2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Erkekler hep öyle; bebek baktıkları için ya minnet duymamızı beklerler yada söylenirler sanki babalık sadece sevmekten ibaretmiş gibi.

Delırdınızmı bee o kadar gurur yaparsan öle sabaha kadar asker olursun. Gurur hıiiçç bana gore degıl

iyi akşamlar arkadaşlar bende eylül annesiyim ama sizinde hep takipçinizim:) kızım 11 eylülde doğdu ve çok hareketli ben çalştğm için annem bakıyor ve haliyle zorlanyor kadıncağız.. sizler yürütece geçmişsiniz okudğm kadaryla aşağıdaki ürünü alsam faydasını görürmym sizce sizin fikirlernzi almak istedm şimdiden teşekkrler:))

Bright Starts Critters la - e-bebek.com

Hiç sorma kuzey güneyide kaçırdım inadımdan bizim sipada dalmadi bir türlü esim portakal soyup getirmiş fırsat bu fırsat barissammi:)

Merhaba kızlar...Yine uzun zaman oldu hiç yorum yazamadım zaman buldukça geçmişi okuyorum ama cevap yazmaya zaman kalmıyor. Az önce çok şükür geçmişi bitirdim, bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirler. Yeni fotoğraflar yüklenmiş bayıldım hepsine Ben de muhabbetinize dahil olmak istiyorum ama hiç fırsat bulamıyorum...Oğlum artık çok daha hareketli, kıpır kıpır maşallah ama ben yetişemiyorum sürekli oyun oynamak kucakta dolaşmak istiyor...Bugün 6. ayımızın son günü, zaman ne kadar da çabuk geçiyor ve çok çabuk büyüyorlar maşallah. Aklıma hep ilk doğduğu günkü hali geliyor her halde koca adam olduğunda da o halini hep anımsayacağım, ay duygulandım

Mama sandalyesi almayı düşünüyorum ama hangisinden alacağımı bilmiyorum kullananlar yorum yazabilir mi?

Hazır kurtulmusken kac gıt. Buraya takılma bagımlılık yapıyo. İşi gücü bırakıyorum laf yetıştırmrye calışıyorum.

Mama sandalyesi almayı düşünüyorum ama hangisinden alacağımı bilmiyorum kullananlar yorum yazabilir mi?
Pahalı bişeye gerek yok. Ben gecen 2. Ellere baktı ıkea nınkıne baktım gayet uygun. Cok fazla oturacak degıller. Bıde ilk çocuklular lutfen cogu esyayı unısex alın ikinci farklınolabılır. Pembe Bisikletler scooterlar elımızde patladı

Hazır kurtulmusken kac gıt. Buraya takılma bagımlılık yapıyo. İşi gücü bırakıyorum laf yetıştırmrye calışıyorum.

Ama ben burayı ve sizi çok seviyorum yazamıyorum ama şimdiye kadar olan bütün sayfaları okumuşumdur, zaten bağımlıyım. Her an ve daha hızlı girebilmek için internete girebileceğim bir cep telefonumu bile almayı düşünüyorum

Son düzenleme:
Hee ondan sonra yok cocuk uyumadıkı iş yapalım dıyoruz. Ben odayı süpürürken biyandanda yazıyorum ey gidi eyy

Buyuk ihtimalle bizde ıkea dan alcaz. Içınede sunger gordum gittigidiyırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…