2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bence bence dee
ama iste dr u cok iyi secmek lazim
sormasi ayiptir canim siz ne kadara yaptirdiniz sunneti ? ne kadar uyusturdular ?

doğduğu hastanede yaptırdık oda açıldı birde 750 ödedik.indirimli dediler ama bir kaç yere daha sormuştum ortalama bu civarda fiyatlar anladığım kadarı ile,bizde doktor azcık maske koklatırız dedi ama ben içime sinmediği için tekrar gidip konuştum ve lokal anestezi yani sadece iğne ile uyuşturma yapılmasını istedim, burada bir arkadaş daha vardı sedasyon diye bir şey varmış o da iyi bir şey galiba :) doktor için başta çoçuk cerrahı olsun diye dolaştım ama ben istanbul avrupa yakasındayım bulduklarım nedense hep anadoluda idi, bende ilk gösterdiğimiz ürologta kesinleştirdim dediğim gibi hem kendi doktorumda çoçuk doktorumuzda aynı hastanede olunca daha rahattım.
narkoz konusu bana sakıncalı geliyor açıkçası ben sırf çoçuk ağlıyacak diye narkoz verilmesi taraftarı değilim ,daha önce de dedim aşıda oluyorlar onda damı narkoz vericeğiz, narkoz için çok küçükler gibi geliyor , doktor değilim tabi ukalalık yapmak istemem o kadar yıl okumuşlar boşuna diploma almamışlar da,bazen işin kolayına kaçıyorlar haklı olarak , ama sanırım yaza doğru seninki de büyümüş olur ,pek eli ayağı durmayacağı için genel yapmak isteyeceklerdir, bizde bile görüştüğüm diğer 2 doktor da genel yapalım dedi, ben bu yaptırdığımız doktora özellikle gittim yeniden konuştum ,öle bir şey işte,çok mu konuştum ben

evet toka siparişi verdim ben şimdiden bandanalar aldım kızıma bugün kargoda yarın yada öbürgün elime ulaşır çekip göndericem :) kıskanmayın aynı yerde olanlar mutlaka siz de buluşun derim:))

evet öğretmen o yüzden tatilden sonra bekliyorum ben.. benim eşim de buralı değil izmirli ben denizliliyim sen ne tarafta oturuyosun???

bizim bir arkadas 2 aylikken yaptirdi cok da memnun kaldi ama fiyati cok ucuk geldi bana 1.750 TL nerdeyse sezeryan maliyeti

bizim bir arkadas 2 aylikken yaptirdi cok da memnun kaldi ama fiyati cok ucuk geldi bana 1.750 TL nerdeyse sezeryan maliyeti

1750 ye bi kız daha doğurum ben ,erkekler pek masraflıymış ayol ,sizin daha düğün masrafları da var ,malum düğünü erkek tarafı yapar .Yırttık lan masraftan ,başlık parası da aldıkmı ,hamilelik/doğum masraflarını çıkarırız ,üse para bile kalır

Yok yaa cok biliyon sen artık moda nıkahtan gıtmek. Olmadı alman usulü. Sende erkek tarafıyız dıye kanımızımı emıcen. Ben o kıza o dugunu yaparım ama her agustos fındık toplatırım

sütlü pirinçli kaşık mamasına cicibebe koydum yine yemedi:) artık gülüyorum ağlancak halime:) şimdide patates havauç pirinç püresi yaptım, soğumasını bekliyorum:) bunları hazırlamak sorun diil de yemeyince atıyorum bigün çarpılcaz yemek atmaktan:)

Yok yaa cok biliyon sen artık moda nıkahtan gıtmek. Olmadı alman usulü. Sende erkek tarafıyız dıye kanımızımı emıcen. Ben o kıza o dugunu yaparım ama her agustos fındık toplatırım

Eeee kolay mı şekerim ,sulanıp duruyosunuz kızlarımıza ,belki caydırıcı olur diye şeyettirdim Ben de çay toplatırım senin oğlana ,yazı memlekette geçiririz bahaneyle

Hem patates hem pirinç olurmukı kabız etmeyesın. Herobaby nın sutlu bsllı ırmıklısı guzel ben yedım ama bebelacın sutlu ırmıklısını cok yavan buldum. Ya olmadı yap kurufasulye cek rondoya. Belkı onu ıstıyodur kır yanınada sogana löp löp götürsün
Eeee kolay mı şekerim ,sulanıp duruyosunuz kızlarımıza ,belki caydırıcı olur diye şeyettirdim Ben de çay toplatırım senin oğlana ,yazı memlekette geçiririz bahaneyle
Oo toplasın cay bahcesı olan kızı bulsunda toplasın cay kactan gıdıyo ki olmazsa fındık bshcesı olanı bulalım

Hee iyileşmiş hasbam ,biraz triplerde sanırım ,pazartesi azarlamıştım ondan heralde

Ohhh ,bahar gelse de atsak kendimizi dışarı değil mi

aman iriscim azarlama bakıcını bak kaybedince yenisini bulmak zor oluyor, tatlı tatlı uyar, o naz yapsın sen nazını çek, yemeğini önüne koy, öp, sev vs vs

valla bu planı sevdim ben ama ikinci erkek olursa başabaş geliyor bu da bir risk

sorma ya giydirsek bebelere şortları ince şeyleri hafifler çocuklarda oh gezzz

yaa hiç sorma canım, zaten benim kız kıyafet düşmanı her giyinmemiz bir olay, yaz gelse şort bile giydirmiycem tek çıtçıtlı bodyle gezdiricem kızımı

ben ogluma drahomamiydi neydi ondan alicam yunanistandi galiba erkekler baslik parasi aliyormusss
ya da berdel yapalim

aynennnn
hımm hakkaten yüksekmiş, sünnet = bir bebek :)

ben de oyle dedim pipiye az bize cokk
Ne dıyosunnn dikişler altındanmı atıyolar. Gercı oglumun pipisine az bilede bizim butceye cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…