2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun yıne hava cookkk guneslı ev hanımıda olunca bıze parkın yolu gorundu. Eee naparsın burası akdenız. Sıze bol sisli bize bol günesli gunler. Allah kurtarsın diyim

Ankarada gulluk gulistan bizde dolastik geldik esim eveerken geldigi gun bizde cikiyoruz

Dayımızı ziyarete gittik ,bütün fotolar teyzenin makinesinde,benimkinde bitek bu var
Eki Görüntüle 624975

anaaaam, gözlerin güzelliğinin kime çektiği belli oldu. maşallaaaaaah ikinize de.

bu arada ne diyeti ne kilo vermesi canım? sen gayet fit duruyorsun maşallah. seni görünce ilkokul halim geldi aklıma nerdeyse

Uzakta olsalar da yetişirler herşeye haklısın ,burda da önemli olan eşinin tavrı tabii ki ;herkes sorunlu akrabasını evinden uzak tutmalı diye düşünüyorum,yoksa iş içinden çıkılamaz noktalara gelebiliyo.Önceliği kendi evinin içi olduğunu hala anlayamayan adamlar/kadınlar ne yazık ki var.

anaaaam, gözlerin güzelliğinin kime çektiği belli oldu. maşallaaaaaah ikinize de.

bu arada ne diyeti ne kilo vermesi canım? sen gayet fit duruyorsun maşallah. seni görünce ilkokul halim geldi aklıma nerdeyse

Ne fiti kız ,Umay bacağımda oturuyor gibi çıkmış ama aslında belimdeki can simidinde oturuyor ,çaktırmıyorum

Kalacak yer yok da apart gibi bir yer syarlariz belki of iki cocukla tum duzenn gidecek .esim is yerine yakin kalacak yer ayarlayacak is yeri de eminonu ne yapacaksam orda hayirlisi

Kalacak yer yok da apart gibi bir yer syarlariz belki of iki cocukla tum duzenn gidecek .esim is yerine yakin kalacak yer ayarlayacak is yeri de eminonu ne yapacaksam orda hayirlisi

Ben misafir etme konusunda çok ciddiyim canım ,Tarabya da oturuyoruz ,metro durağına çok yakın ,işe gidip gelmesi sorun olmaz eşinin...

Bakıcımız hasta bugün yok,çıkıyorum ben,evden girebilirsem girerim ,olmadı sabaha görüşürüz

Aslinda kendi ailemde esimin aileside ciok iyilerdir.ama nedense sevmezler ankarayi.ondanmi bilmem bi turlu baktiramadim cocuklara. Ben yinede saygi da kusur etmem onca yokluk icerisinde bizi okuttular herhalde kendi hayatlarini yasamak istiyorlar artik. Yasasinlar . Ben memleketime aileme koyume asik bir insandim.her tatilde her izinde soluk almadan koye giderdim.artik zor gorurler yuzumu.cocuklar biraz daha buyusun tatillerde atlayip arabaya gezecem.onlarda bayramda el opmeye beklesinler.

bugun okuyorum okuyorumm ama bir turlu yazamadim yogunluktan
fotograf isini beceremedim bari su avatara koymayi bir tarif etseniz su garibee
gittim bebelere emniyet kilitleri aldim gecen gun borcami kafasina geciriyordu bir tanesi
digeri de onunde sehpa duran prize sehpalari cekip (nasil becerdi hala anlamadim) elini sokmaya calisiyordu
bu arada aklimda kalanlar
fulia cim cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesir pipican biz de yaza yaptiricaz umarim
svgptrg canim sana da cok gecmis olsun kendini hic suclu hissetme prenses o kadar emdi sonucta senin elinde olan birsey degilki
ouzi sizinkilere cok affedersin ama yuuhh demek istiyorum
anneolmakzor foto bekliyoruzz (diyene bakin daha kendi koymayi beceremedii )
wavybaby cim haklisin guzelim ankarada cok sikilirsan cik gel bize ben ayni anda iki bebeyi bile uyutabiliyorum ya da ayni anda birini uyutup birini yediriyorum Talyaya da bakariz nolcakk
irisccim masallah size de anasina bak kizini al durumu

Ben de bugün okuyup okuyup da yazamayanlardanım.
hazır senaysen özetlemişken kendisine katıldığımı belirtmek isterim özetle

senaysencim avatar için sağ üstte kullanıcı kontrol paneli var oradan solda profilim kısmında avatarımı değiştiri bulacaksın ona girince de gözata tıklayıp kayıtlı fotoğraflarından yükleyebilirsin. merakla bekliyoruz

merhabalar herkeseeeee .. bu gün pek durgun burası hasta olanlara geçmişler olsun fulimm faceten de yazmıştım ama buradan da yazayım oğluşun pipi düzelir en yakın zamanda inş biz de bu ayın 2.de doktora gittik 5.900 olmuş 63 cm boyumuz olmuş yine idrar tahlili istedi doktor az kilo alıyor diye enfeksiyondan şüpelendi ama bişicik çıkmadı o zaman her halde ırsi olarak geçecek kayıtlara ek gıda olarak meyve ve kaşık mamaları dedi çorba ve yoğurda kızdı .. 6. ayda başlıcakmışız onlara .. dedim benim işime gelir dişleri sordum daha erken çıkmasın zaten öyle hemen dedi .. sizinkiler gibi bizde birden pırtlatsak şu dişleri ne isterim ki başka bizden şuanlık bu kadar , ee hadi gelinde sohbet edelim özledim hepinizle konuşmayı yahu .. Bu arada bizden bu kadar dedim ama son bir şey demeyi unuttum ev bulursak taşınıcaz birde alt ve üst komşularımızın gürültüleri yüzünden

Bugün anneolmakzor ve güzel kızı evimizi şereflendirdiler. Geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gündü, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Saat 2 gibi geldiler, birden baktık ki saat 5. Çocukları yanyana oturttuk, elele tutuştular hemen :) Çok şekerlerdi. Maşallah ikisine de :) Çok fotoğraf yok, bazı kareleri yakalayamadık, sonra da çocuklar uyudu zaten. :) Cep telefonuyla çekildikleri için çok da kaliteli değiller, idare ediverin. Soldaki güzel kız anneolmakzorun kızı , sağdaki ise benim miniğim :)

Ne diyelim Allah nice buluşmalara erdirsin :)

slm larrr,
geçmişse dönük baktım bir kaç sayfa , hasta olan bir arkadaş vardı önce ona çok geçmiş olsun zor olmuş o ağızda yara izi tez zamanda iyileşir dilerim
sünnet olan beyler var ama anlamadığım neden bu kadar :44: sünnet külodu yada karton bardağa ihtiyaç duyulduğu veya özel merhem vs. bizde yaptırdık amahiç öyle şeyler kullanmadık , :44: yapılış şekli vs. mi farklı ki acaba :26:

ouzi cim bence sen gelistanbul aa, oh ne güzel bende gelir seni alırım evden ,kaldığın yerden , çıkar gezeriz eminönü tarafları demişsin ,sultanahmette apart bir dolu yer var , hiç sıkma canını sana da değişiklik olur çoçuklara da , hem eşinden de ayrılmamış olursun ne kadar süreli olucak bilmiyorum ama eşinle farklı birşehirde tatil gibi düşün ,gündüz de biz eşlik ederizsana ,

iris bende taşınıcağım hala havalar ısınmasını bekliyorum bakalım

bebekler var halen hasta olan :2::2::2: çok çabuk iyileşsinlerrr salgın var koruyalım diyorsunuz da nasıl yapıcağız okoruma işini , hiç dışarı çıkmadan da olmuyor ki :26::26:

senaysen acaba nasılsın , gece harbisat başı yazmış olunca bir meraklandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…