2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çekseydin makinenin fişini

Temızlık bitti. Bide gıttım dip boyası yaptırdım. Sımdı komsumda kısır yapılmasını bekliyorum. Açım açım

evet cok gusel bebe yuvası sana msj yazyım derken kızım yurutecte sen gıt cama dogru perdeye nasıl asılmıs bıde bon bon bakıyo suratıma yaa yandık valla emekleyınce :|olur ıns cnm pekı sen nerde ot.k

şişli de:) ayy seninkilere maşallah ben daha yürütece koymadım , 7.ayda yapıcağım sanırım çoçuk eğlensin biraz dimi

Mart ta canim ahanda uyandilar

iii bekliyoruz , sen gelde istanbul bebelerini bir araya getiririz :)

biz de gelelim biz deeeee....

siz olmadan olmaz ki ,

Temızlık bitti. Bide gıttım dip boyası yaptırdım. Sımdı komsumda kısır yapılmasını bekliyorum. Açım açım

Ben de her haftasonu bi program yapıyorum ,yiyip içip yatıyorum ,yavruyu da seviyo birileri ,beleşçi miyiz neyiz kızzzz

Kolsuz uyku tulumu almıştım geçen ay ,uyurken biraz fazla mı terliyor ,siz nasıl giydiriyorsunuz? İçine bir kısa kollu ,üstüne de uzun kollu penye giyiyor Umay ,sırtı terliyor ,ayak kısmının ısısı gayet iyi ama...Tek kat uzun kollu penye giydirsem yeterli olur mu acaba ?:44:

ben de uyku tulumuyla yatırıyorum içine de seninki gibi giydiriyorum sadece ensesi ve kafası terliyor. hatta ayakucuna da ince bi battaniye atıyorum koliksu'nun

hadi ben de kaçtımmmm
iyi haftasonları herkeslere ,bu hafta pek bi yoğundum ,daha az yoğun bir haftaya inşallah ,kendinize ve yavrulara iyi bakın ,ısırıyorum popişlerinden .

İkizliler , doğaüstü güçleriniz olduğuna inanıyorum bir süredir ,senaysen'i de unutmuyoruz tabi , topiğimizin uzaylıları

Hemide ne uzayli.saclarida kestirdim tirlatik gibi dolasiyorum abim cok sevimli olmussun omer celakil gibi diyor

Bende artık bu gün itibariyle ek gıdaya başlıyorum :=) ilk olarak elma suyu verdim azcık krem peynir kızlar siz ne veriyorsunuz eşim hazır mama vermeme karşı.corba falan yapım mı

Bende artık bu gün itibariyle ek gıdaya başlıyorum :=) ilk olarak elma suyu verdim azcık krem peynir kızlar siz ne veriyorsunuz eşim hazır mama vermeme karşı.corba falan yapım mı

Yeni başlıyorsan meyve suyundan sonra meyve püresi falan ver canım bir süre. Direkt çorbaya erken. Meyve suyu, yoğurt ve meyve püresi ile başlanıyor. Biraz alışsın sonra çorba verirsin.
Bende hiç meyve suyu vermedim direkt püre verdim.

kızlar içim bugün o kadar üzgünki hiç bişi mutlu etmiyo beni belirsiz bi şekilde üzgünüm havadanmı noluo bana acep

Ben de aynıyım canım.. İzmir'de hava yağmurlu, kapkaranlık.. Gece yatmıştık gece uyandık sanki! İçim darlanıyo.. Akşama kocaya mı sarsam napsam acep?

Ben de aynıyım canım.. İzmir'de hava yağmurlu, kapkaranlık.. Gece yatmıştık gece uyandık sanki! İçim darlanıyo.. Akşama kocaya mı sarsam napsam acep?

ay sorma canım ya burdada aynı sarcak başka kim var zaten canım sıkılıo de bişi yapalm de de bişiler işte canım

Aman sarsan daha çok stres olacak, oluruna bırak içindeki sıkıntıyı Ben bebek oldu olalı hiç eşime saramıyorum. Eskiden herşeyde cevap verirdim. Oda şaşırıyor halime. Sana harcıyacak enerjim yok diyorum. Çok canımı sıkarsa hadi işe git diye kovuyorum

ya kayınvalideye hadi seveym braz daha ılımlı olaym diorum öle davranıorum yok anam yok olmuo illa sinir edio

:)
İnsan kendi annesi ile bile anlaşamıyor bazen. Daha beter kayınvalideleri düşün sinirini yatıştır

dün cam sildim perde yıkadım bugün geldi tül beyazlatıcı koymadınmı iki kere yıkatsaydın dio sinirm tepeme çıkıverdi çocuklu kadınım ben o kadar yaptğma razıyım ki perdem tertemz oldu zaten ön yıkamalı yıkadm hem benim perdem kırık beyaz bide hava bozuk kirlimi grdü ne bende sende benim perdemi beğenemedn gtti gayet temz oldu dedim rengde kırık beyaz dedm çnkü 1 kere daha demşti kızdm sanki çok titiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…