2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

teyzoşlar demin biriniz yazmış unuttum şimdi bende eline hvuç verdim yalıo dişlerni kaşıo yeni oyuncağımız havucumuzu sevdik

Eklentiler

• $CIMG2109 (Medium).webp
    27 KB · Görüntüleme: 48
tabii canim hergun farkli menu olusturuyoruz nerdeyse ozellikle corbada
bak sen şunlarao zaman sizle sofraya oturup siz ne yiyosanız karıştıra karıştıra yesinlar canım

masallah sana elacik keyfimiz yerinde ohh
teyzoşlar demin biriniz yazmış unuttum şimdi bende eline hvuç verdim yalıo dişlerni kaşıo yeni oyuncağımız havucumuzu sevdik

cook dadlıı ela ısmı gıbı kıbar galıba annesı...ben yazmıstım cnm valla cok ıse yarıyo hem kasıyo damaklarını hemde oyun oynuyor konusuyo

cook dadlıı ela ısmı gıbı kıbar galıba annesı...ben yazmıstım cnm valla cok ıse yarıyo hem kasıyo damaklarını hemde oyun oynuyor konusuyo

aynen teyzesi çook kibar heh sen yazmıştın tatlm valla işe yarıo dediğiğn gibi dillendi bide saol fikir için

Doktorumuz aradı ; demir seviyemiz düşükmüş ,damlaya devam mecburen...Bir de ,lökosit çıkmış kanda ama Umay'da bir ateş huysuzluk falan yok şimdilik,dikkatli takip et dedi,bişey olursa hemen kap gel...

ayy geçmiş olsun canım inşallah acil bişi olmaz düzenli kullanmış mıydın demiri? ben 10 gün kaka yapamayınca suçu onda bulup bırakmıştım yaa

Eki Görüntüle 627397 bı cuma fotosuda bızden 6 aylıgız cok sukur

canlarım yaa çok tatlılaaarr yeni sayfada açıp açıp bakıyorum tüm resimlere eşime de gösteriyorum baksana ne güzel ne tatlı diye biraz da kendi çocuğunu sev diyo evde de var diyo :) bebeğim olmadan önce bu kadar değildim şimdi nerde bebek görsem kucaklıyorum öpüyorum ayrılmak istemiyorum :)))

ben de vermiştim kabuğunu kazıyıp , bi parça kopartmış minik alt dişleriyle kusucak gibi oldu vermedim bi daha, diş kaşıyıcı aldım onu çok seviyo :) dikkat et sen de

oglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))

geçmiş olsun canım, maşallah erkeke

inşallah sıkıntısız atlatırsınız iriscim.

kızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep

bırak sıkıntıyı falan da tadını çıkar kızınla olmanın.. bu havada dışarı çıkmak zorunda da olabilirdin, sıcak sıcak evinde kızınla vakit geçir işte ne güzel eloşu da sakın çıkarma bu havada, oynasın o da miss gibi evinde.. yerim onun kara gözlerini ben

ne gusel ıse yaradıysa bebeklerın aktıvıtelerını cok sevıyorum sımdı bırı yurutecte nasıl opluyor bende gee gge yapıyorum uzaktn yan yan kosturuyo masallah benım de dıger kızım kıbar feyzo dıyoruz bız suratımıza bakıp guluyo
tesekkurler ablası yaa aynen bende senın gıbı oldum sankı ıkı bebe gogurmus gıbı bazen hıssetmıyorum kendımı nerde bebe gorsem hemen kucaklıyorum sımdı gorumcemın kızı olucak dort gozle beklıyoum mıncık mıncık etmeyı
aynen teyzesi çook kibar heh sen yazmıştın tatlm valla işe yarıo dediğiğn gibi dillendi bide saol fikir için

ayyy 2013 ağustos anneleri topicine girmişim ne buhamile takvimleri diye gözlerim şaştı ha ha h

aşı larımızı olduk geldik, şimdilik bir sorun gözükmüyor pazarteside doktor teyzeye gidiceğiz ,ek gıdaları konuşucağız , sağlık ocağının doktoru başlayın dedi ama 2 gün daha anne sütü ile idare etsin ,bencilmiyim biraz ne

geçmişe baktım , fotolar çok güzel maşallah

irisican geçmiş olsun , umay birsorun olmadan atlatır inşallah ,

zambak sen in komşun anlayışssız canım sen de komşun diye yüzün tutmuyor sanırım bir şey söyleyemiyorsun o zaten yüzsüz ,sen söyle yerini biz gelir anlatırız komşuna hep beraber çoçuklarla misafirliğer gidersek anlar

sünnet olmuş da delikanlı olmuş bir erkekimiz daha geçmiş olsunnn ,damatlığıda görürsün inşallahh ,

ouzi ne zaman istanbul a geliorsun , ikiz bebekleri merak ediyorum , sen gel birde cipskolamı alırız bayrampaşadan ,ooo bir sürü bebek olur ,

hava ne kadar karanlık yaaaaa pöff

oglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))
Hayırlı olsun hem de geçmiş olsun ,ne güzel sorunsuz geçmiş ...

kızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep
havadan şekerim havadan ,beni de pek sıktı bu hava bugün
azıcık haşlayıp verirsen suyunu da emebilir yavru,ama koparacak kadar yumuşak olmasın

ayy geçmiş olsun canım inşallah acil bişi olmaz düzenli kullanmış mıydın demiri? ben 10 gün kaka yapamayınca suçu onda bulup bırakmıştım yaa
saedec3 gün kullandım ama uykuları çok bozuldu sabah verdiğim halde ,bırakmıştım ama mecburen başlıycaz ufaktan

biz de gelelim biz deeeee....

Canim ikisiylede yapiyorum ama tel suzgec isi biraz mesakkatli geliyor.
Boy ve kilo farki hemde nasil var.dogduklarinda 3 santim boy 800 gr kilo vardi hic sorma biri aldi basini gitti

Mart ta canim ahanda uyandilar

evet cok gusel bebe yuvası sana msj yazyım derken kızım yurutecte sen gıt cama dogru perdeye nasıl asılmıs bıde bon bon bakıyo suratıma yaa yandık valla emekleyınce :|olur ıns cnm pekı sen nerde ot.k

Mart ta canim ahanda uyandilar

evet cok gusel bebe yuvası sana msj yazyım derken kızım yurutecte sen gıt cama dogru perdeye nasıl asılmıs bıde bon bon bakıyo suratıma yaa yandık valla emekleyınce :|olur ıns cnm pekı sen nerde ot.k

İkizliler , doğaüstü güçleriniz olduğuna inanıyorum bir süredir ,senaysen'i de unutmuyoruz tabi , topiğimizin uzaylıları

uzayliyiz bir de dogumhanede bir huni hediye ediyorlar ihtiyaciniz olacak diyee
ben de bu aralar ucuz annelerine hayran olmaya basladim
bir tanidigin ucuzleri var simdi 15 yasindalar ama kadina hayranlikla bakmaya basladimm
İkizliler , doğaüstü güçleriniz olduğuna inanıyorum bir süredir ,senaysen'i de unutmuyoruz tabi , topiğimizin uzaylıları

uzayliyiz bir de dogumhanede bir huni hediye ediyorlar ihtiyaciniz olacak diyee
ben de bu aralar ucuz annelerine hayran olmaya basladim
bir tanidigin ucuzleri var simdi 15 yasindalar ama kadina hayranlikla bakmaya basladimm

üçüz müüüüü Hakkaten yaaa topikte üçüz annesi yok di mi , vardır da nete giremiyodur ki, tuvalete bile zor gidiyodur yaaa ,anammmm

yok yok
benim ilk ultrasonumda hormonlar tavan yapmisti
amca bakiyor ultrasonda iste bu birinci dedi sonra biraz daha bakti bu ikinci dedi
sonra bakmaya devam ediyor neye bakiyorsun dedim
hormon seviyen cok yuksek ucuncuyu ariyorum demisti
demistim bakma amca bulursun mulursun allah muhafaazaa
üçüz müüüüü Hakkaten yaaa topikte üçüz annesi yok di mi , vardır da nete giremiyodur ki, tuvalete bile zor gidiyodur yaaa ,anammmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…