Benim esimde çok yardimcidir ama arkadaşı misafir olarak geldi nasil şikayet ediyor arkadaşıda dediki bütün gün annesi bakıyor esimde tabi bakcak görevi demezmi artık hiç elletmiyorum oğlanı gece eskiden 3e kadar eşim bakardı dün gece hep ben baktım artık uyandirmicam ne yardım etsin ne soylensin
Valla allah razi olsun oyle.ailelerimiz bizi cok yalniz birakti ondanmi bilmem cok sarildik birbirimize.
Erkekler hep öyle; bebek baktıkları için ya minnet duymamızı beklerler yada söylenirler sanki babalık sadece sevmekten ibaretmiş gibi.
Delırdınızmı bee o kadar gurur yaparsan öle sabaha kadar asker olursun. Gurur hıiiçç bana gore degılBenim esimde çok yardimcidir ama arkadaşı misafir olarak geldi nasil şikayet ediyor arkadaşıda dediki bütün gün annesi bakıyor esimde tabi bakcak görevi demezmi artık hiç elletmiyorum oğlanı gece eskiden 3e kadar eşim bakardı dün gece hep ben baktım artık uyandirmicam ne yardım etsin ne soylensin
Hazır kurtulmusken kac gıt. Buraya takılma bagımlılık yapıyo. İşi gücü bırakıyorum laf yetıştırmrye calışıyorum.Merhaba kızlar...Yine uzun zaman oldu hiç yorum yazamadım zaman buldukça geçmişi okuyorum ama cevap yazmaya zaman kalmıyor. Az önce çok şükür geçmişi bitirdim, bebişleri hasta olanlara geçmiş olsun inşallah kısa zamanda iyileşirler. Yeni fotoğraflar yüklenmiş bayıldım hepsineBen de muhabbetinize dahil olmak istiyorum ama hiç fırsat bulamıyorum...Oğlum artık çok daha hareketli, kıpır kıpır maşallah ama ben yetişemiyorum sürekli oyun oynamak kucakta dolaşmak istiyor...Bugün 6. ayımızın son günü, zaman ne kadar da çabuk geçiyor ve çok çabuk büyüyorlar maşallah. Aklıma hep ilk doğduğu günkü hali geliyor her halde koca adam olduğunda da o halini hep anımsayacağım, ay duygulandım
Pahalı bişeye gerek yok. Ben gecen 2. Ellere baktı ıkea nınkıne baktım gayet uygun. Cok fazla oturacak degıller. Bıde ilk çocuklular lutfen cogu esyayı unısex alın ikinci farklınolabılır. Pembe Bisikletler scooterlar elımızde patladıMama sandalyesi almayı düşünüyorum ama hangisinden alacağımı bilmiyorum kullananlar yorum yazabilir mi?
Hazır kurtulmusken kac gıt. Buraya takılma bagımlılık yapıyo. İşi gücü bırakıyorum laf yetıştırmrye calışıyorum.
Hazır kurtulmusken kac gıt. Buraya takılma bagımlılık yapıyo. İşi gücü bırakıyorum laf yetıştırmrye calışıyorum.
Çok şükür 6. ayımız bitti....
Buyuk ihtimalle bizde ıkea dan alcaz. Içınede sunger gordum gittigidiyırdaMaşallah nice aylara yaşlara, yarı yaşı bitti işte göz açıp kapatana kadar
Aşınızda sıkıntısız geçer inşallah.
Mama sandalyesi ikea antilop alacagız kısmetse oturma işini çözsünde bi oğlum :)
Hee ondan sonra yok cocuk uyumadıkı iş yapalım dıyoruz. Ben odayı süpürürken biyandanda yazıyorum ey gidi eyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?