Nasiii yaaa 10 gun biri 10 gun biri gelemezlermiymus? İyi de niye gelemiyorlar?
Cnm gecmis olsun. Otobus yolculugunuzu merak ediyorum bende
Cok gecmis olsun cnm tez zamanda iyilesirdin insallah. Sut verememe psikolojisi cok zor 6 aydir yasiyorum. Sagliklari yerinde olsun yeterki cnm
gunaydın kızlar neler çektim şu 1 haftadaa...once ateşim yukseldi sonra yanaklarımın içi ve en kotusude dilim yara döktüsu bile içemedim kilolardan dertlilere soyluyorum şukredin 1 haftada 4 kilo verdim ama gelin bana sorun açlıktan agladım yinede 1 lokma bişe çiğneyemedim annem muhallebi yaptı sekerli su içtim ama sutum gitti...yeni yeni bişeyler yemeye başladım ama bebek gibi katıya gecemedim henuz hala sıvı seyler.kızımın durumunu anlatmayayim zavallıcık memede aglaya aglaya sut bekledi halada oyle gelmiyor aglıyor yoğurt veriyorum çorba veriyorum çokkk kotu bişeymiş bi cocugun anne sutu isteyipte annenin verememesi ona yaramicak seylerle beslemesi..vicdan azabının enn buyugunu yaşıyorum elimdemiydi değildi yiyebilsem sırff bir damla sut içsin diye yerdim ama yiyemedim eridim yanımda kızımıda erittim..80 kilo olacaksın ama sut gelecekler deseler 180a yine cıkmayı isterim.allah kimseye yaşatmasın umarım eski halime donebilirim
Memlekette isleri varmis inanamiyorum ya ne kadar zorlandigimi bal gibi biliyorlar.esim kupurdu ikisinede.anam okuttuk ettik artik rahat birakin bizi demeye getiriyorlar herhalde.bilmiyorum hic bi isleri yok halbuku bag bahce var onuda hobi niyetine yapiyorlar
Kizlar yaa bogazlarim ve basim cok kotu napabilirimbebise bulasmadan atlatmam lazim..aslinda baska biseyim yok gibi ama off ya hic sirasi degildi
Memlekette isleri varmis inanamiyorum ya ne kadar zorlandigimi bal gibi biliyorlar.esim kupurdu ikisinede.anam okuttuk ettik artik rahat birakin bizi demeye getiriyorlar herhalde.bilmiyorum hic bi isleri yok halbuku bag bahce var onuda hobi niyetine yapiyorlar
Esim istanbula gidecek buyuk ihtimal bizde gidecex baska care yok gibi.
Bugun yıne hava cookkk guneslı ev hanımıda olunca bıze parkın yolu gorundu. Eee naparsın burası akdenız. Sıze bol sisli bize bol günesli gunler. Allah kurtarsın diyim
Olsun uzulme zaten en az 6 ay derlerya demek oda yetıyo. Illa 180cc ıcecek dıye bıse yok. Olanı ver yoksada mama ver. Vıcdan yapma sen isteyerek bırakmadın. Valla basıma agrı gırdı.gunaydın kızlar neler çektim şu 1 haftadaa...once ateşim yukseldi sonra yanaklarımın içi ve en kotusude dilim yara döktüsu bile içemedim kilolardan dertlilere soyluyorum şukredin 1 haftada 4 kilo verdim ama gelin bana sorun açlıktan agladım yinede 1 lokma bişe çiğneyemedim annem muhallebi yaptı sekerli su içtim ama sutum gitti...yeni yeni bişeyler yemeye başladım ama bebek gibi katıya gecemedim henuz hala sıvı seyler.kızımın durumunu anlatmayayim zavallıcık memede aglaya aglaya sut bekledi halada oyle gelmiyor aglıyor yoğurt veriyorum çorba veriyorum çokkk kotu bişeymiş bi cocugun anne sutu isteyipte annenin verememesi ona yaramicak seylerle beslemesi..vicdan azabının enn buyugunu yaşıyorum elimdemiydi değildi yiyebilsem sırff bir damla sut içsin diye yerdim ama yiyemedim eridim yanımda kızımıda erittim..80 kilo olacaksın ama sut gelecekler deseler 180a yine cıkmayı isterim.allah kimseye yaşatmasın umarım eski halime donebilirim
gunaydın kızlar neler çektim şu 1 haftadaa...once ateşim yukseldi sonra yanaklarımın içi ve en kotusude dilim yara döktüsu bile içemedim kilolardan dertlilere soyluyorum şukredin 1 haftada 4 kilo verdim ama gelin bana sorun açlıktan agladım yinede 1 lokma bişe çiğneyemedim annem muhallebi yaptı sekerli su içtim ama sutum gitti...yeni yeni bişeyler yemeye başladım ama bebek gibi katıya gecemedim henuz hala sıvı seyler.kızımın durumunu anlatmayayim zavallıcık memede aglaya aglaya sut bekledi halada oyle gelmiyor aglıyor yoğurt veriyorum çorba veriyorum çokkk kotu bişeymiş bi cocugun anne sutu isteyipte annenin verememesi ona yaramicak seylerle beslemesi..vicdan azabının enn buyugunu yaşıyorum elimdemiydi değildi yiyebilsem sırff bir damla sut içsin diye yerdim ama yiyemedim eridim yanımda kızımıda erittim..80 kilo olacaksın ama sut gelecekler deseler 180a yine cıkmayı isterim.allah kimseye yaşatmasın umarım eski halime donebilirim
Merhaba kızlar:)
Kaç gündür yoğunum bayağı giremedim hiç, geceleri geçmîşi okuyabildim ancak..
Hasta olanlara çok geçmiş olsun..
Sünnet olanlara da maşallah
Bizim cumartesi 6 ayımız bitti. Dün de aşılarımızı olduk. Ateş yapmadı ama huysuz bîraz, gazı da var.. Bu gaz hiç bîtmeyecek sanırım. Oturunca da geçmedi. Artık yürümesini bekleyeceğim herhalde..
Artık ek gıdayı saatine uygun sütün yanına ek öğün gibi vermeye başlayacağım inşallah..
Aklıma gelmişken Balıkesir anneleri buluştunuz mu? Foto isteriz..
İris sen msoe'ye gittin mi?
Sormayin basima gelenleri.esim is icin sehir disina cikacak.yirmi gun civari.bebiklerle yalniz kalmam mummku degil.annem ve kayinvalidem gelemeyecegini soyledi.siz olsaniz ne yapardiniz bi daha koye ziyaretlerine gidersem.
Esim istanbula gidecek buyuk ihtimal bizde gidecex baska care yok gibi.
İnşallah gitmek zorunda kalmaz canım. Ben bu kan bağı olayına inanmıyorum zaten,insanın içi güzel olucak arkadaş,kendi ailemden yana çok şanslıyım ,sorgusuz sualsiz yardım eder hepsi ,tek laf bile etmezler.Herifin tarafı malesef öyle değil, birinden bişey istesen yapmadığı bi tarafa bi de diğerlerine haber verir ,ezik durumuna düşersineşim hamile kalmadan önce ara ara şehir dışında ya da yurtdışında olması gerekiyordu. çok şükür 1 buçuk yıldır hep yanımda...
ama işi gereği ileriki zamanda gitmeye mecbur bırakırlar diye ödüm kopuyor... ki son zamanlarda yavaş yavaş gündeme geliyor bazen, uykularım kaçıyor
o süreçte (az da değil bazen 20 gün bazen 1 ay) ne yaparım nasıl bu durumun altından kalkarım diye düşünmeden edemiyorum.
bazen de gücüme gidiyor, anne baba bu ya- ya da eşimin ailesi. insanın yanında rahat olması, sıkıntı çekmemesi ve kendi gibi olması lazım di mi?bende bu durum yok işte. artık sanki misafirler.
kızımın yüzüne bakarak dua ediyorum, biz çok iyi geçinelim hep huzurlu olalım diye.
birazdan elendil e misafirliğe gidiyoruz kızımla :) kısır yapıyo bizim için ellerine sağlık şimdiden :))
İnşallah gitmek zorunda kalmaz canım. Ben bu kan bağı olayına inanmıyorum zaten,insanın içi güzel olucak arkadaş,kendi ailemden yana çok şanslıyım ,sorgusuz sualsiz yardım eder hepsi ,tek laf bile etmezler.Herifin tarafı malesef öyle değil, birinden bişey istesen yapmadığı bi tarafa bi de diğerlerine haber verir ,ezik durumuna düşersinBen acil durumlarda -ailemden herhangi biri bu iş için uygun değilse- çok yakın arkadaşlarımdan yardım istemeyi daha doğru buluyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?