2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar meraba. Bu saatte kimsecikler yok tabi, ne güzel.
Ela bugün 4. Gün olacak kakasını yapamadı. Bir önce yaptığında da iki gün sonra zeytinyağı içirdikten sonra yaptı. Yine zeytinyağı içirdim 3 gündür, masaj yaptım. Baktım olmadı dün kuru kayıdı kaynatıp püresini ve suyunu verdim. Hiç biri işe yaramadı. Bu gece iyice huzursuz. 2.30 da uyandı çok gazı vardı, biraz masajla pırt yaptı, 3.30da uyudu. 5.30 da aynı şekilde yine kalktı. Birkaç pırttan sonra şimdi uyudu.
Heryerde 7 güne kadar normal yazıyır ama ne yapsam bilemedim. Başka ne yapabilirim, doktora mı götürsm??

Armut pureside i gelir sanirim bideonu dene istersen

Gunaydin
Canim bisey olmaz mer ak etme donem donem oluyor oyle .ama biz tahil yemeye basladigimizdan beri duzene girdi gibi ondan mi bilmem

ayy sonunda oldu 1 haftadır sizin için uğrasıyorum işyeri engelli site yapmıs bizim topiğği açdırana kadar canm çıkdı

günaydın kızlar,

bugün hiç keyfim yok galiba hasta oluyorum. ağzımın içi de yara dolu..
çok hareketli bir haftasonu geçirdik, cumartesi aşılarımızı ve kontrolümüzü olduk. sonra bakıcı görüşmeleri yaptık yine, sonuç yine fiyasko.. akşam ateşimiz çıktı aşı yüzünden. calpol verdim, gece çok sık ve ağlayarak uyandı. pazar günü de keyfi yoktu yine. dişler çok sıkıştırıyor artık. doktor da 10 güne kadar çıkar dedi. bekliyoruz...

kızlar bişey sorucam deep freze de meyve suyu yapmak için koyduğum şeftali var onu az suyla pişirip püre gibi kızıma versem olur mu

ben de yazın kayısı koymuştum deepfreeze. doktora sordum onları verebilir miyim diye. aynen elma gibi cam rendede rendeleyip verebilirsin dedi. bence pişirme vitamini gitmesin.

bebişleri 6. ayını dolduran annelere bi sorum olucak bebeklerdeki huysuzluk 6. ayını doldurunca biter diyolar sizlerde bi değişilik oldu mu olumlu yada olumsuz

valla bence bebeklerin huysuzlukları hiç bitmeyecek. biz tam gazdan kurtardık 1,5 ay kadar rahat ettik şimdi dişler başladı, 1 sene de böyle gider, ondan sonra 2 yaş sendromu başlar.. sağlıklı olsunlar da çekicez artık sırayla hepsini

geçmiş olsun canım.. zor zamanlarında ailene destek olman hem ilişkinizi kuvvetlendirir hem de gönlün rahat olur. kolay gelsin..

ayy sonunda oldu 1 haftadır sizin için uğrasıyorum işyeri engelli site yapmıs bizim topiğği açdırana kadar canm çıkdı
AAaa terbiyesızler yasaklanacak neyımız var. kesın senın yuzunden Calışmıyosun giriyosun cene yapıyosun. Ama sakın gitme ben özledım senı valla. Tekrar kapanırsa söle mail yagmuryna tutalım orayı

Selam arkadaşlar ,
kasvetli bir pazartesi sabahı daha
Haftanın kalanı daha keyifli geçer inşallah ,herkeslere iyi haftalar ,bol uykulu geceler dileklerimle ,geçmişe bakıp geliyorummmm

AAaa terbiyesızler yasaklanacak neyımız var. kesın senın yuzunden Calışmıyosun giriyosun cene yapıyosun. Ama sakın gitme ben özledım senı valla. Tekrar kapanırsa söle mail yagmuryna tutalım orayı

walla o da mümkün ama işimi de yapıyorum ikisi bir arada:) bende özledim walla dilim şişdi kaçgündür tamam canım kapanırsa hemen söylerim olmadı toplaşıp belediyeyi basın

bu arada bir haftadır yoktum neler yaptım özet geçeyim diyetisyene gittim yarın bir hafta oluyor baslayalı 1 kilo werdim şimdilik 3 aylık paket aldm eğer uyarsam 10 12 kilo arasını garanti etti diyetisyenim bakalım.. kızım da bu aralar çok mutsuz ve huzursuz sebebini anlamıyorum.. dün hawa çok güzeldi parka götürdük lina hanımı bebekler için park yapmıslar hersey minyatür çok eğlendik şaşdı kaldıı.. genel olarak böyle şimdilik

Sagolasin.bebegimin biri digerine gore zayif gerci yapisi oyle ama disi once cikardi kerata
Hayırlı olsun canım dişiniz ,sorunsuz atlatırsınız inşallah...

Bahar gelsin düzelir inşallah

Nasıl son durum ,ateş mateş yoktur umarım

Eki Görüntüle 628729 Eki Görüntüle 628728 Bizimkide bununla oynamaya bayılıyo abladan kalma
Maşallah kuzumaaaaa ,nasıl da eyif alıyo bıdıkkkk...
Anammm ,ne kadar şirine buuu ...

Allahımmm ,sana geliyorummm Deseydin ya ," siz ağlayınca daha güzel ağlıyosunuz,hadi ağlayın da eğlenelim " , bu kadar mı akıl fukarası olur insanlar yarabbim

Gez hemşom gezzz ,benim yerime de gez ,baksın herif işi ne

O kadar şeyden sonra yapar heralde canım yaaa ,çok zorlanıyo mu ?Birazcık zeytinyağı sürsen poposuna ,çatlamasın yaparken yavrum :44:

Gunaydin herkese kahvaltida ne versek bebislerimize
Peynir ,yumurta sarısı ,elma suyu .Bizim kahvaltımız

Hehehe ,işi gücü bırakıp çene çalarsan olacağı buydu

Geçmiş olsun canımmm , nasıl bu sabah bıdığım ,geçti mi ateşi ?
Bizim bakıcı da gitti bu arada ,cuma günü ayrıldı , hasta geldiğinde bayağı fırçalamıştım bozuldu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…