bence bence dee
ama iste dr u cok iyi secmek lazim
sormasi ayiptir canim siz ne kadara yaptirdiniz sunneti ? ne kadar uyusturdular ?
teşekkür ederiz canım hepimizinkine maşallahkıskanmayıııın uzucak bizde çok döktük yanlarda pek yok aslında üstü çok gür görünüyo
he ya bıcı bıcı yapınca kabarık bişi oldu tuhafıma gitti amayakında uzar annesi bide aldığımız tokaları takıp takıp çeker koyarız resimleri bizde sizi çok kıskandık buluşmanızı mamalar yemenizi bizde olsaydık keşke
meraba canım nasılsın,bebiş nasıl,evet güzel bir gün olmuş sizin için ,seninde eşin ögretmen sanırım sömestir tatilinde,evet bir zaman sonra tekrar buluşulabilir sen yada bende farketmez ,bende balıkesirli degilim eşim buralı ondan pek bende biyer bilmiyorum aslında :44:
bizim bir arkadas 2 aylikken yaptirdi cok da memnun kaldi ama fiyati cok ucuk geldi bana 1.750 TL nerdeyse sezeryan maliyeti
Hee iyileşmiş hasbam ,biraz triplerde sanırım ,pazartesi azarlamıştım ondan heraldeirisscan bakıcın nasıl oldu geldi mi ?:44:
Ohhh ,bahar gelse de atsak kendimizi dışarı değil mikızlaaaaar biz havayı güzel bulduk atladık bebek arabasına ananeye geldik
bizim bir arkadas 2 aylikken yaptirdi cok da memnun kaldi ama fiyati cok ucuk geldi bana 1.750 TL nerdeyse sezeryan maliyeti
Ne dıyosunnn dikişler altındanmı atıyolar. Gercı oglumun pipisine az bilede bizim butceye cokbizim bir arkadas 2 aylikken yaptirdi cok da memnun kaldi ama fiyati cok ucuk geldi bana 1.750 TL nerdeyse sezeryan maliyeti
Yok yaa cok biliyon sen artık moda nıkahtan gıtmek. Olmadı alman usulü. Sende erkek tarafıyız dıye kanımızımı emıcen.1750 ye bi kız daha doğurum ben ,erkekler pek masraflıymış ayol ,sizin daha düğün masrafları da var ,malum düğünü erkek tarafı yapar .Yırttık lan masraftan ,başlık parası da aldıkmı ,hamilelik/doğum masraflarını çıkarırız ,üse para bile kalır
Yok yaa cok biliyon sen artık moda nıkahtan gıtmek. Olmadı alman usulü. Sende erkek tarafıyız dıye kanımızımı emıcen.Ben o kıza o dugunu yaparım ama her agustos fındık toplatırım
evet öğretmen o yüzden tatilden sonra bekliyorum ben.. benim eşim de buralı değil izmirli ben denizliliyim sen ne tarafta oturuyosun???
Hee iyileşmiş hasbam ,biraz triplerde sanırım ,pazartesi azarlamıştım ondan heralde
Ohhh ,bahar gelse de atsak kendimizi dışarı değil mi
Hem patates hem pirinç olurmukı kabız etmeyesın. Herobaby nın sutlu bsllı ırmıklısı guzel ben yedım ama bebelacın sutlu ırmıklısını cok yavan buldum. Ya olmadı yap kurufasulye cek rondoya. Belkı onu ıstıyodur kır yanınada sogana löp löp götürsünsütlü pirinçli kaşık mamasına cicibebe koydum yine yemedi:) artık gülüyorum ağlancak halime:) şimdide patates havauç pirinç püresi yaptım, soğumasını bekliyorum:) bunları hazırlamak sorun diil de yemeyince atıyorum bigün çarpılcaz yemek atmaktan:)
Oo toplasın cay bahcesı olan kızı bulsunda toplasın cay kactan gıdıyo ki olmazsa fındık bshcesı olanı bulalımEeee kolay mı şekerim ,sulanıp duruyosunuz kızlarımıza ,belki caydırıcı olur diye şeyettirdimBen de çay toplatırım senin oğlana ,yazı memlekette geçiririz bahaneyle
Hee iyileşmiş hasbam ,biraz triplerde sanırım ,pazartesi azarlamıştım ondan heralde
Ohhh ,bahar gelse de atsak kendimizi dışarı değil mi
1750 ye bi kız daha doğurum ben ,erkekler pek masraflıymış ayol ,sizin daha düğün masrafları da var ,malum düğünü erkek tarafı yapar .Yırttık lan masraftan ,başlık parası da aldıkmı ,hamilelik/doğum masraflarını çıkarırız ,üse para bile kalır
sorma ya giydirsek bebelere şortları ince şeyleri hafifler çocuklarda oh gezzz
1750 ye bi kız daha doğurum ben ,erkekler pek masraflıymış ayol ,sizin daha düğün masrafları da var ,malum düğünü erkek tarafı yapar .Yırttık lan masraftan ,başlık parası da aldıkmı ,hamilelik/doğum masraflarını çıkarırız ,üse para bile kalır
hımm hakkaten yüksekmiş, sünnet = bir bebek :)
Ne dıyosunnn dikişler altındanmı atıyolar. Gercı oglumun pipisine az bilede bizim butceye cok
aa sen denizlilimisin canım ama saınırım denizli de yaşamıyorsun? ben de istanbulluyum ama eşim denizlili o yüzden burda yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?