2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canim bir donem oyle oluyor sonra geciyor
benim once kiz oyle oldu gecti simdi oglan oyle
bir de yuruteci ne zaman aldin bilmiyorum ama benimkileri ilk koydum ziril ziril agladilar sonra 5 dk derken simdi yurutecten inmiyorlar icin ferah olsun

3 hafta oldu alalı.
Yürüteçte gayet iyi yürüyor ama derdi kucak işte...

alisir canim simdi baktim da aramizda 1 aya yakin var
onumuzdeki hafta gor sen pasayi
bizimkilerin uykusu geliyor gozlerini cikaracak oluyorlar ama yurutecten inmiyorlar ki bebeler de kucakcidir
3 hafta oldu alalı.
Yürüteçte gayet iyi yürüyor ama derdi kucak işte...

canim hic sesin cikmiyor nerelerdesin ?

Buralarda sayılırım, okuyorum. Hastalara Allah şifa versin diyorum, fotoğraflara maşallah diyorum, yazmaya üşeniyorum bu sıralar bir yorgunluk var üzerimde :)

Oğlumda ekstra huysuz bu aralar, her seferinde daha huysuz olabiliyormuş diye şaşırtıyor beni :)

Canim artik buyuduler filede kuvette filan durmuyorlar yani cok zor yalniz yikamsk bende yikiyorum bazen.bebegin kollarinin altindan koluma aliyorym ayaklari kuvete basar vaziyette.diger elimle su dokuyorum sabunluyorum

kızlar geçen gün de yazdım ama cevaplayan olmadı.

benim sormak istediğim aslında beslenmeyle ilgili

bebeklerinize kahvaltıyı nasıl yaptırıyorsunuz ve neler yediriyorsunuz.

çorba olarak ne çeşitler yapıyorsunuz.

farklı fikirlere ihtiyacım var.

ben kahvaltıyı peynir,yumurta sarısı,pekmez ayrı ayrı verdiğimde oluyor,cicibebeyle hepsini karıştırdığımda oluyor.

çorba olarak da ilk başlarda patates havuç pirinç süzgeçten geçiriyordum.şimdi onlara ek olarak arada ıspanak,pırasa,karnıbahar da ekliyorum,tabi zeytinyağı koyuyorum her çorbaya,bazende pirinç yerine irmik koyuyorum.

sizler neler yapıyorsunuz???

Canim artik buyuduler filede kuvette filan durmuyorlar yani cok zor yalniz yikamsk bende yikiyorum bazen.bebegin kollarinin altindan koluma aliyorym ayaklari kuvete basar vaziyette.diger elimle su dokuyorum sabunluyorum

Zaten bizim kuvet kucuk sigimiyor artik. Yikadim geldim. Bayodan sonra hemencecik uyudu. Aynen dedigin gibi yaptim bende ama kuvette degil banyoda yikadim.

ay en tam banyoda yıkıyorum kucağımaalıp diycektim , sen yıkamışsında çoçuk uyumuş diye, oh ne güzel ,

valla bizim paşa da çok başında nöbet tutturuyor ki hani kendisi oyun halısında vs. iken bile başında istiyor, zor oluyor ama nasıl çözücem onu bilemiyorum , e arada ağladığıda oluyor ama napalım artık

Bu dediklerini bende yapiyorum baskaaaaa bilmiyorum mesela elma kayisi pisirip icine irmik atiyorum muhallebi gibi oluyor.bugday misir yarmasi pisirip ezip yogurtla karistiriyorum.

Bu dediklerini bende yapiyorum baskaaaaa bilmiyorum mesela elma kayisi pisirip icine irmik atiyorum muhallebi gibi oluyor.bugday misir yarmasi pisirip ezip yogurtla karistiriyorum.

sağol canım , farklı tarifler düşünüyorum.ya hep aynı şeyi yapıyorum diye düşünüyorum.bazen okuyorum bazı anneler neler yapıyor yaa

Ha bide corbasina az az cavdar yulaf ezmesi atiyorum arpada bulabilirsem atacam ama bulamadim

Canım yoğurt çorbası yapabilirsin
Semizotunu doğurayıp haşlayıp pirinç ve zeytin yağı koyup çatalla ezip verebilirsin
Sabah ben yumurta sarısını labne peyniri ile karıştırıyorum çok seviyor
Aklıma bunlar geldi

Eşini tebrik ediyorum sana çok yardımcı oluyor sanırım öyle eş zor bulunur.benimkide 2 bebeyle beni yalnız bırakıp rahatlıkla uyuyan bir adam offf offff

Valla allah razi olsun oyle.ailelerimiz bizi cok yalniz birakti ondanmi bilmem cok sarildik birbirimize.

Benim esimde çok yardimcidir ama arkadaşı misafir olarak geldi nasil şikayet ediyor arkadaşıda dediki bütün gün annesi bakıyor esimde tabi bakcak görevi demezmi artık hiç elletmiyorum oğlanı gece eskiden 3e kadar eşim bakardı dün gece hep ben baktım artık uyandirmicam ne yardım etsin ne soylensin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…