kızlar sünnet olanlara maşallah,allah damatlıklarınıda göstersin inşallah.uykusuz annelere sabır,hasta bebeklere şifalar olsun. bebeklerimize çok dikkat edelim.salgın felaket.biz 2 gün önce 2.dişimizide çıkardık.darısı dişleri daha gelmeyenlere.ama bi arkadaşa sinir oldum bu diş meselesi yüzünden..onunda bebeği var, benimkinden 3 ay filan büyük.onların ilk dişi 2 hafta önce çıktı(bizimkinden bi hafta önce)şimdide diyorki bana, senin oğlunun dişleri erken çıktı erken dökülecek...bende dicektim bizimki erken değil, sizinki geç kaldı diye boşver dedim içimden.normali bu değilmi zaten, bu aylarda çıkması gerekmiyormu?bide kuzumun sesi kısıldı ya, napabilirim?
Ay bayılazaam, şu kıyaslama yapanlara deli oluyorum, bizimde bir arkadaş oğlanın kilosuna takmış durumda, zayıf diyip duruyor, oysaki onun kızından çok daha hareketli bir çocuk, ne bekliyorki. Ayrıca boyu uzun olduğu için çok kiloyu göstermiyor, 8 kilo oldu, bana göre normal sizce zayıfmı yaa?
Geçen ay boy 70cm'di, bu ay bakalım kaç olmuş...
Sormayin basima gelenleri.esim is icin sehir disina cikacak.yirmi gun civari.bebiklerle yalniz kalmam mummku degil.annem ve kayinvalidem gelemeyecegini soyledi.siz olsaniz ne yapardiniz bi daha koye ziyaretlerine gidersem.
Bizim de 2. Dişimiz de çıktı. Dişlerin tam bir çıkma zamanı yokmuş aslında. Yani erken çıkarsa kötü, geç çıkarsa iyi diye birşey de yok. Teorik olarak ortalama 6. Ay civarı alt iki dişin çıkması beklenir. 2 ay sonra da üst iki diş çıkar. Bu arada dişler 2 tane simetrik olarak çıkar. Eşim diş hekimi, onun söyledîkleri bunlar..kızlar sünnet olanlara maşallah,allah damatlıklarınıda göstersin inşallah.uykusuz annelere sabır,hasta bebeklere şifalar olsun. bebeklerimize çok dikkat edelim.salgın felaket.biz 2 gün önce 2.dişimizide çıkardık.darısı dişleri daha gelmeyenlere.ama bi arkadaşa sinir oldum bu diş meselesi yüzünden..onunda bebeği var, benimkinden 3 ay filan büyük.onların ilk dişi 2 hafta önce çıktı(bizimkinden bi hafta önce)şimdide diyorki bana, senin oğlunun dişleri erken çıktı erken dökülecek...bende dicektim bizimki erken değil, sizinki geç kaldı diye boşver dedim içimden.normali bu değilmi zaten, bu aylarda çıkması gerekmiyormu?bide kuzumun sesi kısıldı ya, napabilirim?
Ay bayılazaam, şu kıyaslama yapanlara deli oluyorum, bizimde bir arkadaş oğlanın kilosuna takmış durumda, zayıf diyip duruyor, oysaki onun kızından çok daha hareketli bir çocuk, ne bekliyorki. Ayrıca boyu uzun olduğu için çok kiloyu göstermiyor, 8 kilo oldu, bana göre normal sizce zayıfmı yaa?
Geçen ay boy 70cm'di, bu ay bakalım kaç olmuş...
Sormayin basima gelenleri.esim is icin sehir disina cikacak.yirmi gun civari.bebiklerle yalniz kalmam mummku degil.annem ve kayinvalidem gelemeyecegini soyledi.siz olsaniz ne yapardiniz bi daha koye ziyaretlerine gidersem.
hayırdırrr???.....
ozelliklebelirtiliyor canım 6. ay sonunda baslayın diye vermemen daha dogru sanki.
organik tereyagını(1\2 cay kasıgı) bende kahvaltılarına ekliyorum.
benimkinin de tam ensesinde sac diplerinde oluyor. ama sanırım terledigi icin isilik oluyor.. doktoruna sormak lazım.. seninki de oyle olabilir mi?
canımoncelikle nasıl birbez bagladıgını canlandıramadım gozumde. biz3 gun pipisini karton bardakların tepesini kestik (pipisinden biraz daha yuksek) sonra bandajlarla ust kısımdan 2 yerini bantlayarak sabitledik. uzerinede bezi normal bagladık. 3. gun yıkadık ama sakın silme, kuvete oturt ve bezini normal bağla. doktorunun soylediği sey dogru ilac akıyor. ama o vıcık vıcıklıgın temizlenmesi gerekiyor. yıka(silme sakın) bezini normal bagla, ve kirlendikce sıvılar aktıkca tekrar yıkayarak temizle ve bezini bagla. 2,3gune kadar temiz pipiyi goreceksin .
canım birde hava almasını engelleme. ve doktorun pipininkenarlarına 12 saatte bir surmen icin merhem vermistir. onu da sur..
Canım biraz rahat omaya çalış bebişin hepsini hissediyor
Ben sadece bez bağladım pipisine hiçbirşey koymadım ve sürmedim.sadece sık değiştirdim.
Uyumadi uyutmadi. Uykuya gecergecmez ayiliyor gulucuk atip kafa kaldiriyor. Uyumak bukadr kotu mu yaaaa. Ne guzel halbukii
gunaydın kızlar neler çektim şu 1 haftadaa...once ateşim yukseldi sonra yanaklarımın içi ve en kotusude dilim yara döktüsu bile içemedim kilolardan dertlilere soyluyorum şukredin 1 haftada 4 kilo verdim ama gelin bana sorun açlıktan agladım yinede 1 lokma bişe çiğneyemedim annem muhallebi yaptı sekerli su içtim ama sutum gitti...yeni yeni bişeyler yemeye başladım ama bebek gibi katıya gecemedim henuz hala sıvı seyler.kızımın durumunu anlatmayayim zavallıcık memede aglaya aglaya sut bekledi halada oyle gelmiyor aglıyor yoğurt veriyorum çorba veriyorum çokkk kotu bişeymiş bi cocugun anne sutu isteyipte annenin verememesi ona yaramicak seylerle beslemesi..vicdan azabının enn buyugunu yaşıyorum elimdemiydi değildi yiyebilsem sırff bir damla sut içsin diye yerdim ama yiyemedim eridim yanımda kızımıda erittim..80 kilo olacaksın ama sut gelecekler deseler 180a yine cıkmayı isterim.allah kimseye yaşatmasın umarım eski halime donebilirim
Nasiii yaaa 10 gun biri 10 gun biri gelemezlermiymus? İyi de niye gelemiyorlar?Sormayin basima gelenleri.esim is icin sehir disina cikacak.yirmi gun civari.bebiklerle yalniz kalmam mummku degil.annem ve kayinvalidem gelemeyecegini soyledi.siz olsaniz ne yapardiniz bi daha koye ziyaretlerine gidersem.
Cnm gecmis olsun. Otobus yolculugunuzu merak ediyorum bendeKizlar yaa bogazlarim ve basim cok kotu napabilirimbebise bulasmadan atlatmam lazim..aslinda baska biseyim yok gibi ama off ya hic sirasi degildi
gunaydın kızlar neler çektim şu 1 haftadaa...once ateşim yukseldi sonra yanaklarımın içi ve en kotusude dilim yara döktüsu bile içemedim kilolardan dertlilere soyluyorum şukredin 1 haftada 4 kilo verdim ama gelin bana sorun açlıktan agladım yinede 1 lokma bişe çiğneyemedim annem muhallebi yaptı sekerli su içtim ama sutum gitti...yeni yeni bişeyler yemeye başladım ama bebek gibi katıya gecemedim henuz hala sıvı seyler.kızımın durumunu anlatmayayim zavallıcık memede aglaya aglaya sut bekledi halada oyle gelmiyor aglıyor yoğurt veriyorum çorba veriyorum çokkk kotu bişeymiş bi cocugun anne sutu isteyipte annenin verememesi ona yaramicak seylerle beslemesi..vicdan azabının enn buyugunu yaşıyorum elimdemiydi değildi yiyebilsem sırff bir damla sut içsin diye yerdim ama yiyemedim eridim yanımda kızımıda erittim..80 kilo olacaksın ama sut gelecekler deseler 180a yine cıkmayı isterim.allah kimseye yaşatmasın umarım eski halime donebilirim
Martta başlıyoruz ,gaza getiririz birbirimizi...Hıcbırseyım yok artık gomlekler pantolonlar boyut degıstırdı. Hepsı bırbırıne benzıyo. Bende martta spora baslıcam. Annemı beklıyorum. Bıraz kosu bandında bıraz sahılde atıcam kg ları.
Senin de beynin varmış gibi görünüyo ama içi pofmuş deseydinBu sabah eşimi pansumana götürmeleri için ambulans çağırttık, gelen görevli bayanlardan biri bizim oğlanı çok sevdi, kucağına almak istedi sonra ne dese beğenirsiniz, ben de bişey zannettim meğer yanak varmış sadece pofmuş içi dedi, muhatap olmak istemedim bu işlerden anlamadığı belli, 5 buçuk aylık bebek 9 buçuk kilo ne bekliyorsa artık anlamadım, oğluk aşırı kilolu göstermiyo ama kemikleri ağırmış hastanedeki hemşire söylemişti, sağlam çocuk dedimişti bi de, canımı sıktı sabah sabah kadın :)
Tarhana vermiştim ben ama çok rahatsız etti ,tereyağı da çok ağır gelmez mi yaaa :44:Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki
Yeni mi pes ettin şekerim ,ben uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn bir zamandır kabul etmiyorum ,küsen küssün ,kalan sağlar bizimdir...artıkkkkk misafir kabul etmiyorum kırılmak isteyen kırılsın bi geliyolar uyku mama düzenimiz bozuluyo 20 dk arayla uyanıyo yemiyo off çok sinirliyim
Yerim onu bennnn ,tam laz uşağı...Eki Görüntüle 624445 Hava superdı oglum salıncakla tanıstı. Kızları kesıyodu o ara bakıs atıyodu
Geçmiş olsun canımmmm...merabaa, dün akşam oğlumun ateşi war demiştim bugün doktora gitttik, kan ve idrar tahlili ypıldı, malesef kanında mikrop çıktı ve antibiyotiğe başladık. ayrıca her 6 saatte bir ateşimiz yükseliyo ve calpol içince düşüyo. doktor 3-4 gün daha ateşin olabileceğini söyledi. acaip bir salgın warmış aman arkadaşlar meleklerimize dikkat edelim. Allahım hepsini korusun
Bu saatteBeyler uyudu beni uyku tutmadi
Selam bile verme ,ben olsam vermezdim en azından ,zor günümde destek olmayana bedava hürmet yokSormayin basima gelenleri.esim is icin sehir disina cikacak.yirmi gun civari.bebiklerle yalniz kalmam mummku degil.annem ve kayinvalidem gelemeyecegini soyledi.siz olsaniz ne yapardiniz bi daha koye ziyaretlerine gidersem.
Ihlamur falan içsen iyi gelir belki limonlu limonlu...Bol bol da c vitamini...Kizlar yaa bogazlarim ve basim cok kotu napabilirimbebise bulasmadan atlatmam lazim..aslinda baska biseyim yok gibi ama off ya hic sirasi degildi
Canım yaaa ,geçmiş olsun...Süte takılma bu kadar ,aç kalmasın yeter yavru...gunaydın kızlar neler çektim şu 1 haftadaa...once ateşim yukseldi sonra yanaklarımın içi ve en kotusude dilim yara döktüsu bile içemedim kilolardan dertlilere soyluyorum şukredin 1 haftada 4 kilo verdim ama gelin bana sorun açlıktan agladım yinede 1 lokma bişe çiğneyemedim annem muhallebi yaptı sekerli su içtim ama sutum gitti...yeni yeni bişeyler yemeye başladım ama bebek gibi katıya gecemedim henuz hala sıvı seyler.kızımın durumunu anlatmayayim zavallıcık memede aglaya aglaya sut bekledi halada oyle gelmiyor aglıyor yoğurt veriyorum çorba veriyorum çokkk kotu bişeymiş bi cocugun anne sutu isteyipte annenin verememesi ona yaramicak seylerle beslemesi..vicdan azabının enn buyugunu yaşıyorum elimdemiydi değildi yiyebilsem sırff bir damla sut içsin diye yerdim ama yiyemedim eridim yanımda kızımıda erittim..80 kilo olacaksın ama sut gelecekler deseler 180a yine cıkmayı isterim.allah kimseye yaşatmasın umarım eski halime donebilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?