aferin umaya, alışır artık canım, etrafa falan da bakıyorlar ya.. bu arada biz bu oto koltuklarını şimdi geriye dönük yerleştiriyoruz ya, kaçıncı ayda öne çeviricez, bizimki sıkılıyor artık geri geri gitmekten
valla bize de kv.ler geldi haftasonu, sonra anneme yardım etmek için kaldı, bu hafta annemle ikisi birlikte bakacaklar kıza, bakalım ne maceralar bekliyor beni.. allah için benim kv. burda anlatılanlara göre melek gibidir ama işte yine de insan önyargılı yaklaşınca bazen batıyor dedikleri ya da yaptıkları.. umarım sakin bir hafta olur, bu arada bakıcı da bulunur, evdeki yoğunluk azalır, kocacımla da eski sakin günlerimize döneriz :123:
mrysyrcım size de çok geçmiş olsun.. ayrıca tüm aile toplanınca herkesin keyfi yerine gelmiştir herhalde..
Canım ben hacettepede yaptırmıştım ama artık sünnet yapmıyorlar ama tanıdığın biri olursa yaptırabilirsin
Özel hastaneler biraz pahalıya yapıyorlar devlet hastanelerine güvenmiyorum açıkcası bence özel hastaneleri araştır ve kesinlikle hafis sedasyonla yaptır
Bu sabah eşimi pansumana götürmeleri için ambulans çağırttık, gelen görevli bayanlardan biri bizim oğlanı çok sevdi, kucağına almak istedi sonra ne dese beğenirsiniz, ben de bişey zannettim meğer yanak varmış sadece pofmuş içi dedi, muhatap olmak istemedim bu işlerden anlamadığı belli, 5 buçuk aylık bebek 9 buçuk kilo ne bekliyorsa artık anlamadım, oğluk aşırı kilolu göstermiyo ama kemikleri ağırmış hastanedeki hemşire söylemişti, sağlam çocuk dedimişti bi de, canımı sıktı sabah sabah kadın :)
Bu sabah eşimi pansumana götürmeleri için ambulans çağırttık, gelen görevli bayanlardan biri bizim oğlanı çok sevdi, kucağına almak istedi sonra ne dese beğenirsiniz, ben de bişey zannettim meğer yanak varmış sadece pofmuş içi dedi, muhatap olmak istemedim bu işlerden anlamadığı belli, 5 buçuk aylık bebek 9 buçuk kilo ne bekliyorsa artık anlamadım, oğluk aşırı kilolu göstermiyo ama kemikleri ağırmış hastanedeki hemşire söylemişti, sağlam çocuk dedimişti bi de, canımı sıktı sabah sabah kadın :)
slm anneler ve minnoslariBu sabah eşimi pansumana götürmeleri için ambulans çağırttık, gelen görevli bayanlardan biri bizim oğlanı çok sevdi, kucağına almak istedi sonra ne dese beğenirsiniz, ben de bişey zannettim meğer yanak varmış sadece pofmuş içi dedi, muhatap olmak istemedim bu işlerden anlamadığı belli, 5 buçuk aylık bebek 9 buçuk kilo ne bekliyorsa artık anlamadım, oğluk aşırı kilolu göstermiyo ama kemikleri ağırmış hastanedeki hemşire söylemişti, sağlam çocuk dedimişti bi de, canımı sıktı sabah sabah kadın :)
Pazartesi yoğunluğu var bugün maalesef yaa,okuyamıyorum ,geç cevaplıyorum
Ben geriye dönük oturtmuyorum,hatta öne dönük de oturmuyorGenelde kucakta seyahat ediyoruz ,dönüşümlü kullanıyoruz arabayı eşimle ,çok yorucu oluyo çünkü Ama 6 aylıktan sonra oturtulur heralde ,12 aylık mıydı yoksa kız bilemedim şimdi :44:
Çok şey istiyosun gibime geldi ,son isteklerini okuyunca
Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki
artıkkkkk misafir kabul etmiyorum kırılmak isteyen kırılsın bi geliyolar uyku mama düzenimiz bozuluyo 20 dk arayla uyanıyo yemiyo off çok sinirliyim
çok şükür killo sıkıntısı yaşamıyoruz farkındayım hatta gönlümce ek gıda bile yediremiyorum çok kiloda iyi değil, onun yüzünden sofraya oturamıyoruz herşeyi istiyor elimde kaşık görmesi yeterli, annemlerde sağolsun tattır tattır günah diye her bişeyin tadına baktı az az yinede sakındırmaya çalışıyorum, bizim bi arkadaş var aramızda 8 gün var sadece bizimki büyük, ama gerçekten kilo işi genetik o arkadaşın eşi, kendisinden minyon ve zayıf çocuk babaya çekmiş sanırım anne gayet iyi ama bebeğin kilo alamadığını düşünüyor malesef bizimkinide göründe kendi bebeğinde sorun var gibi algılıyor çok sevdiğim bir arkadaşım ama sırf canı sıkılmasın diye sık görüşemiyoruz, kilo konusunda doktorlarımıza güvenelim burdaki tüm bebekler çok iyi durumda maşallah, fazla kilo demek çok sağlıklı demek değil Allah muhafaza bir hastalıkta gül gibi soluyorlar bizim çocuk babaya çekmiş 1.88 boy 93 kilo ben 1.65 boy 68 kiloyum, bu da son hali bakın öyle çok kilolu görünmüyor zaten...Allah evlatlarımızı korusun (bizide boş çenelerden) :)
Eki Görüntüle 624231
artıkkkkk misafir kabul etmiyorum kırılmak isteyen kırılsın bi geliyolar uyku mama düzenimiz bozuluyo 20 dk arayla uyanıyo yemiyo off çok sinirliyim
Canlar tarhana yapcam bebelere icine azcik tereyag koysam bise olu mu ki
çok şükür killo sıkıntısı yaşamıyoruz farkındayım hatta gönlümce ek gıda bile yediremiyorum çok kiloda iyi değil, onun yüzünden sofraya oturamıyoruz herşeyi istiyor elimde kaşık görmesi yeterli, annemlerde sağolsun tattır tattır günah diye her bişeyin tadına baktı az az yinede sakındırmaya çalışıyorum, bizim bi arkadaş var aramızda 8 gün var sadece bizimki büyük, ama gerçekten kilo işi genetik o arkadaşın eşi, kendisinden minyon ve zayıf çocuk babaya çekmiş sanırım anne gayet iyi ama bebeğin kilo alamadığını düşünüyor malesef bizimkinide göründe kendi bebeğinde sorun var gibi algılıyor çok sevdiğim bir arkadaşım ama sırf canı sıkılmasın diye sık görüşemiyoruz, kilo konusunda doktorlarımıza güvenelim burdaki tüm bebekler çok iyi durumda maşallah, fazla kilo demek çok sağlıklı demek değil Allah muhafaza bir hastalıkta gül gibi soluyorlar bizim çocuk babaya çekmiş 1.88 boy 93 kilo ben 1.65 boy 68 kiloyum, bu da son hali bakın öyle çok kilolu görünmüyor zaten...Allah evlatlarımızı korusun (bizide boş çenelerden) :)
Eki Görüntüle 624231
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?