Ben hiç altta kalamam canım kimseye karşı..Şakayla karışık gibi söylüyorum çoğu zaman, olmadı o bilir benim sert ve sevimsiz tarafımı..
Bu konuda ben şanslı azınlıktanım çok şükür kayınvalidem iyidir. Ama bebekten sonra yakınımda olsaydı eminim ister istemez sürtüşme olurdu. Bayramda birkaç günde bile bunaldım. Ama iyi niyet benim için çok önemli. İyi niyetli oldugunu biliyorum. Yakın arkadaşlarımın başında var çok kötü birsey kötü kayınvalide direkt evliliği etkiliyor en azından ilk yıllarda...sonradan herkes yerini yurdunu öğreniyor ama işte.. Acaba bizler nasıl olacaz bir kuşak sonra bizleri cekiştirirler, biz pc biliyoruz ya buralardan takip ederiz gelinleri artık
meraba arkadaşlar; haftaya cumartesi inşallah oğluma diş buğdayı partisi yapıcaz. şimdiden hazırlıklaa başladık. sizin de aklınıza gelen değişik bişeyler war mı? mesela nasıl bi kıyafet seçmeliyim oğluma? yeni fikirlere ihtiyacım var. diş şeklinde pasta ve kurabiye yaptırcam. kardeşim diş şeklinde magnetler hazırlamış, diş buğdayı badisi hazırlamış, gelecek olan çocuklara diş şeklinde şekerler paketlemiş:) başka neler olabilir acabaa
aaaa ne güzel canım ikram olucakmı onun için çok güzel tabak bardklar falan var süslü püslü çok hoşuma gidio benim
Bizimki mamaya kalkti uyumak bilmiyor tukuruk saciyor yanina gidincede guluyor bakalim nezamn uyicak.
Kizlar ben 4. Aydan beri ayri odada yatiriyorum. Siz yaniniz dami yatiriyorsuNuz hatta ayni yatakta mi yatiyorsunuz.? Ben hic birlikte yatmadim acaba cocugum anne kokusu ariyormu diye vicdan yapiyorum bikac gundur ve oglen uykusunda yanina yatiyorum. 20 dk uyuyan oglum uyanip biraz benle oynayip 1 saat daha uyudu bugun cok sasirdim. Mumkun degil 30 dk dan fazla helede uyanip tekrar uyicak. Acaba onlami yatsam diyorum hep. Sonrada ya sonra ayiramazsam ayrilamazsam? Siz nasil yatiyorsunuz
Eki Görüntüle 627397 bı cuma fotosuda bızden 6 aylıgız cok sukur
meraba arkadaşlar; haftaya cumartesi inşallah oğluma diş buğdayı partisi yapıcaz. şimdiden hazırlıklaa başladık. sizin de aklınıza gelen değişik bişeyler war mı? mesela nasıl bi kıyafet seçmeliyim oğluma? yeni fikirlere ihtiyacım var. diş şeklinde pasta ve kurabiye yaptırcam. kardeşim diş şeklinde magnetler hazırlamış, diş buğdayı badisi hazırlamış, gelecek olan çocuklara diş şeklinde şekerler paketlemiş:) başka neler olabilir acabaa
Canım ben çocuklar içn küçük büyüklerede büyük diş fırçaları süslemiştim hoş olmuştu
Bide bu saatte kaka yapmayı adet edindi sıpa
oglum sünnet oldu bugün 3 gün kızlar bilseydim bu kadar kolay olucagını kendimi paralamazdım yağızım erkek oldu :) eski pipimize alışmıştık yeni pipi bi tuhaf geliyo yavvv :))))
kızlar cahilliğime verinde, bu diş buğdayı dediğiniz ne ya?ben büyük oğlumada yapmadım,hiç haberim yok öyle bişeyden!
hımm parti gibi kutlama gibi bişey yani..ilk dişini ben gördüm ben alacağım hediyeyi yani...:)bende bi düşüneyim bakalım bu diş buğdayı olayını belki yaparım.Canım belki herkeste farklı olabilir ama bizde şöyle.
Bebeğin ilk dişini gören hediye alır, sonra buğday, nohut, üzüm, mısır vb. bakliyatlar haşlanır.
Sonra pasta börek çörek yapılıp yakın dostlarla bir araya gelinir...
Bugün boy-kilo kontrolümüz vardı, oğlum 8200 ve 71cm, ama hemşire az gibi dedi, en az 500 gr alması gerekiyormuş ve 600gr almış.
Biraz üzüldüm ama ne yapsam almaya niyeti yok, zorlada yedirememki!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?