2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydın 46 lı prımada yıne ındırım var molfıxdede olmus daha karlı ama. Jokerde prıma 17.90, a101 de prıma dev ekonomı 25.90 tl

Gunaydin herkese
Benim oglanin bana garezi var. Dun sabahin korunde kalkip temizlik yaptim oglum babasiyla uyudu. Bugun ben uykusuzlujtan oluyorum biraz uyuyim dedim erkenden kalkti ve uyumuyor

Selam arkadaşlar ,
geçmişe bakıp geliyorum,çok konuşmadınız umarım

Sorma be canim hayir benim anlamadigim bizim uykumuz 3. Ayda falan daha iyiydi bundan iyilesecegine kotuye gidiyor
Prenses nasil tatlim ?
Bir de tecrubeli annisler bu normal mi ? Ne zaman duzelir genelde ?

Aslında ben sana daha önce yazmak istedim bu yazacaklarımı ancak işine karışmak istemedim, şimdi fikir sorduğun için naçizhane görüşlerimi yazacağım. Canım benim bence biraz ağır besliyorsun bebeleri. Ben kahvaltı menünü okuduğumda gözlerim açıldı bunlar ne diye, ama doktor tavsiyesidir diye ses etmedim. Sabah kahvaltısında eski kaşar, tulum, kaymak. Bunlar bebeler için çok ağır canım ya. 4. ayda yazdığın çorbayı da hatırlıyorum birdenbire mercimek, soğan vs koymuştun çorbanın içine. 4. ay da mercimek için erkendi diye düşünüyorum. O zamanda bazı arkadaşlar yazmıştı zaten bunu. Bence menülerini biraz hafiflet kuzuların o zaman daha düzenli uyku uyuyacaklarını düşünüyorum.
Umarım yazdıklarımı yanlış anlamazsın. Sevgiler.

Ya bu cu ocuklar hergun huy degistiriyor ben ne yappacagimi s asirdim.daha ne kadar dayanacam bilmiyorum bi uykuya dalmak bu kadar mi zor biraksalar 2 sn siziveririm suraya

Birinin poposu pispislanip saci oksanacak oda senin yuzunu oksayacak.digeri dizde sallanacak elleri tutulacak .ayni anda bunlari yapmamin mumkunati var midir.

Birinin poposu pispislanip saci oksanacak oda senin yuzunu oksayacak.digeri dizde sallanacak elleri tutulacak .ayni anda bunlari yapmamin mumkunati var midir.

valla canım ben bile bazen tek bebekle ahtapot olmak lazım diyorum sana allah kolaylık versin, iki bebek ikisinin de huyu suyu farklı, alla güç kuvvet versin.
vitamin falan alıyor musunuz ikiz anneleri

valla canım ben bile bazen tek bebekle ahtapot olmak lazım diyorum sana allah kolaylık versin, iki bebek ikisinin de huyu suyu farklı, alla güç kuvvet versin.
vitamin falan alıyor musunuz ikiz anneleri

Aslinda cocuklar eskisi kadar zor degil ama ben mi bittim anlamadim daha zorlniyorum.simdi bagir cagir uyuttum yanlarindan kalksam uyanirlar.daha sut sagip corba yapcam of of.vitamin filan kar etmiyor bana valla ya.

Millet de diyor iki cocukla nete girecek vakti nerden buluyor aslinda yokda bunlar rehin aliyor beni boyle otursam iki saat uyurlar .ne ara alustirdim bunlari bilmem ki

kızlar birazdan mama aldırcam bide eşim alınca çok alıo şimdi ela 5. ayını bitirdi 6ya yeni girdik sizce 1 numaraya devammı 2ye geçsemmi artık:44:

kızlar birazdan mama aldırcam bide eşim alınca çok alıo şimdi ela 5. ayını bitirdi 6ya yeni girdik sizce 1 numaraya devammı 2ye geçsemmi artık:44:

şahsen benim fikrim 1'den devam edilmesinden yana, çünkü 2 numarayı sindirmeleri daha zor oluyormuş. sindirim sistemleri 6. ayda gelişiyorsa erken başlamaya gerek yok. ama bazı arkadaşlar 6 ayı dolmadan başladılar 2 numaraya. gene de sen bilirsin. istersen bir iki kutu 1 numara gerisini 2 numara aldır. en azından bir yada iki hafta daha 1 numara yesin.
bu arada biz bu hafta sonu 6. ayımızı bitiriyoruz ve doktor kontrolümüz var. ben kontrole kadar 1 numaradan devam edicem.

Yok be canim toplasan 2 saat belki uyumusumdur
senaysen, günaydın diyelim mi? hiç uyudun mu gece

Bez stogu yaptimmmm
Gunaydın 46 lı prımada yıne ındırım var molfıxdede olmus daha karlı ama. Jokerde prıma 17.90, a101 de prıma dev ekonomı 25.90 tl

Yok be guzelim niye yanlis anlayayim
gecen denedim 1 hafta oyunca sadece biberon mamasi da denedim sonuc yine ayniydi (
Uykumuz yok ama masallah bir problemimiz de yok fildir fildir oynuyoruz
benim anlamadigim 4 aylikken bir sorun yasamiyorduk
biz hep yatakta uyuduk benimle yatinca bagirmiyorlar ama ben ikisiyle yatamiyorum ki
haa bir de aksam 4 ten sonra ek gida da vermiyorum sadece biberon mamaso

Hayırlı olsunnnnnnnnnnnn ,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin inşallah ,sağlıkla da kucağına alırsın inşallah

Geçmiş olsun canım ,biran önce iyileşir yavru inşallah...

Oyyy kıyamam ,minyatürüme iyi bak ,kendine daha iyi bak canım,geçmiş olsunnnn...

Size de geçmiş olsun canım ,anasının babasının üstüne at baksınblar herifine

Boşver temizliği yaa,ben hiç önemsemiyorum valla ,pislikten hasta olmayacak noktadayım

facebookta bi arkadaş paylaşmıştı ; günlük diye bişey var,damlasıkızı gibi bişey sanırım,aktarlarda oluyomuş ,bi araştır istersen...

Kesinlikle artık doyurmaz canım ,iyice büyüdüler artık ,süt çok olsa bile doymazlar artık...

Keçi sütü için erken gibime geliyo,sütün varsa emzirmeye devam et bence,sağlığın da yerindeyse tabi.Yetmiyosa da mama ver,keçi sütü ağır gelebilir ,doktor daha iyi bilir tabi,bu benim fikrim.

İyi geceler herkese, kızlar bakıcısı olan kimler vardı? ne tür bir programa anlastınız. ne kadar detayları konustunuz. cocuk haricinde baska is yuku var mı? gibi sorularım olacak..
Bakıcısı olan birkaç arkadaş var ,ben de onlardan biriyim.Fiyatları çok yüksek tutuyolar ,bunun yanında da toz alma ,ütü gibi ilave tek bir iş uyduruyolar ,hem çocuk bakıyorum,hem de iş yapıyorum ayağına ,ben hiç iş falan istemedim.Sadece çocukla ilgileniyo...

Geçmiş olsun ,biran önce iyileşir inşallah ,zor da olsa atlattınız işte

Slm kızlaar, bizim diş göründü çok şükür, kaşıkla mama yedirirken çıt çıt seslerden anladım.
Şimdi ben oğluma hediyemi alıcam :)
Sende de çok hızlı gelişmeler oluyor şekerim,takip edemiyoruz Hayırlı olsun dişiniz ,hemen çıktığına göre sorunsuz atlattınız demek ki

Laz inadım tuttu diyosun Ben henüz hiç yeni kıyafet almadım ,almıycam da,martta rejime başlıyorum,sen de alma beraber rejim yapalım,gaza getiririz birbirimizi

Son günlerde Umay geceleri biraz sık uyanmaya başladı ben ona bile dayanamıyorum,senin halini bile düşünemiyorum canım yaa ,Allah yardımcın olsun..

Tetanoz aşısı niye şimdi ,kaçıncı doz bu ?
herkese günaydınnnnn hafta sonu girmedim yoğunluktan kızımı bıraktım geldim yine sabah sabah ama bu hafta kaçamak yapıcam çarsamba persembe rapor almayı planlıyorum
Yap tabi şekerim

irisscim naptın , nasıl geçti gezmeler? umay arabada rahat durdu mu?
Bu sefer biraz durdu gibi,alışıyo mu ne artık arabaya :44: Hava da güzeldi valla ,bol bol oksijen aldık ,ormanda gezdik ,kuzular vardı onları sevdik İyi geldi haftasonu ,siz neler yaptınız bakalım ?

Gunaydin guzel anneler
Canim bu hafif sedasyon ne oluyor.bizde sunnet ilacagizda ben o travmadan korkuyorum.

Canım doktor ilacın dozunu ayarlıyor derin uyumuyor yani sünnet olurken cocuk uyku halinde oluyor sonrada 30 dk sonra uyanıyor bebişlerde hiçbirşeyi anlamıyor oldumda bitti maşallah

Bu sefer biraz durdu gibi,alışıyo mu ne artık arabaya :44: Hava da güzeldi valla ,bol bol oksijen aldık ,ormanda gezdik ,kuzular vardı onları sevdik İyi geldi haftasonu ,siz neler yaptınız bakalım ?

aferin umaya, alışır artık canım, etrafa falan da bakıyorlar ya.. bu arada biz bu oto koltuklarını şimdi geriye dönük yerleştiriyoruz ya, kaçıncı ayda öne çeviricez, bizimki sıkılıyor artık geri geri gitmekten

valla bize de kv.ler geldi haftasonu, sonra anneme yardım etmek için kaldı, bu hafta annemle ikisi birlikte bakacaklar kıza, bakalım ne maceralar bekliyor beni.. allah için benim kv. burda anlatılanlara göre melek gibidir ama işte yine de insan önyargılı yaklaşınca bazen batıyor dedikleri ya da yaptıkları.. umarım sakin bir hafta olur, bu arada bakıcı da bulunur, evdeki yoğunluk azalır, kocacımla da eski sakin günlerimize döneriz :123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…