hmmmm güzel tarif canım teşekkür ettim üzüm olmaz daha doğru cevizide çok ince çekmek lazım kekin tarifi kulağa hoş geliyo amaAlıntıdır....
Bu keki bebeğinize 6 aylık olduktan sonra verebilirsiniz.
Malzemeler:
-1 çay bardağı pekmez
-3 tane orta boy yumurtanın sarısı
-125gram tereyağı
-1 çay bardağı süt
-2 su bardağı un
-yarım çay bardağı çekirdeksiz kuru üzüm
-1 çay bardağı ceviz
-1 küçük limonun kabuğunun rendesi
-1 çay kaşığı tarçın
-yarım paket kabartma tozu
hazırlanışı
Yağ ve pekmez,yumurta sarıları,sütü bir kaseye koyup mikserle iyice karıştırın.Blenderden geçirdiğiniz cevizleri, rendelediğiniz limonun kabuğunu ve üzümleri ilave edip çırpmaya devam edin. Tarçın ve kabartma tozunu ekleyip karıştırın.Yağlanmış kek kalıbına döküp önceden ısıtılmış 175 derecedeki fırında yaklaşık 45 dakika pişirin. Bıçağı sapladığınızda ıslaklık gelmiyorsa pişmiş demektir.Afiyet olsun.
Üzümü çıkararsan hoş, üzümü yutamazlar herhalde daha
Malezyada olmuş olay Türkiyede değil. ama nerde olursa olsun dehşet verici tabii. 10 aylık bir çocuktan öfkesini çıkarıyor psikopat bakıcı.
İnanamıyorum yaaa nasıl bir vicdan nasıl insanlık anlamıyorum..
olmaz ama hadi bu bakıcı öz çocuğunu dövüp öldüren var ya adam 6 aylık bebeğini kafasına biberonla vura vura öldürüo hatta bide hırsını alamayıp ısırıo heryerini bu haberi asla unutamam çok içime batmıştı tatlım
İnanamıyorum yaaa nasıl bir vicdan nasıl insanlık anlamıyorum..
ii hoşda acayip kek canım istedi bi bardak çayla kız
olmaz ama hadi bu bakıcı öz çocuğunu dövüp öldüren var ya adam 6 aylık bebeğini kafasına biberonla vura vura öldürüo hatta bide hırsını alamayıp ısırıo heryerini bu haberi asla unutamam çok içime batmıştı tatlım
Gel gel :) Bende var kek, misafirim var öğleden sonra :)) Havuçlu tarçınlı fındıklı :)
ooffff evet ya o çok fenaydıayy sabah sabah içim kalktı resmen yaa..
benim kıza da dün kv baktı 2,5 saat kadar. önceden yalnızca sevmeye gelirdi. bu sefer annemin dişçiye gitmesi gerektiği için yalnız kaldılar. yavrum tam 2 saat babannesinin yüzüne bakıp bakıp ağlamış, 1 saat sonra ancak sakinleştirebilmiş. yabancıladı mı, dişten dolayı mı bilemedim ama kv de kızdım, beni aramamış eşimi aramış önce, seni telaşlandırmamak için diyorhalbuki benim iş yerim evime 5 dk uzaklıkta. annemi bile aramayı düşünmüş dişçideki kadın ne yapacaksa, eşimin iş yeri karşı tarafta onu da aramış bir beni aramamış, ben de ona güvensizlik gibi olmasın diye aramamıştım napıyosunuz diye, bana diyor ki sen niye aramadın.
yani ben kızımın 1 saat durmadan ağladığını düşününce bile çok kötü oldum dün akşam, bu haberlerdeki bebekleri düşünemiyorum bile.
aynen canım sabahtan kötü şeyler konuştuk kıyamam ona ağlamaktan yorulmuştur kız halbuki ilk aranması gereken kişi sensin benimkide öle hemen oğlunu arıo beni aranması gereken konularda böle yaptıkca kızıyorum soğuyorum bende demekki neymiş canım bundan sonra arıcakmışın o baktımı saat başı arada görsün
senaysen acaba nasılsın , gece harbisat başı yazmış oluncabir meraklandım
teyzoşlar bi bugün ilkdefa yalnız banyo yaptk çok eğlendk ama saçlar falan kabarmış pek bi tuhaf olmuşuz sanki
Eeeee kımse cıcıbebe eklememe bıse dememıs. Iyı barı bende acaba yanlışmı ysptım dedım. 2 kasık goktuga 1 kadık kendıme yedırdım deneyen yokmu ya
teşekkürler teyzesi sanırım öle olucakbu arada size çok özendim ya keşke banada gelebilseniz ama ben teeee manisadayım inan çok isterdim
Ayy ne güzel olmuş valla.hem size hemde bebişlere değişiklik olmuştur Ankara'da olanlar huuu huuuuu huuuu komşu
Gel gel :) Bende var kek, misafirim var öğleden sonra :)) Havuçlu tarçınlı fındıklı :)
Kizlar simdi bebisler bi kac gun sonra 6.aylarini bitircekler ya sorduklarinda 6aylikmi dicez 7aylikmi????
bugün sabahtan da onda zaten, az önce aradım naptın diye..yavrum dün nasıl ağladıysa gece de doğru düzgün uyuyamadı içini çekip durdu
gunaydin hatunlar ve tatli bidiklarr
ay canim o geceden sonra allahtan o kadar olmadi yani yine 1,5 - 2 saatte bir mizikliyoruz ama raziyim ona ben o gece siyirmistimm
oyy yerim ben seni minik elaaa
biz cicibebe fanatigiyiz. oglen yogurtlarimiz hep cici bebeli bayila bayila yiyoruzz
ben is icin gelicektim manisaya ama bebeler ayagimdan tuttu teyzesi
ben kizcemi verdim gitti
biz varizzz
off canim cok cektii afiyet olsunn
Kizlar simdi bebisler bi kac gun sonra 6.aylarini bitircekler ya sorduklarinda 6aylikmi dicez 7aylikmi????
kiyamam ben kuzuya ya
ben,m kv dede bebeler durmuyor
gecen oglan agliyor bu ha babam bana vermek istemiyor
dedm bu zahmet verseniz bebe sakinlessin zorla aldim elinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?