2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada zambak sendin galiba mama yapana kadar uyaniyor pasa diyen
ben soyle yapiyorum
acil durum masasi hazirliyorum :)
Efendim su , sonra sicak ( nasilsa beklerkem soguyor) mama emzik vs . Duruma gore birinden birini kullamiyorum bebe yattiktan sonra eksilen varsa tekrar tamamliyorum boylece uykusu daha az acilmis oluyor

bizim deateşimiz çıktı 38.5'a calpol ve ıslak bezle düşürebildik ancak, ama uyku yok bu gece bana, olsun oğluşum iyiolsun da uyumiim ben
Gecmis olsun cnm asi falan mi oldunuz yoksa bu salgin mi! Aman uzak dursun bebelerimuzden hastalik

Cnm annen teyzen yok mu yarin bi ara uyu biraz birakipta. Senin biri kalkar biri yatar.

Gunaydin guzel anneler
Canim bu hafif sedasyon ne oluyor.bizde sunnet ilacagizda ben o travmadan korkuyorum.

Cunku biz gecen 6.ay asisinda bile travma yasadik gece korkarak uyandi cocuklar.cunku artik cok gucluler ve kipirdamasin diye bacagini zor tuttuk cocuk gece kabus goruyor 6.ay asisi olacaklar dikkat

Günaydın herkese, bugün erkenciyiz.
Benim tetenoz aşısı olmam lazım, oğlumunda boy-kilo kontrolü var, aynı zamanda kuaföre gitmek istiyorum ama çocukla nasıl olacak bilmiyorum.
Düşünmekten sıkıldım...

Ya ben suyu kaynatip suyu sicak tutsn termisa koyuyorum bir kisim kaynamis suyu da cam surahiye acil durumda hemen yapiyorum

Ya ben suyu kaynatip suyu sicak tutsn termisa koyuyorum bir kisim kaynamis suyu da cam surahiye acil durumda hemen yapiyorum

Bende çaycıda kaynatıyorum ve uyanınca saniyeler içinde ısınıyor ama açılıyor yine uykusu.
En azından uyku saatlerimiz düzene girdi, buda güzel, akşam belirli saatten sonra uyutmuyorum.

O da iyi fikir canim

Canim aynen oyle biri yatip biri kalkiyor hadi buna raziyim da ikisi birden kalkinca cok kotu oluyor
ben normalde ise gidiyorum gunduzleride ama bugun evdeyim dedigin gibi yapip biraz uyumam lazim
Cnm annen teyzen yok mu yarin bi ara uyu biraz birakipta. Senin biri kalkar biri yatar.

Gece nobetindeydim siyiriyordum cok mu belli etmisim :)))
Senaysen masallah her saat yazmisin dikkatimden kacmadi degil

Sorma be canim hayir benim anlamadigim bizim uykumuz 3. Ayda falan daha iyiydi bundan iyilesecegine kotuye gidiyor
Prenses nasil tatlim ?
Bir de tecrubeli annisler bu normal mi ? Ne zaman duzelir genelde ?

prenses iyi canım da annesi bu hafta yoğun olacak biraz. dedesi anneannesi geliyor şehir dışından.
ikizler bizden büyük o nedenle pek yorum yapamıyorum, ve seni okudukça bizi neler bekliyor bilemiyorum valla :44:

bu arada sen hazır evdeyken haydi gönder bize fotolar, bütün topic meraktan ölcek

herkese günaydınnnnn hafta sonu girmedim yoğunluktan kızımı bıraktım geldim yine sabah sabah ama bu hafta kaçamak yapıcam çarsamba persembe rapor almayı planlıyorum

çok geçmiş olsun canım, tatsız bir tatil olmuş ama bununla geçmiş olsun diyelim..

mrysyrcım size de çok geçmiş olsun.. ayrıca tüm aile toplanınca herkesin keyfi yerine gelmiştir herhalde..

İyi geceler herkese, kızlar bakıcısı olan kimler vardı? ne tür bir programa anlastınız. ne kadar detayları konustunuz. cocuk haricinde baska is yuku var mı? gibi sorularım olacak..

paticim benim vardı bakıcım, takip edebildiysen yazmıştım yeni ayrıldı, şimdi yine birini arıyoruz. bizimki 07.30-18.30 arası çalışıyordu. bebek bakımı dışında fırsat buldukça yemek ütü ve genel toparlama (vileda, toz alma) yapıyordu. ama genelde görüştüğüm kadınlar bebek bakımı dışında bir şey yapmak istemiyor. biz istanbul ataşehirdeyiz buraya minimum 1300 tl.ye gelmek istiyorlar. ama tabi bana biraz fazla geliyor hem iş yapmayıp hem bu rakamları istemeleri.. hala arıyorum anlayacağın

Gunaydin anneler oluslarim biberon almiyor emziriyorum en fazla 4 dak emiyor biz daha ek gidalara tam baslamadik bebekler artik boylemi olacak yoksa benimkiler mi istahsiz

canım, bu ara benim kız da 5-6 dk ancak emiyor bir tarafı. sanırım artık çok kuvvetli emdikleri için erkenden bitiriyorlar bütün sütü:125:
çok geçmiş olsun, maşallah paşaya çabucak iyileşir inşallah annesi.

Slm kızlaar, bizim diş göründü çok şükür, kaşıkla mama yedirirken çıt çıt seslerden anladım.
Şimdi ben oğluma hediyemi alıcam :)

maşallah, topikteki pirinçler çoğalıyor darısı başımıza

sizin de dişiniz hayırlı olsun bizim de iki tane beyaz kabartımız var dişlerimiz patladı patlıycak, cumartesi de aşı günümüz heyecanla bekliyoruz :26:

bizim deateşimiz çıktı 38.5'a calpol ve ıslak bezle düşürebildik ancak, ama uyku yok bu gece bana, olsun oğluşum iyiolsun da uyumiim ben

geçmiş olsun canım. umarım daha iyidir oğluş

Ayy bebeyi hickirik tuttu bi de daliyor tekrar uyaniyor
senaysen, günaydın diyelim mi? hiç uyudun mu gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…