Açıkladığım halde böyle düşünmeleri üzüyor beni, ben zaten üzülüyorum bide onlar laf söylüyo, biride hayırlı olsun demiyor.
Oğlumu sütten kestim, annem çok üzülmüş, oğlum çok ezilecekmiş, bir sürü laf
Daha hiç istekli yemedi, kaşığı falan emmeye calısıyor hala alışamadı bakalım :)
Eki Görüntüle 628729 Eki Görüntüle 628728 Bizimkide bununla oynamaya bayılıyo abladan kalma
Masallahbugün biz de dışarı çıktık dönüşte yağmur yağdı hava güzel yağmur dindi demiştik ama yakalandık.. bebek arabasına yağmurluğu taktık kızım düşen yağmur damlalarıyle oyun oynadı ıslanan üşüyen biz olduk inş.migrenim tutmaz kafadan soğuk aldım
foto da koyalım :))
Eki Görüntüle 628759 Eki Görüntüle 628758
Ay evet ya o nasıl güzel bişey çok yakısmıs keşke bendede olsaydıTokasını sevsinler
Masallah cok tatli akilli bidik :)Eki Görüntüle 628729 Eki Görüntüle 628728 Bizimkide bununla oynamaya bayılıyo abladan kalma
bugün biz de dışarı çıktık dönüşte yağmur yağdı hava güzel yağmur dindi demiştik ama yakalandık.. bebek arabasına yağmurluğu taktık kızım düşen yağmur damlalarıyle oyun oynadı ıslanan üşüyen biz olduk inş.migrenim tutmaz kafadan soğuk aldım
foto da koyalım :))
Eki Görüntüle 628759 Eki Görüntüle 628758
Masallah cok tatli akilli bidik :)
Ay ay bu ne guzelik masallah minise. Tokalarini sevsinler onun :) Ay gorucu mu gelsek size ne. Oglumuzu da gordunuz yakisikli yanii.
meraba arkadaşlar; haftaya cumartesi inşallah oğluma diş buğdayı partisi yapıcaz. şimdiden hazırlıklaa başladık. sizin de aklınıza gelen değişik bişeyler war mı? mesela nasıl bi kıyafet seçmeliyim oğluma? yeni fikirlere ihtiyacım var. diş şeklinde pasta ve kurabiye yaptırcam. kardeşim diş şeklinde magnetler hazırlamış, diş buğdayı badisi hazırlamış, gelecek olan çocuklara diş şeklinde şekerler paketlemiş:) başka neler olabilir acabaa
Slm kızlar nasılsınız, oğlum artık kaşıkla hiçbişey yemiyor
Hemen ağlamaya başlıyor, bende sürekli biberon maması vermek zorunda kalıyorum.
Yatağına yarıtdığım an sanki hiç uyumamış gibi uyanıyor, salıncağa koydum uykusu daha açıldı beyimizin, üstüne bide mide bulantısı eklendi, ne yapacağımı şaşırdım
Ahh 2 çocuklu annelerin zorlandığını görünce kötü oluyorum, seneye bakalım ben ne yapıcam, üstelik bulunduğum ilde yalnızım
Üstüne bide habire laf yiyorum ailemden, resmen istenmeyen çocuk oldu
Çok şükür 6ayını bitirdi oğlumda bugün
Sabah aşılarını oldu, ağladı çirkin çirkin. Doktor bile bu nasıl ağlama diyor. Tam çözemedi ağlamayı, beceremiyor
Boyu 2cm uzamış. 100 gram almış :44:Ek gıdaya işine ağırlık ver dedi. Pek oğlumun gönlü yok ama sadece emmek istiyor.
Hafif ateşi var şimdilik.
Allah sabır versin canım, hamilelik ve ufak bebek bir arada gerçekten zor. Ama ailenin de senin fikirlerine saygı duyması gerekiyor ve keşke yanına gelip de sana biraz destek olsalar. Gerçekten yalnız olman da çok zor, yakın arkadaşın falan yok mu orda?
Gunaydinlar herkese. Biz yine erkenciyiz. Emir ayaklarimda uyuyor.) yatirmaya korkuyorum tam ben uyurum o uyanir cunku.
Cuma aksam kv lere geldik birdayiz bu hafta sonu. Emir coookkk yabanciliyor. Gecen hafta bizdelerdi yine yabanciladi ama burda daha bi fenaaa ewi herkesi. Cok agladi yavrum butun gece uykusunda ic cekti. Bide cuma cocuk cok guzel agliyormus komik oluyormus diye coj aglattilar yavrumu sakinlestiremedik sonra bir turly. Tabi benim sinirler tavan. Bide kucuk kaynim annesine nie esra abla emiri hemen susturmaya calisiyor biraz aglasa diyomus. Lan daha nekadar aglicak. Cocuk dun aksam anca alisti bunlara. Koca gun sevdirmedi kendini. Ohh iyide yapti. Bugun buyuk kaynimlar gelcek yine yavrum aglicak. Netse aksama donuyoruz istanbula. Kiyamiyorum hic kuzuma yaaa. Cok ic cekerek agliyor.
Bu arada dr gittik. 6. Ay kontrolu. Bu drlarin tartilari baska baska tartiyor kizlar. 20 gun once 9200 gelen cocuk dun 9200 geldi.) iki ay once gelmistik buraya ozamana gore 2 ayda 900 gr almis kuzu. İyi dedi dr. Donmuyor dedin kilodandir dedi. ) boyu 72cm olmus. İri bi cocuk olcak diyo.
Demmircan nerelerdesin kayboldun cnm. Guzel haberlerini ver arada cnm. Masallah kuzuya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?