2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkanını dönüp yatuyomusunuz kızsen öle deseneeeeee gergnlğn sebebi anlaşıldı nie karışıo herşeye iyki sizde kalıo ii o gttği zamanda çocuğa bişey pişirmek istediğnde ara kayınvalidecğne sor sanki çocuk onun genlernde var işte duramıolar karışmadan

Allah yardımcınız olsun canım ya calısan anne daha da zor valla ben evlılıgımde sunu ogrendem erkegı hazra alıstırmıycaksın hersey sana kalıyo ben artık 3 ıs yapınca bı ayy bırını ona bırakıyorum sızın bı yandan gusel calısmanız en azından bebegınıze ıstedıgınızı alıyosunuz ama bız mutvak harclıgından kısıp bırıktırmeye calısıyoruz

ahh kıyamam alkışlıyorum seni tatlmçalışan annelere çok üzülüyorum zaten ama maşallah yetiyosunuz valla eşleriniz sizi el üstnde tutsun

aman Allahım beni anlatmıssınnn ewet canım aynen öyle uykusuzluk yorgunluk işyerinin boğucu havası.. ayy ii asmıs ona sükret ben hamile iken bile birkac kez asdı rezalet 3 günde ancak kurudu:) eğer gerekiyorsa alacaksın ne yapıcan canm ben 10 günde bir alıyorum walla ne yapim dip bucak temizlik yapamıyorum

kız ben bebek olduğndan beri mutfak harçlığnda unuttum markete falan kendi gidio kış üşür bebek die bi yaz olsun dışarı atcam kendmi ama doğru diyosun çalışmanında çok güzel tarafı var eşine sormadan grip bi bebek mağzasına istediklerni alablirler ama biz kocacm kart versen para versenay çalışsakmı ne

ikiz bebek bakmak da zor canım allah sana da kolaylık versin.. işte her birimiz birşeylerden fedakarlık yapıyoruz bu hayatta, allah sağlık versin de

Selam arkadaşlar ,
bi bakınıp geliyorum

tesekkür ederim canım ay hersey insanın üzerine geliyyor işde kırgın olduğumu belli edicem zatn

ne yapıcam kızıma çay weren adama dönüp yatarım tabi wala öyle çok ii bildiği için büyüttüğü çocuklar oratada tek baslarına bir yumurta bile kıramazlar bişe öğretmemişki

ne yapıcam kızıma çay weren adama dönüp yatarım tabi wala öyle çok ii bildiği için büyüttüğü çocuklar oratada tek baslarına bir yumurta bile kıramazlar bişe öğretmemişki

benimkide öle hiç bilşi bilmez bide benim kaynana aşırı derecede yemek seçiyo onu yemem bunu yemem ne sevmiosa evde pişirmemmiş sen sevmiosan çocuklarına pişirsene alışsınlar evlendk benimki ben bunu hç yemedim bundan annem yapmamıştı diyo ama severek yiyo geçen b,i yemek yaptm kalkmış ay onur bun u yiyomuydu diyo nişanlıyken kv şimin teyzesi bize geldiler kısır yapcam onu koyma içne ymem dio teyzesi bunu kymam yemem dio kafam karıştı zıkkımın kökünü yesinler

ayy çok güldümm aynı bizimkide öyle canım alıstırmıs hayatta ağzına sebze koymaz tatlarını bile bilmez ama bizimki çok yedirmekten tiksinmiş hepsi ile bir anısı war sebzelerin ıspanak mesela daha 2 yasındayken tiksinmiş o gün bugün ıspanağı agzına koyduramazsın sen kv 2 bağı haşla üzerinede yoğurt komus olmus sana 1 tencere 2 yasında çocuğa bir öğünde yedirmeye çalışmıs ay ay:) iyide ksıra konanlar bellidir bulgur aşımı yiyor bunlar

2 yaşında çocuk ne de yer ya onubizim burda domts salatlk biber ıvır zıvır koyrlar o kadar seçiylarki keşke sadece bulguru verseydim

Bende cok cazgirlasmadan ne kadar cok kirilip uzuldugumu belli ediyorum. Gonlumu almaya calisiyor.

Bence hic ole dusunmeyin ben suan calismiyorum ama kredi kartimla alisverisimi yapiyorum pasa pasa oduyor esim.ha zenginmiyiz degiliz esim memur.

valla cnm bende uyutup ole gıdıyorum mecbur gec geıyo ısten Allahtan yakında 5 dk gıdıp gelıyorum kendı paranı kendın kananmasın hzzı hıcbıseyde yok ben evde boncuk ısı yapıyordum bebelerımın cogu ıhtıyacını almıstım hamıleyken maazalar gırıp bakıyorum ıste cok nadır alıyooruz ıkı bebe olunca Allah saglıklı buyutsun evlatlarımızı amınn
ikiz bebek bakmak da zor canım allah sana da kolaylık versin.. işte her birimiz birşeylerden fedakarlık yapıyoruz bu hayatta, allah sağlık versin de
evet canım pazara maazalar agıdınce ınsanın ıcı gıdıyor cokta pahalı ya kucucuk seyler Saglıkları yerınde olsunda...

Bende cok cazgirlasmadan ne kadar cok kirilip uzuldugumu belli ediyorum. Gonlumu almaya calisiyor.

aynen canım herseyın cogu zarar zaten bıde uzun surdememek en ıyıs

sonradan okudum ki,yemiş mamayı ,afiyet bal şeker olsun ,iyileşsin biran önce elacık

hastanede almak veya alır almaz taksiyle gitmeyi düşünebilirsin...

Kendi kendime alinti yspiyim. Bizim ebe iyi saatteydi herhalde arastirdim milupanin yogurdu yok galiba.
Mamadan yoğurt yapıyolar ya onu kastetmiştir senin sıyrık ebe...

hahayytt benimkide çocukluk arkadaslarıyla gece 1-2 maç yapcaklarmıs oda kuzu kuzu izin aldı bende dayanamadım izin verdim ama ben bunu onun basına kakmam mı

bu gece noliii bu adamlar yahu
Bırakın adamları takılsınlar biraz,sıkmayınnnnn

Etrafındakileri hiç dinleme canım,içinde bir hayat var senin ne güzel ( bulantı falan deme ama yaaa ,hamilelik anılarım çok kötü,tuhaf oluyorum :18: ) İçebildiği kadar ver sütünü ,eskisi gibi değil ,doktorlar artık sütten kesmiyolar...

bu 6.ay aşısı nasılmış olan varmı kızlar?ateş falan yapıyomuymuş??
Bizim biraz ateş olmuştu canım,çok zorlamadı ama...

ya kızlar siz bebeklerinizi gece besliyomusunuz.uyanmazlarsa.ben o uyanmayınca kalkamıyorum genelde ama üzülüyorum sonra keşke kalkıp emzirseydim diye ...
Tam uyanmıyor aslında ama sütüm hepten azalmasın diye besliyorum ,2-3 gibi emziriyorum,yarı uyur yarı uyanık ,hemen uyuyor zaten ,bir de uyanınca emzirip işe geliyorum...

Kv neden evde , onun yanında tartışmayın bence ,birtakım herifler analarının yanında aslan kesilebilirler ,anası da mutlu olur bu durumdan...Geçici bir süre mi bakıyor bebeğe ,bakıcı bulun bence...

Niye bişey diyemiyosun ki ,besleme misin sen o evde,orası senin evin.İçinden gelmiyosa bakmasın ...
Böyle bi blog vardı ; kaynanazede ,bayağı kaynana macerası var burda

Durumlar müsaitse çağır tabi neden olmasın ? Ya da arasıra ver eline biraz iş bak bakalım nasıl takdir ediyor

Çalış tabi şekerim ,çalışınca da maaşın yarısını bakıcıya veriyoz ama olsun,kalan sağlar bizimdir

günaydııınn kayınvalideleri yola getirme başkanıı

ewet irisscim sen olsan kv ne tepki werirdin bu durumda söylede bende birdahakine uygulayayım hemen
günaydın kaynanazedeler
Ben olsam neyapardım ve hatta zamanında yaptım ; malum herkes gibi bu da bana ,"ben kaç 2 tane çocuk büyüttüm ,şunu bilirim bunu bilirim" demeye çalıştı ,ben de dedim ki " sen de ilkini doğurduğunda hiçbişey bilmiyodun değil mi,kendi kendine büyüttün madem ,bırak ben de kendi kendime büyüteyim" dedim.Bi keresinde de "doktorlar ne biliyomuş ,önemli olan tecrübe" falan demeye kalktı ,"senden çok bildikleri kesin" dedim ,sustu kaldı.Tamam ben biraz edepsizim ama bunlar da o dilden anlıyolar yoksa sınır tanımıyolar ,herşeye karışma hakkını buluyolar kendilerinde.Kendine bi sınır çiziceksin ,ötesine geçemiycekler ,en fazla edepsiz gelin olursun ,ben başından beri öyleyim,çok da rahatım valla ,ya bişey diyemiyolar ya da şaşırıp derlerse cevabını alıp oturuyolar...
Kv nin en güzeli ,misafir gibi gelip gidenidir bence,çocuk falan baktırmayın.Zaten evin yöneticisi olma dürtüleri var ,bu şekilde hedeflerine ulaşmış oluyolar,tutun bi bakıcı,evet maddi olarak zorlanabilirsiniz ama hertürlü zorluğu ezikliğe tercih ederim...

Durumlar müsaitse çağır tabi neden olmasın ? Ya da arasıra ver eline biraz iş bak bakalım nasıl takdir ediyor

yok canım benimki takdir eder, hem de kıyamaz yorgun argın iş yapmama sağolsun:127:
ben didem için söylemiştim. durumları biliyorsun güzelim hala bakıcı arama aşamasındayız, bakıcı olduğunda biraz daha az iş yapıyorum gündüz o toparlıyor biraz, zaten bulamazsak da napıcaz bilmem annem dayanamıycak kolu da rahatsız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…