2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bi arkadaş sürekli kontrol ediyto zaten :)
görmesini sağla hemen canımda hediye gelsin oğluşa

bizde gezmededik tatlım iyiydi benimkinin keyfi saat 10dan beride uyuyo yavrum dişten yapıomuş ama bak ben bi 20lik diş çıkardım öldüm bittim bebişler napsın üşütmüştür canım karnını sıcak tut

Tulumunu giydi sıcak sıcak yatıyo.
Kusmaları azaldı ama üşütünce çok abartıyo, herkesi batırdı...

Bugün kıyafet bakayım dedim demez olaydım. Bir insana bu kadarmı yakışmaz. Kızın biri kazak giydi çok beğendim bende giydim bir kıza baktım bir kendime kazak üstümde agladı çıkar beni diye.neyse alcam dedim inat ettim aldım hemen cıktım. Çok Üzgünüm. Ama yemekten vazgeçemedim.eşime tel de lahmacunları şöyle ben geliyorum dedim. Hem yerim hem halime aglarım

Tulumunu giydi sıcak sıcak yatıyo.
Kusmaları azaldı ama üşütünce çok abartıyo, herkesi batırdı...

e batırıversin bebek bu neden öle kusuyo canım doğduğundan berimi sıcak havluda ii geliyo bak arada koy karnına ii gelir kuzum yatsın sıcacık

ay canım ben ne zamandır kıyafet almadım denemeye korkuyorum valla ama yemekten vazgeçemiyorumsanırım hamişlkten kalma bi rahatlık vardiyet yapalım kız hazır hafta başı yarın tabi yapabilirsek

Kaç kilosun canım?
Bende göbek vardı zaten, veremeden üstüne eklenecek

e batırıversin bebek bu neden öle kusuyo canım doğduğundan berimi sıcak havluda ii geliyo bak arada koy karnına ii gelir kuzum yatsın sıcacık

Doğduğundan bu yana kusuyor, ama bugünlerde çok azalmıştı, bugün kokulu kustu sanırım soğuk aldı.

Kaç kilosun canım?
Bende göbek vardı zaten, veremeden üstüne eklenecek

Doğduğundan bu yana kusuyor, ama bugünlerde çok azalmıştı, bugün kokulu kustu sanırım soğuk aldı.

anladım canım demekki git dide azalıcak olmuştur bebekler hassas hemen üşütüyolar geçer canım sabaha yatağında ısınır şimdi o

hatunlarr bizim paşanın da dişinden çıt çıt sesleri geldi kaşıkla hatta ilk elimde bir keskin ısırmalar hissedince heyecan yaptım sonra kontrol ettik çay kaşığı ile,
6.ay aşılarına doğru yol alıyoruz tırsarak :18::18:

hayırlısı olsunn maşallahhh , bizde yaptırdık ocak15 inde ama bizi almadılar ki kapıda durması yetti tabi,narkoz az verelim demişlerdi özellikle verilmemesini istedim ,doktorla konuştum , fakat biz hiç öyle özel bez kullanmadık yalnızca sık değiştirdim , hatta pansumanı aynı gün hastaneden çıkmadan düştü ama bence erken yaptırman daha iyi , şu anda bakımı or iken bir de ayaklanınca yaptırsa idin daha zor olurdu diye düşünüyorum iç çekmeleri olucak daha fazla ilgilen daha fazla zaman geçir hatta pek yalnız kalmak istemeyebilir, ama yinede sünnet şapkası ve maşallahı aldık bir kaç haftaya mevlüt gibi birşey yaparım diye ,oldu da düşündüm, düğünüde büyüyünce artık
olduda bitti maşallah damat olur inşallah

hasta bebişler varr geçmiş olsun ve en kısa sürede iyileşsinler inşallah ,

ayyyy çok sevndim hayırlı olsun sen bilmiomuş gibi yap hediye aldırmak istediğin birne baksana bi varmı bişi falan de o alsın gelsin hediyeler

Ayyy çok akıllıcaama benim kızı ben babası bide abisi görüyor ne yapcam şimdi zaten kızıma kimse bişey almadı annesi dışında

Ayyy çok akıllıcaama benim kızı ben babası bide abisi görüyor ne yapcam şimdi zaten kızıma kimse bişey almadı annesi dışında

illa biri gelcek eve yada biyere gitceniz hemen dediğmi yap ay ben anlayamadm kabark gbydi ama bi bak de gördümü hediyemii isterizde arsızlık yap kız acıcık

68.5 ama boy kısa 158 top lahanası seklindeyım.

hemen hemen aynıyız canım ama allahtan kilom biyerden çıkmıo heryerim eşit göbeğim falan yok ama bi 60a düşsem o kadar çok isterdmki şuan tam 67 68lerde gdip geliorum ben bide 60la başladım taaaam 82yle bitirdim rekor ya 22 kilo aldım gene ii verdm diet yapmadan 22 gün erken doğurm bide zamanında doğursaydım 100ü bulcakmıydım ne

ay canım ben ne zamandır kıyafet almadım denemeye korkuyorum valla ama yemekten vazgeçemiyorumsanırım hamişlkten kalma bi rahatlık vardiyet yapalım kız hazır hafta başı yarın tabi yapabilirsek
Ne guzel olur ama az yersem sut azalır mı acep. Hadı ıyı geceler yarın gorusuruz

Bende aynı 60 la basladım 82 bıtırdım. 66 ya dusmustum suan ac karnına 68.5ama yıyorum ozellıklı anurcubur kek vs neyse bakcaz caresıne

Bende aynı 60 la basladım 82 bıtırdım. 66 ya dusmustum suan ac karnına 68.5ama yıyorum ozellıklı anurcubur kek vs neyse bakcaz caresıne

sütün daha önemli ya abartı değiliz yine olsun verirsin aman emsin bol sütün olsun kilo verilir ama süt biyere kadar

:-(( eeee alintilarim nerdeeeee
Unuttum kim neydi.!!!
Sunnet olana hayirli olsun gecmis olsun.
Misesini usuten bebe zambak senin oglusmuydy gecmis iksun canim. Benim oglan da yogurt yedigi zmn cok kokulu kusuyor. Dayanamiyorum ozmn aninda soyuyorum
Baska kim vardi. Tatliskom bende oyle deneyip deneyip sinir kupu olup aglayarak ewe cok geldim. Ama hala yiyorum. Bende 22 kilo aldim. Asil soku 40- 42 bedenden 46 ya terfi edince yasadin hala soktayin. )
Esim rejim yapiyor bugun 1 ay oldu ve 10 kilo verdi acayip kiskanmaya basladimmmmmm

Bugun kvler geldi benim uykusuz oglan sov yapti yine. 40dk dan fazla uyumayan cocuk 2.30 saat kipirdamadan uyudu. Tabi der kv bana uyuyan cocuk buyuten cocuk buyuttum demesin due. Bide bizimki koca gun babanneye alisamadi jadina bakti bakti agladi hemde ic ceke ceke bide o yaslar bi akiyor ku gizunden yavrum yaaa. Gecen ay geldiklerindede ayninu yapmisti. Benim mesai bitti yorgunluktan geberdim sabahin 6:30 dan beri ayaktayim cocuk sallama disinda afedersiniz totim yer gormedi. Haa bu arada ikidir aksam yemegini kv yapmak zorunda kaliyor emiri sustur biyandan yemek bulasik yetisemedim. )

bizim deateşimiz çıktı 38.5'a calpol ve ıslak bezle düşürebildik ancak, ama uyku yok bu gece bana, olsun oğluşum iyiolsun da uyumiim ben

Kizlar sizce bu uykusuzluga daha ne kadar dayanabiliriz. 24saatte toplam 2 saat uyku yarin bir yerde dusup kslicakmisim gibi hissediyorum
simdi bile buraya yazarken sipa anne yurusene popoma pispis yapsana diye mizirdaniyor bari kucakta efendi gibi uyu yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…