bizim deateşimiz çıktı 38.5'acalpol ve ıslak bezle düşürebildik ancak, ama uyku yok bu gece bana, olsun oğluşum iyiolsun da uyumiim ben
Gecmis olsun cnm asi falan mi oldunuz yoksa bu salgin mi! Aman uzak dursun bebelerimuzden hastalikbizim deateşimiz çıktı 38.5'acalpol ve ıslak bezle düşürebildik ancak, ama uyku yok bu gece bana, olsun oğluşum iyiolsun da uyumiim ben
Kizlar sizce bu uykusuzluga daha ne kadar dayanabiliriz. 24saatte toplam 2 saat uyku yarin bir yerde dusup kslicakmisim gibi hissediyorum
simdi bile buraya yazarken sipa anne yurusene popoma pispis yapsana diye mizirdaniyor bari kucakta efendi gibi uyu yahu
Gecmis olsun cnm asi falan mi oldunuz yoksa bu salgin mi! Aman uzak dursun bebelerimuzden hastalik
yok canım aşı olmadık, salgınmış doktoru aramıştık bütün bebeklerde war dediilacın etkisi geçince bi daa çıktı ateşi 38.7'yi gördük y,ne calpol ıslak bez düşürdük Allaha şükür, birazdan da doktora gitçez, süt sağıyorum. damlaya damlaya 100cc yaptım:)
Canım ben hacettepede yaptırmıştım ama artık sünnet yapmıyorlar ama tanıdığın biri olursa yaptırabilirsin
Özel hastaneler biraz pahalıya yapıyorlar devlet hastanelerine güvenmiyorum açıkcası bence özel hastaneleri araştır ve kesinlikle hafis sedasyonla yaptır
Bu arada zambak sendin galiba mama yapana kadar uyaniyor pasa diyen
ben soyle yapiyorum
acil durum masasi hazirliyorum :)
Efendim su , sonra sicak ( nasilsa beklerkem soguyor) mama emzik vs . Duruma gore birinden birini kullamiyorum bebe yattiktan sonra eksilen varsa tekrar tamamliyorum boylece uykusu daha az acilmis oluyor
Ayy bebeyi hickirik tuttu bi de daliyor tekrar uyaniyor
Gecmis olsun cnm asi falan mi oldunuz yoksa bu salgin mi! Aman uzak dursun bebelerimuzden hastalik
yok canım aşı olmadık, salgınmış doktoru aramıştık bütün bebeklerde war dediilacın etkisi geçince bi daa çıktı ateşi 38.7'yi gördük y,ne calpol ıslak bez düşürdük Allaha şükür, birazdan da doktora gitçez, süt sağıyorum. damlaya damlaya 100cc yaptım:)
Allah korusun butun yavrularimizi.insallah tez zamanda atlatirsiniz
Ya ben suyu kaynatip suyu sicak tutsn termisa koyuyorum bir kisim kaynamis suyu da cam surahiye acil durumda hemen yapiyorum
Ya ben suyu kaynatip suyu sicak tutsn termisa koyuyorum bir kisim kaynamis suyu da cam surahiye acil durumda hemen yapiyorum
Cnm annen teyzen yok mu yarin bi ara uyu biraz birakipta. Senin biri kalkar biri yatar.
Senaysen masallah her saat yazmisin dikkatimden kacmadi degil
Bu arada gunaydinn herkese mutlu haftalar olsunnn
günaydın güzelim, gerçi sana her daim günaydın :26:
Sorma be canim hayir benim anlamadigim bizim uykumuz 3. Ayda falan daha iyiydi bundan iyilesecegine kotuye gidiyor
Prenses nasil tatlim ?
Bir de tecrubeli annisler bu normal mi ? Ne zaman duzelir genelde ?
Merhabalar guzel anneler ve minnoslari
sivas turnesinden dondük kızımla sormayın basımıza neler geldi(
ben yolda salgından nasibimi aldım bir gun saglikliydim ertesi gun hastalandım ardından kv yanimizdaydi ona bulaştı derken kiz kardesime ve en son yeğenime bulaştı herkes hasta bir tek kızımla annem sağlam kaldı..ama isin daha kötüsü yeğenimin ateşi 40 oldu düşuremedik hastaneye yatış yapıldı 3 gun kaldı yavrum cok ağır ilaçlar aldı daha dun gece taburcu oldu Dr menenjitten şüphelendi teşhis koyamadı 2 gun Allah'tan korktuğumuz olmadı ust solunum yolları enf çıktı..bizde hastalığı tekrar bulaştırmayalım diye dun gündüz donduk( kızımda dünden beri huzursuz hasta olmakla olmamak arası birşey İns olmaz
esim kendi işyeri old icin bizimle gelmemişti onunda isyerinden laptopunu çaldılar tüm hesapları ve gecmisi bizim balayi fotograflarına kadar uzanan fotolarımız uçtu gitti..neyseki hesaplarının yedeğini almış tlfnuna onu kurtardı sukur
İste böyle bizde havadisler böyle berbat bir tatil oldu ama buna şükür Allah beterinden korusun aman kızlar dikkat edin bebelere salgın var hastane bebek kaynıyor
Esim ayağından ameliyat oldu gecen hafta alçı icinde 6 hafta yatacak sürekli yatakta yattığı icin oyle agresif oldu ki herseye kızıyor zavallı kv kp ne yapacagını şaşırdı arada bana da çatıyor cocuğu alıp diğer odaya kaçıyorum :) bir an önce iyileşeydi iyiydi evde oturmaya hiç alışkın değil...
İyi geceler herkese, kızlar bakıcısı olan kimler vardı? ne tür bir programa anlastınız. ne kadar detayları konustunuz. cocuk haricinde baska is yuku var mı? gibi sorularım olacak..
Gunaydin anneler oluslarim biberon almiyor emziriyorum en fazla 4 dak emiyor biz daha ek gidalara tam baslamadik bebekler artik boylemi olacak yoksa benimkiler mi istahsiz
çok geçmiş olsun, maşallah paşayaSelam kızlar.. Geçmişe çok bakamadım, umarım herkesler iyidir bebikleriyleBenim minik oğlum Cuma günü sünnet oldu lokal anesteziyle. Bitik pipi olduğu için mecburi bi sünnetti. Malesef çok dramatikti! Benim küçük adamım pipisine iğne vurulurken bile hiç ağlamadı "gık" demedi! Ama doktorlar bacaklarından biz kollarından tutup ameliyat başlayınca çıldırdı bebeğim! Hatta o kadar çok ağladı öyle iç çekti ki biz bi ara doktora "hissediyo olabilir mi?" diye bile sorduk. "Hissetmez kesinlikle" dediler ama işte aklımıza o ihtimal bile geldi! Keşke hafif genel anesteziyle yaptırsaymışım! Çünkü bebeğim 2 gecedir sürekli iç çekerek, bağırarak ya da ağlayarak uyanıyo! İçim eridi şu 3 günde! Bi de bez bağlamak da bi işkence.. Sünnet külodu aldık, penye olan külot kısmını kestik sadece pipinin üstüne denk gelen plastik aparat kaldı. Onun etrafını da bacaklarını kesmesin tahriş etmesin diye kağıt havlularla sarıyoruz ve sık sık değiştiriyoruz ıslak kalmasın diye! Ne zaman normal bi şekilde bez bağlayabilirim ki acaba? Geçsin bitsin artık şu birkaç gün.......
Slm kızlaar, bizim diş göründü çok şükür, kaşıkla mama yedirirken çıt çıt seslerden anladım.
Şimdi ben oğluma hediyemi alıcam :)
hatunlarrbizim paşanın da dişinden çıt çıt sesleri geldi kaşıkla hatta ilk elimde bir keskin ısırmalar hissedince heyecan yaptım sonra kontrol ettik çay kaşığı ile,
6.ay aşılarına doğru yol alıyoruz tırsarak :18::18:
bizim deateşimiz çıktı 38.5'acalpol ve ıslak bezle düşürebildik ancak, ama uyku yok bu gece bana, olsun oğluşum iyiolsun da uyumiim ben
senaysen, günaydın diyelim mi? hiç uyudun mu geceAyy bebeyi hickirik tuttu bi de daliyor tekrar uyaniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?