2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy oy uyuttum sukur ikisinide. Kizlar size de oluyormu bebiler uyuyunca icime bir huzur geliyor

Simdi sessiz tv ve net saati.
Ankara gene gunesli babamiz gelirse disari cikarriz belki benimkilerde iyice disarici oldu hele bi tanesi ciglik atiyor utaniyorum.gerci hemen uykulari geliyor

yok walla benimkiler ter ter tepiniyor olmadi basiyor yaygarayi
benim kv de irisinki gibi bebeyle oynamiyor sonra bunlar anneci anneanneci olmus diyor
ee tabii biz naziyla da oynuyoruz girmedigimiz sekil kalmiyor
bir de bizimki cok yapmacik ay ayy diyip duruyor bebeler de kucuk kopekler gibi samimiyetli olanla samimiyetsizi ayiriyor
mesela ilk defa gordukleri bir arkadasima yapmadiklari cilve kalmiyorrr kv de kuduruyorrr
ya elada kvyi falan çok sevio gülüoağzını aça aça benim kız çok sıcak kanlı canım bazen hoşuma gtmio ama

gelmez mi tatlim kizmis olsam bile herseyi unutuyorum ikisini oyle gorunce
Oy oy uyuttum sukur ikisinide. Kizlar size de oluyormu bebiler uyuyunca icime bir huzur geliyor

Senaysen
Bebeler acikipta mi kalkiyor kalkinca biberon aliyor mu.
Benimkiler kalkiyorda kalkinca 30 cc filan emip yatiyolar bazen hic almiyorlar ama yinede uyaniyorlar.gogsumde onlari doyuracak sut olmadigini biliyorum ama emip yatiyorlar.asidan sonra ciglik cigliga kalkiyorlar daha dogrusu uykusunda bagiriyor zorla uyandiriyorum mutlu oluyor tekrar uyuyor.aaaa gariplesti bunlar

canim benimkiler artik gunduz kesinlikle biberon almiyor acliktan olseler de almiyorlar
ancak gece uykusuna gecerken hafif uyuduktan sonra ve gece uyku sersemi emiyorlar
uykuda uyaninca saate bakiyorum eger zamaniysa besliyorum yoksa emzik veriyorum muhtemelen gazi falan gelmis oluyor

Tesekkur ederim cok iyisin ..bi bakalim cok tanidigimiz yok istanbulda zaten
Kafanıza göre biyer bulamazsanız ,haberleşelim canım

Ben de taşınmayı düşünüyorum ama nasıl gözümde büyüyor anlatamam ,hele de çocukla

Oy oyyy maşallah yavrulara ,ne keyifli oluyor değil mi yaaa,bak ben gaza geliyorum haa,toplıycam İstanbul bebelerini bu gidişle

Aysre ,canım evleri değişelim istersen ,sen bu tarafa taşınıcaktın ,ben de senin eve taşınayım

teyzoşlar bi bugün ilkdefa yalnız banyo yaptk çok eğlendk ama saçlar falan kabarmış pek bi tuhaf olmuşuz sanki
Pek şirine olmuş annesi ,ısırmalık ısırmalıkkkkk

Tombişim ,çaktırmıyorum canım Aslında Umay babasının kopyası ama manita zamanlarımızda kardeş zannedenler oluyodu bizi de

Eki Görüntüle 625444 Yokmu bu yakışıklınında elinden tutacak bi fıstık
Var var ,koyayım hemen bi foto ,boş bırakmayalım yakışıklıyı

hahaaaa anlıo demek çocuklar benm kaynvalide çok candan sevio aşırıo kaçıoçok gördüğnden alışıo bide benm asıl derdim eşimin ailesi akrabalar nerdeyse surat asmasam her gün geliolar denebilir evim toplumu müsaitmym misafr canm istiomu yok bebek sevmeye geliolar evm boş kalmıo doğduğndan beri çok insan gördğnden ela herkeze gidio hç bana gelme çabası yok onlardayken kafama çok takıodum bi ara bu çocuk beni sevmio die ama oda haklı annesi gbi hep görüo onları sıkılıyorm bende doğurun bi çocuk sevn diyesimgelio blmiorum benmi abartıorum ama ela herkeze gülüo oynuo insan anneye farklı yaklşsın istio haksızmıym

Hii peki devam sutu vermiyon mu gunduz gerci benimkilerde aliyor sayilmaz 4 5 gibi aliyolar oncesinde pureydi corbaydi geciyor zaman

Gunaydın kızlar dun 6. Ay asıları olduk cook agladılar nerdeyse morarıyorlardı bı bacaga ıkı ası dıger bacagada toplam 3 ası olduk aksam cok huzursuz olunca bende 1 cay kasıgı dolven verdım uyudular ama cook sukurr Ates olmadı masallah ek gıdada alıyolar 500gr almıslar cook hareketlendıler masallah yurutecte fıldır fıldırlar

walla haklisin canim
bizim ev de sizinki gibiydi
bir de bizim kv kp ayri ikisi de geliyor yok simdiki arkadaslari falan da ben cildiriyordum ama belli etmiyordum
en son esimle bir kavga etmistik hatirlarsan meger adam da daralmis
o kavgadan sonra esim kendi annesiyle babasini kovaladi simdi iki hafta bir falan anca geliyorlar

yok gunduz almiyorlar canim bazen hani gunduz uykusunda kakalayabilirsem belki o da az birsey
disari cikiyoruz o zaman bile biberon almiyorlar ogune gore ya yogurdumuz ya da puremiz yanimizda oluyor onu yiyorlar
Hii peki devam sutu vermiyon mu gunduz gerci benimkilerde aliyor sayilmaz 4 5 gibi aliyolar oncesinde pureydi corbaydi geciyor zaman

kiyamam ben onlara
bizimkiler de yurutecte oyleler bu yurutec cok faydali bir gereccc

Ben bişeye uşendımmı ya bısmıllah der kalkarım
Ben de üşendim mi ,ya bismillah der,çekirdeğimi çayımı alır,otururum ,hayatta gaza gelmem

Manyak mı lan o kadın ,allahım yaa konuşunca kötü gelin oluyorum Keşke söylseseydin yaa,iki adımlık mesafedeyim beni araman gerekirdi diye...

Kizlar simdi bebisler bi kac gun sonra 6.aylarini bitircekler ya sorduklarinda 6aylikmi dicez 7aylikmi????
Bitirdikleri ay söyleniyor diye biliyorum ,6 aylık demen gerekir bu durumda

Bi huzur,bi de ne yapacağımı şaşırma durumu oluyo bende :44:

Anaammmm ,benimkini tarif etmişin ,geçen gelmişti ya bize ,sabah bakıcı gelince bizimki sırıta sırıta bakıcının kollarına gidince bir bozuldu ,kıskanıyorum ama neden bana gelmiyo falan demeye başladı

Anlamaz mı ,ne cingözler bu minikler Bırak annesi iyi vakit geçirsin herkesle,yarın birgün bırakırsın birilerine işin gücün olur,rahat edersin...

Geçmiş olsun canım ,sorunsuz atlatmanıza sevindim...

ayy keşke benim eşimde kovalasa ya hadi kv kp anladık akrabalara noluo ya ne kadar saygısızlık bu çocuklu kadın müsaitmi değlmi hç demek yok tam çocu uyuturm bi keyf yapcm pat biri gelir çok daraldm artk insan görmekten

bu 6. ay aşılarından sonra neden 12. aya kadar yok şimdi anladım. bebeler travmayı ancak atlatıyorlar herhalde bizim de cumartesi günü, beni şimdiden stresi sardı :18:

Rahatsız olduğunu bi şekilde belli etsene geldiklerinde , "tam da yeni uyuttum kapı sesine uyandı" ," kalabalıktan darlanıyo" gibi...Ya da olmadı ,biraz iş ver yapsınlar madem aramadan gelecek kadar samimiler,ver ev işi yapsınlar ...

Dedim tabi demez miyim, bir daha bişey olursa hemen beni ara dedim. şimdi ben işten ayrılsam mı falan diye konuşuyorum ya arada, iş yerinde problem çıkar da ayrılırım diye düşündü sanırım. ya aslında kötü niyet değil de beceriksizlik var kendisinde. zaten çocuk zırıl zırıl ağlayınca çorbasını da yedirememiş doğru dürüst, eve bi gittim emzireyim diye yazık yavrum yapıştı memeye açlıktan.. idare idare idare, sabır sabır sabır diyorum

kız uyuyunca bende de huzurun dışında bi boşluk oluyor, bi de özlüyorum uyuyunca

Masallah kuzulara iyi kilo almislar gecmis olsun size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…