2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kııızzz ben de martta başlıycam diyete ...Ne paketi aldın ,ilaç falan mı ,diyet listesi mi ?

Geçmiş olsun canımmm , nasıl bu sabah bıdığım ,geçti mi ateşi ?
Bizim bakıcı da gitti bu arada ,cuma günü ayrıldı , hasta geldiğinde bayağı fırçalamıştım bozuldu heralde

bugün biraz daha iyiydi iriscim aşının etkisi geçti dişinki başladı sanırım. bir de aşırı bir göz kaşıması var hafta sonu göz doktoruna götürücem.
ben demedim mi sana bakıcına sarıl sev öp diye böyle çekip gidiyorlar işte şaka bi yana üzüldüm canım yaa, napmayı düşünüyorsun şimdi??

Uyuttum sukur benim zipirlari
Arkadaslar bebekleriniz gece uykusu disinda gun icinde kac kez uyuyor.
Benimkiler yarim saat kirk dak olmak uzere 4 kez uyuyor keske daha uzun uyusalarda 2 kez uyusalar cok zor uyumalari bide hemen uykulari geliyor mizirdaniyorlar

Kııızzz ben de martta başlıycam diyete ...Ne paketi aldın ,ilaç falan mı ,diyet listesi mi ?

yok canım anne sütü weriyorum ilaç içemem.. diyetisyene gittim 3 aylık ücretini paket yapmış ölçüm yaptı bir sürü.. bir alet war onunla yağımı falan ölçdü çok fazla kalsiyum eksikliği warmıs vucudumda ona göre bir diyet listesi werdi.. persembe tekrar gidicem yine ölçüm yapacak ona göre listemi değiştirecekmiş

çok geçmiş olsun canım inş önemli bişe yoktur bir haftadır uzak kalınca pek bilgim olmadı kusura bakma

Gözleri açık renkse fazla ışıktan rahatsız oluyodr ,Umay da öyle...
18 Marta kadar annem burda ama biran önce bulup alışması lazım ,yarın biriyle görüşücem arkadaşım tanıyomuş bakalım...

Umay 2-3-4.aylarında gündüz 1 dakika dahi uyumadı.Şimdilerde günde 3 kez en fazla yarım saat uyuyo

Diyetisyen de uyanıkmış haa ,ilk defa duydum diyetisyen paketi
Hadi bakalım ,1 kilo gitmiş bile ,devam et de bari gaza geleyim ben de

benim kızım da aynı şekilde 30-40 dkdan günde 4 kere falan uyuyor. uyumasıyla uyanması bir oluyor nerdeyse ayağımda salladığım için daldığını hissedince yatağına bırakıyorum. o arada 30 dk.nın bir kısmı geçmiş oluyor zaten

çok geçmiş olsun canım inş önemli bişe yoktur bir haftadır uzak kalınca pek bilgim olmadı kusura bakma

önemli bişey yok canım sağol. bu ayki aşılar ateş ve huysuzluk yaptı. bir de üstüne diş sıkıntısı eklendi. zor bir haftasonu oldu. önümüzdeki hafta da kızamık aşısını olacak. o da bir hafta geçince ateş yaparmış.. tesellim kızamıktan sonra aşı olayına uzuuunn bir ara verecek olmamız

Hee sorma benımde giden kg gerı gelıyo. Hiç caktırmadan hemde. Çagla şıkel diyoduya kaşık kaşık çikolata yıyorum kg almıyorum. Bende öyle yaptım ama bende yemedi Allahıma şükür

evet gözleri ela-yeşil gibi.. belki de ışıktandır dediğin gibi..
bakıcı için bol şans. umarım en kısa zamanda bulursun kafana göre birini..

gunaydin hatunlar
hamileligin son 2 ayi ve ustune dogum sonrasi 7 ayi eklesen toplam 9 aydir ilk defa kesintisiz 12 saat uyudum
muhtesemm bir duyguymus sekerler

Hee sorma benımde giden kg gerı gelıyo. Hiç caktırmadan hemde. Çagla şıkel diyoduya kaşık kaşık çikolata yıyorum kg almıyorum. Bende öyle yaptım ama bende yemedi Allahıma şükür

O kaşıkla döverim ben o Çağla'yı , su bile içmiyolar onlar be hamileyken kilo alacam diye ...
Ben doğumdan sonra vermiştim aslında ,eski kiloma da gelmiştim ama ,gel gör ki sütüm çok azdı ,onu artırayım derken bi baktım genişlemişim

evet gözleri ela-yeşil gibi.. belki de ışıktandır dediğin gibi..
bakıcı için bol şans. umarım en kısa zamanda bulursun kafana göre birini..
Kesin ondanır canım ,benim de ela ,çok rahatsız olurum ışıktan ...
İnşallah bulurum canım,sağol ...

gunaydin hatunlar
hamileligin son 2 ayi ve ustune dogum sonrasi 7 ayi eklesen toplam 9 aydir ilk defa kesintisiz 12 saat uyudum
muhtesemm bir duyguymus sekerler
Naaptın kız hunili ,çocuklara uyku hapı mı verdin

Bendaa aynı o cikolatayı bulanın yatacak yerı yok benden cok beddua alıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…