2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok yoğunum bugün yaaa ,işe de konsantre olamıyorum
Bu arada sanırım taşınıcaz ,evde rutubet vardı çok fazla biraz da tamirat işleri ,evsahibi yapmayı kabul etmemiş,ben yokken konuşmuş eşimle ,o da benim kabul etmeyeceğimi söylemiş ,henüz konuşmadık ama büyük ihtimalle taşınırım...Bana metro güzergahında ev lazım ,bulan olursa bol bol dua ederim

Memlekette isleri varmis inanamiyorum ya ne kadar zorlandigimi bal gibi biliyorlar.esim kupurdu ikisinede.anam okuttuk ettik artik rahat birakin bizi demeye getiriyorlar herhalde.bilmiyorum hic bi isleri yok halbuku bag bahce var onuda hobi niyetine yapiyorlar

Canim benim ya benim bebelerde tam emmeye basladi bu seferde sut yok hic mi bisey yolunda gitmez bilmemki sinirlerim lacka oldu.kendime uzulmuyorum yazik bebelere iyi bakamiyorum ona uzuluyorum

Canım valla çok zor Allah yardımcın olsun.. Ablamın da 3,5 yaşında ikiz kızları var. O da kendi büyüttü yardımcısız ama annem ve kayınvalidesi mümkün olduğunca yardıma gittiler..

Kizlar yaa bogazlarim ve basim cok kotu napabilirim bebise bulasmadan atlatmam lazim..aslinda baska biseyim yok gibi ama off ya hic sirasi degildi

canım burada bir arkadaşa daha söylemiştim mutlaka maske tak beniimde boğazlarım ağrıyodu boşaz enfeksiyonu olmuştum maske takmayınca oğluşumada geöti kuzum antibiyotik kullandııhlamur kabuk tarçın karanfil nar çiçeği kuşburnunu ben karıştırıp kaynatıp onu içtim beni çok rahatlattı çok geçmiş olsun canım

Bugun yıne hava cookkk guneslı ev hanımıda olunca bıze parkın yolu gorundu. Eee naparsın burası akdenız. Sıze bol sisli bize bol günesli gunler. Allah kurtarsın diyim

Esim istanbula gidecek buyuk ihtimal bizde gidecex baska care yok gibi.

Çüşş diyebilirim ancak başka da bişey diyemem .
Evimiz biraz rutubetli ama geniştir ,seve seve misafir edebilirim,öylesine söylemiyorum ,çok ciddiyim...Kreş ortamı yaparız sizin ikizlerle...

Bugun yıne hava cookkk guneslı ev hanımıda olunca bıze parkın yolu gorundu. Eee naparsın burası akdenız. Sıze bol sisli bize bol günesli gunler. Allah kurtarsın diyim

Zaten iş yoğun ,taşınıcam ,dertliyim ,sen gez açık havada

Olsun uzulme zaten en az 6 ay derlerya demek oda yetıyo. Illa 180cc ıcecek dıye bıse yok. Olanı ver yoksada mama ver. Vıcdan yapma sen isteyerek bırakmadın. Valla basıma agrı gırdı.

Merhaba kızlar:)
Kaç gündür yoğunum bayağı giremedim hiç, geceleri geçmîşi okuyabildim ancak..
Hasta olanlara çok geçmiş olsun..
Sünnet olanlara da maşallah
Bizim cumartesi 6 ayımız bitti. Dün de aşılarımızı olduk. Ateş yapmadı ama huysuz bîraz, gazı da var.. Bu gaz hiç bîtmeyecek sanırım. Oturunca da geçmedi. Artık yürümesini bekleyeceğim herhalde..
Artık ek gıdayı saatine uygun sütün yanına ek öğün gibi vermeye başlayacağım inşallah..
Aklıma gelmişken Balıkesir anneleri buluştunuz mu? Foto isteriz..
İris sen msoe'ye gittin mi?

Çokkkkk geçmiş olsun moralini bozma sütün tekrar eski haline dönücektir Allah yardımcın olsun

Cnm torundan onemli ne isleri olucak. Allah yardimcin olsun. Sonucta 20 gun yardim istiyorsun. Ekmek bile alamazsin iki cocukla. Bunu dusunemiyorlarsa daha bisi yok dicek.

Yok canım gidemedim,direk Ömerli'ye geçtik ama daha sonraki haftalar için sözleştik :13:

Sormayin basima gelenleri.esim is icin sehir disina cikacak.yirmi gun civari.bebiklerle yalniz kalmam mummku degil.annem ve kayinvalidem gelemeyecegini soyledi.siz olsaniz ne yapardiniz bi daha koye ziyaretlerine gidersem.

Ahh bende doğumda böyle bir sıkıntı yaşamıştım, hala içimdedir.
Doğumdan 10 gün sonra yalnız kaldım, ne çektiğimi bir Allah bilir, bir eşim birde ben.
Şuan kırgınım, annem doğuma gelirsin dedi ama gitmem.

Çok geçmiş olsun canım, Rabbim bir daha yaşatmasın...

Esim istanbula gidecek buyuk ihtimal bizde gidecex baska care yok gibi.

Kalacak yer varsa gidin canım,ü yalnız kalmaktan daha iyidir...

eşim hamile kalmadan önce ara ara şehir dışında ya da yurtdışında olması gerekiyordu. çok şükür 1 buçuk yıldır hep yanımda...
ama işi gereği ileriki zamanda gitmeye mecbur bırakırlar diye ödüm kopuyor... ki son zamanlarda yavaş yavaş gündeme geliyor bazen, uykularım kaçıyor

o süreçte (az da değil bazen 20 gün bazen 1 ay) ne yaparım nasıl bu durumun altından kalkarım diye düşünmeden edemiyorum.
bazen de gücüme gidiyor, anne baba bu ya- ya da eşimin ailesi. insanın yanında rahat olması, sıkıntı çekmemesi ve kendi gibi olması lazım di mi? bende bu durum yok işte. artık sanki misafirler.

kızımın yüzüne bakarak dua ediyorum, biz çok iyi geçinelim hep huzurlu olalım diye.

İnşallah gitmek zorunda kalmaz canım. Ben bu kan bağı olayına inanmıyorum zaten,insanın içi güzel olucak arkadaş,kendi ailemden yana çok şanslıyım ,sorgusuz sualsiz yardım eder hepsi ,tek laf bile etmezler.Herifin tarafı malesef öyle değil, birinden bişey istesen yapmadığı bi tarafa bi de diğerlerine haber verir ,ezik durumuna düşersin Ben acil durumlarda -ailemden herhangi biri bu iş için uygun değilse- çok yakın arkadaşlarımdan yardım istemeyi daha doğru buluyorum...

birazdan elendil e misafirliğe gidiyoruz kızımla :) kısır yapıyo bizim için ellerine sağlık şimdiden :))

Oooohh,afiyet olsun ,foto çekmeyi unutmayınnnn....

Dayımızı ziyarete gittik ,bütün fotolar teyzenin makinesinde,benimkinde bitek bu var

öyle canım, bazen el akrabadan ötedir derler ya öyle.
galiba şunu kabul etmem lazım, anne-baba senin istediğin gibi kişiler olmayabilir. ama bu saatten sonra onları değiştiremeyeceğine göre canını da sıkmamalısın. işte o son kısım zor- aynı kafada değilsen, uzun zamandır uzaktaysan ve onların tavırları senin günlük hayatını bile etkiliyorsa.
hele hele karı koca çok iyi anlaşamıyorlarsa durum daha da vahim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…