ayyyy çok sevndim hayırlı olsunsen bilmiomuş gibi yap hediye aldırmak istediğin birne baksana bi varmı bişi falan de o alsın gelsin hediyeler
görmesini sağla hemen canımda hediye gelsin oğluşabi arkadaş sürekli kontrol ediyto zaten :)
Biz gezmeden geldik, bizim oğlan rezil etti beni, bi çay içemedim, babayada veremedim çünkü yanındaki bi arkadaşından korktu.
Soğuk almış galiba kokulu kokulu kustu, şu kusmalar bi türlü bitmedi, çok zorlanıyorum çook
görmesini sağla hemen canımda hediye gelsin oğluşa
bizde gezmededik tatlım iyiydi benimkinin keyfi saat 10dan beride uyuyo yavrum dişten yapıomuş ama bak ben bi 20lik diş çıkardım öldüm bittim bebişler napsın üşütmüştür canım karnını sıcak tut
Tulumunu giydi sıcak sıcak yatıyo.
Kusmaları azaldı ama üşütünce çok abartıyo, herkesi batırdı...
Bugün kıyafet bakayım dedim demez olaydım. Bir insana bu kadarmı yakışmaz. Kızın biri kazak giydi çok beğendim bende giydim bir kıza baktım bir kendime kazak üstümde agladı çıkar beni diye.neyse alcam dedim inat ettim aldım hemen cıktım. Çok Üzgünüm. Ama yemekten vazgeçemedim.eşime tel de lahmacunları şöyle ben geliyorum dedim. Hem yerim hem halime aglarım
Bugün kıyafet bakayım dedim demez olaydım. Bir insana bu kadarmı yakışmaz. Kızın biri kazak giydi çok beğendim bende giydim bir kıza baktım bir kendime kazak üstümde agladı çıkar beni diye.neyse alcam dedim inat ettim aldım hemen cıktım. Çok Üzgünüm. Ama yemekten vazgeçemedim.eşime tel de lahmacunları şöyle ben geliyorum dedim. Hem yerim hem halime aglarım
e batırıversin bebek bu neden öle kusuyo canım doğduğundan berimi sıcak havluda ii geliyo bak arada koy karnına ii gelir kuzum yatsın sıcacık
Kaç kilosun canım?
Bende göbek vardı zaten, veremeden üstüne eklenecek
Doğduğundan bu yana kusuyor, ama bugünlerde çok azalmıştı, bugün kokulu kustu sanırım soğuk aldı.
Selam kızlar.. Geçmişe çok bakamadım, umarım herkesler iyidir bebikleriyleBenim minik oğlum Cuma günü sünnet oldu lokal anesteziyle. Bitik pipi olduğu için mecburi bi sünnetti. Malesef çok dramatikti! Benim küçük adamım pipisine iğne vurulurken bile hiç ağlamadı "gık" demedi! Ama doktorlar bacaklarından biz kollarından tutup ameliyat başlayınca çıldırdı bebeğim! Hatta o kadar çok ağladı öyle iç çekti ki biz bi ara doktora "hissediyo olabilir mi?" diye bile sorduk. "Hissetmez kesinlikle" dediler ama işte aklımıza o ihtimal bile geldi! Keşke hafif genel anesteziyle yaptırsaymışım! Çünkü bebeğim 2 gecedir sürekli iç çekerek, bağırarak ya da ağlayarak uyanıyo! İçim eridi şu 3 günde! Bi de bez bağlamak da bi işkence.. Sünnet külodu aldık, penye olan külot kısmını kestik sadece pipinin üstüne denk gelen plastik aparat kaldı. Onun etrafını da bacaklarını kesmesin tahriş etmesin diye kağıt havlularla sarıyoruz ve sık sık değiştiriyoruz ıslak kalmasın diye! Ne zaman normal bi şekilde bez bağlayabilirim ki acaba? Geçsin bitsin artık şu birkaç gün.......
ayyyy çok sevndim hayırlı olsunsen bilmiomuş gibi yap hediye aldırmak istediğin birne baksana bi varmı bişi falan de o alsın gelsin hediyeler
Ayyy çok akıllıcaama benim kızı ben babası bide abisi görüyor ne yapcam şimdi zaten kızıma kimse bişey almadı annesi dışında
68.5 ama boy kısa 158 top lahanası seklindeyım.Kaç kilosun canım?
Bende göbek vardı zaten, veremeden üstüne eklenecek
Doğduğundan bu yana kusuyor, ama bugünlerde çok azalmıştı, bugün kokulu kustu sanırım soğuk aldı.
68.5 ama boy kısa 158 top lahanası seklindeyım.
Ne guzel olur ama az yersem sut azalır mı acep. Hadı ıyı geceler yarın gorusuruzay canım ben ne zamandır kıyafet almadım denemeye korkuyorum valla ama yemekten vazgeçemiyorumsanırım hamişlkten kalma bi rahatlık var diyet yapalım kız hazır hafta başı yarın tabi yapabilirsek
Ne guzel olur ama az yersem sut azalır mı acep. Hadı ıyı geceler yarın gorusuruz
Bende aynı 60 la basladım 82 bıtırdım. 66 ya dusmustum suan ac karnına 68.5ama yıyorum ozellıklı anurcubur kek vs neyse bakcaz caresınehemen hemen aynıyız canım ama allahtan kilom biyerden çıkmıo heryerim eşit göbeğim falan yok ama bi 60a düşsem o kadar çok isterdmki şuan tam 67 68lerde gdip geliorumben bide 60la başladım taaaam 82yle bitirdim rekor ya 22 kilo aldım gene ii verdm diet yapmadan 22 gün erken doğurm bide zamanında doğursaydım 100ü bulcakmıydım ne
Bende aynı 60 la basladım 82 bıtırdım. 66 ya dusmustum suan ac karnına 68.5ama yıyorum ozellıklı anurcubur kek vs neyse bakcaz caresıne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?