2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

doğru sölüyosun canım ya ama suratımdan bile belli aslında ama anlamıolar

Ayar vermeye gelince her .oku bilirler ,2 saat çocuğa bakmayı beceremezler ,hani kaç tane çocuk büyütmüş yola koymuştu bu bilirkişiler

fulia yeniden geçmiş olsun , annelik kesintisiz endişe etmek demek sanırım :26:

iris can , bu ev çoçuklu aile için pek uygun değil şeker ya , yoksa çok severim evi de balkonu bile yok ,

cipskolam aşılar için geçmiş olsun bizde aşılara doğru yolalıyoruz, yürütece çok özendim ya

hasta bebişler nasıl oldular acaba birde hasta anneler

benim kv ile kp de öle bişi yapmıştı hatta ilk hafta , biz bebiş uyandı diye dışarı çıkıp bir tur atalım demiştik,hani yürüme mesafesinde ben nefes alıyım diye, bebiş uyanmış ,normalde 2 saate uyanırken 1 saate uyanıyor,bizi aramıyorlar ,eşim aramıştı arkadan sesi geliyor,işte avutmaya çalışıyorlarmış vs.vs. 10 günlük olmamış bebeğin nesini avutucaksın belli acıkmış uyanmış , ben bişi dememiştim ama bir kaç gün gözükmediler gözüme , eşimede sor bakalım niye aramamışlar demiştim, ama ne konuştular sormadım bile ,kendileri halletsinler , neyse saçma sapan durumlar yaşanıyor,

paşa uyudu ,erkenciydi bu sabah öğlen uykusunu erkene çekti :) bende öle kaldım ne yapsam bilemiyoruumbazen 40 dakikada keyif mi yapsam, yemek mi,temizlikmi,ben bişiler atıştırayımen iyisi

oyyyy maşallah yerim ben o şaşkolozu, koltuğa kurulmuş da nereyi izliyo bu hanım?
Camdan dışarı bakıyo ,pek seviyo dışarıyı ,gezenti oldu çıktı başıma zaten...Bizim orda salahana derler çok gezen tiplere ,annem salahana deyip duruyo

güzel kuzum iris çok tatlı bu ya ne kadar güzel oturmuş bebeğim benim işteyken özlüyosundur kız fotoğrafa bakıp

O kadar oturamıyo aslında fotoyu çekip aldım kucağıma ,destekli oturabiliyo ,sağa sola kaykılıyo....Özlüyom tabi teyzesiii,uçarak gidiyom eve

tahmin edebiliorum canım özlediğiniama çok yakışmış oturmak hoşuna gtmiş gibi

doğru sölüyosun canım ya ama suratımdan bile belli aslında ama anlamıolar
anlaşıldı şekerim, hazırla sen kovay paspası toz bezini ,geldiklerinde ver ellerine

kızlar tarhananın içine azcık pirinç eklesem olurmu:44:
Ben hala tarhana veremiyom korkudan ,çok rahatsız olmuştu....
Maşallah ballı lokma yaa! Ulen bi kız bebe istiyorum heyy Rabbim duydun di mi doğurayım mı hemen!
Doğurun doğurun ,bizim kızlara görümce lazımmmm
anammmmm 2 bebik gördüm sanki
Anammmmm ben de gördüm kızzzzzz

SENAYSEN... NIHAYET GORDUK BEBELERINI MASALLAH POGOCAA GIBILER COK BEGENDIM:*
bu 6. ay aşılarından sonra neden 12. aya kadar yok şimdi anladım. bebeler travmayı ancak atlatıyorlar herhalde bizim de cumartesi günü, beni şimdiden stresi sardı :18:

hıc sorma cnm yaa aman cok dıkkat et buyuduklerı ıcın acayıp atıyolar kendılerını zor tuttuk bacaklarını

en azindan bunu becerdimm

çok güzeller maşallah canım bak cevap yazdığmz yer varya oaraya gir aşağı doğru in eklenti ekle dio orayı tıkla zaten dosya seç falan dio anlarsın ordan eklicen eklenmiosa foto büyüktür küçültmen lazım bende bi program var çok kolay küçültüo üstne tıkladınmı small die küçülüverio bi ara o programın linkni yazaym hemen bi dene bakalm

senaysen bebişkolar çok tatlı yaaaa, hele hele ikisi yan yana sen duygu patlaması yaşıyor olmalısın her bakışta

geçen yemek yapıyorum (kafayı yedim galiba) senin bebeler neden bu kadar ağlıyor, uyumuyor diye düşünüyorum sonra bak sen benim mannak kafaya ne açıklama getirdi:

şimdi bu yavruların adı Irmak ve Ozan değil mi?

Irmak akıyor gürlüyor işte, durmak bilmiyor
Ozan da doğası gereği bi türkü tutturmuş gidiyor

ben bu kafayla kızının çılgın değil tırlatık annesi olmaya adayım rütbemi mi değiştirsem ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…