Dişten olabilir. İlla hastalıktan kusacak diye birsey yok. Kuzenımn Bebegı kusardı hemde duvara fıskırırdı.
Armut pureside i gelir sanirim bideonu dene istersenKızlar meraba. Bu saatte kimsecikler yok tabi, ne güzel.
Ela bugün 4. Gün olacak kakasını yapamadı. Bir önce yaptığında da iki gün sonra zeytinyağı içirdikten sonra yaptı. Yine zeytinyağı içirdim 3 gündür, masaj yaptım. Baktım olmadı dün kuru kayıdı kaynatıp püresini ve suyunu verdim. Hiç biri işe yaramadı. Bu gece iyice huzursuz. 2.30 da uyandı çok gazı vardı, biraz masajla pırt yaptı, 3.30da uyudu. 5.30 da aynı şekilde yine kalktı. Birkaç pırttan sonra şimdi uyudu.
Heryerde 7 güne kadar normal yazıyır ama ne yapsam bilemedim. Başka ne yapabilirim, doktora mı götürsm??
Armut pureside i gelir sanirim bideonu dene istersen
İmrendim valla ne guzel :) ins bende 2. Bol bol anne sutu verebilirimBen hala anne sütü veriyorum. Sonra da meyve püresi. Kahvaltıya 7. Ayda başlayacağız
Kızlar meraba. Bu saatte kimsecikler yok tabi, ne güzel.
Ela bugün 4. Gün olacak kakasını yapamadı. Bir önce yaptığında da iki gün sonra zeytinyağı içirdikten sonra yaptı. Yine zeytinyağı içirdim 3 gündür, masaj yaptım. Baktım olmadı dün kuru kayıdı kaynatıp püresini ve suyunu verdim. Hiç biri işe yaramadı. Bu gece iyice huzursuz. 2.30 da uyandı çok gazı vardı, biraz masajla pırt yaptı, 3.30da uyudu. 5.30 da aynı şekilde yine kalktı. Birkaç pırttan sonra şimdi uyudu.
Heryerde 7 güne kadar normal yazıyır ama ne yapsam bilemedim. Başka ne yapabilirim, doktora mı götürsm??
kızlar bişey sorucam deep freze de meyve suyu yapmak için koyduğum şeftali var onu az suyla pişirip püre gibi kızıma versem olur mu
bebişleri 6. ayını dolduran annelere bi sorum olucak bebeklerdeki huysuzluk 6. ayını doldurunca biter diyolar sizlerde bi değişilik oldu mu olumlu yada olumsuz
günaydınlar dün bi haber aldım babamın ayağı yara olmuş şeker hastası oluğu için de şişmiş ameliyatlık olmuş acilen hastaneye kaldırmışlar temizlenmezse kurtaramayız demişler. annemler denizlide oturuyo ama oksijen tedavisi filan olan hastane antalyadaymış ablamlar 15 tatilde ordalardı beraber oraya götürmüşler hem acil olduğu için hem de bebek küçük diye bize haber vermemişler babamla aram çok iyi değildir ama üzldüm2 tane erkek kardeşim var 16 ve 13 yaşlarında bugün ablamlar evlerine dönüyo kardeşlerim ylnız kalıcak ev sobalı korkuyorum onlara bişey olcak diye anneannem sen gelsen diye telefon etti içimden geçiyo zaten dünden beri ama çocuğu hasta edersem diye düşünüyorum eşim de sen bilirsin diyo
çok kararsızım ama galiba gidicem onlara bişey olursa kendimi affetmem sobalı evde bebekler nasıl yetişiyo sanki biz nasıl büyümüşüz di mi? off dua edin kızlar işin içinden çıkabileyim
Sadece anne sutu alıyorsa bişe olmaz merak etme. Dahada bişe verme bu seferde cocugu ıshal yaparsınOnu da verdimkuşluk öğünü püre veriyorum orda armut verdim işe yarar belki diye..
AAaa terbiyesızler yasaklanacak neyımız var. kesın senın yuzundenayy sonunda oldu 1 haftadır sizin için uğrasıyorum işyeri engelli site yapmıs bizim topiğği açdırana kadar canm çıkdı
AAaa terbiyesızler yasaklanacak neyımız var. kesın senın yuzundenCalışmıyosun giriyosun cene yapıyosun. Ama sakın gitme ben özledım senı valla. Tekrar kapanırsa söle mail yagmuryna tutalım orayı
Hayırlı olsun canım dişiniz ,sorunsuz atlatırsınız inşallah...Sagolasin.bebegimin biri digerine gore zayif gerci yapisi oyle ama disi once cikardi kerata
Bahar gelsin düzelir inşallahGünaydın güzel haftasonu olsun herkez için.
Biz dün aşılarımızı olduk 9500kg 71.5 cm olmuş kızım.
Herşey iyide ben kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok bunaldım herşeye bağırıyorum oğlum çok yaramaz kendimi bitmiş hissediyorum nasıl geçecek hiç bilmiyorum
Bazen diyorum neden çocuk yaptım hemde 2 tane
Umarım bu ruh hâli Biran önce geçer yoksa sonum iyi değil
Nasıl son durum ,ateş mateş yoktur umarımÇok şükür 6ayını bitirdi oğlumda bugün
Sabah aşılarını oldu, ağladı çirkin çirkin. Doktor bile bu nasıl ağlama diyor. Tam çözemedi ağlamayı, beceremiyor
Boyu 2cm uzamış. 100 gram almış :44:Ek gıdaya işine ağırlık ver dedi. Pek oğlumun gönlü yok ama sadece emmek istiyor.
Hafif ateşi var şimdilik.
Maşallah kuzumaaaaa ,nasıl da eyif alıyo bıdıkkkk...Eki Görüntüle 628729 Eki Görüntüle 628728 Bizimkide bununla oynamaya bayılıyo abladan kalma
Anammm ,ne kadar şirine buuu ...bugün biz de dışarı çıktık dönüşte yağmur yağdı hava güzel yağmur dindi demiştik ama yakalandık.. bebek arabasına yağmurluğu taktık kızım düşen yağmur damlalarıyle oyun oynadı ıslanan üşüyen biz olduk inş.migrenim tutmaz kafadan soğuk aldım
foto da koyalım :))
Eki Görüntüle 628759 Eki Görüntüle 628758
Allahımmm ,sana geliyorummmGunaydinlar herkese. Biz yine erkenciyiz. Emir ayaklarimda uyuyor.) yatirmaya korkuyorum tam ben uyurum o uyanir cunku.
Cuma aksam kv lere geldik birdayiz bu hafta sonu. Emir coookkk yabanciliyor. Gecen hafta bizdelerdi yine yabanciladi ama burda daha bi fenaaa ewi herkesi. Cok agladi yavrum butun gece uykusunda ic cekti. Bide cuma cocuk cok guzel agliyormus komik oluyormus diye coj aglattilar yavrumu sakinlestiremedik sonra bir turly. Tabi benim sinirler tavan. Bide kucuk kaynim annesine nie esra abla emiri hemen susturmaya calisiyor biraz aglasa diyomus. Lan daha nekadar aglicak. Cocuk dun aksam anca alisti bunlara. Koca gun sevdirmedi kendini. Ohh iyide yapti. Bugun buyuk kaynimlar gelcek yine yavrum aglicak. Netse aksama donuyoruz istanbula. Kiyamiyorum hic kuzuma yaaa. Cok ic cekerek agliyor.
Bu arada dr gittik. 6. Ay kontrolu. Bu drlarin tartilari baska baska tartiyor kizlar. 20 gun once 9200 gelen cocuk dun 9200 geldi.) iki ay once gelmistik buraya ozamana gore 2 ayda 900 gr almis kuzu. İyi dedi dr. Donmuyor dedin kilodandir dedi. ) boyu 72cm olmus. İri bi cocuk olcak diyo.
Demmircan nerelerdesin kayboldun cnm. Guzel haberlerini ver arada cnm. Masallah kuzuya.
Gez hemşom gezzz ,benim yerime de gez ,baksın herif işi neNesı var acaba hasta olmasında. Bende şimdi muhsllebı yaptım. Bide baktımki uyumus. Şimdi muhallebıye yazık oldu onamı üzülsem yoksa cocuk uyudu onamı sevınsem. Bugun avm avm gezdım. İşlerımı halkettım. Cocuklar evde babslarıyla ben avm lerde ohhh sefam olsun
O kadar şeyden sonra yapar heralde canım yaaa ,çok zorlanıyo mu ?Birazcık zeytinyağı sürsen poposuna ,çatlamasın yaparken yavrum :44:Kızlar meraba. Bu saatte kimsecikler yok tabi, ne güzel.
Peynir ,yumurta sarısı ,elma suyu .Bizim kahvaltımızGunaydin herkese kahvaltida ne versek bebislerimize
Hehehe ,işi gücü bırakıp çene çalarsan olacağı buyduayy sonunda oldu 1 haftadır sizin için uğrasıyorum işyeri engelli site yapmıs bizim topiğği açdırana kadar canm çıkdı
Geçmiş olsun canımmm , nasıl bu sabah bıdığım ,geçti mi ateşi ?günaydın kızlar,
bugün hiç keyfim yok galiba hasta oluyorum. ağzımın içi de yara dolu..
çok hareketli bir haftasonu geçirdik, cumartesi aşılarımızı ve kontrolümüzü olduk. sonra bakıcı görüşmeleri yaptık yine, sonuç yine fiyasko.. akşam ateşimiz çıktı aşı yüzünden. calpol verdim, gece çok sık ve ağlayarak uyandı. pazar günü de keyfi yoktu yine. dişler çok sıkıştırıyor artık. doktor da 10 güne kadar çıkar dedi. bekliyoruz...
ben de yazın kayısı koymuştum deepfreeze. doktora sordum onları verebilir miyim diye. aynen elma gibi cam rendede rendeleyip verebilirsin dedi. bence pişirme vitamini gitmesin.
valla bence bebeklerin huysuzlukları hiç bitmeyecek. biz tam gazdan kurtardık 1,5 ay kadar rahat ettik şimdi dişler başladı, 1 sene de böyle gider, ondan sonra 2 yaş sendromu başlar.. sağlıklı olsunlar da çekicez artık sırayla hepsini
geçmiş olsun canım.. zor zamanlarında ailene destek olman hem ilişkinizi kuvvetlendirir hem de gönlün rahat olur. kolay gelsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?