Bugun yıne hava cookkk guneslı ev hanımıda olunca bıze parkın yolu gorundu. Eee naparsın burası akdenız. Sıze bol sisli bize bol günesli gunler. Allah kurtarsın diyim
Dayımızı ziyarete gittik ,bütün fotolar teyzenin makinesinde,benimkinde bitek bu var
Eki Görüntüle 624975
öyle canım, bazen el akrabadan ötedir derler ya öyle.
galiba şunu kabul etmem lazım, anne-baba senin istediğin gibi kişiler olmayabilir. ama bu saatten sonra onları değiştiremeyeceğine göre canını da sıkmamalısın. işte o son kısım zor- aynı kafada değilsen, uzun zamandır uzaktaysan ve onların tavırları senin günlük hayatını bile etkiliyorsa.
hele hele karı koca çok iyi anlaşamıyorlarsa durum daha da vahim.
Çüşş diyebilirim ancak başka da bişey diyemem .
Evimiz biraz rutubetli ama geniştir ,seve seve misafir edebilirim,öylesine söylemiyorum ,çok ciddiyim...Kreş ortamı yaparız sizin ikizlerle...
anaaaam, gözlerin güzelliğinin kime çektiği belli oldu. maşallaaaaaah ikinize de.
bu arada ne diyeti ne kilo vermesi canım? sen gayet fit duruyorsun maşallah. seni görünce ilkokul halim geldi aklıma nerdeyse
Ahh bende doğumda böyle bir sıkıntı yaşamıştım, hala içimdedir.
Doğumdan 10 gün sonra yalnız kaldım, ne çektiğimi bir Allah bilir, bir eşim birde ben.
Şuan kırgınım, annem doğuma gelirsin dedi ama gitmem.
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim bir daha yaşatmasın...
Kalacak yer varsa gidin canım,ü yalnız kalmaktan daha iyidir...
Ankarada gulluk gulistan bizde dolastik geldik esim eveerken geldigi gun bizde cikiyoruz
Kalacak yer yok da apart gibi bir yer syarlariz belki of iki cocukla tum duzenn gidecek .esim is yerine yakin kalacak yer ayarlayacak is yeri de eminonu ne yapacaksam orda hayirlisi
Ben misafir etme konusunda çok ciddiyim canım ,Tarabya da oturuyoruz ,metro durağına çok yakın ,işe gidip gelmesi sorun olmaz eşinin...
bugun okuyorum okuyorumm ama bir turlu yazamadim yogunluktan
fotograf isini beceremedim bari su avatara koymayi bir tarif etseniz su garibee
gittim bebelere emniyet kilitleri aldim gecen gun borcami kafasina geciriyordu bir tanesi
digeri de onunde sehpa duran prize sehpalari cekip (nasil becerdi hala anlamadim) elini sokmaya calisiyordu
bu arada aklimda kalanlar
fulia cim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesir pipican biz de yaza yaptiricaz umarim
svgptrg canim sana da cok gecmis olsun kendini hic suclu hissetme prenses o kadar emdi sonucta senin elinde olan birsey degilki
ouzi sizinkilere cok affedersin ama yuuhh demek istiyorum
anneolmakzor foto bekliyoruzz (diyene bakin daha kendi koymayi beceremedii)
wavybaby cim haklisin guzelim ankarada cok sikilirsan cik gel bize ben ayni anda iki bebeyi bile uyutabiliyorum ya da ayni anda birini uyutup birini yediriyorum Talyaya da bakariz nolcakk
irisccim masallah size de anasina bak kizini al durumu
Yok canım gidemedim,direk Ömerli'ye geçtik ama daha sonraki haftalar için sözleştik :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?