aa sen denizlilimisin canım ama saınırım denizli de yaşamıyorsun? ben de istanbulluyum ama eşim denizlili o yüzden burda yaşıyoruz
Var bizim çaylık ama fiyattan haberim yokcanım,zaten az bişey,topladığına değmez ,vazgeçtim tamam istemiyom başlık parası ,yollayamam kızımı fındık bahçelerineHem patates hem pirinç olurmukı kabız etmeyesın. Herobaby nın sutlu bsllı ırmıklısı guzel ben yedım ama bebelacın sutlu ırmıklısını cok yavan buldum. Ya olmadı yap kurufasulye cek rondoya. Belkı onu ıstıyodur kır yanınada sogana löp löp götürsün
Oo toplasın cay bahcesı olan kızı bulsunda toplasın cay kactan gıdıyo ki olmazsa fındık bshcesı olanı bulalım
Aha işte Umay'ı tarif ettin ,ben body de giydirmiycem,sadece bez ....aman iriscim azarlama bakıcını bak kaybedince yenisini bulmak zor oluyor, tatlı tatlı uyar, o naz yapsın sen nazını çek, yemeğini önüne koy, öp, sev vs vs
valla bu planı sevdim benama ikinci erkek olursa başabaş geliyor bu da bir risk
yaa hiç sorma canım, zaten benim kız kıyafet düşmanı her giyinmemiz bir olay, yaz gelse şort bile giydirmiycem tek çıtçıtlı bodyle gezdiricem kızımı
Benimki yatınca yiyo ayaklarınıçok şaşkın gerçektennn benimki oturunca direk yaklara odaklanıyo :))
Nasıl yaniii, kıyafete göre toka mı yaptırdınEki Görüntüle 625881 Eki Görüntüle 625879 Eki Görüntüle 625878 Eki Görüntüle 625880
bakın tokalarımız bunlar hepsini kıyafetlerimizin fotosunu gönderip ona göre yaptırdım isteyen olursa adresi verebilirim ben çok memnun kalım da tokacımızdan
Eki Görüntüle 625881 Eki Görüntüle 625879 Eki Görüntüle 625878 Eki Görüntüle 625880
bakın tokalarımız bunlar hepsini kıyafetlerimizin fotosunu gönderip ona göre yaptırdım isteyen olursa adresi verebilirim ben çok memnun kalım da tokacımızdan
Yaw korkma ırıs zaten bızımde fındık bahcemız yok olanı sagolsun dayılar topluyoVar bizim çaylık ama fiyattan haberim yokcanım,zaten az bişey,topladığına değmez ,vazgeçtim tamam istemiyom başlık parası ,yollayamam kızımı fındık bahçelerine
Aha işte Umay'ı tarif ettin ,ben body de giydirmiycem,sadece bez ....
KIz ne diyon,ağzı burnu akıyo hasta hasta gelmiş işe naapiyim ,dellendim,yolladım zaten eve hemen
Benimki yatınca yiyo ayaklarını
Nasıl yaniii, kıyafete göre toka mı yaptırdın
Kokoşluk dereceniz korkuttu beni ayol
Pek güzeller güle güle kullanın ama şimdiden bu kadar kokoş yaparsanız büyüyüp kendi kıyafetlerini giymeye/seçmeye başlayınca zorluk çekmez misiniz ?:44:
evet denizliliym ama üniv. okul iş derken uğrayamaz oldum yaza gelicez özledim yaa oralardasın demek nasıl sevdin mi memleketimi?? :)
Ben yukıyorum guzelce yatırıyorum kuvetıne bı guzel yıkıyorum son suyu dokmek zor oluyo ama oluyoKızlar, bebeğini yalnız yıkayan var mı? Nasıl yapıyorsunuz? Eşim geç geliyor, yemekti banyosuydu derken uyku saati onu geçiyor. Artık onu beklemeyeyim diyorum. Birazdan yıkayacağım ama nasıl yapsam bilemedim.
Kızlar, bebeğini yalnız yıkayan var mı? Nasıl yapıyorsunuz? Eşim geç geliyor, yemekti banyosuydu derken uyku saati onu geçiyor. Artık onu beklemeyeyim diyorum. Birazdan yıkayacağım ama nasıl yapsam bilemedim.
Hem patates hem pirinç olurmukı kabız etmeyesın. Herobaby nın sutlu bsllı ırmıklısı guzel ben yedım ama bebelacın sutlu ırmıklısını cok yavan buldum. Ya olmadı yap kurufasulye cek rondoya. Belkı onu ıstıyodur kır yanınada sogana löp löp götürsün
piştikten sonra zeytinyağıda koydum canım yemedi yine, ve şimdi sağlık ocağından geldik. 150 gr zayıflamış 15 gündeilk defa başıma böyle bişey geldi, hep kilo alımı çok güzeldi. hastalığının da etkisi olabilir ama kilo kaybetmesi çok üzdü beni aslında sütüm de war ama ihtiyacını karşılamıyo heralde, napablirim ben
Bızımde hep yanında kucak ıstıyo ama ben cok almıyorum arada aglıyo aglasın bişe olmaz benım kızımda var ona yemek hazırlıyorum oglan aglıyo napıyım diğerını acmı bırakayımBen tek yıkıyorum canım, artık küvetin kenarlarından tutabiliyor, o tutuyor ben yıkıyorum, sadece durulama sırasında kucağıma alıp ayaklarına su tutmak zor oluyor, onuda bi şekilde yapıyoruz.
Slm kızlar, geçmişe bakamadım, bu aralar midem pek bir kötü, ama kilo vermiyorum o ayrı konu.
Ya acaba sadece benim oğlummu böyle lütfen soruma cvp verin. Benim oğlum odada hiç tek başına durmuyor, illa yanında biri olacak, mutfaktada hep kucağımda olmak istiyor, sırf oyalansın diye yürüteç aldım ama en fazla 5dk duruyor, sonra ağlamaya başlıyor, herşeye alıyor, artık o kadar yoruldumki, yok böyle mızmız bir çocuk, çok üzülüyorum, zorlanıyorum, her gören Allah yardımcın olsun diyor, ne yapacağımı şaşırdım. Sizin bebişlerde durum nedir, yalnızmıyım?
Ben yukıyorum guzelce yatırıyorum kuvetıne bı guzel yıkıyorum son suyu dokmek zor oluyo ama oluyo
Cocuklar hastayken kilo verıyo. Ben yagmur ne zaman yemek yemese hasta cıkar. Ben bide zorlarım o ara. Sonra hast cıkar pişman olurdum ısrarla kızarak yedırdığıme. Cıcugun megerse hastaymışHem patates hem pirinç olurmukı kabız etmeyesın. Herobaby nın sutlu bsllı ırmıklısı guzel ben yedım ama bebelacın sutlu ırmıklısını cok yavan buldum. Ya olmadı yap kurufasulye cek rondoya. Belkı onu ıstıyodur kır yanınada sogana löp löp götürsün
piştikten sonra zeytinyağıda koydum canım yemedi yine, ve şimdi sağlık ocağından geldik. 150 gr zayıflamış 15 gündeilk defa başıma böyle bişey geldi, hep kilo alımı çok güzeldi. hastalığının da etkisi olabilir ama kilo kaybetmesi çok üzdü beni aslında sütüm de war ama ihtiyacını karşılamıyo heralde, napablirim ben
Bızımde hep yanında kucak ıstıyo ama ben cok almıyorum arada aglıyo aglasın bişe olmaz benım kızımda var ona yemek hazırlıyorum oglan aglıyo napıyım diğerını acmı bırakayım
Kızlar, bebeğini yalnız yıkayan var mı? Nasıl yapıyorsunuz? Eşim geç geliyor, yemekti banyosuydu derken uyku saati onu geçiyor. Artık onu beklemeyeyim diyorum. Birazdan yıkayacağım ama nasıl yapsam bilemedim.
Cocuklar hastayken kilo verıyo. Ben yagmur ne zaman yemek yemese hasta cıkar. Ben bide zorlarım o ara. Sonra hast cıkar pişman olurdum ısrarla kızarak yedırdığıme. Cıcugun megerse hastaymış
Talha'da bugünlerde öğlen pek yemiyor, sadece biberon maması yiyor, püre falan zar zor yiyor, acaba hastamı, dişte çıktı ama acaba yine diştenmi zoru var, bir türlü anlayamıyorum.
Banyoda mı yıkıyorsun? Küvetin içine su birikmiyor mu?
Ben tek yıkıyorum canım, artık küvetin kenarlarından tutabiliyor, o tutuyor ben yıkıyorum, sadece durulama sırasında kucağıma alıp ayaklarına su tutmak zor oluyor, onuda bi şekilde yapıyoruz.
Slm kızlar, geçmişe bakamadım, bu aralar midem pek bir kötü, ama kilo vermiyorum o ayrı konu.
Ya acaba sadece benim oğlummu böyle lütfen soruma cvp verin. Benim oğlum odada hiç tek başına durmuyor, illa yanında biri olacak, mutfaktada hep kucağımda olmak istiyor, sırf oyalansın diye yürüteç aldım ama en fazla 5dk duruyor, sonra ağlamaya başlıyor, herşeye alıyor, artık o kadar yoruldumki, yok böyle mızmız bir çocuk, çok üzülüyorum, zorlanıyorum, her gören Allah yardımcın olsun diyor, ne yapacağımı şaşırdım. Sizin bebişlerde durum nedir, yalnızmıyım?
ben ilk defa yalnız yıkadım canım saçını dizime yatırıp başını hafif geriye eğdirip yıkadım sonra yatırdım küvete önce önünü sonra arkasını yıkadım azck durulaması zor oluo ama çok eğlencelydi bundan sonra yalnız yıkıcam hep
Toprak daha kendisi oturamıyor bilmiyorum ki öyle mi yapsam.
Her bebek ayrıdır canım. Benim ablamın kızı da öyleydi. İki dk. rahat vermezdi ablama. Odadan çıktı mı ağlıyordu. Ablamda mutfağa geçtiğinde Lina'yı ana kucağına oturtturur bi taraftan onunla konuşup diğer taraftan işini yapardı. Sabır gerektiriyor biaz.
Ah bu bebeler ahh...
2.de böyle olursa yandım demekitr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?