2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok şükür 6ayını bitirdi oğlumda bugün
Sabah aşılarını oldu, ağladı çirkin çirkin. Doktor bile bu nasıl ağlama diyor. Tam çözemedi ağlamayı, beceremiyor
Boyu 2cm uzamış. 100 gram almış :44:Ek gıdaya işine ağırlık ver dedi. Pek oğlumun gönlü yok ama sadece emmek istiyor.
Hafif ateşi var şimdilik.

kızlar bişey sorucam deep freze de meyve suyu yapmak için koyduğum şeftali var onu az suyla pişirip püre gibi kızıma versem olur mu

Açmıyor canım.
Şöyle sesli ışıklı hareketli bişey düşünüyorum.
Biz ogluma emekleme topu aldık. Isikli kendi kendine hareket ediyor. Sarki ve muzik de var. Dedigin gibi oglusu oturtturuyoruz onune koyuyoruz pat pat vuruyor dugmelerine basmaya calisiyor. Işine yarayabilir.

Gecmis olsun canim.o da gecer insallah. 6.ay bebeklerinde genel sorun bu sanirim. Ben de ogluma ek gida veremiyorum. Iki kasik zorla yediriyorum.

bebişleri 6. ayını dolduran annelere bi sorum olucak bebeklerdeki huysuzluk 6. ayını doldurunca biter diyolar sizlerde bi değişilik oldu mu olumlu yada olumsuz

iştahsız çocuk ne zor ya seviniodum iştahı güzel die yine iştahsız dünden beri ek gıdalara ağız kilitlio mama istemio demin tartıya çıktm bide onla çıktm 7 kilo daha az değlmi ya

Gecmis olsun canim.o da gecer insallah. 6.ay bebeklerinde genel sorun bu sanirim. Ben de ogluma ek gida veremiyorum. Iki kasik zorla yediriyorum.
Daha hiç istekli yemedi, kaşığı falan emmeye calısıyor hala alışamadı bakalım :)
bebişleri 6. ayını dolduran annelere bi sorum olucak bebeklerdeki huysuzluk 6. ayını doldurunca biter diyolar sizlerde bi değişilik oldu mu olumlu yada olumsuz
Biz sayılmayız daha aşı mızmızlıgı olur 2gün :)
Bir arkadasımın kolik bebegi vardı 5bucuk aylık olunca sakinleşti kız :)Darısı en kısa zamanda size. Ama cokta buyuk beklenti içinde olmamak gerek.Diş, atak hep bir arıza sebepleri oluyor sonucta.
Selam napıyonuz kızlar. Dısarı cıkcaktım bide baktım kızın atesı 37.5 oturduk tabı
Diş ateşi mi acaba?

iyiyz canım sen napıosun noldu kız huzursuzluğu varmı kıyamam yükselmez inşallah

Yaw bu büyük olan dişleri çıkalı 4.5 yıl oldu şimdi kuzenıyle görüntülü oyun oynuyo. Ey gıdı. Eyy bizim bir oyucagımız yoktu bunlar pclerde uyun oynuyo

iştahsız çocuk ne zor ya seviniodum iştahı güzel die yine iştahsız dünden beri ek gıdalara ağız kilitlio mama istemio demin tartıya çıktm bide onla çıktm 7 kilo daha az değlmi ya

neden az olsun ki benim kızımda 5,5 aylık 7,200 en son doktorda gayet iyi dedi takma bunları kafana kilo önemli degili saglıklı olması önemli

neden az olsun ki benim kızımda 5,5 aylık 7,200 en son doktorda gayet iyi dedi takma bunları kafana kilo önemli degili saglıklı olması önemli

ya tabiki sağlıklı olması önemli ama geçen ay kilo almadı biliomusun insan almaynca üzülüyo gelişimi yavaşlar falan die yememesi üzüo insanı o yemedimi bende yitemiorum aç gibi geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…