Gelsin gelsin beraber kaykılırız sağa solaumayyy kenara kaçıl goktugda gelıyoo. Hangısının elını tutacaz yaa hepfı bırbırınden guzel yaaa
Ben hıc koymadım kıyma koyardım ama
Hee olmuş ama minicik kız ,profile de girdim ama orda daha minicik...Esmer güzeli mi onlar bana mı öyle geldien azindan bunu becerdimm
anlaşıldı şekerim, hazırla sen kovay paspası toz bezini ,geldiklerinde ver ellerine
yapimmi kız kesin bidaha gelmezler
Ben hala tarhana veremiyom korkudan ,çok rahatsız olmuştu....
Doğurun doğurun ,bizim kızlara görümce lazımmmm
görümce kör kepçe demişler amaaaadoğursunlar ya güzel olur
Anammmmm ben de gördüm kızzzzzz
kesin anliyorlardir da islerine gelmiyordur tatlim
yok bence ekleme tarhana zaten bazen agir gelebiliyor
SENAYSEN... NIHAYET GORDUK BEBELERINI MASALLAH POGOCAA GIBILER COK BEGENDIM:*
hıc sorma cnm yaa aman cok dıkkat et buyuduklerı ıcın acayıp atıyolar kendılerını zor tuttuk bacaklarınıMasallah kuzulara iyi kilo almislar gecmis olsun saol cnm su an 7300 ve 7400 kızlarım esmanur gecelerı mama ıcmıyor 100gr gerıledı şevvalden eskısı gıbı mamada ıcmıolar ek gıdaya gectıgımızden berı
tatlım benımkıler tarhanayı cok sevdıler ben sole yapıyorum pısınce bıraz kırmızı toz bıber ve tereyagını naneyle az pısırıp ıcınne atıyorum bıde arpa sehrıyee ohh mıs gıbı
neeee kırmızı biber miiii
en azindan bunu becerdimm
Cıcıbebe denedınmımerabaa, bi zyileştik Allaha şükür, dünden beri hiç ateşimiz çıkmadı, neşemiz yerinde. ama ek gıda yememeye tam gaz dewam ediyoruz. ne versem de sewerek yese? 2 akşam önce yoğurdu çok sewerekyedi. ama önceden yediği pate-havuç, elma armut vs. yemiyo ağzını kilitliyoo.. bana acil öneri lazım 1,5- 2 saat sonra yedirmek için:)
Cıcıbebe denedınmı
Ben kasık mamasının suyuna 3 tane attım zaten hemen erıyo. Yada catalla ez. Hemen ezılır yemegının ıcınde. Yıyemeyecegı bıse degıl yanıdenemedim canım, nasıl verebilirim cicibebeyi? bi de batu 5 ay 20 günlük yiyebilir dimi cicibebeyi
senaysen bebişkolar çok tatlı yaaaa, hele hele ikisi yan yana sen duygu patlaması yaşıyor olmalısın her bakışta
geçen yemek yapıyorum (kafayı yedim galiba) senin bebeler neden bu kadar ağlıyor, uyumuyor diye düşünüyorumsonra bak sen benim mannak kafaya ne açıklama getirdi:
şimdi bu yavruların adı Irmak ve Ozan değil mi?
Irmak akıyor gürlüyor işte, durmak bilmiyor
Ozan da doğası gereği bi türkü tutturmuş gidiyor
ben bu kafayla kızının çılgın değil tırlatık annesi olmaya adayımrütbemi mi değiştirsem ne
Hee olmuş ama minicik kız ,profile de girdim ama orda daha minicik...Esmer güzeli mi onlar bana mı öyle geldi
merabaa, bi zyileştik Allaha şükür, dünden beri hiç ateşimiz çıkmadı, neşemiz yerinde. ama ek gıda yememeye tam gaz dewam ediyoruz. ne versem de sewerek yese? 2 akşam önce yoğurdu çok sewerekyedi. ama önceden yediği pate-havuç, elma armut vs. yemiyo ağzını kilitliyoo.. bana acil öneri lazım 1,5- 2 saat sonra yedirmek için:)
Nıye bu acele. Buyuyunce azı laf yapınca daha ıyı degılmı bılırız neresı acıyo soyler arısı varmınyokmuya kizlar ankarada sunnetci ariyorumm
yaza yaptirmak istiyorum su sunneti bildiginiz tanidiginiz guvendiginiz birileri var mi acep ??
Nıye bu acele. Buyuyunce azı laf yapınca daha ıyı degılmı bılırız neresı acıyo soyler arısı varmınyokmu
Ne bılıyım ya sunnetten psıkolojısı bozulan bı cocuk varmı bılmıyorum.ya canim hem burdaki arkadaslar cabuk iyilestigini soyluyor
hem de etrafimda yaptiranlar
bir de yasi buyuyunce daha travmatik oldugunu soyluyorlar
ben daha erken yaptiracaktim ama premature olduklari icin tutucak pipi yoktu ortadaa
ya kizlar ankarada sunnetci ariyorumm
yaza yaptirmak istiyorum su sunneti bildiginiz tanidiginiz guvendiginiz birileri var mi acep ??
ya canim hem burdaki arkadaslar cabuk iyilestigini soyluyor
ben daha erken yaptiracaktim ama premature olduklari icin tutucak pipi yoktu ortadaa
bende yenidoğduğunda istiyordum i çünkü o zaman acı eşikleri çok yüksek oluyormuş iğne bile vurulmasına gerek olmadan yapıyorlar sünneti, ama benimkiler yok düğünmüş vs. neyse bu ay hafif daralma nedeni ile yaptırdık ki iyi de oldu , henüz ayaklanmadan ,yoksa zor olurdu diye düşünüyorum ,ve bizimkisi hakkaten sorunsuz geçti burada bir kaç arkadaşı okudum da bizde mi yanlış diye bile düşündüm , 2 günde iğne morlukları şişlikleride indi, oldu bitti kısacası , 2 yaşına kadar yapılmaz ise 7 yaşında yaptırın deniliyor 2-7 arası yaptırmayın dediler bize, ee bu çoçuklar 5,5 yaşında okula gidicekler, valla bu nesil google a sünnet nedir diye yazar , sonrada kaçar
birde benim genelde çevremde yaptırıldığını gördüm ee arkadaşları arasında o yaşlarda sünnet olan olmayınca bu da açıklanamaz bir durum olucak gibi geldi bana , hayırlısı artık
ya canim hem burdaki arkadaslar cabuk iyilestigini soyluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?