2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlaaar burda da hava çok güzel babamız da 15 tatile girdi bugüzel havaları değerlendiriyoruz pek giremiyorum o yüzden
zambak cım tekrar tebrik ederim gerçekten ben de heyecanlandım film şeridi gibi hamileliğim doğumum geçti gözlerimin önünden sen kalp atışlarını duyduk deyince .:))
benim kızım da biraz hasta ama iyileşiyo kendime hayret ettim ama babamız doktora gidelim dedi ben hafif bi grip önceki verdiklerini vericekler yine dedim burun merhemini serum fizyolojiği verdik karnına ayağına z.yağı sürdük baya iyi geldi geçmeye başladı...
şaka maka tecrübelendikkk :)))
herkese iyihafta sonları

Son düzenleme:
kızlar günaydın ii hafta sonları rüyamda kızımım 2 dişi çıkmış çok tatlı görünüodu kalkınca ilk işim bakmak oldu ama yok hava o kadar güzelki kızı bebek arabasına koyup biyerlere gtsemmi

Merhabalar guzel anneler ve minnoslari
sivas turnesinden dondük kızımla sormayın basımıza neler geldi (
ben yolda salgından nasibimi aldım bir gun saglikliydim ertesi gun hastalandım ardından kv yanimizdaydi ona bulaştı derken kiz kardesime ve en son yeğenime bulaştı herkes hasta bir tek kızımla annem sağlam kaldı..ama isin daha kötüsü yeğenimin ateşi 40 oldu düşuremedik hastaneye yatış yapıldı 3 gun kaldı yavrum cok ağır ilaçlar aldı daha dun gece taburcu oldu Dr menenjitten şüphelendi teşhis koyamadı 2 gun Allah'tan korktuğumuz olmadı ust solunum yolları enf çıktı..bizde hastalığı tekrar bulaştırmayalım diye dun gündüz donduk ( kızımda dünden beri huzursuz hasta olmakla olmamak arası birşey İns olmaz
esim kendi işyeri old icin bizimle gelmemişti onunda isyerinden laptopunu çaldılar tüm hesapları ve gecmisi bizim balayi fotograflarına kadar uzanan fotolarımız uçtu gitti..neyseki hesaplarının yedeğini almış tlfnuna onu kurtardı sukur
İste böyle bizde havadisler böyle berbat bir tatil oldu ama buna şükür Allah beterinden korusun aman kızlar dikkat edin bebelere salgın var hastane bebek kaynıyor

Cnm cok gecmis olsun. Salgin sirayla yakaliyor sanirum burda da hasta bebekler var. Rabbim yavrularimizi korusun insallah. Kotu bi tatil olmus ama rabbim buyuk dert vermesin

Canim cok gecmis olsun. Annem hep der ki artik anne oldun cocugun icin guclu olman lazim. Onun sana ihtiyaci varken moral bozmayacaksin. Sen iyi olacaksin ki bebegin de iyi olsun. Umarim tez vakitte iyilesir pasa

Hippde icindekiler kismi var yuzdeleri ile veriyor su, irmik vs varsa onlari da yaziyor. Kimyasal bulunmadigini soyluyorlar ve hic bir kimyasal madde yazmiyor haliyle. Kasik mamasi ve devam sutlerinde bir suru kimyasal ismi var. Mesela soya lesitini var ki ben zararli olsugunu biliyorum bu maddenin. Hemen butun kasik mamalarinda var. Sadece tahillarda yok.

Uretim yeri konusu kafama takiliyor evet hele ki Avusturyada yasayan arkafastan sonra daha fazla. Bir bilet alip Almanyaya gidip mama toplayip gelsem mi ki :)))))

Çok şükür hafif atlatacak belli ki.Çok çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin tüm miniklere.
Gerçekten talihsizlikler yaşanmış, tatilinizin tadını çıkaramamışsınız ama Rabbim beterinden korusun. Yeğenine ve sizlere geçmiş olsun, minik tosbada yol ve değişiklikten huzursuzdur belkide. İnşallah atlatırsınız bu dönemide,biran evvel kolaylıkla.

Herkes gezmelerde sanirim. biz evde babayi bekliyoruz temizlik utu bulasik yemek cok isimiz var yarin oglumun babannesi dedesi amcasi geliceeeekkk. Ew darma duman.)

Herkes gezmelerde sanirim. biz evde babayi bekliyoruz temizlik utu bulasik yemek cok isimiz var yarin oglumun babannesi dedesi amcasi geliceeeekkk. Ew darma duman.)

bizim burda daaa hava çokk güzell bende anneme geldim.eşim bu gün çalışıo olmasaydı valla bende gezerdim.hava mislerr gibi.neyse ki yarın izin.çok yorma cnm kendini yavaş yavaş yap işini.ben genelde akşamdan da iş yapıorm sabaha uyandığımda ev misler gibi..valla beebkten sonra daha titiz oldum sanki ...

Yarin misafir olmasa bende bi supurur atardim kendimi disari. Bende bebekten sonra daha bi saldim kendimi. Huysuz oglum yuzunden birazda

Esim ayağından ameliyat oldu gecen hafta alçı icinde 6 hafta yatacak sürekli yatakta yattığı icin oyle agresif oldu ki herseye kızıyor zavallı kv kp ne yapacagını şaşırdı arada bana da çatıyor cocuğu alıp diğer odaya kaçıyorum :) bir an önce iyileşeydi iyiydi evde oturmaya hiç alışkın değil...

Çok geçmiş olsun canım, talihsizlikler üst üste gelmiş.

Ayy sizinde durumunuz zor canım, inşaAllah biran önce iyileşir.

Bizde de durumlar çok farklı değil, çok şükür hasta değiliz ama sinirler gergin nedense, eşim kafasının dikine gidip tosluyor, ben söylemiştim diyince kızıyor.
Çok sinirliyim ona, kızsam bi dert kızmasam başka dert, evim karman çorman iyi bir temizliğe ihtiyacı var ama bende yapacak güç yok.
Allah'ım sen yardım et...

Son düzenleme:
kızlar evosten dıye balgam cıkarıcı surup kullanıyoruz her ıctıkten sonra sıddetlı kusarak cok balgam cıkartıp rahatlıyo.normalmı.balgamı bu sekılde sokturmesı.oglumda normaldede kusuyor surup sayesınde mı balgamı cıkarıyo anlayamadım.ne yapmalıyım baska doktotora gıtsemmı:26::26:

Yanı ya kakayla yada oksure oksure kusarak cıkaracak. Bencee kysması ıyı balgam atıyo

Doyuramadım 8 de muhallebıyı yedı sımdı sutu içmeden uyumadı. Yanlışmı yapıyorum sutu vermekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…