2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim nerdeyse 1.5 saat sürüyo ben alıyım en iyisi o çantalardan özellikle yaz için birleştirme konusunda kararsız kaldım:44:

benim nerdeyse 1.5 saat sürüyo ben alıyım en iyisi o çantalardan özellikle yaz için birleştirme konusunda kararsız kaldım:44:
Yaza dsha coookk var o zaman buyuk ihtimalle ne o kadar sut kalacak nede o cocuk o kadar sut isticek. Ben birlestirme konusunda sunu soyliyim. Ayni isidakini birlestirebilirsin amma velakin ben burlestirmiyorum. Sonra kaymagi zor ayirt ediliyo. Yanlarda donuyo felan . Ne cikiyosa koyup kaldiriyorum

doğru sölüyosun canım ozaman bol bol poşet alayım işe aşlamama az kaldı

doğru diyorsun canım biraz deneyeyim bari sizin kreş warmı işyerinin

Var ama 3,5 yaşından önce almıyolar ,bizim sokakta var bi kreş ,18 aylık alıyomuş sanırım konuşmadım henüz daha ,aldığı aydan itibaren vericem ama.

Iriss ne gaza veriyon kizi senin kaynanan kocan gibi olmaz herkezinki. Bakarsin ters teper bide kocasi teper aman diyim
Ya ama ufaktan cevap vermeye başlasın ya,sus sus nereye kadar

babam: "kendi düzenin mi önemli çocuk mu önemli?
tamam o taraf bakmasın annen gelsin, 1 yaşında çocuğu nasıl bırakıcan bakıcıya?"

(babamla konuş bi )
Özelden at numarasını canım Çocuğun düzeni de önemli ama benim düzenim de önemli ,ben sağlıklı/huzurlu olmazsam ,o çocuk nasıl sağlıklı olucak ? Kaç yaşında çocuk bırakılırmış bakıcıya bu arada ? 3 aylıktı Umay ben işe başladığımda

Ben dondurucudaki süte bile ekledim,hiç de bişey olmadı ,önemli olan soğuk olması.Gün içerisinde kaç kere sağıcan ki birleştirmeye takıldın?

doğru sölüyosun canım ozaman bol bol poşet alayım işe aşlamama az kaldı
Poşeti evde kullandım ben,aventin via kapları var ya,onlara sağıyorum zaten,onlarla da taşıyorum.Poşete sağıp taşıman çok zor olur,biberona falan sağ en azından.

3kere falan sağarım herhalde öyle umuyorum sabah öğlearası bide akşam üzeri bendede 4tane kap var olmazsa onlara koyayım

bebeklerimizi bırakıp çalışmaya gitmek ne kadarda zor helede bakıcıya ,annecigim buralarda olsaydı ona gözüm kapalı bırakır giderdim ahh ahhh anne gibisi yok yok yok,henüz işe başlamadım ama hep aklıma takılıyo

Bu bakıcı işi ok zor kimseye güven olmuyor.ben olsam ne yapardım?
Ben kreşe verirdim çok kaliteli kreşler var 0 yaştan başlıyorlar almaya böyle sürekli izleyebileceginiz bir kreş bana çok daha güvenli geliyor.ben şuanın izinliyim işe başladığımda kızım 16 aylık olacak kaynanam bakmazsa ben kreşe vericim
Bir düşünün derim kızlar

ay çok iimiş bakayım hemen geröi bukadar uğraşıyorum akalım işe başlayınca sütüm olcakmı

İyi düşün iyi olsun, biraz yorulacaksın tabii ilk günlerde verim azalıyor ama sonra alışıyorsun, sıvı almayı ve yemeyi ihmal etme işyerinde, gerekirse yanında bir şeyler götür, meyve, havuç, vs... Zaten artık ek gıda dönemine de giriyorlar, o yüzden ilk zamanlardaki gibi çok fazla süt lazım olmayacak. Kendini rahat tut. Fazla yormamaya çalış işyerinde. Çünkü hem psikolojik hem fiziksel olarak ilk bir iki hafta daha fazla rahatlamaya ihtiyacın olacak. Moralini düzeltecek şeyler yap mesela, istediğin bir iki şeyi al, keyfini yerine getirmek için, kuzuya bir kaç şey al, böylelikle ilk dönemleri kolay atlatır, sütü de azaltmazsın :)

benim evime yakın kreşler 1 yaş üstü alıyolar ,banada en mantıklısı kreş geliyor ,bakıcı kadar insanın gözünü korkutmuyor ama onunda getir götür sorunu var her sabah götür akşam al getir arabam yok benim mesela bu bana büyük sorun yazı var kışı var bunun of yaa

Ayni fikirdeyim evde yabanciya birakmaktansa bi krese yada kv burakmak en dogrusu gibi geliyo. Ama tabiki iyi bakicilar vicdanlilar muhakkak vardir. Allah onlarla karsilastimayi nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…