2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim yaa takma kafanı nasıl olsa kendin bakıyosun niye laf ediyolar ki zar zor idare et nasıl olsa doğunca sevmeye kalkcaklar o zaman da sen laf edersin niye seviyosun diye Allah yardımcın olsun bol bol dua et üstesinden gelebilmek için

bugün biz de dışarı çıktık dönüşte yağmur yağdı hava güzel yağmur dindi demiştik ama yakalandık.. bebek arabasına yağmurluğu taktık kızım düşen yağmur damlalarıyle oyun oynadı ıslanan üşüyen biz olduk inş.migrenim tutmaz kafadan soğuk aldım
foto da koyalım :))

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 628729 Eki Görüntüle 628728 Bizimkide bununla oynamaya bayılıyo abladan kalma
Masallah cok tatli akilli bidik :)

Ay ay bu ne guzelik masallah minise. Tokalarini sevsinler onun :) Ay gorucu mu gelsek size ne. Oglumuzu da gordunuz yakisikli yanii.

Masallah cok tatli akilli bidik :)

Ay ay bu ne guzelik masallah minise. Tokalarini sevsinler onun :) Ay gorucu mu gelsek size ne. Oglumuzu da gordunuz yakisikli yanii.

napalım böylece saçlarımızı gizliyoruz biz de :) oo yakışıklı olmaz mı doğuştan karizma o saçlarına bayılmıştım :) bekleriz buyrun gelin

Bence kıyafet olarak gömlek, pantolon ve yelek takımı. Gömlekte de mutlaka papyon, papyonla çok şirin oluyorlar

Allah sabır versin canım, hamilelik ve ufak bebek bir arada gerçekten zor. Ama ailenin de senin fikirlerine saygı duyması gerekiyor ve keşke yanına gelip de sana biraz destek olsalar. Gerçekten yalnız olman da çok zor, yakın arkadaşın falan yok mu orda?

İnşallah sıkıntısız bir şekilde atlatırsınız, bizim aşılarımız da pazartesi günü. Ek gıda işi de gerçekten zor, ben de yedirebilmek için türlü oyunlar yapıyorum

Valla komşularım var ama ne kadar yardımcı olabilirki.

Bu arada bebişler çok tatlıı, sevsinler sizişekerler.
Emekleme toopunu araştırayım.

Gunaydinlar herkese. Biz yine erkenciyiz. Emir ayaklarimda uyuyor.) yatirmaya korkuyorum tam ben uyurum o uyanir cunku.
Cuma aksam kv lere geldik birdayiz bu hafta sonu. Emir coookkk yabanciliyor. Gecen hafta bizdelerdi yine yabanciladi ama burda daha bi fenaaa ewi herkesi. Cok agladi yavrum butun gece uykusunda ic cekti. Bide cuma cocuk cok guzel agliyormus komik oluyormus diye coj aglattilar yavrumu sakinlestiremedik sonra bir turly. Tabi benim sinirler tavan. Bide kucuk kaynim annesine nie esra abla emiri hemen susturmaya calisiyor biraz aglasa diyomus. Lan daha nekadar aglicak. Cocuk dun aksam anca alisti bunlara. Koca gun sevdirmedi kendini. Ohh iyide yapti. Bugun buyuk kaynimlar gelcek yine yavrum aglicak. Netse aksama donuyoruz istanbula. Kiyamiyorum hic kuzuma yaaa. Cok ic cekerek agliyor.
Bu arada dr gittik. 6. Ay kontrolu. Bu drlarin tartilari baska baska tartiyor kizlar. 20 gun once 9200 gelen cocuk dun 9200 geldi. ) iki ay once gelmistik buraya ozamana gore 2 ayda 900 gr almis kuzu. İyi dedi dr. Donmuyor dedin kilodandir dedi.) boyu 72cm olmus. İri bi cocuk olcak diyo.
Demmircan nerelerdesin kayboldun cnm. Guzel haberlerini ver arada cnm. Masallah kuzuya.

Gunaydın.
Sabah sabah bu oglan dikti bizi ayaga uyanmıs vır vır vır konusuyo.
suzınkılerın psikolojisi bayağı bozuk.masar osmanda Acıl mudehale yapılmalı.
Kaynın kim oluyo ya. Zevk için Ağjattırma cocugu

Oho biz besten beri ayaktayiz .simdi kusluk uykusuna yattik.
Sey soracam size kayisi ayva hurma marmelati yapcam ama hurma agir mi kacar azcik koyam ben

Herkese iyi pazarlar.
Çorbamıza ilk defa kıyma koyduk bugün :) Hemen azıcık yağsız iki kere çekilmiş kıyma. Bakalım sevecek mi kuzucuk? 10:30'dan beri uyuyor maşallah, koca kuzu da basketbol kursunda bayağı toparladım işleri. Yarın hadi elendil okula :))

selam herkese ve iyi pazarlar ,burası kapalı sanırım yine yagmur yagacak havalar düzelsede kendimizi dışarlara atabilsek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…