2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar oğlum 6 ayını doldurunca 2ye geçtik biz doktor tavsiyesiyle.iki bire göre daha kıvamlı ağır gelebilir erken başlamayın bence

Pazartesi yoğunluğu var bugün maalesef yaa,okuyamıyorum ,geç cevaplıyorum
Ben geriye dönük oturtmuyorum,hatta öne dönük de oturmuyor Genelde kucakta seyahat ediyoruz ,dönüşümlü kullanıyoruz arabayı eşimle ,çok yorucu oluyo çünkü Ama 6 aylıktan sonra oturtulur heralde ,12 aylık mıydı yoksa kız bilemedim şimdi :44:
Çok şey istiyosun gibime geldi ,son isteklerini okuyunca

mrysyrcım size de çok geçmiş olsun.. ayrıca tüm aile toplanınca herkesin keyfi yerine gelmiştir herhalde..

cok sağol canım gitti annemler eşim için gelmişlerdi 1 günlüğüne kardeşim iş yerinden izin alamamış 1 gün sadece ama dolu dolu geçti çok şükür bol bol resim çektik geçip giden her güzel şey gibi bu da gelip geçti, tekrar görürüm en kısa zamanda inşallah....

Doğru söylüyorsun cnm ben bir arastirayim

Hıcbırseyım yok artık gomlekler pantolonlar boyut degıstırdı. Hepsı bırbırıne benzıyo. Bende martta spora baslıcam. Annemı beklıyorum. Bıraz kosu bandında bıraz sahılde atıcam kg ları.

Bu sabah eşimi pansumana götürmeleri için ambulans çağırttık, gelen görevli bayanlardan biri bizim oğlanı çok sevdi, kucağına almak istedi sonra ne dese beğenirsiniz, ben de bişey zannettim meğer yanak varmış sadece pofmuş içi dedi, muhatap olmak istemedim bu işlerden anlamadığı belli, 5 buçuk aylık bebek 9 buçuk kilo ne bekliyorsa artık anlamadım, oğluk aşırı kilolu göstermiyo ama kemikleri ağırmış hastanedeki hemşire söylemişti, sağlam çocuk dedimişti bi de, canımı sıktı sabah sabah kadın :)

walla icimden sadece halt etmis demek gecti tobe yarabbim

sen aldırma o tarz insanlara,benimde kızım 5 ay 12 günlük 7,200 gr seninki çok çok iyi herkes konuşuyo kafasına göre,bizim doktorumuzda gayetkilosu iyi dedi

slm anneler ve minnoslari
gecmis olsun dilekleriniz icin cok TSK ederim kizim iyi şükür yeğenimde taburcu oldu düzeldi bende nerdeyse iyileştim atlattık gitti..
Aman canim ya ne takiyorsun böyle dengesiz konuşanların lafini
benim minik kuzuda 6,5 aylik 6 aylik kontrolünde 6700 grdi ben ne yapım oleyimmi
kuzenimin bizden 12 gun buyuk kızı var bu aralar emmeyi bırakıyor ne verirsen yemiyor benim kiz onun yediğinin en az 7-8 katı yiyor ve emıyor ama oda 9 kilo civarı bizimkide tas çatlasın 7,5 olmuştur yani genetik yapı meselesi ben takmıyorum helede kuvozde yatıp ölümden döndükten sonra allahıma şükrediyorum onu bana bağışladığı icin sağlıklı olması oyunlar yapması yüzüme gülmesi eliyle tenime dokunması dünyaya değermiş varsın kilolu olsun olmasın en son dusunecegimiz seyler hatta hic düşünmeyelim bence..
Bide ben hamile kalana kadar 54 kiloydum yer yer kilo almazdim kızkardeşimde tam aksi ac gezer surekli diyet yapardı 60 in altınadusmezdi haliyle bebekliklerimizde oyleymisim simdi kızlarımızın bebeklikleride oyle...

anlaşıldı, bizim kız geri geri gitmekten çıldırdığı an (ki bu hafta sonu tarfikte 1,5 saat kalınca son yarım saat çıldırdı kucağıma aldım ben de) önünü çeviricez artık

gel bu gece sen sallayıver madem pofmuş deseydin, töbe töbe valla bu millet çıldırtır insanı, hiç bi tanesi de anne psikolojisinden anlamaz mı be

canım benim sıkma canını yağız 6 ayı doldurucak 7300 geldi kilosu benim annem yapıyo onu sinir oluyorum nermin hanımın torunu tosun gibiymiş durmadan onu söylüyo genetik benim çocuklarım kilolu olmaz diyorum eşimin ailesi zayıf ben napıyım saglıklı olsun diyorum ama yağızı ilk gördügünde bi tuhaf bakıyo :) sinir oluyorum biz daha 8 kiloyu görmedik çokta iyi kilosu

çok şükür killo sıkıntısı yaşamıyoruz farkındayım hatta gönlümce ek gıda bile yediremiyorum çok kiloda iyi değil, onun yüzünden sofraya oturamıyoruz herşeyi istiyor elimde kaşık görmesi yeterli, annemlerde sağolsun tattır tattır günah diye her bişeyin tadına baktı az az yinede sakındırmaya çalışıyorum, bizim bi arkadaş var aramızda 8 gün var sadece bizimki büyük, ama gerçekten kilo işi genetik o arkadaşın eşi, kendisinden minyon ve zayıf çocuk babaya çekmiş sanırım anne gayet iyi ama bebeğin kilo alamadığını düşünüyor malesef bizimkinide göründe kendi bebeğinde sorun var gibi algılıyor çok sevdiğim bir arkadaşım ama sırf canı sıkılmasın diye sık görüşemiyoruz, kilo konusunda doktorlarımıza güvenelim burdaki tüm bebekler çok iyi durumda maşallah, fazla kilo demek çok sağlıklı demek değil Allah muhafaza bir hastalıkta gül gibi soluyorlar bizim çocuk babaya çekmiş 1.88 boy 93 kilo ben 1.65 boy 68 kiloyum, bu da son hali bakın öyle çok kilolu görünmüyor zaten...Allah evlatlarımızı korusun (bizide boş çenelerden) :)

artıkkkkk misafir kabul etmiyorum kırılmak isteyen kırılsın bi geliyolar uyku mama düzenimiz bozuluyo 20 dk arayla uyanıyo yemiyo off çok sinirliyim

Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki

sindirim rahatlığı için zeytin yağı koymuştum bazı tereyağları ağır oluyormuş ama hangisi olduğunu iyi bilmek gerek, sanırım trabzon tereyağı çok iyi olduğundan ağır mıydı ne öyle hatırlıyorum, bebek sıkıntı yaşayabilir bize bişey olmazda

artıkkkkk misafir kabul etmiyorum kırılmak isteyen kırılsın bi geliyolar uyku mama düzenimiz bozuluyo 20 dk arayla uyanıyo yemiyo off çok sinirliyim

kesinlikle ceremesini sen çekiyorsun en dip odaya yatırıyorum ben de ama sürekli kulağım odada ağlarsa duyamıyorum bile benimde canım sıkılıyor ama şuna hasta ziyaretine geliyorlar saatlerce oturuyoruz eşim bu duruma daha sinir olmaya başladı, dinlenemiyor yatamıyor gelende yakın akraba olunca kalkmıyor :)

amanııııın biblo gibi maşallah kuzum yiyesim geldi çok tatlııııı

bence haklısın canım kabul etmiyebilirsin müsait değilim dersn olur biter en azından birazcık daha büyüyene kadar

ben az bisi koyuyorum canim sarimsak bir dis koyuyorum nane ile birlikte
Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki

masallah sana kuzuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…