canim bir donem oyle oluyor sonra geciyor
benim once kiz oyle oldu gecti simdi oglan oyle
bir de yuruteci ne zaman aldin bilmiyorum ama benimkileri ilk koydum ziril ziril agladilar sonra 5 dk derken simdi yurutecten inmiyorlar icin ferah olsun
3 hafta oldu alalı.
Yürüteçte gayet iyi yürüyor ama derdi kucak işte...
canim hic sesin cikmiyor nerelerdesin ?
Kızlar, bebeğini yalnız yıkayan var mı? Nasıl yapıyorsunuz? Eşim geç geliyor, yemekti banyosuydu derken uyku saati onu geçiyor. Artık onu beklemeyeyim diyorum. Birazdan yıkayacağım ama nasıl yapsam bilemedim.
Canim artik buyuduler filede kuvette filan durmuyorlar yani cok zor yalniz yikamsk bende yikiyorum bazen.bebegin kollarinin altindan koluma aliyorym ayaklari kuvete basar vaziyette.diger elimle su dokuyorum sabunluyorum
Ee bu resımde ne var goremedım benEki Görüntüle 625932
Okadar uğraşıyorum uyutuyorum; önce ne yapacağımı şaşırıyorum, boşlukta hissediyorum sonrada uyansın diye gözlüyorum, özlüyorum
Kızlar, bebeğini yalnız yıkayan var mı? Nasıl yapıyorsunuz? Eşim geç geliyor, yemekti banyosuydu derken uyku saati onu geçiyor. Artık onu beklemeyeyim diyorum. Birazdan yıkayacağım ama nasıl yapsam bilemedim.
Ben tek yıkıyorum canım, artık küvetin kenarlarından tutabiliyor, o tutuyor ben yıkıyorum, sadece durulama sırasında kucağıma alıp ayaklarına su tutmak zor oluyor, onuda bi şekilde yapıyoruz.
Slm kızlar, geçmişe bakamadım, bu aralar midem pek bir kötü, ama kilo vermiyorum o ayrı konu.
Ya acaba sadece benim oğlummu böyle lütfen soruma cvp verin. Benim oğlum odada hiç tek başına durmuyor, illa yanında biri olacak, mutfaktada hep kucağımda olmak istiyor, sırf oyalansın diye yürüteç aldım ama en fazla 5dk duruyor, sonra ağlamaya başlıyor, herşeye alıyor, artık o kadar yoruldumki, yok böyle mızmız bir çocuk, çok üzülüyorum, zorlanıyorum, her gören Allah yardımcın olsun diyor, ne yapacağımı şaşırdım. Sizin bebişlerde durum nedir, yalnızmıyım?
Ee bu resımde ne var goremedım ben
kızlar geçen gün de yazdım ama cevaplayan olmadı.
benim sormak istediğim aslında beslenmeyle ilgili
bebeklerinize kahvaltıyı nasıl yaptırıyorsunuz ve neler yediriyorsunuz.
çorba olarak ne çeşitler yapıyorsunuz.
farklı fikirlere ihtiyacım var.
ben kahvaltıyı peynir,yumurta sarısı,pekmez ayrı ayrı verdiğimde oluyor,cicibebeyle hepsini karıştırdığımda oluyor.
çorba olarak da ilk başlarda patates havuç pirinç süzgeçten geçiriyordum.şimdi onlara ek olarak arada ıspanak,pırasa,karnıbahar da ekliyorum,tabi zeytinyağı koyuyorum her çorbaya,bazende pirinç yerine irmik koyuyorum.
sizler neler yapıyorsunuz???
Bu dediklerini bende yapiyorum baskaaaaa bilmiyorum mesela elma kayisi pisirip icine irmik atiyorum muhallebi gibi oluyor.bugday misir yarmasi pisirip ezip yogurtla karistiriyorum.
ben kahvaltıyı peynir,yumurta sarısı,pekmez ayrı ayrı verdiğimde oluyor,cicibebeyle hepsini karıştırdığımda oluyor.
çorba olarak da ilk başlarda patates havuç pirinç süzgeçten geçiriyordum.şimdi onlara ek olarak arada ıspanak,pırasa,karnıbahar da ekliyorum,tabi zeytinyağı koyuyorum her çorbaya,bazende pirinç yerine irmik koyuyorum.
Bu dediklerini bende yapiyorum baskaaaaa bilmiyorum mesela elma kayisi pisirip icine irmik atiyorum muhallebi gibi oluyor.bugday misir yarmasi pisirip ezip yogurtla karistiriyorum.
Eşini tebrik ediyorum sana çok yardımcı oluyor sanırım öyle eş zor bulunur.benimkide 2 bebeyle beni yalnız bırakıp rahatlıkla uyuyan bir adam offf offffPasalar uyudu nobetteyim esim biberon yikiyor
Eşini tebrik ediyorum sana çok yardımcı oluyor sanırım öyle eş zor bulunur.benimkide 2 bebeyle beni yalnız bırakıp rahatlıkla uyuyan bir adam offf offff
Canım yoğurt çorbası yapabilirsin
Semizotunu doğurayıp haşlayıp pirinç ve zeytin yağı koyup çatalla ezip verebilirsin
Sabah ben yumurta sarısını labne peyniri ile karıştırıyorum çok seviyor
Aklıma bunlar geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?