim kadar çocuk gelişimi kitabı okur ilgilidr ama rahat adam bilidğin rahat ya.. ayy neyse sabah sabah şişirdim kafanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?