Hazır herobaby sutlu irmıklı 1 kaseye yakın.Ne kadar yediriyorsun canım? bı de kendin mı yapıyorsun hazır mı?
2 saat oldu. Iste onu soruyorum. Muhsllebı verınce sabaha kadar uyur dıye düşündüm. Ama sutte ıcmeden uyumadı. Ayrıca gece de iliğime kadar sömürüyo. Uyku uyuyamıuorum.e canım nerdeyse 3 saat olmuş acıkması normal değilmi
Tekrar gecmis olsun. Oglum da gecen hafta ayni sekilde hastalandi. Uc gun boyunca kustu ayrica kakasinda da balgamvardi. Ben hayatimda boyle bir hastalik gormedim ki bir tane buyuttum onceden. Bu sene butun bebeler boyle hastalandi. Tavsiyem ek gida veriyorsan bir iki gun verme sadece sut ve mama ver. Ek gida yoruyor hastalikla. Bir de ben elma ve ihlamur kaynattim biraz pekmezle tatlandirip verdim bogazini yumusatiyor yavrunun.
Yarin hafifler Allahin izniyle balgam. Cok az ates de yapabiliyor maalesef((
Bir de uyurken biraz yuksek yatirirsan daha rahat uyur oglumu cok rahatlatmisti.
ay cok tesekkur ederım elmalı ıhlamuru vereyım canım.ben bır ıkıkez elma puresı havuc suyu ve yogurt verdım tadımlık.sadece anne sutu alıyo.ıhlamur dokunmaz ınsallah dımı.burnu tıkalı emmekte zorlanıyo aglıyo.goguslerım agrıyo sagmam gerek sanırım.
aynen oyle bır balgam kusuyorkı ınanamıyorum kakasındada vardı aman cıkarsın rahatlasın uc gecedır uykususuz.yavru uyumak ıstıyo ama aglıyo kalıtelı uyuyamıyo.offf tum bebişlere şifa olsun yedıklerı ıctıklerı aman hastalanmasınlar cok zormus.
tekrrdan cok tesekkur ederım canım benım guzel fıkırlerın ıcın
kızlar ya bu bez işi erkek bebeklerde problem...kızımda prima kullandım hiç sorun yoktu..ama şimdi benim velet nerdeyse 2 günde bir sabahları beli ıslak kalkıyor.titizlikle bezliyorum kenarlarını düzeltiyorum,pipisinden dışarı çıkartmasın diye.hatta beyaz paketten yeşil aktif bebeğe geçtim..yok anacım gene canı istedi mi o pipiden hop dışarı..acaba huggıes mi alsam ..erkek anneleri yardım lütfen siz ne yapıyosunuz..
Sinop yolcusu kalmasin :)
Suan otobusteyiz kizlar istanbuldan sinoba gitmekteyiz.ilk otobus yolculugumuz insallah sorunsuz gecer :) suanda uyuyan oglum yolda bizi perisan etmezse iyi..
Ben molfıxcıyım. Arada öle oluyo bezle alakası yok. Bendede oldu. Bı buyuk boya gectım olmadıkızlar ya bu bez işi erkek bebeklerde problem...kızımda prima kullandım hiç sorun yoktu..ama şimdi benim velet nerdeyse 2 günde bir sabahları beli ıslak kalkıyor.titizlikle bezliyorum kenarlarını düzeltiyorum,pipisinden dışarı çıkartmasın diye.hatta beyaz paketten yeşil aktif bebeğe geçtim..yok anacım gene canı istedi mi o pipiden hop dışarı..acaba huggıes mi alsam ..erkek anneleri yardım lütfen siz ne yapıyosunuz..
ay cok tesekkur ederım elmalı ıhlamuru vereyım canım.ben bır ıkıkez elma puresı havuc suyu ve yogurt verdım tadımlık.sadece anne sutu alıyo.ıhlamur dokunmaz ınsallah dımı.burnu tıkalı emmekte zorlanıyo aglıyo.goguslerım agrıyo sagmam gerek sanırım.
aynen oyle bır balgam kusuyorkı ınanamıyorum kakasındada vardı aman cıkarsın rahatlasın uc gecedır uykususuz.yavru uyumak ıstıyo ama aglıyo kalıtelı uyuyamıyo.offf tum bebişlere şifa olsun yedıklerı ıctıklerı aman hastalanmasınlar cok zormus.
tekrrdan cok tesekkur ederım canım benım guzel fıkırlerın ıcın
kızlar ya bu bez işi erkek bebeklerde problem...kızımda prima kullandım hiç sorun yoktu..ama şimdi benim velet nerdeyse 2 günde bir sabahları beli ıslak kalkıyor.titizlikle bezliyorum kenarlarını düzeltiyorum,pipisinden dışarı çıkartmasın diye.hatta beyaz paketten yeşil aktif bebeğe geçtim..yok anacım gene canı istedi mi o pipiden hop dışarı..acaba huggıes mi alsam ..erkek anneleri yardım lütfen siz ne yapıyosunuz..
Geceleri sık sık uyanan küçüğüme gece öğününde yoğurt vermeye başladım. sanırım işe yaradı, sadece bir kere uyanıyor iki gündür, emip uyuyor tekrar. Tesadüf eseri misafirden dolayı yoğurdu gece uykusundan önceye kalmıştı, baktık o gece sadece bir kere kalktı biz de yatmadan önce vermeye başladık yoğurdu. Üstüne de emziriyorum. Zaten hangi ek gıdayı alırsa alsın, üstüne mutlaka emmek istiyor oğlum. Kahve niyetine :)
Şimdilik şöyle bir düzen tuttuk, 11 gün sonra 6 aylık olucaz inşallah...
Sabah
9:00 Kahvaltı: Mama+7 tahıllı+çeyrek yumurta sarısı, 3 çay kaşığı labne+azıcık pekmez
Öğlene doğru:
Meyve (Armut, elma, portakal(sadece suyu), Muz+ armut ya da kavanoz meyvelerinden)
Öğleden sonra
Sebze çorbası
Akşam
Yoğurt
Aralarda emdiği kadar da süt.
7. ayda bir de akşam öğünü lazım, ona da bakarız o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?