Aynısını bana da diyolar,ne zaman doğuralım pipicanları ,ne dersin
Eki Görüntüle 625191 Eki Görüntüle 625194
Bugün anneolmakzor ve güzel kızı evimizi şereflendirdiler. Geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gündü, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Saat 2 gibi geldiler, birden baktık ki saat 5. Çocukları yanyana oturttuk, elele tutuştular hemen :) Çok şekerlerdi. Maşallah ikisine de :) Çok fotoğraf yok, bazı kareleri yakalayamadık, sonra da çocuklar uyudu zaten. :) Cep telefonuyla çekildikleri için çok da kaliteli değiller, idare ediverin. Soldaki güzel kız anneolmakzorun kızı, sağdaki ise benim miniğim :)
Ne diyelim Allah nice buluşmalara erdirsin :)
Selam kızlar. Dun muhallebıye 3 tane cıcınbebe ekledım sankı daha guzel ve doyorucu oldu
canım çok cici çıkmışlar allah gülen yüzlerini soldurmasın inşallah ,gelemedigim için üzgünüm kısmet olmadı ,ama ikinci buluşmayı düşünürseniz ben evime davet edebilirm içimde kaldı çünkü gelememek umarım kısmet olur birgün
Çok şey kaçırdın :) Keşke gelebilseydin sen de. Güzel zamanlar geçirdik. Kısmet bir dahaki buluşmaya inşallah.
slm larrr,
geçmişse dönük baktım bir kaç sayfa , hasta olan bir arkadaş vardı önce ona çok geçmiş olsun zor olmuş o ağızda yara izi tez zamanda iyileşir dilerim
sünnet olan beyler var ama anlamadığım neden bu kadar :44: sünnet külodu yada karton bardağa ihtiyaç duyulduğu veya özel merhem vs. bizde yaptırdık amahiç öyle şeyler kullanmadık , :44:yapılış şekli vs. mi farklı ki acaba :26:
Aysrecim selamlar öncelikle.. :) Sizin sünnet klasik olmadı mı canım yani dikişli? Değişik sünnet yöntemleri de var, plastik kıskaç, lazer gibi.. Sonrasında krem antibiyotik de kullanmamışsınız anladığım kadarıyla? Bizim klasik dikişli oldu ve ben darallardayım resmen!Yarın başka bi çocuk üroluğuna götürücem. Acaba ben mi çok pimpiriklendim? :44: Bu arada bezi pipisine yapışmasın diye tek bağlamıyorum canım..
Eeeee kımse cıcıbebe eklememe bıse dememıs. Iyı barı bende acaba yanlışmı ysptım dedım. 2 kasık goktuga 1 kadık kendıme yedırdım deneyen yokmu ya
teyzoşlar bi bugün ilkdefa yalnız banyo yaptk çok eğlendk ama saçlar falan kabarmış pek bi tuhaf olmuşuz sanki
Eeeee kımse cıcıbebe eklememe bıse dememıs. Iyı barı bende acaba yanlışmı ysptım dedım. 2 kasık goktuga 1 kadık kendıme yedırdım deneyen yokmu ya
Uyy saçlarını yesinler maşallah saçları gür olucak bu kızın annesi
Uyyy elaaaa yerum ballariniiteyzoşlar bi bugün ilkdefa yalnız banyo yaptk çok eğlendk ama saçlar falan kabarmış pek bi tuhaf olmuşuz sanki
teşekkürler teyzesi sanırım öle olucakbu arada size çok özendim ya keşke banada gelebilseniz ama ben teeee manisadayım inan çok isterdim
Hayalimde canlandırdığım iris biraz daha tombîşti:)) bunun dışında tutturmuşum. Umay sana çok benziyor. Maşallah ikinize de.Dayımızı ziyarete gittik ,bütün fotolar teyzenin makinesinde,benimkinde bitek bu var
Eki Görüntüle 624975
Çok tatlılar maşallah:) Ben de İstanbul buluşmasını heyecanla beklîyorum.Eki Görüntüle 625191 Eki Görüntüle 625194
Bugün anneolmakzor ve güzel kızı evimizi şereflendirdiler. Geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gündü, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Saat 2 gibi geldiler, birden baktık ki saat 5. Çocukları yanyana oturttuk, elele tutuştular hemen :) Çok şekerlerdi. Maşallah ikisine de :) Çok fotoğraf yok, bazı kareleri yakalayamadık, sonra da çocuklar uyudu zaten. :) Cep telefonuyla çekildikleri için çok da kaliteli değiller, idare ediverin. Soldaki güzel kız anneolmakzorun kızı, sağdaki ise benim miniğim :)
Ne diyelim Allah nice buluşmalara erdirsin :)
:) Neden olmasın kısmet :) Manisa çok yakın ama bebeler büyüsün biraz. Şimdilik şehir içiyle idare edelim sonra şehirlerarası da yaparız buluşma, İzmirliler de gelir :)
inşallah canım bebişler naptı ilgilendilermi birbirleriyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?