Kayınvalidemin bahçesinden yolladığı elma ve kabak var onları kullanıyorum. Bunun dışındakîleri pazardan alıyorum. Pazardakiler marketten daha taze. Organik pazara gitmeye hiç vaktim olmadı. Zaten onlarda gerçekten organik mî emin değilim. Mecburen pazardan alınanları vereceğim.. Zaten bir süre sonra biz ne yersek o da onu yiyecek. Katkılı ve hazır ürünler kullanmıyorum ben kendîmiz için de..
Pazardan alıp bol bol yıkıyorum. Başka da çarem yok şu anda. Organik pazar diye bir şey bizim burada yok. Zaten sertifikası olmadıkça organik olacağına da inanmıyorum. Off yarama parmak bastın. Hiç bir şey güvenli değil artık ama yapacak da pek bir şeyimiz yok. Köye yerleşip kendimiz yetiştiremeyeceğimize göre((
Gunaydın hosgeldin bende pazardan alıyorm normal semr pazarı yanı. Nerde bulıyim organık pazarı.
canım bende aynıyım.herşey batıyor sanki bana.benim büyük oğlumda iyice zıvanadan çıktı.çok ama çok yaramaz.dur durak bilmiyor.enerji tavan yapmış anaşılanGünaydın güzel haftasonu olsun herkez için.
Biz dün aşılarımızı olduk 9500kg 71.5 cm olmuş kızım.
Herşey iyide ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım herşeye bağırıyorum oğlum çok yaramaz kendimi bitmiş hissediyorum nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Bazen diyorum neden çocuk yaptım hemde 2 tane
Umarım bu ruh hâli Biran önce geçer yoksa sonum iyi değil
Günaydın güzel haftasonu olsun herkez için.
Biz dün aşılarımızı olduk 9500kg 71.5 cm olmuş kızım.
Herşey iyide ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım herşeye bağırıyorum oğlum çok yaramaz kendimi bitmiş hissediyorum nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Bazen diyorum neden çocuk yaptım hemde 2 tane
Umarım bu ruh hâli Biran önce geçer yoksa sonum iyi değil
menude hangı corba var cnm bende dusunuyrum ne yaposam acep....Hemen corba yapmaya koyulayim uyurlarken hoscakalin herkeze iyi hafta sonlari
Öncelikle önemseyip cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim. bende mecburen normal pazardan aldıklarımı vericem sanırım,başka bi seçenek yok şimdilikbende asla konserve,işlenmiş ürün falan kullanmıyorum,herşeyi kendim yapmaya çalışıyorum ama maalesefki çiftçilerimiz insan sağlığını hiç önemsemiyor,tek düşünceleri ticari kazanç,devlet politikalarımızda buna izin veriyor keşke içimize sinerek gönül rahatlığıyla besleyebilsek bebeklerimizi...
masallah kızına cnm ne guzel kg ole bızden 2 kg fazlasınız ek gıdası ıyı glıba aynen cnm bende cok yoruluyorum ıkı bebeyle ona kos yemege kos temızlıge kos ıster ıstemez yıpranıyoruz yakınında kımse yokmu rahatlatsın senı bıraz
menude hangı corba var cnm bende dusunuyrum ne yaposam acep....
canım bende aynıyım.herşey batıyor sanki bana.benim büyük oğlumda iyice zıvanadan çıktı.çok ama çok yaramaz.dur durak bilmiyor.enerji tavan yapmış anaşılanzaten minikle uğraşıyorum bütün gün, bide o eklenince kendimden geçiyorum.ama olsun geçecek bu günler.sonrası nasipse rahatlık.
masallah kızına cnm ne guzel kg ole bızden 2 kg fazlasınız ek gıdası ıyı glıba aynen cnm bende cok yoruluyorum ıkı bebeyle ona kos yemege kos temızlıge kos ıster ıstemez yıpranıyoruz yakınında kımse yokmu rahatlatsın senı bıraz
menude hangı corba var cnm bende dusunuyrum ne yaposam acep....
Tatlim bende ciftci cocuguyum seramiz vardi salatalik biber yetistirirdik .yetismis urunu bizden komisyoncular alirdi .hic bir ilac vermeden yetisen urunu komisyoncular asla almazdi biz kendimiz yerdik.
Biraz agir olmus sozlerin sanki garbim koylu ticari kazanctan ne anlar iki kurus para kazanacaginin derdinde.baska para kazanacgi bir onerin varsa anlat da oyle yapsinlar
Soyle soyleyeyim bebeklerinize mevsimlik meyvve ve sebzeleri verin yesil biber domates salatalik patlican hepsi ilacla yetismis urunlerdir.
kızlar ben de ziraat mühendisi eşiyim
kendi meyve bahçelerimiz de var, eşim büyük birkaç fabrikanın ürün aldığı tarla ve bahçelerin danışmanlığını yapıyor.. "organik" olduğu söylenen tüm ürünlere ateş püskürüyor
ama gecen gün söylediği kadarıyla ülker meyvesini aldığı hiçbir bahçeye, tarlaya vs. ilaç atılmasına izin vermiyormuş..tabi bu organik olması için yeterli değil ama kötünün iyisi yine de
Slm kızlar nasılsınız, oğlum artık kaşıkla hiçbişey yemiyor
Hemen ağlamaya başlıyor, bende sürekli biberon maması vermek zorunda kalıyorum.
Yatağına yarıtdığım an sanki hiç uyumamış gibi uyanıyor, salıncağa koydum uykusu daha açıldı beyimizin, üstüne bide mide bulantısı eklendi, ne yapacağımı şaşırdım
Ahh 2 çocuklu annelerin zorlandığını görünce kötü oluyorum, seneye bakalım ben ne yapıcam, üstelik bulunduğum ilde yalnızım
Üstüne bide habire laf yiyorum ailemden, resmen istenmeyen çocuk oldu
canım sorma ya elada herşeyi şurup zannedio ağzını kilitlio temelli zayıflamasın die mamaya ağırlık veriorum açmıo ağzını çıkarıokıyamam ya ailen bari öle demesin anlamıolarmı senin üzüldüğünü sabret canım ya keşke annen falan yanında olsaydı faydası olurdu bizm annemle evimz çok yakn ii oluo canım bebiş doğana kadar oğlun biraz büyücek bu kadar zor olmz sıkma canını sen herşey oluca yere varıyo
Açıkladığım halde böyle düşünmeleri üzüyor beni, ben zaten üzülüyorum bide onlar laf söylüyo, biride hayırlı olsun demiyor.
Oğlumu sütten kestim, annem çok üzülmüş, oğlum çok ezilecekmiş, bir sürü laf
ay valla çok aypladım canım ya üzldümde destekolcakları yerde neler demişler yapcak bişi yok yola çıktı gelcek zamanı gelnce inşallah çoook uslu bi bebek olur yormaz seni canım üzlme sen allah yardm edeer
Aman neyse düşündükçe daha çok üzülüyorum, saol canım destek için...
Oğlum artık oturuyor, şöyle dikkatini çekecek onu sıkmayacak bir oyuncak bakıyorum ne alsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?