2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen sırtı gece emmeye kalktığında sırılsıklam oluyo kısa kollu çıtçıtlı üzerine penye giydiriyorum dün akşamki penyesi biraz inceydi terlememiş bi de emzirirken tulumun omuzdaki çıtçıtını açmıştım

tatlm benim kız aşırı terlio ya gece 2 kere üst değştiriorım mama yerken bile bitene kadar kafası terlio allahtan uykusu ağır gece uyanmıo üstnü değştirirken uyku tukumu hediye geldi aşırı terler die gydirmedm napsam gece ince gydiği halde çok terlio sırtı ateş gibi sırılsıklam tetikteym hep bazen havlu koyuyorum sırtına

Ne çok konuşmuşsunuz, sabahtan beri bakamadım sadece :)
Misafirim vardı, akşama yine gelecekler, ben de arada biraz dinleniyorum, yemek yok, adam yolda :)
Kalkıp bir şeyler yapmam lazım, canım da istemiyor. Allahtan akşama gelecekler onun arkadaşı, öyle olunca tolerans seviyesi yüksek oluyor, yemeksizliğe çok sesini çıkarmaz herhalde :) Börek çörek yesin.

Ben küçük adamı doğduğundan beri yanımda yatırıyorum. Kendi ayrılana kadar ayırmayı da düşünmüyorum. İlkini ayırdım da noldu. Yavrum gece uyanır ağlardı, gece bizim yatakta biterdi. Ne zaman gidicem derse o zaman gider :)

Neyse herkese iyi haftasonları. Pazartesi okullar açılıyor maraton başlıyor bana. Allah sağlık versin yaz tatilini de görelim :)

Cam silmek mi? Bana ne kadar uzak bir cümle

Kızlar yine çok konuşmuşsunuz. Ben gündüz yoğunluktan pek yazamıyorum, arada okuyup kaçıyorum. Fotoğraflardaki bebekler maşallah çok tatlı.
Benim Ela da bilgisayara uzanmak için deliriyor. Ben evden çalışıyorum ya şimdi, bilgisayar sürekli önümde açık. O da basmaya çalışıyor sürekli. Bir arkadaşım oyuncak lap top getirmişti, onu veriyorum ama o yine de gerçeğini istiyor.
Dün kabız olduğu için bir çay kaşığı zeytinyağı verdim, işe yaradı, akşam kakasını yaptı. Ama çok ıkındı, terledi yaparken, bir açtım resmen büyük insan kakası gibi kapkatı ve sertti hem de kokulu.. Kakayı görünce kızımın büyüdüğüne kanaat getirerek sevindim:) anne olmak böyle birşey herhalde..

Kısmet olursa bende yaza silerim artık
Perde, nevresim yıkayınca eskiden ütülerdim mümkün değil ütüsüz takmazdım şimdi nerdee, hiç işim gücüm yokmuş önceden meğer
ah sorma canım ya aynen çarşafları falan kırışık seriorum hiç yapmazdım bende ama napalm bebişler daha önemli
Maşallah, yazar kesin şimdiki bebeler çok akıllı

öle canım ya çok fena atılıyo öğrencek hemen

Soobe de indirim vardır. Biraz topladım. Yarından diğer sobe mağazasına gıdcem farklı şeyler bulursam alırım. Ama çok uygun gerçekten malıda çok ıyı

Cam silmek mi? Bana ne kadar uzak bir cümle
Bende çıkıp silmem sıldırmem. 6.katta oturuyorum.canımdan değerlidir? Yağmur u bekliyorum yıkar

annem değil artık ben yazcam size
Yaz elos zaten anana rahat batıyo sen gel. Hatta bizden sana yazılalm

Pardon canım daha değerli dıcektım

Ben eski formumdan hiçbir şey kaybetmedim canım! Hatta oğluşu bakımıyla ilgili konular da eklenince sarcağım durumlar arttı!

Allaahh kavgada söylenmez valla yaşı büyük ama tam sopalık!Ben hiç gelemem böyle şeylere! "Valla ben memnunum perdemden ama sen beğenmediysen evine götür de yıkayıver ya da yenisini al" derim!

Allaahh kavgada söylenmez valla yaşı büyük ama tam sopalık!Ben hiç gelemem böyle şeylere! "Valla ben memnunum perdemden ama sen beğenmediysen evine götür de yıkayıver ya da yenisini al" derim!

Su lafin karsiligini vermeyi bir de bana ogretseniz kızlar yanimda simdi sinirden dislerimi sikiyorum.

Su lafin karsiligini vermeyi bir de bana ogretseniz kızlar yanimda simdi sinirden dislerimi sikiyorum.

Ben hiç altta kalamam canım kimseye karşı.. Şakayla karışık gibi söylüyorum çoğu zaman, olmadı o bilir benim sert ve sevimsiz tarafımı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…