2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınlar dün bi haber aldım babamın ayağı yara olmuş şeker hastası oluğu için de şişmiş ameliyatlık olmuş acilen hastaneye kaldırmışlar temizlenmezse kurtaramayız demişler. annemler denizlide oturuyo ama oksijen tedavisi filan olan hastane antalyadaymış ablamlar 15 tatilde ordalardı beraber oraya götürmüşler hem acil olduğu için hem de bebek küçük diye bize haber vermemişler babamla aram çok iyi değildir ama üzldüm 2 tane erkek kardeşim var 16 ve 13 yaşlarında bugün ablamlar evlerine dönüyo kardeşlerim ylnız kalıcak ev sobalı korkuyorum onlara bişey olcak diye anneannem sen gelsen diye telefon etti içimden geçiyo zaten dünden beri ama çocuğu hasta edersem diye düşünüyorum eşim de sen bilirsin diyo

çok kararsızım ama galiba gidicem onlara bişey olursa kendimi affetmem sobalı evde bebekler nasıl yetişiyo sanki biz nasıl büyümüşüz di mi? off dua edin kızlar işin içinden çıkabileyim

Benvede git canım onlarında ihtiyacı var sana ev kaliforli olunca hasta olmuyorlarmi sanki dikkat edersin çok gecmis olsun

Gecmisler olsun guzelim bence git sonra pisman olursun merak etme bisey olmaz bebegine

Aa bugun kimse girmiyor buraya
Bu arada hipp bebe biskuvisi aldim gercekten cok guzel tavsiye ederim

geçmiş olsun arkadaşım ,bende gitmenin tavsiye ederim yoksa vicdanın rahat olmaz hem kardeşlerinde varmış allahın izniylede bişey olmaz bebegine neticede baban senin diger yarın ne olursa olsun ,hem bizlerde sobalı evlerde büyüdük pimpiriklenme şimididen iyi düşün iy olsun

Of ne sıkıcı bir gün hava güzel ama misafir gelcek diye dışarıda çıkamadık öğle gelcez dediler ama hala kimse yok erken gelirler diye sabahta erken kalktık

ben kavanoz mama vermiyorum herşeyin tazesi varken,bebe bisküvisi katıyorum sebze püresine yoksa yemiyo ama ishal vs yapmadı hiç,vucud yapısıyla alakalı olabilir

Nesı var acaba hasta olmasında. Bende şimdi muhsllebı yaptım. Bide baktımki uyumus. Şimdi muhallebıye yazık oldu onamı üzülsem yoksa cocuk uyudu onamı sevınsem. Bugun avm avm gezdım. İşlerımı halkettım. Cocuklar evde babslarıyla ben avm lerde ohhh sefam olsun

Bence sevin canim ben hasretim öyle uyuyan cocuga enfeksiyondan korkuyorum emdikten sonra gazini çıkardığı an kusuyor dis yaparmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…