Su youtube ızledınızmıı?
Maşallah nice aylara yaşlara, yarı yaşı bitti işte göz açıp kapatana kadar
Aşınızda sıkıntısız geçer inşallah.
Mama sandalyesi ikea antilop alacagız kısmetse oturma işini çözsünde bi oğlum :)
Buyuk ihtimalle bizde ıkea dan alcaz. Içınede sunger gordum gittigidiyırda
Aaa cocuga fairy dokermışım yagı kıri söker atar. Bak telf bırakıp ystamıyorum işte böle bişe bu KK
Aaa cocuga fairy dokermışım yagı kıri söker atar. Bak telf bırakıp ystamıyorum işte böle bişe bu KK
5 dk bı sepet camasırı astım geldım. Parayla satılan bişe degıl içine yapmışlar
Mama sandalyesi için süngeri bekliyorum bende fırsat bulunca paylaşta bakalım sana zahmet
Var bizim çaylık ama fiyattan haberim yokcanım,zaten az bişey,topladığına değmez ,vazgeçtim tamam istemiyom başlık parası ,yollayamam kızımı fındık bahçelerine
Aha işte Umay'ı tarif ettin ,ben body de giydirmiycem,sadece bez ....
KIz ne diyon,ağzı burnu akıyo hasta hasta gelmiş işe naapiyim ,dellendim,yolladım zaten eve hemen
Benimki yatınca yiyo ayaklarını
Nasıl yaniii, kıyafete göre toka mı yaptırdın
Kokoşluk dereceniz korkuttu beni ayol
Pek güzeller güle güle kullanın ama şimdiden bu kadar kokoş yaparsanız büyüyüp kendi kıyafetlerini giymeye/seçmeye başlayınca zorluk çekmez misiniz ?:44:
Aynen bide kıçının altına yapsalardıhttp://1.bp.blogspot.com/-Mdl5zZ50Juk/ULid_66REaI/AAAAAAAABQ4/-q21pR3oPcE/s320/100_4852.JPG canım ben anlamadm içne yerleştirilen şeydenmi diosun:44:
Aynen bide kıçının altına yapsalardı
IKEA ANTILOP MAMA SANDALYE KEMER - TEPSİ- MİNDER GittiGidiyor'da 74476777
alsana istersınde bulmammı
O yıkama sunger 50 dolarmıs ABD de
Evet butun akşamımı o ve o rus bakıcı mahfettı. Kızım bile etkılendı. " anne o kadının bebege vurması gozuöun onunden gıtmıyo" dedı. Kesın aklına gelecek gece uyuyamıcak. Allah ellerını felç etsınay kızlar haberlerde gördünüzmü doğumda bebeğin kafası kopmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?