2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

umayyy kenara kaçıl goktugda gelıyoo. Hangısının elını tutacaz yaa hepfı bırbırınden guzel yaaa

Ben hıc koymadım kıyma koyardım ama
Gelsin gelsin beraber kaykılırız sağa sola

en azindan bunu becerdimm
Hee olmuş ama minicik kız ,profile de girdim ama orda daha minicik...Esmer güzeli mi onlar bana mı öyle geldi

çok güzellermiş bi baktım iki melek çıkıvermiş ortaya

kesin anliyorlardir da islerine gelmiyordur tatlim

yok bence ekleme tarhana zaten bazen agir gelebiliyor

anaaammm gelmiş ya bu kuzular maşallah onlara

merabaa, bi zyileştik Allaha şükür, dünden beri hiç ateşimiz çıkmadı, neşemiz yerinde. ama ek gıda yememeye tam gaz dewam ediyoruz. ne versem de sewerek yese? 2 akşam önce yoğurdu çok sewerekyedi. ama önceden yediği pate-havuç, elma armut vs. yemiyo ağzını kilitliyoo.. bana acil öneri lazım 1,5- 2 saat sonra yedirmek için:)

Cıcıbebe denedınmı

teyzoslar coook tesekkur ederiz hepinizee
buyuk fotolarimizi da koyucaz insallah

tatlim gulmekten catladim burdaa
wallahi de dogru billahi dee

kizcem esmer benim gibi
kizanim sarisin babasi gibi
kavga cikmasin diye boyle yaptimm
Hee olmuş ama minicik kız ,profile de girdim ama orda daha minicik...Esmer güzeli mi onlar bana mı öyle geldi

bizim her kosulda favori yiyecegimiz (Sen porsiyonlari azalt canim bu iki kisilik cunku)
bir ufak amasya elmasi rendesi
bir kivi rendesi
bir yerli muz cantal ezmesi
sonra 5 - 6 cici bebe
ev yapimi yogurt suyu 1 kasik
ev yapimi yogurt 1,5 kasik afiyet olsun

ya kizlar ankarada sunnetci ariyorumm
yaza yaptirmak istiyorum su sunneti bildiginiz tanidiginiz guvendiginiz birileri var mi acep ??

ya canim hem burdaki arkadaslar cabuk iyilestigini soyluyor
hem de etrafimda yaptiranlar
bir de yasi buyuyunce daha travmatik oldugunu soyluyorlar
ben daha erken yaptiracaktim ama premature olduklari icin tutucak pipi yoktu ortadaa
Nıye bu acele. Buyuyunce azı laf yapınca daha ıyı degılmı bılırız neresı acıyo soyler arısı varmınyokmu

ben daha erken yaptiracaktim ama premature olduklari icin tutucak pipi yoktu ortadaa
Ne bılıyım ya sunnetten psıkolojısı bozulan bı cocuk varmı bılmıyorum.

bende yenidoğduğunda istiyordum i çünkü o zaman acı eşikleri çok yüksek oluyormuş iğne bile vurulmasına gerek olmadan yapıyorlar sünneti, ama benimkiler yok düğünmüş vs. neyse bu ay hafif daralma nedeni ile yaptırdık ki iyi de oldu , henüz ayaklanmadan ,yoksa zor olurdu diye düşünüyorum ,ve bizimkisi hakkaten sorunsuz geçti burada bir kaç arkadaşı okudum da bizde mi yanlış diye bile düşündüm , 2 günde iğne morlukları şişlikleride indi, oldu bitti kısacası , 2 yaşına kadar yapılmaz ise 7 yaşında yaptırın deniliyor 2-7 arası yaptırmayın dediler bize, ee bu çoçuklar 5,5 yaşında okula gidicekler, valla bu nesil google a sünnet nedir diye yazar , sonrada kaçar
birde benim genelde çevremde yaptırıldığını gördüm ee arkadaşları arasında o yaşlarda sünnet olan olmayınca bu da açıklanamaz bir durum olucak gibi geldi bana , hayırlısı artık

bence bence dee
ama iste dr u cok iyi secmek lazim
sormasi ayiptir canim siz ne kadara yaptirdiniz sunneti ? ne kadar uyusturdular ?

biz de erken dönemde sünneti düşünüyoduk. 3 ayrı çocuk doktoruna sorduk, 2si yaptırma 1i yaptır deyince biz çoğunluğa uyduk ama doğru mu yapıyoruz bilmiyorum:) istanbula ailemin yanına gittiğimde yaptırmayı düşünmüştüm Alman hastanesiyle görüştüm 1000 TL dediler. denizli de yaşıyorum ben, burda sorduğumda 250-300 Tl civarı dediler:) bu arada bebekken yaptıran 2 tanıdığım war 2side çok memnun:) ama ben cesaret edemedim

Buyuk oglan 9 yasindaydi lokal anestezi ile oldu. Eve geldik bir tane minoset icti sonra ilac filan da istemedi. Bir krem vermisti dr.onu kullandik. Kucugun pipide yapisiklik var ondan yaptirmamiz lazim ama nSil olcak bilemedim ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…