2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim minnoşda hasta ya hala düzelemedi balgamlı öksürük aksırık grip hala geçiremedi yavrum,bende bugün, günlük ,aldım aktardan evde buharını pamuga tutup gögsüne koydum bakalım dedikleri kadar etkili olcakmı balgamı söktürüp hırıltıyı kesiyomuş

Cnm cok gecmis olsun. Hemencecik iyilessin insallah

Ben pek girmiyorum ama başından beti sizleri takip ediyorum aynı sıkıntıları bizde bu hafta yaşadık malesef o yüzden seni çok iyi anlıyorum üstüne üsttük bende taşıkardi bir anneyim:))ama ben çözümleri buldum ve biz 3 günde az bir kilo kaybıyla atlattık öncelikle tonimer baby sprey aldım ben serumfizyolojiklerden çok daha iyi sonra orbit baby diye bir burun aspiresi aldım sen agız yoluyla burun içini temizliyorsun bir coldmix diye doğal bir nefes açıcı bunuda yastığa damlatıyorsun hepsi doğal ve brbeklere yönelik ürünler bunların hiçbirinide ayda dünya kadar para ödedğim dr söylemedi bazen ne işe yarıyor anlamıyorum:) ikinci annelik tecrübesi deniye deniye buldum bebişimi çok rahatkattı biraz pahalı olabilirler ama inan kesin çözüm saglıyorlar oldukça pinpirikli bir anneyim ama oğlum okuldan eve taşıyor hastalıkları bebişele iyi gelirse sevinirim kıyamam ona:) şimdiden geçmiş plsun....belki bildiğin şeyler ama üzüldüm okuyunca

Okurken ben bile heyecanlandım, ne güzel :)) Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. İki pıtırcık bir arada büyür gider.

benim bile kalbim hzlandı..eski günlerim geldi aklıma. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hayırlı uğurlu olsun yeni bebişiniz

herkese iyi akşamlar.okuyamadın geçmişi umarım herkes iyidir..bu arada kızım öksürmeye devam ediyo..çok üzülüyorum..doktor antibiyotik tedavisine devam dedi.çok zor içiyo ilacı.içirsemde 15 dakika sonra kusuyo .umarım en yakın zamanda iyileşir

çook geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.benim kızımda hasta.salgın var sanırımanlıyorum e kadar üzüldüğünü...

Son düzenleme:
benim dikkatimi ceken seyde su.. kavanozdaki kagıdın uzerinde icindekiler diye bir baslık yok. sebzeler yazıyor ve sebzelerin organik uretimle elde edildigi yazıyor fakat kavanozun icerinde tam olarak bu maddeler vardır yazmıyor (milupadan bahsediyorum) yoksa ben mi anlamadım. milupanın sadece brokoli patates ve yesilfasulye domatesini kullanıyorum. çek'de uretildigi yazıyordu benim aldıgımda da.

cok gecmis olsun. hemencik atlatırsınız umarım. doktora gorundunuz degil mi

Son düzenleme:

Gecmis olsun cnm ne cok hasta hsberi aliyoruz salgin mi var. Rabbim sifa versin tum bebelere.

merba canım, milupanın kavanoz mamasnı kullandığını yazmışsın. bebişin bir öğünde ne kadarını yiyor ve nasıl bir beslenme programı uyguluyorsun? ben bu konuda çok karışığımda

merba canım, milupanın kavanoz mamasnı kullandığını yazmışsın. bebişin bir öğünde ne kadarını yiyor ve nasıl bir beslenme programı uyguluyorsun? ben bu konuda çok karışığımda
merhaba.. daha once paylasmıstım onu kopyalıyorum. bugün itibari ile menude degisiklik yaptık sabah meyve puresi yerine kahvaltı ekledik. ben 4. ay bitiminde baslamıstım. ilk 1ay sabah meyve suyu ikindi de yogurt verdim. meyvelerimiz armut elma havuc oldu sadece. 3,-5 kasık arasında idi. bu program hergün bu sekilde gitmiyor meme emdigi icin arada aksamalar oluyor ama %80 bu sekilde oluyor.

Sabah 8.30 anne sütü (veya bebek sütü)
10.00 Meyve püresi 60-100 cc arası (elma, armut, kayısı, havuç pütürlü kalıyor rendede korkuyorum onun suyunu ekliyorum)
Arada istediği zaman anne sütü (bebek sütü)
13.00 Sebze püresi 60 - 100 cc arası (milupa ve hipp, organik serisinden seçmeler)
Arada istediği kadar anne sütü (veya bebek sütü)
16.00 Yoğurt 100 cc kadar
Arada istediği kadar anne sütü (veya bebek sütü)
21.00 muhallebi (meyveli muhallebi, şekersiz, azıcık organik pekmez ve anne sütü(veya bebek sütü ile) 100 cc kadar. Bundan sonrası karışık uyku hali uyutma çalışmaları gece araları bol anne sütü ve bebek sütü ile geçiyor.

merhabalar herkese.. uzun zaman oldu yazmayali, ama sizleri elimden geldigince takip etmeye calisiyorum

İşte beklenen haber.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Oğluşun küçük abi olacak. İnşallah gönlündeki gibi kız olur canım. Eşim yanımda ona söyledim ağustos annelerinden biri hamile diye o bile heyecan yaptı:81::81::81:
Çok geçmiş olsun cnm. Bu ara salgın var evet. Çabucak atlatır inşallah. Üzülme annesi sen de hasta olursan bebişine kim bakacak.

paylasımın icin tesekkurler. guvenilir haberler hepimizin icini rahatlatıyor. ama bu üretim yeri almanya işi elendil'in hic hosuna gitmeyecek bence :) aslına bakarsan mamcarınki de organik polonyalının ki de degil mi

Cnm cok gecmis olsun. Hemencecik iyilessin insallah

Ayyyy canım geçmiş olsun bu ara çoğu bebiş hasta benim kızımda nezle olmuş

Gecmis olsun goktugda syni oldu sesi kisilmistu. Agliyodu duymuyoduk. Valla bise yapmadik. Dr a goturene kadar sesi duzelmisti. Sadece serum fiz. Vermisti

çook geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.benim kızımda hasta.salgın var sanırımanlıyorum e kadar üzüldüğünü...

allah razı olsun kızlar.evet doktora gıttık bronsıt salgını var dedı.oglumun cıgerlerı temızmıs cok sukur ama genız fena dedı.ılerlemez umarım.balgam sokturucu surup verdı burun sprey.bende cold mix aldım.otrı bebeyle temızlıyorum ama kıyametı koparyo.zaten sesı kısık aglaya aglaya bı hal oluyo.dun gece hııııcc uyuyamadı kuzum.aglayıp durdu gozler kapalı oldugu halde.o aglamaya calıstıkca ıcım parcalanıyo dayanamıyorum bende aglıyorum.inanın ben ondan daha beter durumdayım hemen salıverıyorum cok gucsuzum sanırım.neyse hasta olan dıger yavrularada acıl sıfalar dılıyorum.tez vakıtte eskı yaramzlıklarına neşelerıne kavussunlar ınsallah.onlar bızım cıgerımız kıyamam hıcbırıne...allaha emanet olun canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…