Kolsuz uyku tulumu almıştım geçen ay ,uyurken biraz fazla mı terliyor ,siz nasıl giydiriyorsunuz? İçine bir kısa kollu ,üstüne de uzun kollu penye giyiyor Umay ,sırtı terliyor ,ayak kısmının ısısı gayet iyi ama...Tek kat uzun kollu penye giydirsem yeterli olur mu acaba ?:44:
aynen sırtı gece emmeye kalktığında sırılsıklam oluyo kısa kollu çıtçıtlı üzerine penye giydiriyorum dün akşamki penyesi biraz inceydi terlememiş bi de emzirirken tulumun omuzdaki çıtçıtını açmıştım
dün cam sildim perde yıkadım bugün geldi tül beyazlatıcı koymadınmı iki kere yıkatsaydın dio sinirm tepeme çıkıverdi çocuklu kadınım ben o kadar yaptğma razıyım ki perdem tertemz oldu zaten ön yıkamalı yıkadm hem benim perdem kırık beyaz bide hava bozuk kirlimi grdü ne bende sende benim perdemi beğenemedn gtti gayet temz oldu dedim rengde kırık beyaz dedm çnkü 1 kere daha demşti kızdm sanki çok titiz
Cam silmek mi?Bana ne kadar uzak bir cümle
canım annem elayla ilgilendide öle yoksa nerdeeeeee
annem değil artık ben yazcam size
ah sorma canım ya aynen çarşafları falan kırışık seriorum hiç yapmazdım bende ama napalm bebişler daha önemliKısmet olursa bende yaza silerim artık
Perde, nevresim yıkayınca eskiden ütülerdim mümkün değil ütüsüz takmazdım şimdi nerdee, hiç işim gücüm yokmuş önceden meğer
Maşallah, yazar kesin şimdiki bebeler çok akıllı
Bende çıkıp silmem sıldırmem. 6.katta oturuyorum.canımdan değerlidir? Yağmur u bekliyorum yıkarCam silmek mi?Bana ne kadar uzak bir cümle
Yaz elos zaten anana rahat batıyoannem değil artık ben yazcam size
Pardon canım daha değerli dıcektımSoobe de indirim vardır. Biraz topladım. Yarından diğer sobe mağazasına gıdcem farklı şeyler bulursam alırım. Ama çok uygun gerçekten malıda çok ıyı
Bende çıkıp silmem sıldırmem. 6.katta oturuyorum.canımdan değerlidir? Yağmur u bekliyorum yıkar
Yaz elos zaten anana rahat batıyosen gel. Hatta bizden sana yazılalm
Aman sarsan daha çok stres olacak, oluruna bırak içindeki sıkıntıyıBen bebek oldu olalı hiç eşime saramıyorum. Eskiden herşeyde cevap verirdim. Oda şaşırıyor halime. Sana harcıyacak enerjim yok diyorum. Çok canımı sıkarsa hadi işe git diye kovuyorum
dün cam sildim perde yıkadım bugün geldi tül beyazlatıcı koymadınmı iki kere yıkatsaydın dio sinirm tepeme çıkıverdi çocuklu kadınım ben o kadar yaptğma razıyım ki perdem tertemz oldu zaten ön yıkamalı yıkadm hem benim perdem kırık beyaz bide hava bozuk kirlimi grdü ne bende sende benim perdemi beğenemedn gtti gayet temz oldu dedim rengde kırık beyaz dedm çnkü 1 kere daha demşti kızdm sanki çok titiz
Herhangi bi enfeksiyondan olabilir dedi doktor ama belirgin bişey olmadığı için şuanda bişey yapmıyoruz ,inşallah sorunsuz atlatırız teyzoşlarrr
Allaahh kavgada söylenmez valla yaşı büyük ama tam sopalık!Ben hiç gelemem böyle şeylere! "Valla ben memnunum perdemden ama sen beğenmediysen evine götür de yıkayıver ya da yenisini al" derim!
Su lafin karsiligini vermeyi bir de bana ogretseniz kızlar yanimda simdi sinirden dislerimi sikiyorum.
Su lafin karsiligini vermeyi bir de bana ogretseniz kızlar yanimda simdi sinirden dislerimi sikiyorum.
Ben hiç altta kalamam canım kimseye karşı..Şakayla karışık gibi söylüyorum çoğu zaman, olmadı o bilir benim sert ve sevimsiz tarafımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?