Bende muhallebıye kattım daha guzel oldu tadı degıstı.bende veriyorum cici bebe bisküvi hatta bazen yaptıgım muhallebinin içine katıyorum çünkü tadını hala begenmiyo muhallebinin bisküvi olunca daha rahat yiyo,ve sebze püresi yediriyorum hergün direk yemiyo ama içine 2 tane bisküvi katıyorum yiyo aslında kandırmaca bu yani
mamasını benimle paylaşırmı kii yoksa olmass tutmamm
çok şeker olmuş bıcı bıcı yapınca saçlar da baya var maşallah biz daha erkek gibiyiz
Ben de sebze corbasina kayisi katiyorum bir tane hem daha kolay yiyiyor, hem de kabizlik sorunu olmuyor. Aslinda tatli ve tuzluyu karistirmak cok da iyi degil ama yemiyor sebze corbasini sipa dogru durustbende veriyorum cici bebe bisküvi hatta bazen yaptıgım muhallebinin içine katıyorum çünkü tadını hala begenmiyo muhallebinin bisküvi olunca daha rahat yiyo,ve sebze püresi yediriyorum hergün direk yemiyo ama içine 2 tane bisküvi katıyorum yiyo aslında kandırmaca bu yani
mamasını benimle paylaşırmı kii yoksa olmass tutmamm
Slm güzel annişler ve bebeleri.
Bugün oğluşumla bol bol uyuduk, bide üstüne rüya görmüşüm, iyi dinlendim valla, şimdide oğluşumu uyuttum ve mutfağa girmem gerekiyor ama hiçte giresim yok.
Kocacığımın istediği ıspanaklı böreği yaptım, iyide oldu, kalan sütlede yarın puding yapayımda gönlü olsun adamcağızın.
Elendiil, yarında ben gelcem kıskandım şimdi :) Ne güzel vakit geçirmişsiniz, ben kk'da bile kendime yakın birini bulamam heralde :)
Ben cicibebe kullanıyorum arasıra, devam sütünün içine atıyorum uzun uyuyo oğlum, aksi takdirde çabuk uyanıyor.
Bişiler daha yazacaktım unuttum yaa...
Basimin ustunde yerin var buyur gel canim.
Ben bişeye uşendımmı ya bısmıllah der kalkarımBeni gaza getirinde şu mutfağı toparlayayım yaa
Hiç kalkasım yok, ilk gebelikte 14 kilo aldım, bunda pek bir hantal gördüm kendimi
Selam kızlar. Dun muhallebıye 3 tane cıcınbebe ekledım sankı daha guzel ve doyorucu oldu
slm larrr,
geçmişse dönük baktım bir kaç sayfa , hasta olan bir arkadaş vardı önce ona çok geçmiş olsun zor olmuş o ağızda yara izi tez zamanda iyileşir dilerim
sünnet olan beyler var ama anlamadığım neden bu kadar :44: sünnet külodu yada karton bardağa ihtiyaç duyulduğu veya özel merhem vs. bizde yaptırdık amahiç öyle şeyler kullanmadık , :44:yapılış şekli vs. mi farklı ki acaba :26:
ouzi cim bence sen gelistanbul aa, oh ne güzel bende gelir seni alırım evden ,kaldığın yerden , çıkar gezeriz eminönü tarafları demişsin ,sultanahmette apart bir dolu yer var , hiç sıkma canını sana da değişiklik olur çoçuklara da , hem eşinden de ayrılmamış olursun ne kadar süreli olucak bilmiyorum ama eşinle farklı birşehirde tatil gibi düşün ,gündüz de biz eşlik ederizsana ,
iris bende taşınıcağım halahavalar ısınmasını bekliyorum bakalım
bebekler var halen hasta olan :2::2::2: çok çabuk iyileşsinlerrr salgın var koruyalım diyorsunuz da nasıl yapıcağız okoruma işini , hiç dışarı çıkmadan da olmuyor ki :26::26:
senaysen acaba nasılsın , gece harbisat başı yazmış oluncabir meraklandım
Slm güzel annişler ve bebeleri.
Bugün oğluşumla bol bol uyuduk, bide üstüne rüya görmüşüm, iyi dinlendim valla, şimdide oğluşumu uyuttum ve mutfağa girmem gerekiyor ama hiçte giresim yok.
Kocacığımın istediği ıspanaklı böreği yaptım, iyide oldu, kalan sütlede yarın puding yapayımda gönlü olsun adamcağızın.
Elendiil, yarında ben gelcem kıskandım şimdi :) Ne güzel vakit geçirmişsiniz, ben kk'da bile kendime yakın birini bulamam heralde :)
Ben cicibebe kullanıyorum arasıra, devam sütünün içine atıyorum uzun uyuyo oğlum, aksi takdirde çabuk uyanıyor.
Bişiler daha yazacaktım unuttum yaa...
teşekkür ederiz canım hepimizinkine maşallahÇok güzel bir kız olacak annesi
Ama biz kızımla saçlarınızı kıskandık
çok şeker olmuş bıcı bıcı yapınca saçlar da baya var maşallah biz daha erkek gibiyiz
Ya benimkilerde kusuyor hipp aldim onuda cok veremiyorum yarim yarim anca
Ben de hipp almıştım ama kendim yedim tahıllı mamayı bulunca :) Büyük oğlan sevmedi yemedi :) Artık uzun bir süre tahılla idare ederim diye düşünüyorum. Hem de ezmeye uğraşmıyorsun :)
Sabah sabah nasil sinirlerim tepeme cikti yaaa bu haberleree insanin ici dayanmiyo..gene bakici vahseti ah bole gosteripte bizi sinir krizine sokcaklarina verseler ya su insandan saymadigim mahlukatlari yarabbim
Sabah sabah nasil sinirlerim tepeme cikti yaaa bu haberleree insanin ici dayanmiyo..gene bakici vahseti ah bole gosteripte bizi sinir krizine sokcaklarina verseler ya su insandan saymadigim mahlukatlari yarabbim
canım bizm burda bi doktor var bisküviye acayip karşı yapn bi fincan ölçüsünden kek onu yedirin diomuş kek uygun olurmu bilemedm tabi ben:44:
İnternette bebe bisküvisi tarifleri vardı, belki keki de vardır araştırmak lazım. Yoğurtla, tam buğday unuyla, süt ve tereyağı ile yapılabilir ama bence biraz büyüyünce, içinde yumurta beyazı da katacaksak, 9 aydan sonra filan ancak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?