2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aa sen denizlilimisin canım ama saınırım denizli de yaşamıyorsun? ben de istanbulluyum ama eşim denizlili o yüzden burda yaşıyoruz

Selam kızlar, uzun zamandır girememiştim.

Havalar iyiyken biz de atıyoruz kendimizi dışarı. Tek sorun şu merdivenler. Bebek arabasıyla indir çıkar zor oluyor.

Ben de Denizli'liyim ama eşimin ailesi İstanbulda olduğu için burada yaşıyoruz. Sizinkinin tam tersi olmuş

Var bizim çaylık ama fiyattan haberim yokcanım,zaten az bişey,topladığına değmez ,vazgeçtim tamam istemiyom başlık parası ,yollayamam kızımı fındık bahçelerine

Aha işte Umay'ı tarif ettin ,ben body de giydirmiycem,sadece bez ....
KIz ne diyon,ağzı burnu akıyo hasta hasta gelmiş işe naapiyim ,dellendim,yolladım zaten eve hemen

çok şaşkın gerçektennn benimki oturunca direk yaklara odaklanıyo :))
Benimki yatınca yiyo ayaklarını

Nasıl yaniii, kıyafete göre toka mı yaptırdın
Kokoşluk dereceniz korkuttu beni ayol
Pek güzeller güle güle kullanın ama şimdiden bu kadar kokoş yaparsanız büyüyüp kendi kıyafetlerini giymeye/seçmeye başlayınca zorluk çekmez misiniz ?:44:

Çok güzeller canım güle güle taksın minnoşun.Nasıl heves ediyorum böyle şeylere. Bazen kendimi tutamayıp alıyorum ablamın kızına. Yine bi dolu şey birikti. Denizliye gderken götürücem. Çok mutlu oluyor pıtırcığım.

Kızlar, bebeğini yalnız yıkayan var mı? Nasıl yapıyorsunuz? Eşim geç geliyor, yemekti banyosuydu derken uyku saati onu geçiyor. Artık onu beklemeyeyim diyorum. Birazdan yıkayacağım ama nasıl yapsam bilemedim.

Yaw korkma ırıs zaten bızımde fındık bahcemız yok olanı sagolsun dayılar topluyo

Ben yukıyorum guzelce yatırıyorum kuvetıne bı guzel yıkıyorum son suyu dokmek zor oluyo ama oluyo

Ben tek yıkıyorum canım, artık küvetin kenarlarından tutabiliyor, o tutuyor ben yıkıyorum, sadece durulama sırasında kucağıma alıp ayaklarına su tutmak zor oluyor, onuda bi şekilde yapıyoruz.

Slm kızlar, geçmişe bakamadım, bu aralar midem pek bir kötü, ama kilo vermiyorum o ayrı konu.
Ya acaba sadece benim oğlummu böyle lütfen soruma cvp verin. Benim oğlum odada hiç tek başına durmuyor, illa yanında biri olacak, mutfaktada hep kucağımda olmak istiyor, sırf oyalansın diye yürüteç aldım ama en fazla 5dk duruyor, sonra ağlamaya başlıyor, herşeye alıyor, artık o kadar yoruldumki, yok böyle mızmız bir çocuk, çok üzülüyorum, zorlanıyorum, her gören Allah yardımcın olsun diyor, ne yapacağımı şaşırdım. Sizin bebişlerde durum nedir, yalnızmıyım?

Bızımde hep yanında kucak ıstıyo ama ben cok almıyorum arada aglıyo aglasın bişe olmaz benım kızımda var ona yemek hazırlıyorum oglan aglıyo napıyım diğerını acmı bırakayım

Bızımde hep yanında kucak ıstıyo ama ben cok almıyorum arada aglıyo aglasın bişe olmaz benım kızımda var ona yemek hazırlıyorum oglan aglıyo napıyım diğerını acmı bırakayım

Canım öyle böyle ağlamak değil, komşum yukarıdan inip düştümü diye soruyor, geçen gün mama yerken doymadı diye kıyametleri kopardı, komşumda yukarıdan duymuş, çok korktum diyo. Bende artık utanır oldum komşulardan valla...

ben ilk defa yalnız yıkadım canım saçını dizime yatırıp başını hafif geriye eğdirip yıkadım sonra yatırdım küvete önce önünü sonra arkasını yıkadım azck durulaması zor oluo ama çok eğlencelydi bundan sonra yalnız yıkıcam hep

Toprak daha kendisi oturamıyor bilmiyorum ki öyle mi yapsam.
Her bebek ayrıdır canım. Benim ablamın kızı da öyleydi. İki dk. rahat vermezdi ablama. Odadan çıktı mı ağlıyordu. Ablamda mutfağa geçtiğinde Lina'yı ana kucağına oturtturur bi taraftan onunla konuşup diğer taraftan işini yapardı. Sabır gerektiriyor biaz.

Benim de ilk olacak, bakalım ne maceralar yaşayacağız biz de. Evet başını ben de öyle yıkayayım. Yüzüne su gelince heyecan yapıp çırpınıyor yoksa.

Ah bu bebeler ahh...
2.de böyle olursa yandım demekitr...

canim bir donem oyle oluyor sonra geciyor
benim once kiz oyle oldu gecti simdi oglan oyle
bir de yuruteci ne zaman aldin bilmiyorum ama benimkileri ilk koydum ziril ziril agladilar sonra 5 dk derken simdi yurutecten inmiyorlar icin ferah olsun
Ah bu bebeler ahh...
2.de böyle olursa yandım demekitr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…