2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet çok hoşlardı, kendileri gibi birilerini görmek heyecanlandırdı onları çok baktılar birbirlerine. Ama sonra uykuları geldi, anneolmakzorun kızı uyudu bizimki de söylene söylene uyuyakaldı :)

ayyy sen anlattıkca imrendim sevndim ii vakit geçirmenize tatlım

bence topic in kızlarının güzelliklerini öle gösterip durmayın bak bir dolu sünnet olmuş büyümüş erkek imiz oldu kaçırırız kızlarınız sonra hıı

bu arada oğlanlarda pek yakışıklı yaaa

Ayy ne güzel olmuş valla.hem size hemde bebişlere değişiklik olmuştur Ankara'da olanlar huuu huuuuu huuuu komşu

inşallah bir sonraki buluşma olurda tanışma fırsatımız olur ,eger düşünürseniz dedigim gibi bu buluşmaya ben ve beren agırlamak isteriz sizleri

ayy çok güzeldi gerçekten bebişler de üzmedi bizi iyi anlaştılar :) sağolsun elendil bisürü mama yapmış bize.. vaktin nasıl geçtiğini anlamadık bide baktık saatler geçmiş konuşurken :) ayarlayalım tekrar inşallah ben evdeyim hep burda da yeniyim fazla tanıdığım yok koşa koşa gidiyorum :) bende de toplanıcaz benim eşim 15 tatilde evde bide misafirlerim gelicek biraz geçsin toplaşırız gene :)

uykusu gelmişti benimkinin biraz suratı asık çıkmış mızıklıyodu bu arada kızımın saçı elendilin oğlıununkinden daha az keşke bandana taksaydım yanıma almıştım şapkayı çıkartıp takcaktım ama unutmuşum :))

inşallah canım bebişler naptı ilgilendilermi birbirleriyle

bizimki farklı biyer görmenin heyecanıyla sağa sola baktı yoruldu zaten geç kalmayayım diye uykudan uyandırıp götürmüştüm mayışıktı uyuttum ben de.. ama birbirlerine bakışları çok komikti aa benim gibi minik insanlar da varmış der gibi

meraba canım nasılsın,bebiş nasıl,evet güzel bir gün olmuş sizin için ,seninde eşin ögretmen sanırım sömestir tatilinde,evet bir zaman sonra tekrar buluşulabilir sen yada bende farketmez ,bende balıkesirli degilim eşim buralı ondan pek bende biyer bilmiyorum aslında :44:

Ya tok tutsun dıye yoksa baska kotu nıyetım yok
bende veriyorum cici bebe bisküvi hatta bazen yaptıgım muhallebinin içine katıyorum çünkü tadını hala begenmiyo muhallebinin bisküvi olunca daha rahat yiyo,ve sebze püresi yediriyorum hergün direk yemiyo ama içine 2 tane bisküvi katıyorum yiyo aslında kandırmaca bu yani

Aksama kadar Cok ıyı yer ıcer uyurumm

mamasını benimle paylaşırmı kii yoksa olmass tutmamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…