2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar 3 gecdir yalnizim sonunda yarin sabah esim geliyo 20 gun yalniz kalacak arkadas cok zor bide seninki ikiz sanirim

Kocayı maça, anneyi evine, büyük oğlanı doğumgününe gönderdim, küçüğü de uyuttum... Uzun süreden beri ilk defa evde yalnızım. Değişik bir duygu. Allah yanımda eylesin her daim hepsini ama kısa yalnız zamanlar da ihsan eylesin kafayı dinlemek ve kayan şafti yerine oturtmak için :))

Son düzenleme:

canım çok cici çıkmışlar allah gülen yüzlerini soldurmasın inşallah ,gelemedigim için üzgünüm kısmet olmadı ,ama ikinci buluşmayı düşünürseniz ben evime davet edebilirm içimde kaldı çünkü gelememek umarım kısmet olur birgün
Selam kızlar. Dun muhallebıye 3 tane cıcınbebe ekledım sankı daha guzel ve doyorucu oldu

Çok şey kaçırdın :) Keşke gelebilseydin sen de. Güzel zamanlar geçirdik. Kısmet bir dahaki buluşmaya inşallah.

Çok şey kaçırdın :) Keşke gelebilseydin sen de. Güzel zamanlar geçirdik. Kısmet bir dahaki buluşmaya inşallah.

inşallah bir sonraki buluşma olurda tanışma fırsatımız olur ,eger düşünürseniz dedigim gibi bu buluşmaya ben ve beren agırlamak isteriz sizleri

teyzoşlar bi bugün ilkdefa yalnız banyo yaptk çok eğlendk ama saçlar falan kabarmış pek bi tuhaf olmuşuz sanki

Eklentiler

• $CIMG2100 (Medium) (2).webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 32
  • $CIMG2103 (Medium).webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 32
Eeeee kımse cıcıbebe eklememe bıse dememıs. Iyı barı bende acaba yanlışmı ysptım dedım. 2 kasık goktuga 1 kadık kendıme yedırdım deneyen yokmu ya

Eeeee kımse cıcıbebe eklememe bıse dememıs. Iyı barı bende acaba yanlışmı ysptım dedım. 2 kasık goktuga 1 kadık kendıme yedırdım deneyen yokmu ya

Ben mamaya eklerdim büyük oğlumda ama muhallebiye hiç denemedim. Ama tok tutar mutlaka, bu geceki uyku performansı nasıl olucak bakalım yavrunun? Hem de lezzetli olur, ben de cicibebeleri çok yedim ilk oğlumda o yüzden de kilo veremedim :)

Merhaba kızlar

gene biraz ara verdim geçmişi de okuyamadım çünkü baya kaçırdığım şey oldu açıkçası gözüm almıyor o kadar sayfa okumayı..

Uyku,beslenme durumları ne alemde.

Biz anne kız hastaydık.ama iyileştik sayılır.yarın aşımız var.dişimiz ise 2 taneyle devam ediyoruz şimdilik

sizde ne var ne yok..

Bu arada son sayfadan anldığım kadarıyla buluşmalar olmuş sanırım .ne güzell Keşke herkes aynı şehirde olsaydııı

teşekkürler teyzesi sanırım öle olucakbu arada size çok özendim ya keşke banada gelebilseniz ama ben teeee manisadayım inan çok isterdim

:) Neden olmasın kısmet :) Manisa çok yakın ama bebeler büyüsün biraz. Şimdilik şehir içiyle idare edelim sonra şehirlerarası da yaparız buluşma, İzmirliler de gelir :)

Dayımızı ziyarete gittik ,bütün fotolar teyzenin makinesinde,benimkinde bitek bu var
Eki Görüntüle 624975
Hayalimde canlandırdığım iris biraz daha tombîşti:)) bunun dışında tutturmuşum. Umay sana çok benziyor. Maşallah ikinize de.

Çok tatlılar maşallah:) Ben de İstanbul buluşmasını heyecanla beklîyorum.

Ben henüz muhallebi aşamasına geçmedim. Ama doktorumuz katabilirsiniz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…