2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bayılazaam, şu kıyaslama yapanlara deli oluyorum, bizimde bir arkadaş oğlanın kilosuna takmış durumda, zayıf diyip duruyor, oysaki onun kızından çok daha hareketli bir çocuk, ne bekliyorki. Ayrıca boyu uzun olduğu için çok kiloyu göstermiyor, 8 kilo oldu, bana göre normal sizce zayıfmı yaa?
Geçen ay boy 70cm'di, bu ay bakalım kaç olmuş...

akşam uyudu ve yine nöbetteyiz.
uyumasa huysuzluk yapıyor, uyusa gece uyumuyor, bende ne yapacağımı şaşırdım...

6 aylik bebek icin 8 kilo cok normal bence

Sormayin basima gelenleri.esim is icin sehir disina cikacak.yirmi gun civari.bebiklerle yalniz kalmam mummku degil.annem ve kayinvalidem gelemeyecegini soyledi.siz olsaniz ne yapardiniz bi daha koye ziyaretlerine gidersem.

Sormayin basima gelenleri.esim is icin sehir disina cikacak.yirmi gun civari.bebiklerle yalniz kalmam mummku degil.annem ve kayinvalidem gelemeyecegini soyledi.siz olsaniz ne yapardiniz bi daha koye ziyaretlerine gidersem.

Zor bir durum. Allah kolaylık versin. İki bebekle yalnız başına yirmi gün zorlar insanı. En azından gündüz yardıma gelebilecek, senin işlerini kolaylayabilecek yakın bir arkadaş, tanıdık filan var mı? O kadar gün gece gündüz, tek başına iki bebekle çok yorulursun.

Bizim de 2. Dişimiz de çıktı. Dişlerin tam bir çıkma zamanı yokmuş aslında. Yani erken çıkarsa kötü, geç çıkarsa iyi diye birşey de yok. Teorik olarak ortalama 6. Ay civarı alt iki dişin çıkması beklenir. 2 ay sonra da üst iki diş çıkar. Bu arada dişler 2 tane simetrik olarak çıkar. Eşim diş hekimi, onun söyledîkleri bunlar..

Hiç de zayıf değil.. Uzun boylu hem de.. İnsanlar neden şişko bebek seviyor anlamıyorum hiç.. Bir kaç sene sonra diyete başlayacak minnaklar:) genç kız, genç erkek oldum diye..

Benim canavar da uyandı emmek için şimdi. Çok gazı var ya.. 6 ay da bitti. Bu gaz hîç bîtmeyecek herhalde.
20 gün iki bebekle zor canım ya.. Yanına yardımcı bir arkadaş komşu fîlan bulursun inşallah..

günaydın kızlar..

bugün işler yoğun başlamadan size bi bakıyım dedim, neyseki dün akşam tembelmişsiniz hepiniz, fazla birikmemiş sayfalar..

tatlişkom oğluna maşallah kocaman çocuk gibi çıkmış salıncakta

canım çok zor bi durum benim eşim de sık sık şehirdışına çıkıyor ama allahtan annem yakında. sen de geçici süreyle bi yardımcı falan tutamaz mısın? ya da senin veya eşinin kız kardeşiniz falan yok mu yardım edebilecek?

Kızlar bu arada çok yakın bir arkadaşımla (onun da bebeği benimkinden 1 ay büyük) bebek şekeri, kapı süsü, ve kurabiye işine başladık. Daha önce amatörce yapıyorduk, kendi kızımınkileri de ben hazırlamıştım. Nişan, düğün, bebek, diş buğdayı, yaş günü kurabiyeleri, şekerleri, süslemeleri yapıyoruz. Arkadaşlarınızla da paylaşırsanız sevinirim. Örnekler için http://kurabiyeagaci.blogspot.com/'a bakabilirsiniz. Talepler için kurabiyeagaci@gmail.com'a mail gönderebilirsiniz.

Kizlar yaa bogazlarim ve basim cok kotu napabilirim bebise bulasmadan atlatmam lazim..aslinda baska biseyim yok gibi ama off ya hic sirasi degildi

gunaydın kızlar neler çektim şu 1 haftadaa...once ateşim yukseldi sonra yanaklarımın içi ve en kotusude dilim yara döktü su bile içemedim kilolardan dertlilere soyluyorum şukredin 1 haftada 4 kilo verdim ama gelin bana sorun açlıktan agladım yinede 1 lokma bişe çiğneyemedim annem muhallebi yaptı sekerli su içtim ama sutum gitti...yeni yeni bişeyler yemeye başladım ama bebek gibi katıya gecemedim henuz hala sıvı seyler.kızımın durumunu anlatmayayim zavallıcık memede aglaya aglaya sut bekledi halada oyle gelmiyor aglıyor yoğurt veriyorum çorba veriyorum çokkk kotu bişeymiş bi cocugun anne sutu isteyipte annenin verememesi ona yaramicak seylerle beslemesi..vicdan azabının enn buyugunu yaşıyorum elimdemiydi değildi yiyebilsem sırff bir damla sut içsin diye yerdim ama yiyemedim eridim yanımda kızımıda erittim..80 kilo olacaksın ama sut gelecekler deseler 180a yine cıkmayı isterim.allah kimseye yaşatmasın umarım eski halime donebilirim

Son düzenleme:

Canım biraz rahat omaya çalış bebişin hepsini hissediyor
Ben sadece bez bağladım pipisine hiçbirşey koymadım ve sürmedim.sadece sık değiştirdim.

Uyumadi uyutmadi. Uykuya gecergecmez ayiliyor gulucuk atip kafa kaldiriyor. Uyumak bukadr kotu mu yaaaa. Ne guzel halbukii

Saolun kıslar.. Paticim ben de az çok senin gibi bağlıyorum bezini.. Karton bardak yerine sünnet külodunun plastik delikli bölümünü koyuyorum ama kenarları bacaklarını tahriş etti! Bugün ben de bardak koyayım..Alsencim bezi normal bağlamaya korkuyorum yapışır filan diye!:18: Bi de Cuma günü sünnet oldu, en erken cumartesi yıkamamızı söyledi doktor! Krem filan da vermedi, şurup antibiyotik kullanıyoruz!:44: Ben anlamadım bu işi!

Çok geçmiş olsun canım! En kısa zamanda eski haline dönmen duasıyla.. Kendine dikkat et

Nasiii yaaa 10 gun biri 10 gun biri gelemezlermiymus? İyi de niye gelemiyorlar?
Kizlar yaa bogazlarim ve basim cok kotu napabilirim bebise bulasmadan atlatmam lazim..aslinda baska biseyim yok gibi ama off ya hic sirasi degildi
Cnm gecmis olsun. Otobus yolculugunuzu merak ediyorum bende

Cok gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesirdin insallah. Sut verememe psikolojisi cok zor 6 aydir yasiyorum. Sagliklari yerinde olsun yeterki cnm

Hıcbırseyım yok artık gomlekler pantolonlar boyut degıstırdı. Hepsı bırbırıne benzıyo. Bende martta spora baslıcam. Annemı beklıyorum. Bıraz kosu bandında bıraz sahılde atıcam kg ları.
Martta başlıyoruz ,gaza getiririz birbirimizi...

Senin de beynin varmış gibi görünüyo ama içi pofmuş deseydin

Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki
Tarhana vermiştim ben ama çok rahatsız etti ,tereyağı da çok ağır gelmez mi yaaa :44:

artıkkkkk misafir kabul etmiyorum kırılmak isteyen kırılsın bi geliyolar uyku mama düzenimiz bozuluyo 20 dk arayla uyanıyo yemiyo off çok sinirliyim
Yeni mi pes ettin şekerim ,ben uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuunnnnnnnnnnnnnn bir zamandır kabul etmiyorum ,küsen küssün ,kalan sağlar bizimdir...

Eki Görüntüle 624445 Hava superdı oglum salıncakla tanıstı. Kızları kesıyodu o ara bakıs atıyodu
Yerim onu bennnn ,tam laz uşağı...

Geçmiş olsun canımmmm...

Beyler uyudu beni uyku tutmadi
Bu saatte

Selam bile verme ,ben olsam vermezdim en azından ,zor günümde destek olmayana bedava hürmet yok

Ihlamur falan içsen iyi gelir belki limonlu limonlu...Bol bol da c vitamini...

Canım yaaa ,geçmiş olsun...Süte takılma bu kadar ,aç kalmasın yeter yavru...

Bu arada kafamda 50 tilkiyle dalgınım haliyle tek tek yazamıyorum oğluşun pipi de açık tetikteyim Tüm hastalarımıza geçmişler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…