2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Soyle saatlerce hic bisey yapmadan affedersiniz malak gibi durmak istiyorum
Değil mi yaaa ,şöööle uzatıp ayakları tembel tembel ....

baktilar hunim gitgide buyumekte
sagolsun anamlar eve geldi esimle beni de kendi evlerine yolladilar
yoksa anam benimkiler nasil ne zaman oyle uyurlar allah bilir
Kaçamak yaptınız haaaaa , iyi olmuş iyi olmuş ....

selam hatunlar uzuuuun bır tatılden sonra sukur kavusturana..
iğrenç ötesi bır tatıldı oglum cok hastalandı ateslendı uykusuz aglamaklı geceler kabus gıbıydı.daha kendıme gelemedım.tektuk oksurugu kaldı.sımdı bende grıp oldum oh ne ala.
sizler nasılsınız umarım bebişlerin ve sizin saglıgınız keyfınız yerındedır

Cok gecmis olsun Bende kzimin xuzeni bozulmasin die aksam gezmelrine bile gidemiyom

hoşgeldin canım, geçmiş olsun.. bu ara bronşiyolit salgını varmış doktor söyledi. 2 ayın altındaki bütün çocuklar hastalanmış domuz gribi vakaları da varmış. bu hafta daha da artacak okullar açılınca dedi. kalabalık yerlere götürmeyin, hatta kontrol için hastaneye geldiğinizde de çocuk katında beklemeyin sıranızı dedi

baktilar hunim gitgide buyumekte
sagolsun anamlar eve geldi esimle beni de kendi evlerine yolladilar
yoksa anam benimkiler nasil ne zaman oyle uyurlar allah bilir

ooohh bu seni epey idare eder canım, ne güzel. gece şartlanıp uyanmadın mı peki

benimkiler sutten kesildi ama ben de uzun sureligine gonderemem cok ozlerim
bir de bizim evde bakmalarini tercih ederim belli bir duzenleri var bebelerin
yok mama sandalyesi yok yatagi
Benim Annemde tutturdu iskenderuna gotureyim gul gibi bAkarim dio nrde olsa seni emmiyo dio nasil dayanayim ben kizima

günaydın miniş anneleriii,

tatilden döndükk. ananedeydik. korkunçtuuuuu. ağlıycaktım artık. annem bişey der, kardeşim bişey, babam desen zaten her işe karışır. ev ufacık, tuvalete gitsen herkes duyar. banyo yapcan kapıyı çarpma der babam ayyyy delircektim yaaaaa. kapı kolu dandik baba napııııım ya, düzgün bişi olsa açarken çatırdamaz dimi. güya bi de yeni.
bebişi sevecez derken de abarttılar işi. oğlan da hepten kudurdu tabi kıskançlıktan bağıra bağıra sevmeyin bari, ya oğlan yokken sevin, içerde odaya götürün diyorum ama tınnn o da hırsını kardeşinden alıyo zavallım. annem bi gün tüm gün söylendi durdu oğlana. iyice bozdu psikolojisini çocuğun. eve bi geldik oğluşum rahatladı. ne azgınlık ne bişi, mum gibi çocuum.
ilk hafta annemin ağrıları vardı, o geçti derken yetmezmiş gibi bi de çocukların ikisi de hastalandı, oğlan sinüzit oldu, bebiş grip. bi biri öksürüyo bi biri. ilk defa dün gece biraz uyudum. uykusuzluk neyse de huzursuzluk bitirdi beni
ay evim güzel evim yaaa. çok özlemişim. bi daha da tövbe. max 2 gün. çok özleyen gelsin burda sevsin ya. ayyyyyhhh çok doldum çok.

aynen cnm kendı evın gıbısı yok ne anane evı ne babaanne evı bebekler baska evlerı yadırgıyolar artık bızımkıler kendı evlerıne gelınce sankı suratlarında ohh der gıbı bı hal oluyor bence ozleyen gelsın dedıgın gı azıcık asım kaygısız basım...

sorma canım ya. aynen. adım başı insan olunca insanda ne kafa ne beyin kalıyo. of ya aç duruyum sıkıntıdan patlıyım ama biraz kafa dinliyim ya.

Cnm benım kızlarıım 9 uyurlar 12 de sımdı uyyolar 3 gıbı bıde 6 da uyuyolar eson 10 bazen 12 nakaolt oluyolar ben malaklıgı annem oluncada yapamıyorum o bebelerle bense ev yemek ıs ama ben duramam ılgılenmeden benı yoran tek sey bı tanesını zorla yedırmem helekı kahvaltısı 5 kasık yıyı hoop cope delı oluyorum resmen yaa

Arkadaslar oglum 6,5 aylik alt on iki disi cikmisti simdi alt kopek disi cikti ben ust ikiden beklerken bu normal midir bi sorun olacagini sanmiyorum ama yinede aklima takildi

Allah acil şifalar versin canım. Bencede gitmen iyi olurdu ki gidiyorsun zaten sanırım... Hastalanmadan döner umarım kuzun.Heryerde olduğu gibi sobalı evde de çok sıcak birden soğuk olmamasına dikkat et yeter.Tabi birde hasta insanlara dikkat.
herheseee günaydnnn
Hoşgeldin Bende izin alıp kaçamak yaptın sanıyordum
Nasıl son durum ,ateş mateş yoktur umarım
Bizim bakıcı da gitti bu arada ,cuma günü ayrıldı , hasta geldiğinde bayağı fırçalamıştım bozuldu heralde
Bu aşıda ateşi hafifti ama huysuzluğu çoktu. İki gündür çok zor uyuyup aglayarak uyandı hep. Şükür 2gün gecti bugun iyi. Havuc-patates puresi hazırladım okadar ugrastım yemedi paşa Sinirlendi ağzını kilitledi Acaba akşam uzeri tekrar denesem mi aynı pureyi?

Bakıcı konusunda iyi şanslar elindekinin kıymetini bil bu sefer bulunca

Evet ya neden yemiyorlar sinir oluyorum bu cocuklara valla her yediklerini kendim test edip veriyom o kadarda kotu seyler vermiyorum acikmiyorlar artik galiba

Ay yok cok bunaldim ben bakanim edenimde yok esim disinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…