ewet öyle kalınmıyor malesef ama ben barısmıycam biraz burnu sürtsün bide küsmüsüz ama aynı yatakta uyuyoruz oda komik geliyor Allahım ya biran önce düzelseydi hormonlarımız.. kv bizde kalıyor kaba olacak ama elinden gelse iç çamasırıma bile karısacak herseye ama herseye karısıyor deli olacam onun gerginliğide böyle çıkıyor işde.. dün kıza sebze çorbası yaptm aksam patates kabuğu soyulurmuymus bütün vitamini ordaymıs iyice yıkayıp kazımam lazımmış kabuğunu ben vitamin alsın die değil karnı doysun die uğrasıyormusum çok ama çok sinirlendim bişe diyemiyorum tabikızıma bakıyor ya benden kat kat çıkıyor acısı
bir günün şuna benziyor mu canım, sabahın köründe kalk hazırlan koştura koştura işe git, iş yerinde bir sürü insanın tafrasını çek, çalış, öğle tatilinde eve koş kızı emzir, kendin atıştır kısıtlı zamanda tekrar işe dön, akşama kadar çalış eve git yemek hazırla, topla, kızı oyala, vakit bulursan ütü yap veya evi süpür, kızı uyut, o uyuyunca ortalığı topla, çamaşır at.. sonra kendini yatağa at, gece 212873694 kez kalk kızın ağlamasına, gece yarısı emzir tekrar uyutmaya çalış ve yine sabah olsun
bi de bunun hafta sonu versiyonu var onu hiç sorma:111:
ve buna rağmen takdir görmüyorsan üzülürsün hakikaten. bizimki de bana bugün diyor ki bebeğe annen bakarken her gün temizlikçi çağıralım mı? neden diye sordum akşam iş yapmamak için diyor, dün çamaşırı ona astırdım da hemen yorulmuş beyefendi
bir günün şuna benziyor mu canım, sabahın köründe kalk hazırlan koştura koştura işe git, iş yerinde bir sürü insanın tafrasını çek, çalış, öğle tatilinde eve koş kızı emzir, kendin atıştır kısıtlı zamanda tekrar işe dön, akşama kadar çalış eve git yemek hazırla, topla, kızı oyala, vakit bulursan ütü yap veya evi süpür, kızı uyut, o uyuyunca ortalığı topla, çamaşır at.. sonra kendini yatağa at, gece 212873694 kez kalk kızın ağlamasına, gece yarısı emzir tekrar uyutmaya çalış ve yine sabah olsun
ve buna rağmen takdir görmüyorsan üzülürsün hakikaten. bizimki de bana bugün diyor ki bebeğe annen bakarken her gün temizlikçi çağıralım mı? neden diye sordum akşam iş yapmamak için diyor, dün çamaşırı ona astırdım da hemen yorulmuş beyefendi
Allah yardımcınız olsun canım ya calısan anne daha da zor valla ben evlılıgımde sunu ogrendem erkegı hazra alıstırmıycaksın hersey sana kalıyo ben artık 3 ıs yapınca bı ayy bırını ona bırakıyorum sızın bı yandan gusel calısmanız en azından bebegınıze ıstedıgınızı alıyosunuz ama bız mutvak harclıgından kısıp bırıktırmeye calısıyoruz
Allah yardımcınız olsun canım ya calısan anne daha da zor valla ben evlılıgımde sunu ogrendem erkegı hazra alıstırmıycaksın hersey sana kalıyo ben artık 3 ıs yapınca bı ayy bırını ona bırakıyorum sızın bı yandan gusel calısmanız en azından bebegınıze ıstedıgınızı alıyosunuz ama bız mutvak harclıgından kısıp bırıktırmeye calısıyoruz
gunaydın tatlım sıkma canını hep aynıyız bızde bebeklerım dogdugundan berı aynı tartısıyoruz ama uzun surdurmuyoruz erkekler hep aynı bıde sen calısıp destek oluyosun senı opup basına koyması lazım kv de esınde cok surat yapmamak sartıyla kırkın oldugun bellı et hemen yumusuyolar
Selam arkadaşlar ,
bi bakınıp geliyorum
ahh kıyamam alkışlıyorum seni tatlmçalışan annelere çok üzülüyorum zaten ama maşallah yetiyosunuz valla eşleriniz sizi el üstnde tutsun
arkanını dönüp yatuyomusunuz kızsen öle deseneeeeee gergnlğn sebebi anlaşıldı nie karışıo herşeye iyki sizde kalıo ii o gttği zamanda çocuğa bişey pişirmek istediğnde ara kayınvalidecğne sor sanki çocuk onun genlernde var işte duramıolar karışmadan
Selam arkadaşlar ,
bi bakınıp geliyorum
ne yapıcam kızıma çay weren adama dönüp yatarım tabiwala öyle çok ii bildiği için büyüttüğü çocuklar oratada tek baslarına bir yumurta bile kıramazlar bişe öğretmemişki
benimkide öle hiç bilşi bilmez bide benim kaynana aşırı derecede yemek seçiyo onu yemem bunu yemem ne sevmiosa evde pişirmemmiş sen sevmiosan çocuklarına pişirsene alışsınlar evlendk benimki ben bunu hç yemedim bundan annem yapmamıştı diyo ama severek yiyo geçen b,i yemek yaptm kalkmış ay onur bun u yiyomuydu diyo nişanlıyken kv şimin teyzesi bize geldiler kısır yapcam onu koyma içne ymem dio teyzesi bunu kymam yemem dio kafam karıştı zıkkımın kökünü yesinler
ayy çok güldümm aynı bizimkide öyle canım alıstırmıs hayatta ağzına sebze koymaz tatlarını bile bilmez ama bizimki çok yedirmekten tiksinmiş hepsi ile bir anısı war sebzelerinıspanak mesela daha 2 yasındayken tiksinmiş o gün bugün ıspanağı agzına koyduramazsın sen kv 2 bağı haşla üzerinede yoğurt komus olmus sana 1 tencere 2 yasında çocuğa bir öğünde yedirmeye çalışmıs ay ay:) iyide ksıra konanlar bellidir bulgur aşımı yiyor bunlar
gunaydın tatlım sıkma canını hep aynıyız bızde bebeklerım dogdugundan berı aynı tartısıyoruz ama uzun surdurmuyoruz erkekler hep aynı bıde sen calısıp destek oluyosun senı opup basına koyması lazım kv de esınde cok surat yapmamak sartıyla kırkın oldugun bellı et hemen yumusuyolar
kız ben bebek olduğndan beri mutfak harçlığnda unuttum markete falan kendi gidio kış üşür bebek die bi yaz olsun dışarı atcam kendmi ama doğru diyosun çalışmanında çok güzel tarafı var eşine sormadan grip bi bebek mağzasına istediklerni alablirler ama biz kocacm kart versen para versenay çalışsakmı ne
kız ben bebek olduğndan beri mutfak harçlığnda unuttum markete falan kendi gidio kış üşür bebek die bi yaz olsun dışarı atcam kendmi ama doğru diyosun çalışmanında çok güzel tarafı var eşine sormadan grip bi bebek mağzasına istediklerni alablirler ama biz kocacm kart versen para versenay çalışsakmı ne
evet canım pazara maazalar agıdınce ınsanın ıcı gıdıyor cokta pahalı ya kucucuk seyler Saglıkları yerınde olsunda...ikiz bebek bakmak da zor canım allah sana da kolaylık versin.. işte her birimiz birşeylerden fedakarlık yapıyoruz bu hayatta, allah sağlık versin de
Bende cok cazgirlasmadan ne kadar cok kirilip uzuldugumu belli ediyorum. Gonlumu almaya calisiyor.
sonradan okudum ki,yemiş mamayı ,afiyet bal şeker olsun ,iyileşsin biran önce elacıkkızlar ela iyce deli edio beni iştah resmen sıfır geçen ay kilo almamış hiç olur şey diildoktor tarttı 6.600 sağlık ocağında 7 kilo çıktı düşük gelio bana yüzü tombul gören ii dio ama vücudu zayıf annesiym sonuçta anlıorum hasta olunca iştah iyce gitti ek gıda yemio mama 120cc bile içmio ayına göre çok az mama alıo napcam ben eriyip gtcek kilo diil takıntm gelişimi çok yavaş gtcek die korkuyorum napablrm ltfen kendi çocuğnzmuş gibi dşnüp cvp vern siz napardınız kızlar nasıl iştahı yerne glck hastanmadan öncede braz iştahsızdı
hastanede almak veya alır almaz taksiyle gitmeyi düşünebilirsin...Biliyorum bizimkinede taktılar hep kaydı poset.yaptığı zamanda hiç posete gelmedi hep beze gidiyor.hemşire çok az yaptığı için poşete gelmiyo dedi.3_4 saat bekledik hastanede o sürede iki kere yaptı ikiside dışarı.sonra bize o posetlerden ve idrar kabı verdiler.daha fazla beklemeyin evde almaya çalışın diye.ama evde alıp götürmek zor.hastane uzak.eşim çalışıyo.numunenin yarım saat içinde götürülmesi gerekiyormuş..bilemedim nasıl yapsam..
Mamadan yoğurt yapıyolar ya onu kastetmiştir senin sıyrık ebe...Kendi kendime alinti yspiyim. Bizim ebe iyi saatteydi herhalde arastirdim milupanin yogurdu yok galiba.
Bırakın adamları takılsınlar biraz,sıkmayınnnnnhahayytt benimkide çocukluk arkadaslarıyla gece 1-2 maç yapcaklarmıs oda kuzu kuzu izin aldı bende dayanamadım izin verdimama ben bunu onun basına kakmam mı
bu gece noliii bu adamlar yahu
Canım sizin desteğiniz olmasa ne yapardım bilmiyorum, Allah'tan eşim ve buradaki hiç kimsedende olumsuz yorum almadım.
Sadece ailem ve eşimin ailesi garip karşılıyor, olumsuz konuşuyor, maydanoz suyu içte düşsün diye bilen oldu inan.
Çok sıkıntı çektim ama alışıyorum yavaştan.
Benimkide kaçak, ama bir teyzenin kulaklarını yıkamaya gittiler :)
Zaten kız hissediyorum, ama çokta kaptırmıyorum kendimi, pıtpıtları bi duyalımda, ondan sonra önümüze bakarız artık.
Etrafındakileri hiç dinleme canım,içinde bir hayat var senin ne güzel ( bulantı falan deme ama yaaa ,hamilelik anılarım çok kötü,tuhaf oluyorum :18: ) İçebildiği kadar ver sütünü ,eskisi gibi değil ,doktorlar artık sütten kesmiyolar...Kesmedim, doktor kesme diyor, ama yakınlarım pis süt diyorlar çok üzülüyorum.
Neden pis olsunki yaa
Kalp atışlarını duyalımda yavaş yavaş kesmeye başlıcam, erkenden kesmek istemiyorum, belki olumsuz bir durum olur, oğlum sütünden olmasın.
Zaten sütüm yok denecek kadar az, bıraktırmak zor olmayacak.
Bizim biraz ateş olmuştu canım,çok zorlamadı ama...bu 6.ay aşısı nasılmış olan varmı kızlar?ateş falan yapıyomuymuş??
Tam uyanmıyor aslında ama sütüm hepten azalmasın diye besliyorum ,2-3 gibi emziriyorum,yarı uyur yarı uyanık ,hemen uyuyor zaten ,bir de uyanınca emzirip işe geliyorum...ya kızlar siz bebeklerinizi gece besliyomusunuz.uyanmazlarsa.ben o uyanmayınca kalkamıyorum genelde ama üzülüyorum sonra keşke kalkıp emzirseydim diye ...
herkese günaydın şöyle bir geçmiş yaptım geldimcanım çok sıkkın eşimle tartısdık konusmuyoruz hiç boyle olmazdı kızım olduğundan beri çok tartısıyoruz bu ne zamana kadar böyle gidecek yaaa
Kv neden evde , onun yanında tartışmayın bence ,birtakım herifler analarının yanında aslan kesilebilirler ,anası da mutlu olur bu durumdan...Geçici bir süre mi bakıyor bebeğe ,bakıcı bulun bence...ayy canım ya aslında ortada bişe yok salı aksamı çay içiyorduk Lina hanım bardağa atılmaya basladı nasıl istiyor eşimde ağzına çay değirdi senmisin yapan sen ne biçim babasın die tepki wermeye basladım sonra kızı aldım içeri gittim uyuduk.. tamam biraz sert çıkmıs olabilirim ama ne çayı ya ben okadar özenle bakıyorum kızıma.. nyse dün geldi konusmuor benle kv war ewde üstelik yaptığım yemeğe laf söyledi falan atısdık bende ağladım gittim içeri kızımla çıkmadım odadan şimdi konusmuyoruz yani
Niye bişey diyemiyosun ki ,besleme misin sen o evde,orası senin evin.İçinden gelmiyosa bakmasın ...ewet öyle kalınmıyor malesef ama ben barısmıycam biraz burnu sürtsün bide küsmüsüz ama aynı yatakta uyuyoruz oda komik geliyor Allahım ya biran önce düzelseydi hormonlarımız.. kv bizde kalıyor kaba olacak ama elinden gelse iç çamasırıma bile karısacak herseye ama herseye karısıyor deli olacam onun gerginliğide böyle çıkıyor işde.. dün kıza sebze çorbası yaptm aksam patates kabuğu soyulurmuymus bütün vitamini ordaymıs iyice yıkayıp kazımam lazımmış kabuğunu ben vitamin alsın die değil karnı doysun die uğrasıyormusum çok ama çok sinirlendim bişe diyemiyorum tabikızıma bakıyor ya benden kat kat çıkıyor acısı
Durumlar müsaitse çağır tabi neden olmasın ? Ya da arasıra ver eline biraz iş bak bakalım nasıl takdir ediyorbir günün şuna benziyor mu canım, sabahın köründe kalk hazırlan koştura koştura işe git, iş yerinde bir sürü insanın tafrasını çek, çalış, öğle tatilinde eve koş kızı emzir, kendin atıştır kısıtlı zamanda tekrar işe dön, akşama kadar çalış eve git yemek hazırla, topla, kızı oyala, vakit bulursan ütü yap veya evi süpür, kızı uyut, o uyuyunca ortalığı topla, çamaşır at.. sonra kendini yatağa at, gece 212873694 kez kalk kızın ağlamasına, gece yarısı emzir tekrar uyutmaya çalış ve yine sabah olsun
Çalış tabi şekerim ,çalışınca da maaşın yarısını bakıcıya veriyoz ama olsun,kalan sağlar bizimdirkız ben bebek olduğndan beri mutfak harçlığnda unuttum markete falan kendi gidio kış üşür bebek die bi yaz olsun dışarı atcam kendmi ama doğru diyosun çalışmanında çok güzel tarafı var eşine sormadan grip bi bebek mağzasına istediklerni alablirler ama biz kocacm kart versen para versenay çalışsakmı ne
günaydııınn kayınvalideleri yola getirme başkanıı
günaydın kaynanazedelerewet irisscim sen olsan kv ne tepki werirdin bu durumda söylede bende birdahakine uygulayayım hemen
Durumlar müsaitse çağır tabi neden olmasın ? Ya da arasıra ver eline biraz iş bak bakalım nasıl takdir ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?