İşyerinde buzdolabına koyuyorum ,evim yakın olduğu için termosa gerek duymuyorum ama uzak olsaydı ,biberon saklamak için termos çantalar var onlardan alırdım.Buzdolabında soğuttuktan sonra hepsi aynı ısıdaysa birleştirebilirsin.Soğuk süte soğuk süt ...
Yaza dsha coookk var o zaman buyuk ihtimalle ne o kadar sut kalacak nede o cocuk o kadar sut isticek. Ben birlestirme konusunda sunu soyliyim. Ayni isidakini birlestirebilirsin amma velakin ben burlestirmiyorum. Sonra kaymagi zor ayirt ediliyo. Yanlarda donuyo felan . Ne cikiyosa koyup kaldiriyorumbenim nerdeyse 1.5 saat sürüyo ben alıyım en iyisi o çantalardan özellikle yaz için birleştirme konusunda kararsız kaldım:44:
Yaza dsha coookk var o zaman buyuk ihtimalle ne o kadar sut kalacak nede o cocuk o kadar sut isticek. Ben birlestirme konusunda sunu soyliyim. Ayni isidakini birlestirebilirsin amma velakin ben burlestirmiyorum. Sonra kaymagi zor ayirt ediliyo. Yanlarda donuyo felan . Ne cikiyosa koyup kaldiriyorum
doğru diyorsun canım biraz deneyeyim barisizin kreş warmı işyerinin
Ya ama ufaktan cevap vermeye başlasın ya,sus sus nereye kadarIriss ne gaza veriyon kizi senin kaynanan kocan gibi olmaz herkezinki. Bakarsin ters teper bide kocasi teper aman diyim
Özelden at numarasını canımbabam: "kendi düzenin mi önemli çocuk mu önemli?
tamam o taraf bakmasın annen gelsin, 1 yaşında çocuğu nasıl bırakıcan bakıcıya?"
(babamla konuş bi)
Ben dondurucudaki süte bile ekledim,hiç de bişey olmadı ,önemli olan soğuk olması.Gün içerisinde kaç kere sağıcan ki birleştirmeye takıldın?benim nerdeyse 1.5 saat sürüyo ben alıyım en iyisi o çantalardan özellikle yaz için birleştirme konusunda kararsız kaldım:44:
Poşeti evde kullandım ben,aventin via kapları var ya,onlara sağıyorum zaten,onlarla da taşıyorum.Poşete sağıp taşıman çok zor olur,biberona falan sağ en azından.doğru sölüyosun canım ozaman bol bol poşet alayım işe aşlamama az kaldı
Ben sana hemen ucuz ve kaliteli onereyim. Sanirim gattigidiyordan almistim milkway 50 li 24 tlyddoğru sölüyosun canım ozaman bol bol poşet alayım işe aşlamama az kaldı
Ya ama ufaktan cevap vermeye başlasın ya,sus sus nereye kadar
Özelden at numarasını canımÇocuğun düzeni de önemli ama benim düzenim de önemli ,ben sağlıklı/huzurlu olmazsam ,o çocuk nasıl sağlıklı olucak ? Kaç yaşında çocuk bırakılırmış bakıcıya bu arada ? 3 aylıktı Umay ben işe başladığımda
Ben dondurucudaki süte bile ekledim,hiç de bişey olmadı ,önemli olan soğuk olması.Gün içerisinde kaç kere sağıcan ki birleştirmeye takıldın?
Poşeti evde kullandım ben,aventin via kapları var ya,onlara sağıyorum zaten,onlarla da taşıyorum.Poşete sağıp taşıman çok zor olur,biberona falan sağ en azından.
Ben sana hemen ucuz ve kaliteli onereyim. Sanirim gattigidiyordan almistim milkway 50 li 24 tlyd
Ben posete sagmadim sagma mak. Biberonuna sagip aktardaim. Posetedemi sagiliyo
Eki Görüntüle 621263 işte benim selocanım
amanda amann yesinler bu selocanıı,yumuk seniii
Selocan bizim telwfon cekmiyo bize ugra sadece bu isirik alcam sozEki Görüntüle 621263 işte benim selocanım
ay çok iimiş bakayım hemen geröi bukadar uğraşıyorum akalım işe başlayınca sütüm olcakmı
Ayni fikirdeyim evde yabanciya birakmaktansa bi krese yada kv burakmak en dogrusu gibi geliyo. Ama tabiki iyi bakicilar vicdanlilar muhakkak vardir. Allah onlarla karsilastimayi nasip etsin.Bu bakıcı işi ok zor kimseye güven olmuyor.ben olsam ne yapardım?
Ben kreşe verirdim çok kaliteli kreşler var 0 yaştan başlıyorlar almaya böyle sürekli izleyebileceginiz bir kreş bana çok daha güvenli geliyor.ben şuanın izinliyim işe başladığımda kızım 16 aylık olacak kaynanam bakmazsa ben kreşe vericim
Bir düşünün derim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?