Uyyy elaaaa yerum ballarinii
Evet çok hoşlardı, kendileri gibi birilerini görmek heyecanlandırdı onları çok baktılar birbirlerine. Ama sonra uykuları geldi, anneolmakzorun kızı uyudu bizimki de söylene söylene uyuyakaldı :)
Evet tadı daha guzeldı ve ben yıne sut verdım ama o ıstemedenye tatlım ye oğluş napıyo ya nasıl tok tutuyomu muhallebi
olmammı yaaa bız bastan berı baygınız kızına. Opmeden bırakmayız ama ana oğuloyyyyy küçük erkek benim kara saçlı kızım tutsa olurmu tatlışkom biz çok bayıldık oğluna
slm larrr,
geçmişse dönük baktım bir kaç sayfa , hasta olan bir arkadaş vardı önce ona çok geçmiş olsun zor olmuş o ağızda yara izi tez zamanda iyileşir dilerim
sünnet olan beyler var ama anlamadığım neden bu kadar :44: sünnet külodu yada karton bardağa ihtiyaç duyulduğu veya özel merhem vs. bizde yaptırdık amahiç öyle şeyler kullanmadık , :44:yapılış şekli vs. mi farklı ki acaba :26:
Aysrecim selamlar öncelikle.. :) Sizin sünnet klasik olmadı mı canım yani dikişli? Değişik sünnet yöntemleri de var, plastik kıskaç, lazer gibi.. Sonrasında krem antibiyotik de kullanmamışsınız anladığım kadarıyla? Bizim klasik dikişli oldu ve ben darallardayım resmen!Yarın başka bi çocuk üroluğuna götürücem. Acaba ben mi çok pimpiriklendim? :44: Bu arada bezi pipisine yapışmasın diye tek bağlamıyorum canım..
yok canımya bizimkisde dikişli hatta 3 mü4 mü ne dikiş var dedi doktor , hatta ben ipleri görebiliyorum pipisinde şeffaf şeffaf ama eriyeccek zamanla dedi,bizde yalnızca iğne yerlerinde morluk ve birazda şişlik vardı sünnetin ertesi günü değil sonraki günü duş aldırdık , krem vs. kullanmadık bezi konusuna gelince daha sünnet için ameliyathaneye girerken bizden bez istediler ki sünnetten çıkartıp yanımıza gelirken o bezi kullanmışlardı, bizimde lokal anestezi ile oldu , biraz maske den koklatalım dediler ama ben özellikle istemedim korktum açıkçası sonuçta bu çoçuklar aşı da oluyor mesela şimdi 6,ay aşıları var onlarda da anestezi kullanamıyacağımıza göre , evet ağladı ama beni içeri almamışlardı zaten ben kapıda dua ediyorum o arada :2: sonraki iki gün yarım çay kaşığı calpol verdim açıkçasıbişi olduğundan değil de ne bilim bizim bile bir yerimiz kesilince acısı sürüyor diye düşündüm ama şu vardı ki doktoru ve hastabakıcıyı tanımıştı hemşirelere şebeklik yaparken doktoru görünce viyaklamaya başladı bir arkadaşım daha yaptırmıştı oda öle özel bir şey kullanmadı ama onların pansumanı aynı gün düşmediğ iiçin pipinin içe kaçtığını görünce çok paniklemiş , beni uyarmıştı neyse ki doktor bizim yanımızda pansuman yapıp açıp gösterip anlatınca bizimde öyle bir sıkıntımız olmadı , sizinde en kısa sürede iyileşir inşallah ,
teyzoşlar bi bugün ilkdefa yalnız banyo yaptk çok eğlendk ama saçlar falan kabarmış pek bi tuhaf olmuşuz sanki
Eeeee kımse cıcıbebe eklememe bıse dememıs. Iyı barı bende acaba yanlışmı ysptım dedım. 2 kasık goktuga 1 kadık kendıme yedırdım deneyen yokmu ya
Eki Görüntüle 625191 Eki Görüntüle 625194
Bugün anneolmakzor ve güzel kızı evimizi şereflendirdiler. Geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gündü, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Saat 2 gibi geldiler, birden baktık ki saat 5. Çocukları yanyana oturttuk, elele tutuştular hemen :) Çok şekerlerdi. Maşallah ikisine de :) Çok fotoğraf yok, bazı kareleri yakalayamadık, sonra da çocuklar uyudu zaten. :) Cep telefonuyla çekildikleri için çok da kaliteli değiller, idare ediverin. Soldaki güzel kız anneolmakzorun kızı, sağdaki ise benim miniğim :)
Ne diyelim Allah nice buluşmalara erdirsin :)
inşallah bir sonraki buluşma olurda tanışma fırsatımız olur ,eger düşünürseniz dedigim gibi bu buluşmaya ben ve beren agırlamak isteriz sizleri
teyzoşlar bi bugün ilkdefa yalnız banyo yaptk çok eğlendk ama saçlar falan kabarmış pek bi tuhaf olmuşuz sanki
Ya tok tutsun dıye yoksa baska kotu nıyetım yokCanım kilosu alımı iyi ise bence gerek yok zaten Muhallebi kalorisi bide bisküvi
canım çok cici çıkmışlar allah gülen yüzlerini soldurmasın inşallah ,gelemedigim için üzgünüm kısmet olmadı ,ama ikinci buluşmayı düşünürseniz ben evime davet edebilirm içimde kaldı çünkü gelememek umarım kısmet olur birgün
inşallah canım bebişler naptı ilgilendilermi birbirleriyle
Aksama kadar Cok ıyı yer ıcer uyurummvay vay :) lakin annem sorar oglunuz ne işle meşgul ki aceba?
ayy çok güzeldi gerçekten bebişler de üzmedi bizi iyi anlaştılar :) sağolsun elendil bisürü mama yapmış bize.. vaktin nasıl geçtiğini anlamadık bide baktık saatler geçmiş konuşurken :) ayarlayalım tekrar inşallah ben evdeyim hep burda da yeniyim fazla tanıdığım yok koşa koşa gidiyorum :) bende de toplanıcaz benim eşim 15 tatilde evde bide misafirlerim gelicek biraz geçsin toplaşırız gene :)
bende veriyorum cici bebe bisküvi hatta bazen yaptıgım muhallebinin içine katıyorum çünkü tadını hala begenmiyo muhallebinin bisküvi olunca daha rahat yiyo,ve sebze püresi yediriyorum hergün direk yemiyo ama içine 2 tane bisküvi katıyorum yiyo aslında kandırmaca bu yaniYa tok tutsun dıye yoksa baska kotu nıyetım yok
Aksama kadar Cok ıyı yer ıcer uyurumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?