Yahu benim bu oğlan ne yedirirsem yedireyim, gece 2 saatte bir uyanıp mama yiyor
Mamayı hazırlayana kadarda uykusu açılıyor, ne yapsam bilemedim.
Gece çayıda çözüm olmadı malesef...
bende yatırmadan önce muhallebi yediriyorum 1 saat sonra uyanıp mama istiyo
Hepınıze katılıyorum benımde sureklı emıyo.Muhalebı verıyorum aksamdam oda kar etmıyo.selam kızlar nasılsınız ,benim kızımda gece çok uyanıyor bazen her saat başı kalkıyorum resmen uykusuzluktan deliriyorum bu 2 gündür sadece 3 kere uyandı ilerleme var sanırım büyüdükçe degişcek umarım
Selam kızlar.. Geçmişe çok bakamadım, umarım herkesler iyidir bebikleriyleBenim minik oğlum Cuma günü sünnet oldu lokal anesteziyle. Bitik pipi olduğu için mecburi bi sünnetti. Malesef çok dramatikti! Benim küçük adamım pipisine iğne vurulurken bile hiç ağlamadı "gık" demedi! Ama doktorlar bacaklarından biz kollarından tutup ameliyat başlayınca çıldırdı bebeğim! Hatta o kadar çok ağladı öyle iç çekti ki biz bi ara doktora "hissediyo olabilir mi?" diye bile sorduk. "Hissetmez kesinlikle" dediler ama işte aklımıza o ihtimal bile geldi! Keşke hafif genel anesteziyle yaptırsaymışım! Çünkü bebeğim 2 gecedir sürekli iç çekerek, bağırarak ya da ağlayarak uyanıyo! İçim eridi şu 3 günde! Bi de bez bağlamak da bi işkence.. Sünnet külodu aldık, penye olan külot kısmını kestik sadece pipinin üstüne denk gelen plastik aparat kaldı. Onun etrafını da bacaklarını kesmesin tahriş etmesin diye kağıt havlularla sarıyoruz ve sık sık değiştiriyoruz ıslak kalmasın diye! Ne zaman normal bi şekilde bez bağlayabilirim ki acaba? Geçsin bitsin artık şu birkaç gün.......
Olduda bıttı masallah nazar degmez ınsallahSelam kızlar.. Geçmişe çok bakamadım, umarım herkesler iyidir bebikleriyleBenim minik oğlum Cuma günü sünnet oldu lokal anesteziyle. Bitik pipi olduğu için mecburi bi sünnetti. Malesef çok dramatikti! Benim küçük adamım pipisine iğne vurulurken bile hiç ağlamadı "gık" demedi! Ama doktorlar bacaklarından biz kollarından tutup ameliyat başlayınca çıldırdı bebeğim! Hatta o kadar çok ağladı öyle iç çekti ki biz bi ara doktora "hissediyo olabilir mi?" diye bile sorduk. "Hissetmez kesinlikle" dediler ama işte aklımıza o ihtimal bile geldi! Keşke hafif genel anesteziyle yaptırsaymışım! Çünkü bebeğim 2 gecedir sürekli iç çekerek, bağırarak ya da ağlayarak uyanıyo! İçim eridi şu 3 günde! Bi de bez bağlamak da bi işkence.. Sünnet külodu aldık, penye olan külot kısmını kestik sadece pipinin üstüne denk gelen plastik aparat kaldı. Onun etrafını da bacaklarını kesmesin tahriş etmesin diye kağıt havlularla sarıyoruz ve sık sık değiştiriyoruz ıslak kalmasın diye! Ne zaman normal bi şekilde bez bağlayabilirim ki acaba? Geçsin bitsin artık şu birkaç gün.......
canım inşallah hemencecik atlatır kuzum bizde düşünüyoruz ama gçzüm korkuyor cesaret edemiyorum bide iyi bir yer bulmak lazım
Olduda bıttı masallah nazar degmez ınsallah
Saol canım Allah razı olsun.. Valla bebekken sünnet sonrası bakımı zormuş! Dediğim gibi bez bağlasan bi dert bağlamasan bi dert!:18: Biz de hastane doktor çok araştırdık ki sünnet acildi ama yine de içimize sinsin dedik.. Ama şu an hala "acaba"larım var! Bebeğim çok ağladı diye doktoru paralayasım geldi de o gün(sanki adamın ne suçu varsa)! Bakalım tam geçtiğinde belki memnun olurum anca!
Yahu benim bu oğlan ne yedirirsem yedireyim, gece 2 saatte bir uyanıp mama yiyor
Mamayı hazırlayana kadarda uykusu açılıyor, ne yapsam bilemedim.
Gece çayıda çözüm olmadı malesef...
Selam kızlar.. Geçmişe çok bakamadım, umarım herkesler iyidir bebikleriyleBenim minik oğlum Cuma günü sünnet oldu lokal anesteziyle. Bitik pipi olduğu için mecburi bi sünnetti. Malesef çok dramatikti! Benim küçük adamım pipisine iğne vurulurken bile hiç ağlamadı "gık" demedi! Ama doktorlar bacaklarından biz kollarından tutup ameliyat başlayınca çıldırdı bebeğim! Hatta o kadar çok ağladı öyle iç çekti ki biz bi ara doktora "hissediyo olabilir mi?" diye bile sorduk. "Hissetmez kesinlikle" dediler ama işte aklımıza o ihtimal bile geldi! Keşke hafif genel anesteziyle yaptırsaymışım! Çünkü bebeğim 2 gecedir sürekli iç çekerek, bağırarak ya da ağlayarak uyanıyo! İçim eridi şu 3 günde! Bi de bez bağlamak da bi işkence.. Sünnet külodu aldık, penye olan külot kısmını kestik sadece pipinin üstüne denk gelen plastik aparat kaldı. Onun etrafını da bacaklarını kesmesin tahriş etmesin diye kağıt havlularla sarıyoruz ve sık sık değiştiriyoruz ıslak kalmasın diye! Ne zaman normal bi şekilde bez bağlayabilirim ki acaba? Geçsin bitsin artık şu birkaç gün.......
canım inşallah hemencecik atlatır kuzum bizde düşünüyoruz ama gçzüm korkuyor cesaret edemiyorum bide iyi bir yer bulmak lazım
gözünüz aydıın. canım ben de oğlumu 4,5aylıkken yaptırmıstım. o zamanda yazmıstım buraya biz travma yasadık cocuktan once diye. ve genel anestezi onermistim.keske uyutarak yapılsaydı demistim. cocugumu aklınıkacırırcasına bagırırkengormek kabus gibiydi. neyseki 1 hafta sonra iyilesiyor ve doktoru paralama istegi de onunla birlikte geciyor. 3gün sonra bezini normal baglıyorsun. nemlikalması iyilesme surecini yavaslatıyor bilginolsun. kuzuna da tekrar hayırlı olsun.Saol canım Allah razı olsun.. Valla bebekken sünnet sonrası bakımı zormuş! Dediğim gibi bez bağlasan bi dert bağlamasan bi dert!:18: Biz de hastane doktor çok araştırdık ki sünnet acildi ama yine de içimize sinsin dedik.. Ama şu an hala "acaba"larım var! Bebeğim çok ağladı diye doktoru paralayasım geldi de o gün(sanki adamın ne suçu varsa)! Bakalım tam geçtiğinde belki memnun olurum anca!
Ankarada sunnet için oneriniz varmı kızlar hastahane olarak ve fiyatlar nasıl
Çokk geçmiş olsun allahım damatlığınıda göstersin annesi.
Burda daha öncede paylaşmıştım sünnette hafif sedasyonla yapılmalı her ne kadar lokal ile ağrı duymasalarda bir travma oluyor ben sağlıkcıyım ve oğlumu hem lokal hemde yarı genel yaptırdım sünnetini.
Bezini sakınmadan bağlayairsin tatlım bir sıkıntı olmaz sadece sık değiştir yeter
Tekrar geçmiş olsun bizim küçük erkeğimize
gözünüz aydıın. canım ben de oğlumu 4,5aylıkken yaptırmıstım. o zamanda yazmıstım buraya biz travma yasadık cocuktan once diye. ve genel anestezi onermistim.keske uyutarak yapılsaydı demistim. cocugumu aklınıkacırırcasına bagırırkengormek kabus gibiydi. neyseki 1 hafta sonra iyilesiyor ve doktoru paralama istegi de onunla birlikte geciyor. 3gün sonra bezini normal baglıyorsun. nemlikalması iyilesme surecini yavaslatıyor bilginolsun. kuzuna da tekrar hayırlı olsun.
Ahh kızlar ahh!Keşke denk gelip okumuş olsaydım tecrübe ve söylediklerinizi! Anlattığım gibi narkoz almasın derken minik erkekim psikolojikman perişan oldu! Ben ağlamaktan şiştim hiç bakmayıp sadece elini tuttuğum halde.. Babası dışarı hatta hastane dışına kaçtı, benim annem sünnet sonrası bayıldı filan! Yani tam bi trajediydi! Sizin de dediğiniz gibi kesinlikle hafif bi bayıltmayla olmalıymış.. Huuu huu erkek annişleri duyun bizi! Bu arada sağolun kızlar Allah razı olsun.. Sizin oğluşlara da damatlıklarını göstersin Rabbim
Slm kızlaar, bizim diş göründü çok şükür, kaşıkla mama yedirirken çıt çıt seslerden anladım.
Şimdi ben oğluma hediyemi alıcam :)
ay topikte bi kaç kişinin konu okuduğunu göreblmek ne güzel sıkılmıştım napıosunuz ya kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?