slm kızlar
benim de 7 ağustos doğumlu kızım var , kızımın ensesinde kaşıntı oluyor kaşıyınca kızarıyor ve benek benek oluyor başına gelen var mı?teşekkürler
selam canım Allah bağışlasın, kıyafetlerinin etiketi varsa alerji yapabilir, kaşındırıyordur belki yavruyu...
Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki
çok şükür killo sıkıntısı yaşamıyoruz farkındayım hatta gönlümce ek gıda bile yediremiyorum çok kiloda iyi değil, onun yüzünden sofraya oturamıyoruz herşeyi istiyor elimde kaşık görmesi yeterli, annemlerde sağolsun tattır tattır günah diye her bişeyin tadına baktı az az yinede sakındırmaya çalışıyorum, bizim bi arkadaş var aramızda 8 gün var sadece bizimki büyük, ama gerçekten kilo işi genetik o arkadaşın eşi, kendisinden minyon ve zayıf çocuk babaya çekmiş sanırım anne gayet iyi ama bebeğin kilo alamadığını düşünüyor malesef bizimkinide göründe kendi bebeğinde sorun var gibi algılıyor çok sevdiğim bir arkadaşım ama sırf canı sıkılmasın diye sık görüşemiyoruz, kilo konusunda doktorlarımıza güvenelim burdaki tüm bebekler çok iyi durumda maşallah, fazla kilo demek çok sağlıklı demek değil Allah muhafaza bir hastalıkta gül gibi soluyorlar bizim çocuk babaya çekmiş 1.88 boy 93 kilo ben 1.65 boy 68 kiloyum, bu da son hali bakın öyle çok kilolu görünmüyor zaten...Allah evlatlarımızı korusun (bizide boş çenelerden) :)
Eki Görüntüle 624231
çok şükür killo sıkıntısı yaşamıyoruz farkındayım hatta gönlümce ek gıda bile yediremiyorum çok kiloda iyi değil, onun yüzünden sofraya oturamıyoruz herşeyi istiyor elimde kaşık görmesi yeterli, annemlerde sağolsun tattır tattır günah diye her bişeyin tadına baktı az az yinede sakındırmaya çalışıyorum, bizim bi arkadaş var aramızda 8 gün var sadece bizimki büyük, ama gerçekten kilo işi genetik o arkadaşın eşi, kendisinden minyon ve zayıf çocuk babaya çekmiş sanırım anne gayet iyi ama bebeğin kilo alamadığını düşünüyor malesef bizimkinide göründe kendi bebeğinde sorun var gibi algılıyor çok sevdiğim bir arkadaşım ama sırf canı sıkılmasın diye sık görüşemiyoruz, kilo konusunda doktorlarımıza güvenelim burdaki tüm bebekler çok iyi durumda maşallah, fazla kilo demek çok sağlıklı demek değil Allah muhafaza bir hastalıkta gül gibi soluyorlar bizim çocuk babaya çekmiş 1.88 boy 93 kilo ben 1.65 boy 68 kiloyum, bu da son hali bakın öyle çok kilolu görünmüyor zaten...Allah evlatlarımızı korusun (bizide boş çenelerden) :)
Eki Görüntüle 624231
Eki Görüntüle 624445 Hava superdı oglum salıncakla tanıstı. Kızları kesıyodu o ara bakıs atıyodu
sipalar simdi uyudu bakalim nasil gececek bu gece
tatliskomm wallahi cok tatli ogluss yerim ben onu
wavybaby cim ya bugun kk da mi sorun vardi bende mi bilemedim yukleyemedim fotoyu
merabaa, dün akşam oğlumun ateşi war demiştim bugün doktora gitttik, kan ve idrar tahlili ypıldı, malesef kanında mikrop çıktı ve antibiyotiğe başladık. ayrıca her 6 saatte bir ateşimiz yükseliyo ve calpol içince düşüyo. doktor 3-4 gün daha ateşin olabileceğini söyledi. acaip bir salgın warmış aman arkadaşlar meleklerimize dikkat edelim. Allahım hepsini korusun
merabaa, dün akşam oğlumun ateşi war demiştim bugün doktora gitttik, kan ve idrar tahlili ypıldı, malesef kanında mikrop çıktı ve antibiyotiğe başladık. ayrıca her 6 saatte bir ateşimiz yükseliyo ve calpol içince düşüyo. doktor 3-4 gün daha ateşin olabileceğini söyledi. acaip bir salgın warmış aman arkadaşlar meleklerimize dikkat edelim. Allahım hepsini korusun
canım hem geçmiş olsun hemde hayırlı olsun minik paşamız annesinin erkeki olmuuuuş yerim ben onuüzüldüm ama herşeyin bi acemiliği oluo işte üzülme bi kaç güne rahatlarsınız artık maşallahhhhhh
Oy kıyamam büyük geçmişler olsun paşaya.
Rabbim damatlığınıda göstersin...
hatunlarrbizim paşanın da dişinden çıt çıt sesleri geldi kaşıkla hatta ilk elimde bir keskin ısırmalar hissedince heyecan yaptım sonra kontrol ettik çay kaşığı ile,
6.ay aşılarına doğru yol alıyoruz tırsarak :18::18:
hayırlısı olsunnmaşallahhh , bizde yaptırdık ocak15 inde ama bizi almadılar ki kapıda durması yetti tabi,narkoz az verelim demişlerdi özellikle verilmemesini istedim ,doktorla konuştum , fakat biz hiç öyle özel bez kullanmadık yalnızca sık değiştirdim , hatta pansumanı aynı gün hastaneden çıkmadan düştü ama bence erken yaptırman daha iyi , şu anda bakımı or iken bir de ayaklanınca yaptırsa idin daha zor olurdu diye düşünüyorum iç çekmeleri olucak daha fazla ilgilen daha fazla zaman geçir hatta pek yalnız kalmak istemeyebilir, ama yinede sünnet şapkası ve maşallahı aldık bir kaç haftaya mevlüt gibi birşey yaparım diye ,oldu da düşündüm, düğünüde büyüyünce artık
olduda bitti maşallah damat olur inşallah
hasta bebişler varrgeçmiş olsun ve en kısa sürede iyileşsinler inşallah ,
Cnm tekrar cok gecmis olsun. İnsallah cabucak duzelir kuzun. Rabbim yavrularimizi korusun
ozelliklebelirtiliyor canım 6. ay sonunda baslayın diye vermemen daha dogru sanki.kızlar birazdan mama aldırcam bide eşim alınca çok alıo şimdi ela 5. ayını bitirdi 6ya yeni girdik sizce 1 numaraya devammı 2ye geçsemmi artık:44:
organik tereyagını(1\2 cay kasıgı) bende kahvaltılarına ekliyorum.Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki
benimkinin de tam ensesinde sac diplerinde oluyor. ama sanırım terledigi icin isilik oluyor.. doktoruna sormak lazım.. seninki de oyle olabilir mi?slm kızlar
benim de 7 ağustos doğumlu kızım var , kızımın ensesinde kaşıntı oluyor kaşıyınca kızarıyor ve benek benek oluyor başına gelen var mı?teşekkürler
canımoncelikle nasıl birbez bagladıgını canlandıramadım gozumde. biz3 gun pipisini karton bardakların tepesini kestik (pipisinden biraz daha yuksek) sonra bandajlarla ust kısımdan 2 yerini bantlayarak sabitledik. uzerinede bezi normal bagladık. 3. gun yıkadık ama sakın silme, kuvete oturt ve bezini normal bağla. doktorunun soylediği sey dogru ilac akıyor. ama o vıcık vıcıklıgın temizlenmesi gerekiyor. yıka(silme sakın) bezini normal bagla, ve kirlendikce sıvılar aktıkca tekrar yıkayarak temizle ve bezini bagla. 2,3gune kadar temiz pipiyi goreceksin .Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. Darısı tüm erkek bebiş annelerinin başına inşallahYalnız bizim yarın 4. gün bitiyo 5. güne giriyo ve pipisi vıcık vıcık yaa! Önceden de anlattığım gibi sünnet külodunun penye külot yerini kestik, sadece delikli plastik yeri kaldı, pipisinin üstüne onu koyuyorum, bacaklarını kesmesin diye etrafını kağıt havluyla ya da mendille filan sarıyorum, sonra bezliyorum. Ama çok hareketli, o plastik aparat etrafındaki mendilller her şey kayıyo! Bacaklarındaki boğumlar tahriş olmuş kıpkırmızı! Yeminle kafayı yicem sinirim bozuldu iyice! Pipisinde de yeşilimsi iltihap gibi bi şeyler var! Doktoru lokal anestezi ilacının aktığını söyledi, başka doktor "İyileşmesini sağlayacak olan doku sıvısı bu" dedi! Ben bu bebeyi nasıl bezleyim napayım sünnet yaptıran annişler önerilerinize ihtiyacım var........
Sabir sabirrr sabirrrrrrrrr
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar.. Darısı tüm erkek bebiş annelerinin başına inşallahYalnız bizim yarın 4. gün bitiyo 5. güne giriyo ve pipisi vıcık vıcık yaa! Önceden de anlattığım gibi sünnet külodunun penye külot yerini kestik, sadece delikli plastik yeri kaldı, pipisinin üstüne onu koyuyorum, bacaklarını kesmesin diye etrafını kağıt havluyla ya da mendille filan sarıyorum, sonra bezliyorum. Ama çok hareketli, o plastik aparat etrafındaki mendilller her şey kayıyo! Bacaklarındaki boğumlar tahriş olmuş kıpkırmızı! Yeminle kafayı yicem sinirim bozuldu iyice! Pipisinde de yeşilimsi iltihap gibi bi şeyler var! Doktoru lokal anestezi ilacının aktığını söyledi, başka doktor "İyileşmesini sağlayacak olan doku sıvısı bu" dedi! Ben bu bebeyi nasıl bezleyim napayım sünnet yaptıran annişler önerilerinize ihtiyacım var........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?