2 yaşında çocuk ne de yer ya onubizim burda domts salatlk biber ıvır zıvır koyrlar o kadar seçiylarki keşke sadece bulguru verseydim
yok canım benimki takdir eder, hem de kıyamaz yorgun argın iş yapmama sağolsun:127:
ben didem için söylemiştim. durumları biliyorsun güzelim hala bakıcı arama aşamasındayız, bakıcı olduğunda biraz daha az iş yapıyorum gündüz o toparlıyor biraz, zaten bulamazsak da napıcaz bilmem annem dayanamıycak kolu da rahatsız..
Ben dun 8de muhallebi yedirdim 11 bucuktada sut verdim uykuya devam etti. Gecede muntazam emer sabaha kadar. Yoksa bu saga bi sola doner durur. Sende dene istersen uykuda. Yemesi sorunlu demistinya.ya kızlar siz bebeklerinizi gece besliyomusunuz.uyanmazlarsa.ben o uyanmayınca kalkamıyorum genelde ama üzülüyorum sonra keşke kalkıp emzirseydim diye ...
Aman birak daginik kalsin. Ben bazen cok usenirim her mutfaga girisimde biseyi makineye koyarim.uyumuyor, uyumuyor, bana bi çözüm bulun, ne yapayım ben yaa çıldırıcam
Mutfağım karman çorman uyutamıyorum, çok sşnirliyim ben
Kiz ne kavga ediyosun. Bu kasik cay vermis diye. Bise olmaz be abartmayin o kadar cocuk bakimini Askolsun dersin anlatirsin. Nasil tepki verdiysen artik kavga olmus.herkese günaydın şöyle bir geçmiş yaptım geldimcanım çok sıkkın eşimle tartısdık konusmuyoruz hiç boyle olmazdı kızım olduğundan beri çok tartısıyoruz bu ne zamana kadar böyle gidecek yaaa
Ben dun 8de muhallebi yedirdim 11 bucuktada sut verdim uykuya devam etti. Gecede muntazam emer sabaha kadar. Yoksa bu saga bi sola doner durur. Sende dene istersen uykuda. Yemesi sorunlu demistinya.
Aman birak daginik kalsin. Ben bazen cok usenirim her mutfaga girisimde biseyi makineye koyarim.Yada makineyi ole bosaltirim. Sinirli olunca cocugada yansir uyutamazsin. Dusunmu mutfagi kurtlanmaz korrkma
Kiz ne kavga ediyosun. Bu kasik cay vermis diye. Bise olmaz be abartmayin o kadar cocuk bakimini Askolsun dersin anlatirsin. Nasil tepki verdiysen artik kavga olmus.
şimi şöyle anlatayım bakıcı olayını denedik olmadı iyisini bulmak çok önemli oda çok çok zor.. 1 hafta birini aldık denemek için hersey çok iyidi persembe günü saat 3 gibi izin aldım bir gidip bakayım die anahtarla açdım girdim içeri kız ağlıyor bakıcıda tw yi açmıs karsısında uyumus kızım yatak odasında ağlıyor o an o kadını döwsem hastanelik ederdim heralde.. birde dioki daha 5 dk oldu uyutalı öyle içim geçmiş anında postaladım tabi... ondan sonra herkes ne bakıcısı dedi durdu 2 gün kv bakıyor 2 gün annem.. annem bakarken rahatız sabah bırakıp aksam alıyorum ama kv baktığı zamn bizde kalıyor mecbur.. ay walla beslememiyim bilmem aksam yemek yedik masayı topluyorum ben kız ağlıyor cerez aldı tabağa koydu gitti tw izliyor kızı mama sandalyesine oturttum hem oyalıyorum hem bulaşıkları makineye depmeye çalışıyorm çok ağlayınca baktm geldi.. kız 64 yasında kadın benden genç walla diyorum yok böyle bişe ya.. bazen cewabını wereyim diyorum sonra ya bana kızıp ben yokken kızıma kötü dawranırsa diyorumm ahh ahh bir dokun bin ah işit oldu
Bütün bakıcılar aynı olmaz ki,yeniden deneyin bence.Hem bu çocuk büyüdükçe zorlanmaz mı, 2 gün anneanne 2 gün babaanne ,mutlaka farklı tarzları vardır ikisininde ,bir de haftasonu annebaba ,hepten şaşırmaz mı çocuk? Hem büyükler bakarken çocuklara ayar vermek zor oluyor diye düşünüyorum,bu ayrı bir boyutu tabi...Evi uzak sanırım o yüzden kalıyor...Benimki de 1 ay baktı ya,anlatmıştım,gelir gelmez atıyodu kucağıma,uyuyana kadar yüzüne bile bakmıyodu,bilirim nasıl bir yorgunluk olduğunu....Sana kızıp çocuğa kötü davranacaksa bakıcıdan ne farkı var ki,hani kan bağı,hani torunumu herşeyden çok severim, boş boş konuşurlar sadece...Bence en mantıklısı bakıcı bulmanız,büyüdükçe daha çok sorun olucak çünkü ,bakıcıya en azından kendi istediklerini yaptırabilirsin...Maddi sıkıntı olmasaydı 1 ay değil 1 gün bile bırakmazdım ben kv ye ...
Sen de haklısın ama 1,5 yıla var 1 yıl daha :44: O zamana kadar dayanabilecek misin ? Valla ben o kadar cevabını verdiğim halde 1 ay zor dayandım , yarın öbürgün bi de "ben baktım,büyüttüm" falan der bunlar ,çok da etkilemek istemiyorum ama yine de artıları ve eksilerini iyi düşün bence...İyice araştır bakalım ,arkadaşlarına akrabalar sor yok mu bakabilecek birileri.Kv ye mecbur kalma,hayat boyu yaptığını söyler durur...ayy bana kalsa yarın weririm de işde eşimi ikna edemiyorum tabi maddi boyutuda war ew aldık malum kredi ödüyoruz canım çok uzun süre böyle dewam etmeyecek 1.5 yaında falan krese wereceğim en azından bişeler öğrenir bakıcı bile tutsan çok cahil oluyorlar bişe öğrettikleri yok.. yok ewi ile aramız 20 dk uzak değil sabah gelmek zor oluyor die aksamdan geliyor işde.. belki kötü dawranmaz ama ne bilim işde korkuyorum keske annem müsait olsada sadece o baksa kızıma o kadar güzel bakıyor okadar eğitmeye çalışıyor ki gözüm arkadakalmıyor
Bütün bakıcılar aynı olmaz ki,yeniden deneyin bence.Hem bu çocuk büyüdükçe zorlanmaz mı, 2 gün anneanne 2 gün babaanne ,mutlaka farklı tarzları vardır ikisininde ,bir de haftasonu annebaba ,hepten şaşırmaz mı çocuk? Hem büyükler bakarken çocuklara ayar vermek zor oluyor diye düşünüyorum,bu ayrı bir boyutu tabi...Evi uzak sanırım o yüzden kalıyor...Benimki de 1 ay baktı ya,anlatmıştım,gelir gelmez atıyodu kucağıma,uyuyana kadar yüzüne bile bakmıyodu,bilirim nasıl bir yorgunluk olduğunu....Sana kızıp çocuğa kötü davranacaksa bakıcıdan ne farkı var ki,hani kan bağı,hani torunumu herşeyden çok severim, boş boş konuşurlar sadece...Bence en mantıklısı bakıcı bulmanız,büyüdükçe daha çok sorun olucak çünkü ,bakıcıya en azından kendi istediklerini yaptırabilirsin...Maddi sıkıntı olmasaydı 1 ay değil 1 gün bile bırakmazdım ben kv ye ...
Sen de haklısın ama 1,5 yıla var 1 yıl daha :44: O zamana kadar dayanabilecek misin ? Valla ben o kadar cevabını verdiğim halde 1 ay zor dayandım , yarın öbürgün bi de "ben baktım,büyüttüm" falan der bunlar ,çok da etkilemek istemiyorum ama yine de artıları ve eksilerini iyi düşün bence...İyice araştır bakalım ,arkadaşlarına akrabalar sor yok mu bakabilecek birileri.Kv ye mecbur kalma,hayat boyu yaptığını söyler durur...
irisim, göz bebeğim. kocacım ol 2 dk sana bişey sölicem
aklıma takılıyor, senden tarafsız bi yorum alayım da öyle girişeyim, eğer düşündüğüm gibi bi yorum gelirse babamdan.
geçen aylarda onları ziyarete gittiğimizde biz annemle alışverişteyken babam eşimle muhabbet etmiş. o sırada bakıcı muhabbeti açılınca babam bi süre annen bi süre de annesi bakar demiş (ikisi de uzakta). biri gelir biri gider idare eder demiş, eşim de hanım istemiyor öyle, kimsenin düzeni bozulmasın diyor demiş. o da ne düzeni ya bu çocuk demiş.
şimdi yarın bi gün tekrar gündeme gelecek bu. kırmadan (babama ne oluyosa artık, ama alıngan dediğim doğru diyen bi adamdır) bunu nasıl ileticem?:44: annelerin bakma konusuna karşıyım fazlaca. kv gelince kocası kesin gelmek zorunda kdv olarak çünkü kendi bi iş yapamıyor vertigosu var( kp e dahaçok güvenirim bakım konusunda öyle söyliyim). annem de salla patidir, senin de az önce dediğin gibi öyle kolay laf söz geçirip ayar veremem, alınır bildiğini okur.
ama bi yandan da bakıcı korkutuyor gözümü, geç gelirse, çocuğa kötü ya da ilgisiz davranırsa vs. ben işe başlamadan alıcam zaten bakıcıyı, bi süre mutlaka denicem. ama herkesi susturacak (daha doğrusu babamı çünkü sadece o takar biliyorum) bi yorum bulmam lazım. help me arkadaşlarım
kızlar çalışan annelere bişi sorcam işyerinde sağdığınız sütleri nasıl muhafaza edip eve geitriyosunuz işyerinde buzdolabınmı koyuyosnuz termoslamı eve get,r,yosunuz bide hepsini birleştiriyomusunuz
kızlar çalışan annelere bişi sorcam işyerinde sağdığınız sütleri nasıl muhafaza edip eve geitriyosunuz işyerinde buzdolabınmı koyuyosnuz termoslamı eve get,r,yosunuz bide hepsini birleştiriyomusunuz
walla canım gittiği yere kadar böyle yaz gelirse sıkıntımız azalacak inş.. sabah bırakır aksam alırım ozaman en azından görmem çok fazla..sordum canım ewe gelen yok sen getir diyorlar onada ben karsıyım benim ewim sıcak baska yere götüremem
En doğrusunu kendin bilirsin ama en azından azıcık cevap vermeyi dene be,içinde kalmasın
Iriss ne gaza veriyon kizi senin kaynanan kocan gibi olmaz herkezinki. Bakarsin ters teper bide kocasi teper aman diyimEn doğrusunu kendin bilirsin ama en azından azıcık cevap vermeyi dene be,içinde kalmasın
İriss abla cevap veriyor ;
içlerinden en konuşabileceğin insanı seçmekle işe başlayalım ; annen/baban/kayınpeder/kv , düzen bozmak istemediğin konusundan başlarsın ,kendi düzenini de düşündüğünü söylersin.Biraz da cadalozluk yapıp -herkimle konuşuyosan diğeri hakkında- ona bırakamayacığını,iyi bakamayacağını ,bu durumda da haksızlık olacağını falan söylersin.Artı ;sürekli başka insanların çocuğa bakmasıyla ayarının kaçacağını ,herkesin kendi tarzında çocuğa bakacağı için bi sistem oturtamayacağını ,bu durumun da sizi zorlayacağını söylersin.Bu durumda en mantıklısının bakıcı bulmak olduğu söylersin ...
Deneme kiz ayari kacirirsin. :18:doğru diyorsun canım biraz deneyeyim barisizin kreş warmı işyerinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?