yok canımya bizimkisde dikişli hatta 3 mü4 mü ne dikiş var dedi doktor , hatta ben ipleri görebiliyorum pipisinde şeffaf şeffaf ama eriyeccek zamanla dedi,bizde yalnızca iğne yerlerinde morluk ve birazda şişlik vardı sünnetin ertesi günü değil sonraki günü duş aldırdık , krem vs. kullanmadık bezi konusuna gelince daha sünnet için ameliyathaneye girerken bizden bez istediler ki sünnetten çıkartıp yanımıza gelirken o bezi kullanmışlardı, bizimde lokal anestezi ile oldu , biraz maske den koklatalım dediler ama ben özellikle istemedim korktum açıkçası sonuçta bu çoçuklar aşı da oluyor mesela şimdi 6,ay aşıları var onlarda da anestezi kullanamıyacağımıza göre , evet ağladı ama beni içeri almamışlardı zaten ben kapıda dua ediyorum o arada :2: sonraki iki gün yarım çay kaşığı calpol verdim açıkçasıbişi olduğundan değil de ne bilim bizim bile bir yerimiz kesilince acısı sürüyor diye düşündüm ama şu vardı ki doktoru ve hastabakıcıyı tanımıştı hemşirelere şebeklik yaparken doktoru görünce viyaklamaya başladı bir arkadaşım daha yaptırmıştı oda öle özel bir şey kullanmadı ama onların pansumanı aynı gün düşmediğ iiçin pipinin içe kaçtığını görünce çok paniklemiş , beni uyarmıştı neyse ki doktor bizim yanımızda pansuman yapıp açıp gösterip anlatınca bizimde öyle bir sıkıntımız olmadı , sizinde en kısa sürede iyileşir inşallah ,
Saolasın canım bilgiler için.. Size de çok geçmiş olsun, Allah damatlığını göstersin Poyraz PaşanınBizim de sünnetten sonra üstüne gazlı bez koymuşlardı, eve gelince hemen çıkarmamızı söylemişlerdi, öyle de yaptık.. Yani bizim pipican da açıkta kaldı hemen! Bu sabah başka bi çocuk üroluğuna daha götürdük yamaç alp'i, her şey yolundaymış şükürler olsun! Şeklini şemalini bile sordum iyi mi normal mi diye (bu arada eşim dürttün tabi utandı, doktor da erkek) eee önemli bi uzuv sonuçta napayım! Bizim bitik pipi olduğu için kızarıklığının bi süre daha devam edeceğini söyledi. Onun dışında bi krem ve toz verdi. Tozu küvetine koyup 10 dk.lık oturma seansı yapmamızı söyledi. Halbuki sünneti yapan doktor en erken cumartesi günü yıkayabileceğimizi söylemişti ama nettede araştırdım ve burdan birkaç arkadaş da söylemişti saolsunlar o oturma seansları çok faydalıymış iyileşme sürecinde. İşte bizden havadisler böyle.. Artık rahatladım sanırım! Günlerdir sıkıntıdan midem ağrıyo beaaa!
Rahatsız olduğunu bi şekilde belli etsene geldiklerinde , "tam da yeni uyuttum kapı sesine uyandı" ," kalabalıktan darlanıyo" gibi...Ya da olmadı ,biraz iş ver yapsınlar madem aramadan gelecek kadar samimiler,ver ev işi yapsınlar ...
Dedim tabi demez miyim, bir daha bişey olursa hemen beni ara dedim. şimdi ben işten ayrılsam mı falan diye konuşuyorum ya arada, iş yerinde problem çıkar da ayrılırım diye düşündü sanırım. ya aslında kötü niyet değil de beceriksizlik var kendisinde. zaten çocuk zırıl zırıl ağlayınca çorbasını da yedirememiş doğru dürüst, eve bi gittim emzireyim diye yazık yavrum yapıştı memeye açlıktan.. idare idare idare, sabır sabır sabır diyorum
kız uyuyunca bende de huzurun dışında bi boşluk oluyor, bi de özlüyorum uyuyunca
Camdan dışarı bakıyo ,pek seviyo dışarıyı ,gezenti oldu çıktı başıma zaten...Bizim orda salahana derler çok gezen tiplere ,annem salahana deyip duruyooyyyy maşallahyerim ben o şaşkolozu, koltuğa kurulmuş da nereyi izliyo bu hanım?
güzel kuzum iris çok tatlı bu ya ne kadar güzel oturmuş bebeğim benim işteyken özlüyosundur kız fotoğrafa bakıp
doğru sölüyosun canım ya ama suratımdan bile belli aslında ama anlamıolar
kızlar tarhananın içine azcık pirinç eklesem olurmu:44:
kesin anliyorlardir da islerine gelmiyordur tatlim
yok bence ekleme tarhana zaten bazen agir gelebiliyor
Ben hıc koymadım kıyma koyardım amakızlar tarhananın içine azcık pirinç eklesem olurmu:44:
Camdan dışarı bakıyo ,pek seviyo dışarıyı ,gezenti oldu çıktı başıma zaten...Bizim orda salahana derler çok gezen tiplere ,annem salahana deyip duruyo
O kadar oturamıyo aslında fotoyu çekip aldım kucağıma ,destekli oturabiliyo ,sağa sola kaykılıyo....Özlüyom tabi teyzesiii,uçarak gidiyom eve
anlaşıldı şekerim, hazırla sen kovay paspası toz bezini ,geldiklerinde ver ellerinedoğru sölüyosun canım ya ama suratımdan bile belli aslında ama anlamıolar
Ben hala tarhana veremiyom korkudan ,çok rahatsız olmuştu....kızlar tarhananın içine azcık pirinç eklesem olurmu:44:
Doğurun doğurun ,bizim kızlara görümce lazımmmmMaşallah ballı lokma yaa!Ulen bi kız bebe istiyorum heyy Rabbim duydun di mi doğurayım mı hemen!
Anammmmm ben de gördüm kızzzzzzanammmmm 2 bebik gördüm sanki
bu 6. ay aşılarından sonra neden 12. aya kadar yok şimdi anladım. bebeler travmayı ancak atlatıyorlar herhaldebizim de cumartesi günü, beni şimdiden stresi sardı :18:
Masallah kuzulara iyi kilo almislar gecmis olsun saol cnm su an 7300 ve 7400 kızlarım esmanur gecelerı mama ıcmıyor 100gr gerıledı şevvalden eskısı gıbı mamada ıcmıolar ek gıdaya gectıgımızden berı
kızlar tarhananın içine azcık pirinç eklesem olurmu:44:
tatlım benımkıler tarhanayı cok sevdıler ben sole yapıyorum pısınce bıraz kırmızı toz bıber ve tereyagını naneyle az pısırıp ıcınne atıyorum bıde arpa sehrıyee ohh mıs gıbı
en azindan bunu becerdimm
SENAYSEN... NIHAYET GORDUK BEBELERINI MASALLAH POGOCAA GIBILER COK BEGENDIM:*
hıc sorma cnm yaa aman cok dıkkat et buyuduklerı ıcın acayıp atıyolar kendılerını zor tuttuk bacaklarınıMasallah kuzulara iyi kilo almislar gecmis olsun saol cnm su an 7300 ve 7400 kızlarım esmanur gecelerı mama ıcmıyor 100gr gerıledı şevvalden eskısı gıbı mamada ıcmıolar ek gıdaya gectıgımızden berı
tatlım benımkıler tarhanayı cok sevdıler ben sole yapıyorum pısınce bıraz kırmızı toz bıber ve tereyagını naneyle az pısırıp ıcınne atıyorum bıde arpa sehrıyee ohh mıs gıbı
canım çekti gızzzyaptm canım tereyağ nana koydum zaten bi şehriye eksik yoğurdum misler gibi mayalandı kızımı beklio mamalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?