2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar

benim de 7 ağustos doğumlu kızım var , kızımın ensesinde kaşıntı oluyor kaşıyınca kızarıyor ve benek benek oluyor başına gelen var mı?teşekkürler

slm kızlar

benim de 7 ağustos doğumlu kızım var , kızımın ensesinde kaşıntı oluyor kaşıyınca kızarıyor ve benek benek oluyor başına gelen var mı?teşekkürler

selam canım Allah bağışlasın, kıyafetlerinin etiketi varsa alerji yapabilir, kaşındırıyordur belki yavruyu...

ben az bisi koyuyorum canim sarimsak bir dis koyuyorum nane ile birlikte
Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki

masallah sana kuzuu

Ayni benim oglana benziyor benim kinin yuzu daha buyuk yanaklar tombul. Bizimde eltimle bebelerimiz arasinda 3 ay var onun kiz buyuk ama emir hem boy hem kiloda ikiye katlicak nerdeyse. O da yemiyor zayif diye en zor bebek o. Emirin kalp rahatsizligi bile umursanmadi onun yemel sorunu daha onemli oldu hep. Cocuk yiyimsiz annesine teyzesine cekmis bizimkide bize. Cok yemiyor ama her yedigi kilo boy oluyor sanirim. (Annesine cekmissss.))

merhaba herkeseeeeeeeeeeee kızım ayın 2.de 5 aylık oldu bende ilk defa adet oldummm nasılsınız bakalım ? bir geçmiş yapıp gelmeyi planlıyorum ama ben 5754 düncü sayfada kalmışım oku oku bitmez bu sayfalar

merabaa, dün akşam oğlumun ateşi war demiştim bugün doktora gitttik, kan ve idrar tahlili ypıldı, malesef kanında mikrop çıktı ve antibiyotiğe başladık. ayrıca her 6 saatte bir ateşimiz yükseliyo ve calpol içince düşüyo. doktor 3-4 gün daha ateşin olabileceğini söyledi. acaip bir salgın warmış aman arkadaşlar meleklerimize dikkat edelim. Allahım hepsini korusun

sipalar simdi uyudu bakalim nasil gececek bu gece

tatliskomm wallahi cok tatli ogluss yerim ben onu
wavybaby cim ya bugun kk da mi sorun vardi bende mi bilemedim yukleyemedim fotoyu

sipalar simdi uyudu bakalim nasil gececek bu gece

tatliskomm wallahi cok tatli ogluss yerim ben onu
wavybaby cim ya bugun kk da mi sorun vardi bende mi bilemedim yukleyemedim fotoyu

inşallah ii geçer canım sorun yok ama nasıl yamıştın çok merak ediyorum kuzuları ben

canım çok geçmiş olsun inşallah bi an önce geçer allah bidaha yaşaatmaz

Cnm tekrar cok gecmis olsun. İnsallah cabucak duzelir kuzun. Rabbim yavrularimizi korusun

Oy kıyamam büyük geçmişler olsun paşaya.
Rabbim damatlığınıda göstersin...

Cnm tekrar cok gecmis olsun. İnsallah cabucak duzelir kuzun. Rabbim yavrularimizi korusun

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. Darısı tüm erkek bebiş annelerinin başına inşallah Yalnız bizim yarın 4. gün bitiyo 5. güne giriyo ve pipisi vıcık vıcık yaa! Önceden de anlattığım gibi sünnet külodunun penye külot yerini kestik, sadece delikli plastik yeri kaldı, pipisinin üstüne onu koyuyorum, bacaklarını kesmesin diye etrafını kağıt havluyla ya da mendille filan sarıyorum, sonra bezliyorum. Ama çok hareketli, o plastik aparat etrafındaki mendilller her şey kayıyo! Bacaklarındaki boğumlar tahriş olmuş kıpkırmızı! Yeminle kafayı yicem sinirim bozuldu iyice! Pipisinde de yeşilimsi iltihap gibi bi şeyler var! Doktoru lokal anestezi ilacının aktığını söyledi, başka doktor "İyileşmesini sağlayacak olan doku sıvısı bu" dedi! Ben bu bebeyi nasıl bezleyim napayım sünnet yaptıran annişler önerilerinize ihtiyacım var........

kızlar birazdan mama aldırcam bide eşim alınca çok alıo şimdi ela 5. ayını bitirdi 6ya yeni girdik sizce 1 numaraya devammı 2ye geçsemmi artık:44:
ozelliklebelirtiliyor canım 6. ay sonunda baslayın diye vermemen daha dogru sanki.

Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki
organik tereyagını(1\2 cay kasıgı) bende kahvaltılarına ekliyorum.
slm kızlar

benimkinin de tam ensesinde sac diplerinde oluyor. ama sanırım terledigi icin isilik oluyor.. doktoruna sormak lazım.. seninki de oyle olabilir mi?
canımoncelikle nasıl birbez bagladıgını canlandıramadım gozumde. biz3 gun pipisini karton bardakların tepesini kestik (pipisinden biraz daha yuksek) sonra bandajlarla ust kısımdan 2 yerini bantlayarak sabitledik. uzerinede bezi normal bagladık. 3. gun yıkadık ama sakın silme, kuvete oturt ve bezini normal bağla. doktorunun soylediği sey dogru ilac akıyor. ama o vıcık vıcıklıgın temizlenmesi gerekiyor. yıka(silme sakın) bezini normal bagla, ve kirlendikce sıvılar aktıkca tekrar yıkayarak temizle ve bezini bagla. 2,3gune kadar temiz pipiyi goreceksin .
canım birde hava almasını engelleme. ve doktorun pipininkenarlarına 12 saatte bir surmen icin merhem vermistir. onu da sur..

Son düzenleme:

Canım biraz rahat omaya çalış bebişin hepsini hissediyor
Ben sadece bez bağladım pipisine hiçbirşey koymadım ve sürmedim.sadece sık değiştirdim.

kızlar sünnet olanlara maşallah,allah damatlıklarınıda göstersin inşallah.uykusuz annelere sabır,hasta bebeklere şifalar olsun. bebeklerimize çok dikkat edelim.salgın felaket.biz 2 gün önce 2.dişimizide çıkardık.darısı dişleri daha gelmeyenlere.ama bi arkadaşa sinir oldum bu diş meselesi yüzünden..onunda bebeği var, benimkinden 3 ay filan büyük.onların ilk dişi 2 hafta önce çıktı(bizimkinden bi hafta önce)şimdide diyorki bana, senin oğlunun dişleri erken çıktı erken dökülecek...bende dicektim bizimki erken değil, sizinki geç kaldı diye boşver dedim içimden.normali bu değilmi zaten, bu aylarda çıkması gerekmiyormu?bide kuzumun sesi kısıldı ya, napabilirim?

Midem bulanıyo, oğlum uyumuyo, bide mızıldanıyo üstüne, niye benim oğlum böyle anlamıyorum.
Gittiğim yerlerde bile huzur vermiyo, başkalarının çocuklarına bakıyorum sessiz sakin, bizimki sürekli mızır mızır, bazen çok zorlanıyorum.
Aşımıda olamadım zaten, gebelik olduğu için yapmadılar, pöff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…