günaydınlar dün bi haber aldım babamın ayağı yara olmuş şeker hastası oluğu için de şişmiş ameliyatlık olmuş acilen hastaneye kaldırmışlar temizlenmezse kurtaramayız demişler. annemler denizlide oturuyo ama oksijen tedavisi filan olan hastane antalyadaymış ablamlar 15 tatilde ordalardı beraber oraya götürmüşler hem acil olduğu için hem de bebek küçük diye bize haber vermemişler babamla aram çok iyi değildir ama üzldüm2 tane erkek kardeşim var 16 ve 13 yaşlarında bugün ablamlar evlerine dönüyo kardeşlerim ylnız kalıcak ev sobalı korkuyorum onlara bişey olcak diye anneannem sen gelsen diye telefon etti içimden geçiyo zaten dünden beri ama çocuğu hasta edersem diye düşünüyorum eşim de sen bilirsin diyo
çok kararsızım ama galiba gidicem onlara bişey olursa kendimi affetmem sobalı evde bebekler nasıl yetişiyo anki biz nasıl büyümşüz di mi? off dua edin kızlar n çıkabileyim
günaydınlar dün bi haber aldım babamın ayağı yara olmuş şeker hastası oluğu için de şişmiş ameliyatlık olmuş acilen hastaneye kaldırmışlar temizlenmezse kurtaramayız demişler. annemler denizlide oturuyo ama oksijen tedavisi filan olan hastane antalyadaymış ablamlar 15 tatilde ordalardı beraber oraya götürmüşler hem acil olduğu için hem de bebek küçük diye bize haber vermemişler babamla aram çok iyi değildir ama üzldüm2 tane erkek kardeşim var 16 ve 13 yaşlarında bugün ablamlar evlerine dönüyo kardeşlerim ylnız kalıcak ev sobalı korkuyorum onlara bişey olcak diye anneannem sen gelsen diye telefon etti içimden geçiyo zaten dünden beri ama çocuğu hasta edersem diye düşünüyorum eşim de sen bilirsin diyo
çok kararsızım ama galiba gidicem onlara bişey olursa kendimi affetmem sobalı evde bebekler nasıl yetişiyo sanki biz nasıl büyümüşüz di mi? off dua edin kızlar işin içinden çıkabileyim
çok kararsızım ama galiba gidicem onlara bişey olursa kendimi affetmem sobalı evde bebekler nasıl yetişiyo sanki biz nasıl büyümüşüz di mi? off dua edin kızlar işin içinden çıkabileyim
Of ne sıkıcı bir gün hava güzel ama misafir gelcek diye dışarıda çıkamadık öğle gelcez dediler ama hala kimse yok erken gelirler diye sabahta erken kalktık
kızlarrr mama sandalyesi olarak ne aldınız ne tavsiye edersiniz??
Aa bugun kimse girmiyor buraya
Bu arada hipp bebe biskuvisi aldim gercekten cok guzel tavsiye ederim
bebe bisküvileri benim kızımı ishal yapıyo ciciibebede yaptı hipp te
saat 3 olmuş bence sen artık bekleme bu misafirlerini:44:
Geldiler ama 4te yeni gittiler ya kızlar oğlum çok kusuyor ne yedigse çıkarıyor azda kusmuyor niye oldu anlamadim
saat 3 olmuş bence sen artık bekleme bu misafirlerini:44:
Bugün ilk defa yediği bir şey oldu mu? Belki dokunmuştur.
Nesı var acaba hasta olmasında. Bende şimdi muhsllebı yaptım. Bide baktımki uyumus. Şimdi muhallebıye yazık oldu onamı üzülsem yoksa cocuk uyudu onamı sevınsem. Bugun avm avm gezdım. İşlerımı halkettım. Cocuklar evde babslarıyla ben avm lerde ohhh sefam olsun
Dişten olabilir. İlla hastalıktan kusacak diye birsey yok. Kuzenımn Bebegı kusardı hemde duvara fıskırırdı.Bence sevin canim ben hasretim öyle uyuyan cocuga enfeksiyondan korkuyorum emdikten sonra gazini çıkardığı an kusuyor dis yaparmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?