gek gek kuzum gelirsen misafir edeyim seni
yaza falan belki kapini calarizz
ya elada kvyi falan çok sevio gülüoağzını aça aça benim kız çok sıcak kanlı canım bazen hoşuma gtmio ama
Oy oy uyuttum sukur ikisinide. Kizlar size de oluyormu bebiler uyuyunca icime bir huzur geliyor
Senaysen
Bebeler acikipta mi kalkiyor kalkinca biberon aliyor mu.
Benimkiler kalkiyorda kalkinca 30 cc filan emip yatiyolar bazen hic almiyorlar ama yinede uyaniyorlar.gogsumde onlari doyuracak sut olmadigini biliyorum ama emip yatiyorlar.asidan sonra ciglik cigliga kalkiyorlar daha dogrusu uykusunda bagiriyor zorla uyandiriyorum mutlu oluyor tekrar uyuyor.aaaa gariplesti bunlar
Kafanıza göre biyer bulamazsanız ,haberleşelim canımTesekkur ederim cok iyisin ..bi bakalim cok tanidigimiz yok istanbulda zaten
Ben de taşınmayı düşünüyorum ama nasıl gözümde büyüyor anlatamam ,hele de çocuklamerhabalar herkeseeeee ..bu gün pek durgun burası hasta olanlara geçmişler olsun fulimm faceten de yazmıştım ama buradan da yazayım oğluşun pipi düzelir en yakın zamanda inş biz de bu ayın 2.de doktora gittik 5.900 olmuş 63 cm boyumuz olmuş yine idrar tahlili istedi doktor az kilo alıyor diye enfeksiyondan şüpelendi ama bişicik çıkmadı o zaman her halde ırsi olarak geçecek kayıtlara ek gıda olarak meyve ve kaşık mamaları dedi çorba ve yoğurda kızdı .. 6. ayda başlıcakmışız onlara .. dedim benim işime gelir dişleri sordum daha erken çıkmasın zaten öyle hemen dedi .. sizinkiler gibi bizde birden pırtlatsak şu dişleri ne isterim ki başka bizden şuanlık bu kadar , ee hadi gelinde sohbet edelim özledim hepinizle konuşmayı yahu .. Bu arada bizden bu kadar dedim ama son bir şey demeyi unuttum ev bulursak taşınıcaz birde alt ve üst komşularımızın gürültüleri yüzünden
Oy oyyy maşallah yavrulara ,ne keyifli oluyor değil mi yaaa,bak ben gaza geliyorum haa,toplıycam İstanbul bebelerini bu gidişleEki Görüntüle 625191 Eki Görüntüle 625194
Bugün anneolmakzor ve güzel kızı evimizi şereflendirdiler. Geldikleri için çok teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir gündü, zamanın nasıl geçtiğini anlamadık. Saat 2 gibi geldiler, birden baktık ki saat 5. Çocukları yanyana oturttuk, elele tutuştular hemen :) Çok şekerlerdi. Maşallah ikisine de :) Çok fotoğraf yok, bazı kareleri yakalayamadık, sonra da çocuklar uyudu zaten. :) Cep telefonuyla çekildikleri için çok da kaliteli değiller, idare ediverin. Soldaki güzel kız anneolmakzorun kızı, sağdaki ise benim miniğim :)
Ne diyelim Allah nice buluşmalara erdirsin :)
Aysre ,canım evleri değişelim istersen ,sen bu tarafa taşınıcaktın ,ben de senin eve taşınayımslm larrr,
geçmişse dönük baktım bir kaç sayfa , hasta olan bir arkadaş vardı önce ona çok geçmiş olsun zor olmuş o ağızda yara izi tez zamanda iyileşir dilerim
sünnet olan beyler var ama anlamadığım neden bu kadar :44: sünnet külodu yada karton bardağa ihtiyaç duyulduğu veya özel merhem vs. bizde yaptırdık amahiç öyle şeyler kullanmadık , :44:yapılış şekli vs. mi farklı ki acaba :26:
ouzi cim bence sen gelistanbul aa, oh ne güzel bende gelir seni alırım evden ,kaldığın yerden , çıkar gezeriz eminönü tarafları demişsin ,sultanahmette apart bir dolu yer var , hiç sıkma canını sana da değişiklik olur çoçuklara da , hem eşinden de ayrılmamış olursun ne kadar süreli olucak bilmiyorum ama eşinle farklı birşehirde tatil gibi düşün ,gündüz de biz eşlik ederizsana ,
iris bende taşınıcağım halahavalar ısınmasını bekliyorum bakalım
bebekler var halen hasta olan :2::2::2: çok çabuk iyileşsinlerrr salgın var koruyalım diyorsunuz da nasıl yapıcağız okoruma işini , hiç dışarı çıkmadan da olmuyor ki :26::26:
senaysen acaba nasılsın , gece harbisat başı yazmış oluncabir meraklandım
Pek şirine olmuş annesi ,ısırmalık ısırmalıkkkkkteyzoşlar bi bugün ilkdefa yalnız banyo yaptk çok eğlendk ama saçlar falan kabarmış pek bi tuhaf olmuşuz sanki
Tombişim ,çaktırmıyorum canımHayalimde canlandırdığım iris biraz daha tombîşti:)) bunun dışında tutturmuşum. Umay sana çok benziyor. Maşallah ikinize de.
Çok tatlılar maşallah:) Ben de İstanbul buluşmasını heyecanla beklîyorum.
Ben henüz muhallebi aşamasına geçmedim. Ama doktorumuz katabilirsiniz demişti.
Var var ,koyayım hemen bi foto ,boş bırakmayalım yakışıklıyı
yok walla benimkiler ter ter tepiniyor olmadi basiyor yaygarayi
benim kv de irisinki gibi bebeyle oynamiyor sonra bunlar anneci anneanneci olmus diyor
ee tabii biz naziyla da oynuyoruz girmedigimiz sekil kalmiyor
bir de bizimki cok yapmacik ay ayy diyip duruyor bebeler de kucuk kopekler gibi samimiyetli olanla samimiyetsizi ayiriyor
mesela ilk defa gordukleri bir arkadasima yapmadiklari cilve kalmiyorrr kv de kuduruyorrr
gelmez mi tatlim kizmis olsam bile herseyi unutuyorum ikisini oyle gorunce
canim benimkiler artik gunduz kesinlikle biberon almiyor acliktan olseler de almiyorlar
ancak gece uykusuna gecerken hafif uyuduktan sonra ve gece uyku sersemi emiyorlar
uykuda uyaninca saate bakiyorum eger zamaniysa besliyorum yoksa emzik veriyorum muhtemelen gazi falan gelmis oluyor
hahaaaa anlıo demek çocuklar benm kaynvalide çok candan sevio aşırıo kaçıoçok gördüğnden alışıo bide benm asıl derdim eşimin ailesi akrabalar nerdeyse surat asmasam her gün geliolar denebilir evim toplumu müsaitmym misafr canm istiomu yok bebek sevmeye geliolar evm boş kalmıo doğduğndan beri çok insan gördğnden ela herkeze gidio hç bana gelme çabası yok onlardayken kafama çok takıodum bi ara bu çocuk beni sevmio die ama oda haklı annesi gbi hep görüo onları sıkılıyorm bende doğurun bi çocuk sevn diyesimgelio blmiorum benmi abartıorum ama ela herkeze gülüo oynuo insan anneye farklı yaklşsın istio haksızmıym
Hii peki devam sutu vermiyon mu gunduz gerci benimkilerde aliyor sayilmaz 4 5 gibi aliyolar oncesinde pureydi corbaydi geciyor zaman
Gunaydın kızlar dun 6. Ay asıları olduk cook agladılar nerdeyse morarıyorlardı bı bacaga ıkı ası dıger bacagada toplam 3 ası olduk aksam cok huzursuz olunca bende 1 cay kasıgı dolven verdım uyudular ama cook sukurr Ates olmadı masallah ek gıdada alıyolar 500gr almıslar cook hareketlendıler masallah yurutecte fıldır fıldırlar
Ben de üşendim mi ,ya bismillah der,çekirdeğimi çayımı alır,otururum ,hayatta gaza gelmemBen bişeye uşendımmı ya bısmıllah der kalkarım
Manyak mı lan o kadın ,allahım yaa konuşunca kötü gelin oluyorumooffff evet ya o çok fenaydıayy sabah sabah içim kalktı resmen yaa..
benim kıza da dün kv baktı 2,5 saat kadar. önceden yalnızca sevmeye gelirdi. bu sefer annemin dişçiye gitmesi gerektiği için yalnız kaldılar. yavrum tam 2 saat babannesinin yüzüne bakıp bakıp ağlamış, 1 saat sonra ancak sakinleştirebilmiş. yabancıladı mı, dişten dolayı mı bilemedim ama kv de kızdım, beni aramamış eşimi aramış önce, seni telaşlandırmamak için diyorhalbuki benim iş yerim evime 5 dk uzaklıkta. annemi bile aramayı düşünmüş dişçideki kadın ne yapacaksa, eşimin iş yeri karşı tarafta onu da aramış bir beni aramamış, ben de ona güvensizlik gibi olmasın diye aramamıştım napıyosunuz diye, bana diyor ki sen niye aramadın.
yani ben kızımın 1 saat durmadan ağladığını düşününce bile çok kötü oldum dün akşam, bu haberlerdeki bebekleri düşünemiyorum bile.
Bitirdikleri ay söyleniyor diye biliyorum ,6 aylık demen gerekir bu durumdaKizlar simdi bebisler bi kac gun sonra 6.aylarini bitircekler ya sorduklarinda 6aylikmi dicez 7aylikmi????
Bi huzur,bi de ne yapacağımı şaşırma durumu oluyo bende :44:Oy oy uyuttum sukur ikisinide. Kizlar size de oluyormu bebiler uyuyunca icime bir huzur geliyor
Anaammmm ,benimkini tarif etmişin ,geçen gelmişti ya bize ,sabah bakıcı gelince bizimki sırıta sırıta bakıcının kollarına gidince bir bozuldu ,kıskanıyorum ama neden bana gelmiyo falan demeye başladıyok walla benimkiler ter ter tepiniyor olmadi basiyor yaygarayi
benim kv de irisinki gibi bebeyle oynamiyor sonra bunlar anneci anneanneci olmus diyor
ee tabii biz naziyla da oynuyoruz girmedigimiz sekil kalmiyor
bir de bizimki cok yapmacik ay ayy diyip duruyor bebeler de kucuk kopekler gibi samimiyetli olanla samimiyetsizi ayiriyor
mesela ilk defa gordukleri bir arkadasima yapmadiklari cilve kalmiyorrr kv de kuduruyorrr
gelmez mi tatlim kizmis olsam bile herseyi unutuyorum ikisini oyle gorunce
Anlamaz mı ,ne cingözler bu miniklerhahaaaa anlıo demek çocuklar benm kaynvalide çok candan sevio aşırıo kaçıoçok gördüğnden alışıo bide benm asıl derdim eşimin ailesi akrabalar nerdeyse surat asmasam her gün geliolar denebilir evim toplumu müsaitmym misafr canm istiomu yok bebek sevmeye geliolar evm boş kalmıo doğduğndan beri çok insan gördğnden ela herkeze gidio hç bana gelme çabası yok onlardayken kafama çok takıodum bi ara bu çocuk beni sevmio die ama oda haklı annesi gbi hep görüo onları sıkılıyorm bende doğurun bi çocuk sevn diyesimgelio blmiorum benmi abartıorum ama ela herkeze gülüo oynuo insan anneye farklı yaklşsın istio haksızmıym
Geçmiş olsun canım ,sorunsuz atlatmanıza sevindim...Gunaydın kızlar dun 6. Ay asıları olduk cook agladılar nerdeyse morarıyorlardı bı bacaga ıkı ası dıger bacagada toplam 3 ası olduk aksam cok huzursuz olunca bende 1 cay kasıgı dolven verdım uyudular ama cook sukurr Ates olmadı masallah ek gıdada alıyolar 500gr almıslar cook hareketlendıler masallah yurutecte fıldır fıldırlar
walla haklisin canim
bizim ev de sizinki gibiydi
bir de bizim kv kp ayri ikisi de geliyor yok simdiki arkadaslari falan da ben cildiriyordum ama belli etmiyordum
en son esimle bir kavga etmistik hatirlarsan meger adam da daralmis
o kavgadan sonra esim kendi annesiyle babasini kovaladi simdi iki hafta bir falan anca geliyorlar
yok gunduz almiyorlar canim bazen hani gunduz uykusunda kakalayabilirsem belki o da az birsey
disari cikiyoruz o zaman bile biberon almiyorlar ogune gore ya yogurdumuz ya da puremiz yanimizda oluyor onu yiyorlar
kiyamam ben onlara
bizimkiler de yurutecte oyleler bu yurutec cok faydali bir gereccc
Gunaydın kızlar dun 6. Ay asıları olduk cook agladılar nerdeyse morarıyorlardı bı bacaga ıkı ası dıger bacagada toplam 3 ası olduk aksam cok huzursuz olunca bende 1 cay kasıgı dolven verdım uyudular ama cook sukurr Ates olmadı masallah ek gıdada alıyolar 500gr almıslar cook hareketlendıler masallah yurutecte fıldır fıldırlar
ayy keşke benim eşimde kovalasaya hadi kv kp anladık akrabalara noluo ya ne kadar saygısızlık bu çocuklu kadın müsaitmi değlmi hç demek yok tam çocu uyuturm bi keyf yapcm pat biri gelir çok daraldm artk insan görmekten
Manyak mı lan o kadın ,allahım yaa konuşunca kötü gelin oluyorumKeşke söylseseydin yaa,iki adımlık mesafedeyim beni araman gerekirdi diye...
Bi huzur,bi de ne yapacağımı şaşırma durumu oluyo bende :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?