2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende muhallebıye kattım daha guzel oldu tadı degıstı.

Ben de sebze corbasina kayisi katiyorum bir tane hem daha kolay yiyiyor, hem de kabizlik sorunu olmuyor. Aslinda tatli ve tuzluyu karistirmak cok da iyi degil ama yemiyor sebze corbasini sipa dogru durust

Slm güzel annişler ve bebeleri.
Bugün oğluşumla bol bol uyuduk, bide üstüne rüya görmüşüm, iyi dinlendim valla, şimdide oğluşumu uyuttum ve mutfağa girmem gerekiyor ama hiçte giresim yok.
Kocacığımın istediği ıspanaklı böreği yaptım, iyide oldu, kalan sütlede yarın puding yapayımda gönlü olsun adamcağızın.

Elendiil, yarında ben gelcem kıskandım şimdi :) Ne güzel vakit geçirmişsiniz, ben kk'da bile kendime yakın birini bulamam heralde :)

Ben cicibebe kullanıyorum arasıra, devam sütünün içine atıyorum uzun uyuyo oğlum, aksi takdirde çabuk uyanıyor.

Bişiler daha yazacaktım unuttum yaa...

Basimin ustunde yerin var buyur gel canim.

Beni gaza getirinde şu mutfağı toparlayayım yaa
Hiç kalkasım yok, ilk gebelikte 14 kilo aldım, bunda pek bir hantal gördüm kendimi

Gelecem canim bakalim insallah hasta etmem kuzulari gerci ankarada da sik sik disari cikariyoruz

Ya benimkilerde kusuyor hipp aldim onuda cok veremiyorum yarim yarim anca

Sabah sabah nasil sinirlerim tepeme cikti yaaa bu haberleree insanin ici dayanmiyo..gene bakici vahseti ah bole gosteripte bizi sinir krizine sokcaklarina verseler ya su insandan saymadigim mahlukatlari yarabbim

Çok güzel bir kız olacak annesi
Ama biz kızımla saçlarınızı kıskandık
teşekkür ederiz canım hepimizinkine maşallah kıskanmayıııın uzucak bizde çok döktük yanlarda pek yok aslında üstü çok gür görünüyo
çok şeker olmuş bıcı bıcı yapınca saçlar da baya var maşallah biz daha erkek gibiyiz

he ya bıcı bıcı yapınca kabarık bişi oldu tuhafıma gitti amayakında uzar annesi bide aldığımız tokaları takıp takıp çeker koyarız resimleri bizde sizi çok kıskandık buluşmanızı mamalar yemenizi bizde olsaydık keşke

Ben de hipp almıştım ama kendim yedim tahıllı mamayı bulunca :) Büyük oğlan sevmedi yemedi :) Artık uzun bir süre tahılla idare ederim diye düşünüyorum. Hem de ezmeye uğraşmıyorsun :)

canım bizm burda bi doktor var bisküviye acayip karşı yapn bi fincan ölçüsünden kek onu yedirin diomuş kek uygun olurmu bilemedm tabi ben:44:

Sabah sabah nasil sinirlerim tepeme cikti yaaa bu haberleree insanin ici dayanmiyo..gene bakici vahseti ah bole gosteripte bizi sinir krizine sokcaklarina verseler ya su insandan saymadigim mahlukatlari yarabbim

yazık ya senin parçanı elin kadınıgelsin hırpalasın insan katil olur allah muhafaza çocuklarımızı korusun allah kötü insanlardan canım

canım bizm burda bi doktor var bisküviye acayip karşı yapn bi fincan ölçüsünden kek onu yedirin diomuş kek uygun olurmu bilemedm tabi ben:44:

İnternette bebe bisküvisi tarifleri vardı, belki keki de vardır araştırmak lazım. Yoğurtla, tam buğday unuyla, süt ve tereyağı ile yapılabilir ama bence biraz büyüyünce, içinde yumurta beyazı da katacaksak, 9 aydan sonra filan ancak.

aynen canım banada küçük gelio büyüsünler yaparız zaten değişik şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…