Doyuramadım 8 de muhallebıyı yedı sımdı sutu içmeden uyumadı. Yanlışmı yapıyorum sutu vermekle
Doyuramadım 8 de muhallebıyı yedı sımdı sutu içmeden uyumadı. Yanlışmı yapıyorum sutu vermekle
kızlar nasılsınız ii akşamlar bebişler iyimi
Biz çok iyiyiz hamdolsun yarın annemler istanbuldan geliyor çok mutluyum 2 gun sadece ama hepsini gormuş olacağım ev çok kalabalık olacak ama tam kadro olacağız hem esimin ailesi hem benim, yengeler ve tüm torunlar bir arada olacak çok mutluyum :))
Neden bi uyku saati yok benim cocugumun neden uyumak bilmiyor
Slm şekerler oğlumu babaya sattm.
Benim bir sorum olacaktı, şimdi gebelikten dolayı oğluma günde 1 kere falan anne sütü veriyorum onun dışında vermiyorum.
Yavaştan onuda kesicem, nasıl olsa 6 ayı doldu sayılır.
Şimdi anne sütü yerine devam sütü versem, 1 ay sonrada keçi sütüne başlasam olurmu acaba?
Anne sütüne en yakın keçi sütüymüş, 1 ay sonra keçiler doğuracağı için öyle olacak.
Oğlumu biraz daha doğal beslemek istiyorum, mamada kullanıyorum tabi.
Sol tarafımda senin çocuğa benzer bir çocuk var emin ol...
Benim bir sorum olacaktı, şimdi gebelikten dolayı oğluma günde 1 kere falan anne sütü veriyorum onun dışında vermiyorum.
Şimdi anne sütü yerine devam sütü versem, 1 ay sonrada keçi sütüne başlasam olurmu acaba?
Anne sütüne en yakın keçi sütüymüş, 1 ay sonra keçiler doğuracağı için öyle olacak.
canım neden emzirmek istemiyorsun. hicbir sakıncası yok diye biliyorum birkac tanıdıgımdan.
Ne ginduz ne gece cnm niye uyumazlar ki. Oysa ben cok severim uykuyu. Bisi yapmamizlazim ama neeeeee.
Hic fikrim yok cnm. Keci sutuhep cok agirmis gibi gelir bana
Neden bi uyku saati yok benim cocugumun neden uyumak bilmiyor
Belirli bir süre sakıncası yok canım.
2 bebekte anneden alınca hem sütün kalitesi düşer, hemde anne güçsüz kalırmış.
Bende hazır çok düşkün değilken bıraksın istiyorum, aksi takdirde oğlum sıkıntı yaşar diye çekiniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?