teyzoşlar oglum cok hastaoksuruk aksırım burun akıntısı seside kısıldı agladıgını bıle duyamıyorum okadar uzuluyorum kı carpıntılarım basladı yıne of anne olmak ne kadar zormus allahım
dualarınızı esırgemeyınyavrucum tez vakıtte atlatsın ınsallah
hoscakalın minişlere iyi bakın aman
Ben pek girmiyorum ama başından beti sizleri takip ediyorum aynı sıkıntıları bizde bu hafta yaşadık malesefteyzoşlar oglum cok hastaoksuruk aksırım burun akıntısı seside kısıldı agladıgını bıle duyamıyorum okadar uzuluyorum kı carpıntılarım basladı yıne of anne olmak ne kadar zormus allahım
Slm arkadaşlar nasılsınız, oğlum dün gece sabaha kadar uyudu.
Şuan uyuyo ama uyandıktan sonra uyutmayacağım bakalım yine aynımı olacak.
Bu arada ufaklığın kalp atışlarını duyduk, pıt pıt falan değil baya baya kalbi atıyodu meleğimin.
Eşim çok heyecanlandı...
Bu arada ufaklığın kalp atışlarını duyduk, pıt pıt falan değil baya baya kalbi atıyodu meleğimin.
Eşim çok heyecanlandı...
teyzoşlar oglum cok hastaoksuruk aksırım burun akıntısı seside kısıldı agladıgını bıle duyamıyorum okadar uzuluyorum kı carpıntılarım basladı yıne of anne olmak ne kadar zormus allahım
ela size günaydın dio güzel teyzelerii
benim dikkatimi ceken seyde su.. kavanozdaki kagıdın uzerinde icindekiler diye bir baslık yok. sebzeler yazıyor ve sebzelerin organik uretimle elde edildigi yazıyor fakat kavanozun icerinde tam olarak bu maddeler vardır yazmıyor (milupadan bahsediyorum) yoksa ben mi anlamadım. milupanın sadece brokoli patates ve yesilfasulye domatesini kullanıyorum. çek'de uretildigi yazıyordu benim aldıgımda da.Kavanoz maması işini takıntı haline getirdim artık sürekli araştırma yapıyorum, şimdi üretildikleri fabrikaları araştırıcam. Hipp Alman markası ama kavanoz mamaları Macaristanda üretiliyor. Milupanınkiler de Polonyada. Acaba bütün Avrupa ülkelerine dağıtılanlar burada mı üretiliyor, yoksa Avrupa'ya dağıtılanları üreten yer başka, bize ve mesela Arap ülkelerine filan dağıtılanları üreten başka mı? gibi psikopatça sorular geliyor aklıma. Şimdi bunu okuyunca mutlaka e o zaman verme diyeceksiniz. Vermek istiyorum ama güvenilirliğini de iyice içime sindirmem lazım.
cok gecmis olsun. hemencik atlatırsınız umarım. doktora gorundunuz degil miteyzoşlar oglum cok hastaoksuruk aksırım burun akıntısı seside kısıldı agladıgını bıle duyamıyorum okadar uzuluyorum kı carpıntılarım basladı yıne of anne olmak ne kadar zormus allahım
herkese iyi akşamlar.okuyamadın geçmişi umarım herkes iyidir..bu arada kızım öksürmeye devam ediyo..çok üzülüyorum..doktor antibiyotik tedavisine devam dedi.çok zor içiyo ilacı.içirsemde 15 dakika sonra kusuyo.umarım en yakın zamanda iyileşir
benim dikkatimi ceken seyde su.. kavanozdaki kagıdın uzerinde icindekiler diye bir baslık yok. sebzeler yazıyor ve sebzelerin organik uretimle elde edildigi yazıyor fakat kavanozun icerinde tam olarak bu maddeler vardır yazmıyor (milupadan bahsediyorum) yoksa ben mi anlamadım. milupanın sadece brokoli patates ve yesilfasulye domatesini kullanıyorum. çek'de uretildigi yazıyordu benim aldıgımda da.
cok gecmis olsun. hemencik atlatırsınız umarım. doktora gorundunuz degil mi
merhaba.. daha once paylasmıstım onu kopyalıyorum. bugün itibari ile menude degisiklik yaptık sabah meyve puresi yerine kahvaltı ekledik. ben 4. ay bitiminde baslamıstım. ilk 1ay sabah meyve suyu ikindi de yogurt verdim. meyvelerimiz armut elma havuc oldu sadece. 3,-5 kasık arasında idi. bu program hergün bu sekilde gitmiyor meme emdigi icin arada aksamalar oluyor ama %80 bu sekilde oluyor.merba canım, milupanın kavanoz mamasnı kullandığını yazmışsın. bebişin bir öğünde ne kadarını yiyor ve nasıl bir beslenme programı uyguluyorsun? ben bu konuda çok karışığımda
Kavanoz maması işini takıntı haline getirdim artık sürekli araştırma yapıyorum, şimdi üretildikleri fabrikaları araştırıcam. Hipp Alman markası ama kavanoz mamaları Macaristanda üretiliyor. Milupanınkiler de Polonyada. Acaba bütün Avrupa ülkelerine dağıtılanlar burada mı üretiliyor, yoksa Avrupa'ya dağıtılanları üreten yer başka, bize ve mesela Arap ülkelerine filan dağıtılanları üreten başka mı? gibi psikopatça sorular geliyor aklıma. Şimdi bunu okuyunca mutlaka e o zaman verme diyeceksiniz. Vermek istiyorum ama güvenilirliğini de iyice içime sindirmem lazım.[/Q
bende ek gidaya basladigimdan beri hazir kavanoz mamasi kullaniyorum hala kendim yapmaya baslamadim, ama yakinda kendimde yaparim arada yine hazirlardan vermeyi düsünüyorum.. ben avusturyada yasiyorum ve hipp marka aliyorum, bizim burdaki kavanozlarda üretim yeri almanya gözüküyor ve icinde nelerin oldugu ayrintili yaziyor.. burada annelerin danismasi icin klinik tarzi yer var kizimi arada götürüp tartiyorum, oradaki bayanda bana kavanoz mamalarini tercih etmemi önerdi, kendi bahcelerinde yetistirip hazirliyorlarmis, bilmiyorum ama ben güveniyorum
uyku icinde benim danismanimin söyledigi, gün boyunca az enerji alan bebekler geceleri daha cabuk aciktiklari icin daha cok uyanirlar, ben yatirmadan önce kasik mamasi veriyorum, sütümde azaldigi icin daha doyurucu oluyor, daha iyi uyuyor
(yazmayi unutmusum galiba ne cok zorlandim yahu)
Eşim çok heyecanlandı...[/QUOT
ne kadar güzel bir haber tebrikler canim
Eşim çok heyecanlandı...
Çok geçmiş olsun cnm. Bu ara salgın var evet. Çabucak atlatır inşallah. Üzülme annesi sen de hasta olursan bebişine kim bakacak.teyzoşlar oglum cok hastaoksuruk aksırım burun akıntısı seside kısıldı agladıgını bıle duyamıyorum okadar uzuluyorum kı carpıntılarım basladı yıne of anne olmak ne kadar zormus allahım
merhabalar herkese.. uzun zaman oldu yazmayali, ama sizleri elimden geldigince takip etmeye calisiyorum
bende ek gidaya basladigimdan beri hazir kavanoz mamasi kullaniyorum hala kendim yapmaya baslamadim, ama yakinda kendimde yaparim arada yine hazirlardan vermeyi düsünüyorum.. ben avusturyada yasiyorum ve hipp marka aliyorum, bizim burdaki kavanozlarda üretim yeri almanya gözüküyor ve icinde nelerin oldugu ayrintili yaziyor.. burada annelerin danismasi icin klinik tarzi yer var kizimi arada götürüp tartiyorum, oradaki bayanda bana kavanoz mamalarini tercih etmemi önerdi, kendi bahcelerinde yetistirip hazirliyorlarmis, bilmiyorum ama ben güveniyorum
uyku icinde benim danismanimin söyledigi, gün boyunca az enerji alan bebekler geceleri daha cabuk aciktiklari icin daha cok uyanirlar, ben yatirmadan önce kasik mamasi veriyorum, sütümde azaldigi icin daha doyurucu oluyor, daha iyi uyuyor
(yazmayi unutmusum galiba ne cok zorlandim yahu)
Ben pek girmiyorum ama başından beti sizleri takip ediyorum aynı sıkıntıları bizde bu hafta yaşadık malesefo yüzden seni çok iyi anlıyorum üstüne üsttük bende taşıkardi bir anneyim:))ama ben çözümleri buldum ve biz 3 günde az bir kilo kaybıyla atlattık öncelikle tonimer baby sprey aldım ben serumfizyolojiklerden çok daha iyi sonra orbit baby diye bir burun aspiresi aldım sen agız yoluyla burun içini temizliyorsun bir coldmix diye doğal bir nefes açıcı bunuda yastığa damlatıyorsun hepsi doğal ve brbeklere yönelik ürünler bunların hiçbirinide ayda dünya kadar para ödedğim dr söylemedi bazen ne işe yarıyor anlamıyorum:) ikinci annelik tecrübesi deniye deniye buldum bebişimi çok rahatkattı biraz pahalı olabilirler ama inan kesin çözüm saglıyorlar oldukça pinpirikli bir anneyim ama oğlum okuldan eve taşıyor hastalıkları bebişele iyi gelirse sevinirim kıyamam ona:) şimdiden geçmiş plsun....belki bildiğin şeyler ama üzüldüm okuyunca
Cnm cok gecmis olsun. Hemencecik iyilessin insallah
Ayyyy canım geçmiş olsun bu ara çoğu bebiş hasta benim kızımda nezle olmuş
Gecmis olsun goktugda syni oldu sesi kisilmistu. Agliyodu duymuyoduk. Valla bise yapmadik. Dr a goturene kadar sesi duzelmisti. Sadece serum fiz. Vermisti
çook geçmiş olsun canım.Allah acil şifalar versin.benim kızımda hasta.salgın var sanırımanlıyorum e kadar üzüldüğünü...
allah razı olsun kızlar.evet doktora gıttık bronsıt salgını var dedı.oglumun cıgerlerı temızmıs cok sukur ama genız fena dedı.ılerlemez umarım.balgam sokturucu surup verdı burun sprey.bende cold mix aldım.otrı bebeyle temızlıyorum ama kıyametı koparyo.zaten sesı kısık aglaya aglaya bı hal oluyo.dun gece hııııcc uyuyamadı kuzum.aglayıp durdu gozler kapalı oldugu halde.o aglamaya calıstıkca ıcım parcalanıyo dayanamıyorum bende aglıyorum.inanın ben ondan daha beter durumdayım hemen salıverıyorum cok gucsuzum sanırım.neyse hasta olan dıger yavrularada acıl sıfalar dılıyorum.tez vakıtte eskı yaramzlıklarına neşelerıne kavussunlar ınsallah.onlar bızım cıgerımız kıyamam hıcbırıne...allaha emanet olun canlarbenim dikkatimi ceken seyde su.. kavanozdaki kagıdın uzerinde icindekiler diye bir baslık yok. sebzeler yazıyor ve sebzelerin organik uretimle elde edildigi yazıyor fakat kavanozun icerinde tam olarak bu maddeler vardır yazmıyor (milupadan bahsediyorum) yoksa ben mi anlamadım. milupanın sadece brokoli patates ve yesilfasulye domatesini kullanıyorum. çek'de uretildigi yazıyordu benim aldıgımda da.
cok gecmis olsun. hemencik atlatırsınız umarım. doktora gorundunuz degil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?