bak sen şunlarao zaman sizle sofraya oturup siz ne yiyosanız karıştıra karıştıra yesinlar canım
teyzoşlar demin biriniz yazmış unuttum şimdi bende eline hvuç verdim yalıo dişlerni kaşıo yeni oyuncağımız havucumuzu sevdik
tabii canim hergun farkli menu olusturuyoruz nerdeyse ozellikle corbada
oh ne güzel afiet olsun kuzulara aman yesnler canım insan yedkleri zaman mutlu oluyo
masallah sana elacik keyfimiz yerinde ohh
teyzoşlar demin biriniz yazmış unuttum şimdi bende eline hvuç verdim yalıo dişlerni kaşıo yeni oyuncağımız havucumuzu sevdik
cook dadlıı ela ısmı gıbı kıbar galıba annesı...ben yazmıstım cnm valla cok ıse yarıyo hem kasıyo damaklarını hemde oyun oynuyorkonusuyo
Doktorumuz aradı ; demir seviyemiz düşükmüş ,damlaya devam mecburen...Bir de ,lökosit çıkmış kanda ama Umay'da bir ateş huysuzluk falan yok şimdilik,dikkatli takip et dedi,bişey olursa hemen kap gel...
Eki Görüntüle 627397 bı cuma fotosuda bızden 6 aylıgız cok sukur
Eki Görüntüle 627376 buda başka bir fotomuz
oglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))
Yok aslında belirgin hiçbişeyi yok ,bikaç gündür gece biraz fazla mızırdanıyo,heralde ondan ,ateş falan yok çok şükür...
Hallediyo sanırım çünkü belirgin bi huzursuzluğu yok canım...
Herhangi bi enfeksiyondan olabilir dedi doktor ama belirgin bişey olmadığı için şuanda bişey yapmıyoruz ,inşallah sorunsuz atlatırız teyzoşlarrr
kızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep
kızlar elanın bugün sağlık ocağnda kontrolü vardı izlem sadece boy kilo falan gtmesem olur heralde dışarda rüzgar şakır şakır yağmur bi boy kilo için çıkarmıcam çocuğu dışarı:44:
canlarım yaa çok tatlılaaarr yeni sayfada açıp açıp bakıyorum tüm resimlere eşime de gösteriyorum baksana ne güzel ne tatlı diye biraz da kendi çocuğunu sev diyo evde de var diyo :) bebeğim olmadan önce bu kadar değildim şimdi nerde bebek görsem kucaklıyorum öpüyorum ayrılmak istemiyorum :)))
aynen teyzesi çook kibar heh sen yazmıştın tatlm valla işe yarıo dediğiğn gibi dillendi bide saol fikir için
Hayırlı olsun hem de geçmiş olsun ,ne güzel sorunsuz geçmiş ...oglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))
havadan şekerim havadan ,beni de pek sıktı bu hava bugünkızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep
azıcık haşlayıp verirsen suyunu da emebilir yavru,ama koparacak kadar yumuşak olmasınteyzoşlar demin biriniz yazmış unuttum şimdi bende eline hvuç verdim yalıo dişlerni kaşıo yeni oyuncağımız havucumuzu sevdik
saedec3 gün kullandım ama uykuları çok bozuldu sabah verdiğim halde ,bırakmıştım ama mecburen başlıycaz ufaktanayy geçmiş olsun canım inşallah acil bişi olmaz düzenli kullanmış mıydın demiri? ben 10 gün kaka yapamayınca suçu onda bulup bırakmıştım yaa
biz de gelelim biz deeeee....ayyy 2013 ağustos anneleri topicine girmişim ne buhamile takvimleri diye gözlerim şaştıha ha h
aşı larımızı olduk geldik,şimdilik bir sorun gözükmüyor pazarteside doktor teyzeye gidiceğiz ,ek gıdaları konuşucağız , sağlık ocağının doktoru başlayın dedi ama 2 gün daha anne sütü ile idare etsin ,bencilmiyim biraz ne
geçmişe baktım , fotolar çok güzel maşallah
irisican geçmiş olsun , umay birsorun olmadan atlatır inşallah ,
zambak sen in komşun anlayışssız canım sen de komşun diye yüzün tutmuyor sanırım bir şey söyleyemiyorsun o zaten yüzsüz ,sen söyle yerini biz gelir anlatırız komşunahep beraber çoçuklarla misafirliğer gidersek anlar
sünnet olmuş da delikanlı olmuş bir erkekimiz dahageçmiş olsunnn ,damatlığıda görürsün inşallahh ,
ouzi ne zaman istanbul a geliorsun , ikiz bebekleri merak ediyorum , sen gel birde cipskolamı alırız bayrampaşadan ,ooo bir sürü bebek olur ,
hava ne kadar karanlık yaaaaapöff
oylemı bende alıyım hafta sonu yapıyım bakıyım balndırdanmı gecırıyosun kurları yoksa tel suzgecten mı aynen benımde kılolu gorunen kzım bıraz ıstahsız sızınde aralarında boy ve kg farkı varmı bızde 100 gr fark varda
ayyy 2013 ağustos anneleri topicine girmişim ne buhamile takvimleri diye gözlerim şaştıha ha h
aşı larımızı olduk geldik,şimdilik bir sorun gözükmüyor pazarteside doktor teyzeye gidiceğiz ,ek gıdaları konuşucağız , sağlık ocağının doktoru başlayın dedi ama 2 gün daha anne sütü ile idare etsin ,bencilmiyim biraz ne
zambak sen in komşun anlayışssız canım sen de komşun diye yüzün tutmuyor sanırım bir şey söyleyemiyorsun o zaten yüzsüz ,sen söyle yerini biz gelir anlatırız komşunahep beraber çoçuklarla misafirliğer gidersek anlar
sünnet olmuş da delikanlı olmuş bir erkekimiz dahageçmiş olsunnn ,damatlığıda görürsün inşallahh ,
ouzi ne zaman istanbul a geliorsun , ikiz bebekleri merak ediyorum , sen gel birde cipskolamı alırız bayrampaşadan ,ooo bir sürü bebek olur ,
ayyy 2013 ağustos anneleri topicine girmişim ne buhamile takvimleri diye gözlerim şaştıha ha h
Mart ta canim ahanda uyandilar
evet cok gusel bebe yuvası sana msj yazyım derken kızım yurutecte sen gıt cama dogru perdeye nasıl asılmıs bıde bon bon bakıyo suratıma yaayandık valla emekleyınce :|olur ıns cnm pekı sen nerde ot.k
İkizliler , doğaüstü güçleriniz olduğuna inanıyorum bir süredir ,senaysen'i de unutmuyoruz tabi , topiğimizin uzaylıları
uzayliyiz bir de dogumhanede bir huni hediye ediyorlar ihtiyaciniz olacak diyee
ben de bu aralar ucuz annelerine hayran olmaya basladim
bir tanidigin ucuzleri var simdi 15 yasindalar ama kadina hayranlikla bakmaya basladimm
üçüz müüüüüHakkaten yaaa topikte üçüz annesi yok di mi , vardır da nete giremiyodur ki, tuvalete bile zor gidiyodur yaaa ,anammmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?