2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin anneler oluslarim biberon almiyor emziriyorum en fazla 4 dak emiyor biz daha ek gidalara tam baslamadik bebekler artik boylemi olacak yoksa benimkiler mi istahsiz

Gunaydin
Yine bana gun baslayali cok oldu. Uyuttum simdi sessiz sessiz is yamam lazim pasa aksam uyumadigi icin tenizligin yarisi bu saate kaldi. 2 saat sonra gelir misafirlerim daaa kahvalti yemek var yaaaa

Ne kadar yediriyorsun canım? bı de kendin mı yapıyorsun hazır mı?
Hazır herobaby sutlu irmıklı 1 kaseye yakın.
e canım nerdeyse 3 saat olmuş acıkması normal değilmi
2 saat oldu. Iste onu soruyorum. Muhsllebı verınce sabaha kadar uyur dıye düşündüm. Ama sutte ıcmeden uyumadı. Ayrıca gece de iliğime kadar sömürüyo. Uyku uyuyamıuorum.

ay cok tesekkur ederım elmalı ıhlamuru vereyım canım.ben bır ıkıkez elma puresı havuc suyu ve yogurt verdım tadımlık.sadece anne sutu alıyo.ıhlamur dokunmaz ınsallah dımı.burnu tıkalı emmekte zorlanıyo aglıyo.goguslerım agrıyo sagmam gerek sanırım.
aynen oyle bır balgam kusuyorkı ınanamıyorum kakasındada vardı aman cıkarsın rahatlasın uc gecedır uykususuz.yavru uyumak ıstıyo ama aglıyo kalıtelı uyuyamıyo.offf tum bebişlere şifa olsun yedıklerı ıctıklerı aman hastalanmasınlar cok zormus.
tekrrdan cok tesekkur ederım canım benım guzel fıkırlerın ıcın

kızlar ya bu bez işi erkek bebeklerde problem...kızımda prima kullandım hiç sorun yoktu..ama şimdi benim velet nerdeyse 2 günde bir sabahları beli ıslak kalkıyor.titizlikle bezliyorum kenarlarını düzeltiyorum,pipisinden dışarı çıkartmasın diye.hatta beyaz paketten yeşil aktif bebeğe geçtim..yok anacım gene canı istedi mi o pipiden hop dışarı..acaba huggıes mi alsam ..erkek anneleri yardım lütfen siz ne yapıyosunuz..

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah çabucak iyileşir. Göğsünü sağ mutlaka, dolduğunda uzun süre boşaltılmazsa tıkanıyor. Hem ağrı yapıyor hem de süt gelmiyor o zaman.

Sinop yolcusu kalmasin :)
Suan otobusteyiz kizlar istanbuldan sinoba gitmekteyiz.ilk otobus yolculugumuz insallah sorunsuz gecer :) suanda uyuyan oglum yolda bizi perisan etmezse iyi..

Sinop yolcusu kalmasin :)
Suan otobusteyiz kizlar istanbuldan sinoba gitmekteyiz.ilk otobus yolculugumuz insallah sorunsuz gecer :) suanda uyuyan oglum yolda bizi perisan etmezse iyi..

Cnm benimkini de ayni bazen cok suziyor. Ama bezden oldugunu sanmiyorum. Uyandiktan sonra gaz cikarmâk icin falan ayâklaruni havaya dikiyor o sirada yandan sizdigini dusunuyorum. Cunku bez ole dopdolu olmuyor. Belini fazla sıkamiyorum kipkirmizi oluyor karni.

Ben molfıxcıyım. Arada öle oluyo bezle alakası yok. Bendede oldu. Bı buyuk boya gectım olmadı

Dpkunmaz diye düşünüyorum zaten elma vermişsin daha önce, ıhlamur alerjisi de hiç duymadım. Hatta ben oğluma içine zencefil de kattım ama yazmak istemedim. Baştan bir kaç kaşık verdik daha sonra fazlalaştırdık ama en fazla yarım fincan tabii günde 2-3 kere.

Erkek bebeklerde bu genelde olur :) Pipicanlarr :) Ben bezlerken aşağıya doğru hafifçe sıvazlıyorum pipiyi. İlk oğlumda daha çok olurdu, bunda arada oluyor.

Son düzenleme:
Geceleri sık sık uyanan küçüğüme gece öğününde yoğurt vermeye başladım. sanırım işe yaradı, sadece bir kere uyanıyor iki gündür, emip uyuyor tekrar. Tesadüf eseri misafirden dolayı yoğurdu gece uykusundan önceye kalmıştı, baktık o gece sadece bir kere kalktı biz de yatmadan önce vermeye başladık yoğurdu. Üstüne de emziriyorum. Zaten hangi ek gıdayı alırsa alsın, üstüne mutlaka emmek istiyor oğlum. Kahve niyetine :)

Şimdilik şöyle bir düzen tuttuk, 11 gün sonra 6 aylık olucaz inşallah...

Sabah
9:00 Kahvaltı: Mama+7 tahıllı+çeyrek yumurta sarısı, 3 çay kaşığı labne+azıcık pekmez

Öğlene doğru:
Meyve (Armut, elma, portakal(sadece suyu), Muz+ armut ya da kavanoz meyvelerinden)

Öğleden sonra
Sebze çorbası

Akşam
Yoğurt

Aralarda emdiği kadar da süt.

7. ayda bir de akşam öğünü lazım, ona da bakarız o zaman.

Kardes gaz yapmiyormi yogurt banada cok mantikli geliyor.

Yahu benim bu oğlan ne yedirirsem yedireyim, gece 2 saatte bir uyanıp mama yiyor
Mamayı hazırlayana kadarda uykusu açılıyor, ne yapsam bilemedim.
Gece çayıda çözüm olmadı malesef...

selam kızlar nasılsınız ,benim kızımda gece çok uyanıyor bazen her saat başı kalkıyorum resmen uykusuzluktan deliriyorum bu 2 gündür sadece 3 kere uyandı ilerleme var sanırım büyüdükçe degişcek umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…