kızlar cahilliğime verinde, bu diş buğdayı dediğiniz ne ya?ben büyük oğlumada yapmadım,hiç haberim yok öyle bişeyden!
Valla böyle olmayacak, kızdığımı sinirlendiğimi yüz ifademle anlamaya çalışıyorum ama yok, hiç umrunda değil. Oğluna gelip naz yapıyo hergün, ben kocama naz yapamzken. Şimdi bişey desem gidip eşime ekleye ekleye anlatır diye korkuyorum. Eşimde bebekten sonra annesine daha bi toleranslı olmaya başladı.söle kız söle ne demek istiosan demiodum bişi bende diorum artık hiç bişey olmuo içinde kalıp insan kendini yıpratıo
Ablam memlekette benim, daha iki kere gördüler bebeği. Görüntülü aramışlardı, bebek kvdeydi, ver dedim ablam arayacak Toprak'ı göreceklermiş. Her zaman da fırsat olmuyor görüntülü konuşmak için, ya benim oğlum uyuyor oluyor ya da onun kızı. Vermedi çocuğu ben daha yeni geldim seveyim biraz, benim kucağımda baksınlar dedi. Ben de ayakta telefonu önlerine tuttum artık. O konuştu ablamla. Sinirden boğazına yapışmak geldi. Valla bişey deseydim hiç öyle şakayla karışık falan olmazdı canım.Ben hiç altta kalamam canım kimseye karşı..Şakayla karışık gibi söylüyorum çoğu zaman, olmadı o bilir benim sert ve sevimsiz tarafımı..
Sanırım Denizli'deydin canım. Bayramyerinde Cami Altı'nda satılıyor onlardan. Ablamın kızı için biz oradan almıştık. Bir bak istersen.ikram daolcak canım masa donatçaz:) ben de plastik bardak ve tabak alıp onları kurdele ile süslemeyi düşündüm. hazırları satılıyomuki onların
Benim oğlum geçen ay 400 gr aldı. Doktor ona bile iyi dedi. 6. ayda doğum kilosunun iki katına çıktıysa kilo alımı yeterlidir diye biliyorum. Ayrıca maşallah boyu da çok iyi.Bugün boy-kilo kontrolümüz vardı, oğlum 8200 ve 71cm, ama hemşire az gibi dedi, en az 500 gr alması gerekiyormuş ve 600gr almış.
Biraz üzüldüm ama ne yapsam almaya niyeti yok, zorlada yedirememki!
Kizlar biz bitki cayi icebilirmiyiz??
Ben içiyorum sabahları kahvaltıda kusburnu, gun içşndede 2 kere rezene anason içiyorum.hatta bazen elma cayı zararı olacagını sanmıyorumKizlar biz bitki cayi icebilirmiyiz??
Bende eylül annesiyim,9 eylül doğumlu bi bebişim var. arada başımıza neler gelecek bakalım diyerek bu topiğide okuyorum,sizin tecribelerinizden yararlanıyorum.Bir sorum var sizlere,zaman ayırıp yanıtlarsanız çok sevinirim. şimdi meyve suyu ve püresi vericez ya. elma,armut,havuçla başlıcaz. siz bu meyveleri nerden alıyorsunuz? normal pazardan aldığınız meyvelerimi veriyosunuz,yoksa köyden yada organik pazardanmı alıyosunuz? bizim burda organik pazar yok,köyde yok bildiğim ama pazardan aldığım ürünler hiç içime sinmiyo,kimbilir nasıl kimyasal gübre,böcek ilacı var onlarda,bebişime kıyamıyorum onları vermeye,ama başka çaremde yok,siz napıyosunuz ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. öpüyorum hem sizi,hem bebişlerinizi
Kizlar biz bitki cayi icebilirmiyiz??
Oleey zayif olan oglumun disi cikmis
Tesadusmu bilmem ama birkac gundur ayaklari yaniyordu.bide poposu kizariyordu.
Kayınvalidemin bahçesinden yolladığı elma ve kabak var onları kullanıyorum. Bunun dışındakîleri pazardan alıyorum. Pazardakiler marketten daha taze. Organik pazara gitmeye hiç vaktim olmadı. Zaten onlarda gerçekten organik mî emin değilim. Mecburen pazardan alınanları vereceğim.. Zaten bir süre sonra biz ne yersek o da onu yiyecek. Katkılı ve hazır ürünler kullanmıyorum ben kendîmiz için de..
Oleey zayif olan oglumun disi cikmis
Tesadusmu bilmem ama birkac gundur ayaklari yaniyordu.bide poposu kizariyordu.
canım çok sevndm hayırlı olsun bakalım darısı başımıza
Bende eylül annesiyim,9 eylül doğumlu bi bebişim var. arada başımıza neler gelecek bakalım diyerek bu topiğide okuyorum,sizin tecribelerinizden yararlanıyorum.Bir sorum var sizlere,zaman ayırıp yanıtlarsanız çok sevinirim. şimdi meyve suyu ve püresi vericez ya. elma,armut,havuçla başlıcaz. siz bu meyveleri nerden alıyorsunuz? normal pazardan aldığınız meyvelerimi veriyosunuz,yoksa köyden yada organik pazardanmı alıyosunuz? bizim burda organik pazar yok,köyde yok bildiğim ama pazardan aldığım ürünler hiç içime sinmiyo,kimbilir nasıl kimyasal gübre,böcek ilacı var onlarda,bebişime kıyamıyorum onları vermeye,ama başka çaremde yok,siz napıyosunuz ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. öpüyorum hem sizi,hem bebişlerinizi
Bugün boy-kilo kontrolümüz vardı, oğlum 8200 ve 71cm, ama hemşire az gibi dedi, en az 500 gr alması gerekiyormuş ve 600gr almış.
Biraz üzüldüm ama ne yapsam almaya niyeti yok, zorlada yedirememki!
Gunaydın hosgeldin bende pazardan alıyorm normal semr pazarı yanı. Nerde bulıyim organık pazarı.Bende eylül annesiyim,9 eylül doğumlu bi bebişim var. arada başımıza neler gelecek bakalım diyerek bu topiğide okuyorum,sizin tecribelerinizden yararlanıyorum.Bir sorum var sizlere,zaman ayırıp yanıtlarsanız çok sevinirim. şimdi meyve suyu ve püresi vericez ya. elma,armut,havuçla başlıcaz. siz bu meyveleri nerden alıyorsunuz? normal pazardan aldığınız meyvelerimi veriyosunuz,yoksa köyden yada organik pazardanmı alıyosunuz? bizim burda organik pazar yok,köyde yok bildiğim ama pazardan aldığım ürünler hiç içime sinmiyo,kimbilir nasıl kimyasal gübre,böcek ilacı var onlarda,bebişime kıyamıyorum onları vermeye,ama başka çaremde yok,siz napıyosunuz ? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. öpüyorum hem sizi,hem bebişlerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?