bu arada bir haftadır yoktum neler yaptım özet geçeyimdiyetisyene gittim yarın bir hafta oluyor baslayalı 1 kilo werdim şimdilik 3 aylık paket aldm eğer uyarsam 10 12 kilo arasını garanti etti diyetisyenim bakalım.. kızım da bu aralar çok mutsuz ve huzursuz sebebini anlamıyorum.. dün hawa çok güzeldi parka götürdük lina hanımı bebekler için park yapmıslar hersey minyatür çok eğlendik şaşdı kaldıı.. genel olarak böyle şimdilik
Geçmiş olsun canımmm , nasıl bu sabah bıdığım ,geçti mi ateşi ?
Bizim bakıcı da gitti bu arada ,cuma günü ayrıldı , hasta geldiğinde bayağı fırçalamıştım bozuldu heralde
Kııızzz ben de martta başlıycam diyete ...Ne paketi aldın ,ilaç falan mı ,diyet listesi mi ?
bugün biraz daha iyiydi iriscim aşının etkisi geçti dişinki başladı sanırım. bir de aşırı bir göz kaşıması var hafta sonu göz doktoruna götürücem.
ben demedim mi sana bakıcına sarıl sev öp diyeböyle çekip gidiyorlar işte şaka bi yana üzüldüm canım yaa, napmayı düşünüyorsun şimdi??
Gözleri açık renkse fazla ışıktan rahatsız oluyodr ,Umay da öyle...bugün biraz daha iyiydi iriscim aşının etkisi geçti dişinki başladı sanırım. bir de aşırı bir göz kaşıması var hafta sonu göz doktoruna götürücem.
ben demedim mi sana bakıcına sarıl sev öp diyeböyle çekip gidiyorlar işte şaka bi yana üzüldüm canım yaa, napmayı düşünüyorsun şimdi??
Umay 2-3-4.aylarında gündüz 1 dakika dahi uyumadı.Şimdilerde günde 3 kez en fazla yarım saat uyuyoUyuttum sukur benim zipirlari
Arkadaslar bebekleriniz gece uykusu disinda gun icinde kac kez uyuyor.
Benimkiler yarim saat kirk dak olmak uzere 4 kez uyuyor keske daha uzun uyusalarda 2 kez uyusalar cok zor uyumalari bide hemen uykulari geliyor mizirdaniyorlar
Diyetisyen de uyanıkmış haa ,ilk defa duydum diyetisyen paketiyok canım anne sütü weriyorum ilaç içemem.. diyetisyene gittim 3 aylık ücretini paket yapmışölçüm yaptı bir sürü.. bir alet war onunla yağımı falan ölçdü çok fazla kalsiyum eksikliği warmıs vucudumda ona göre bir diyet listesi werdi.. persembe tekrar gidicem yine ölçüm yapacak ona göre listemi değiştirecekmiş
Uyuttum sukur benim zipirlari
Arkadaslar bebekleriniz gece uykusu disinda gun icinde kac kez uyuyor.
Benimkiler yarim saat kirk dak olmak uzere 4 kez uyuyor keske daha uzun uyusalarda 2 kez uyusalar cok zor uyumalari bide hemen uykulari geliyor mizirdaniyorlar
çok geçmiş olsun canım inş önemli bişe yoktur bir haftadır uzak kalınca pek bilgim olmadı kusura bakma
Hee sorma benımde giden kg gerı gelıyo. Hiç caktırmadan hemde. Çagla şıkel diyoduya kaşık kaşık çikolata yıyorum kg almıyorum. Bende öyle yaptım ama bende yemediGözleri açık renkse fazla ışıktan rahatsız oluyodr ,Umay da öyle...
18 Marta kadar annem burda ama biran önce bulup alışması lazım ,yarın biriyle görüşücem arkadaşım tanıyomuş bakalım...
Umay 2-3-4.aylarında gündüz 1 dakika dahi uyumadı.Şimdilerde günde 3 kez en fazla yarım saat uyuyo
Diyetisyen de uyanıkmış haa ,ilk defa duydum diyetisyen paketi
Hadi bakalım ,1 kilo gitmiş bile ,devam et de bari gaza geleyim ben de
Gözleri açık renkse fazla ışıktan rahatsız oluyodr ,Umay da öyle...
18 Marta kadar annem burda ama biran önce bulup alışması lazım ,yarın biriyle görüşücem arkadaşım tanıyomuş bakalım...
Umay 2-3-4.aylarında gündüz 1 dakika dahi uyumadı.Şimdilerde günde 3 kez en fazla yarım saat uyuyo
Diyetisyen de uyanıkmış haa ,ilk defa duydum diyetisyen paketi
Hadi bakalım ,1 kilo gitmiş bile ,devam et de bari gaza geleyim ben de
Hee sorma benımde giden kg gerı gelıyo. Hiç caktırmadan hemde. Çagla şıkel diyoduya kaşık kaşık çikolata yıyorum kg almıyorum. Bende öyle yaptım ama bende yemediAllahıma şükür
Kesin ondanır canım ,benim de ela ,çok rahatsız olurum ışıktan ...evet gözleri ela-yeşil gibi.. belki de ışıktandır dediğin gibi..
bakıcı için bol şans. umarım en kısa zamanda bulursun kafana göre birini..
Naaptın kız hunili ,çocuklara uyku hapı mı verdingunaydin hatunlar
hamileligin son 2 ayi ve ustune dogum sonrasi 7 ayi eklesen toplam 9 aydir ilk defa kesintisiz 12 saat uyudum
muhtesemm bir duyguymus sekerler
Bendaa aynı o cikolatayı bulanın yatacak yerı yok benden cok beddua alıyo.O kaşıkla döverim ben o Çağla'yı , su bile içmiyolar onlar be hamileyken kilo alacam diye ...
Ben doğumdan sonra vermiştim aslında ,eski kiloma da gelmiştim ama ,gel gör ki sütüm çok azdı ,onu artırayım derken bi baktım genişlemişim
gunaydin hatunlar
hamileligin son 2 ayi ve ustune dogum sonrasi 7 ayi eklesen toplam 9 aydir ilk defa kesintisiz 12 saat uyudum
gunaydin hatunlar
Naaptın kız hunili ,çocuklara uyku hapı mı verdin
E e minikler ne oldu.
Oh hh supersin sefsn olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?