2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoşgeldiniz Geçmiş olsun.İnsanın evi gibisi yok neresi olursa olsun...
Sizde hoşgeldiniz Sizede geçmiş olsun.
Sanırım çocuk konusunda en nefret ettiğim şeyler arasındadır bu. Bir çocuk varken diğerini sevmek-özellikle abartılı şekilde ve sesli- Kaç yaşında olursa olsun diğerini kenara itmek.

Benim Annemde tutturdu iskenderuna gotureyim gul gibi bAkarim dio nrde olsa seni emmiyo dio nasil dayanayim ben kizima

Gül gibi mi bakacakmış? Bizim en yorgun en bitkin halde, en yetersiz bakmamızın yerini bile tutamaz... Onlar anne kuzusu en ihtiyaç duydukları şey biziz, bizimde onlar.
Tabiki bunu başka şehire götürmek konusunda diyorum. Yanlış anlaşılmasın.

Arkadaslar oglum 6,5 aylik alt on iki disi cikmisti simdi alt kopek disi cikti ben ust ikiden beklerken bu normal midir bi sorun olacagini sanmiyorum ama yinede aklima takildi

12 dişi çıkmıştı diye okudum ne oluyor dedim Diş çıkarma sırası bile genetik canım. Anne ve babanın bebeklikteki diş çıkarma sırasıyla ilgili oluyor genelde. Anormal birşey oldugunu sanmam.

Alıntıda kaybolmuş Şenaysen çok iyi olmuş arada böyle yap yoksa sonun

sorma canım ya. aynen. adım başı insan olunca insanda ne kafa ne beyin kalıyo. of ya aç duruyum sıkıntıdan patlıyım ama biraz kafa dinliyim ya.

kesınlıkle kendı evınde daha sakın oluyo ınsan bebelerde rahatlıyo dısarda duzenlerıde bozuluyor sen 2 gun kal yeter bencede annenın evıde kucukmus sıkıntı yasama cocuklarınla bosu bosuna cnm

sorma canım ya. aynen. adım başı insan olunca insanda ne kafa ne beyin kalıyo. of ya aç duruyum sıkıntıdan patlıyım ama biraz kafa dinliyim ya.
Buyuk kac yasında bilmiyorum 2 yasından buyukse öksürügüne vicks ıyı geliyo. ayak tabanına goğsune yada sırtına suruluyo.

Cnm valla bısey hazırlamak bısey degılde aglıyo yemıyo yaa sınır hastası olucaz yakındadıye korkuyorum sabah 8 de 100cc mam ıctı 11 emzırdım uyudu 12 5 kasık yedı kavaltı bagrıs cagrıs aglayarak sımdı tekrar uyudu

Bide arkadaslar gece uykulariniz nasil ben kafayi yicem artik gunduzde cok uyumuyor ama gece saat basi kalkiyor hadiii salliyorum oyle uyuyor sundan mi bundan mi diyorum cozemedim bu ne zamana kadar boyle gitcek yaaa bi fikri olan var misizinkiler sallamadan uyuyor mu en azindan gece sallanmak istemese...yardim edenim de yok cok yoruluyorum

selam berayımın tatlı teyzeleri giremedim bayağıdır sınavları atlattık çok şükür..kızımın altlarda dişlerin altı belli oluyor sert ve beyaz çoookk mutlu oldum bizde değişiklik sedece bu şimdilik...

sizde ne var ne yok kimlerde ne gibi değişiklik var geçmiş çok kabarmış okuyamadım hepinizi öptüm miniklerinizide...

Bence de ,özleyen gelsin ,ama tek tek gelsin ,kalabalık olunca ayarı kaçıyo
Patates havuç karışımını ben ertesi gün bile veriyorum ,yeşil sebze olunca vermiyorum ikinci gün...
İnsan ayarsız olunca yapacak bişey yok , gereksiz kıymet vermek hiç bana göre değil ,sonra da kalkan kıçını indirmek için uğraşamam valla

Dişten sanırım yoksa artık daha uzun uyku uyumaları lazım normalde...

Benim bakmami mi begenmiyor axaba:) bencede bebege en iyi annesi bakar

Sut azalincs benimkilerde bi meme duskunlugu coktu onceleri memeyi gorseler cigligi bssarlardi neyse sagma isinden kurtuldum.ama gogsumu acinca nasil hucum ediyorlar.senin emmeyen kiz ne oldu.
Benimkiler gece hic mama icmiyor artik bende hazirlayip dokuyordum artik yspmiyorum emiyorlar geceleri doyduklarini sanmiyorum ama

ben de çorbayı iki gün veriyorum, yeşil sebze koymadan..

bakıcı konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum. tamam en değerli varlığımızı emanet ediyoruz ama şımartıp şımartıp da karşılığında densizlik de görmek var. bu konuda benim kv çok abartıyor, iyi davran ücretini bol ver, hediyeler ver falan gibi. arada kendileri de harçlık vermek istiyorlardı ben engel oluyordum. ayrılınca dedim harçlık verseydiniz nolcaktı yine gidecekti.
ama hala bulursanız birini ücretinden kısmayın diyor ben de dedim ki ben o kadar da taviz veremem kimseye kusura bakmasınlar

Uyuttum corbalarini hazirlsdim geldim nete.
Biraz uyusalar da dinlensem evinde masallahi var yerde hic bosyer yok masallah.cingiraklar yurutecler dislikler .

Benim bakmami mi begenmiyor axaba:) bencede bebege en iyi annesi bakar

Öyle değilde bence bebek bakmayı özlüyorlar :) Nede olsa doğamızda var bu duygular. Ben bile 1aylık halini özlüyorum mesela şimdi... Düşünsene bu canın senin, birde canının canı olacak sen tüm bunlardan uzaklaşmışken :)

Ben benimkilerle ilgili ne desem yalan bazen guzel uyuyolar bazen cildirmis gibi oluyolar.bazen kendi uyuyor bazen sallasanda uyumuyor gecer insallah

Gunaydin
Canim bisey olmaz mer ak etme donem donem oluyor oyle .ama biz tahil yemeye basladigimizdan beri duzene girdi gibi ondan mi bilmem

Sadece anne sutu alıyorsa bişe olmaz merak etme. Dahada bişe verme bu seferde cocugu ıshal yaparsın
Teşekkürler ikinize de.. Hala yapmadı bu arada..
Geçmiş olsun.. Dişi çıkınca rahat edersin belki.. Gerçi sorunlar hiç bitmiyor.
Onu da yaptım bu sabah.. Sonuç yok.. Artık bekleyeceğim hiç birşey yapmadan, bakalım ne olacak..
Bu bakıcıların hepsi cins ya.. İnşallah daha iyisini bulursun canım.
bugün biraz daha iyiydi iriscim aşının etkisi geçti dişinki başladı sanırım. bir de aşırı bir göz kaşıması var hafta sonu göz doktoruna götürücem.
Bu göz kaşıması da dişten bence. Ela'nın da bir ara çok kaşınıyordu, hep eli gözündeydi, dişleri çıktı, artık hiç kaşımıyor.
Arkadaslar bebekleriniz gece uykusu disinda gun icinde kac kez uyuyor.
Benimkiler yarim saat kirk dak olmak uzere 4 kez uyuyor keske daha uzun uyusalarda 2 kez uyusalar cok zor uyumalari bide hemen uykulari geliyor mizirdaniyorlar
Benimki genelde günde iki defa, 45 dk-1 saat kadar.
Soyle saatlerce hic bisey yapmadan affedersiniz malak gibi durmak istiyorum
Ben deeeee...
Geçmiş olsun canım.
Sana da geçmiş olsun..
Arkadaslar oglum 6,5 aylik alt on iki disi cikmisti simdi alt kopek disi cikti ben ust ikiden beklerken bu normal midir bi sorun olacagini sanmiyorum ama yinede aklima takildi
Benim eşim diş hekimi, hangisinin ne zaman çıkacağı genetikmiş, sorun değil ya, sıra karışabilirmiş.
Herşeye dişten dedim ama bu da diş sanırım:) Diş çıkarmadan önceki iki hafta aynen dediğin gibi saat başı uyandı. Artık iki-üç saatte bir kalkıyor. Gerçi bu da çok aslında.. Heryerde 6 aydan sonra bir defa beslenmek için kalkar yazıları görüyorum ama bizde henüz öyle bir düzen yok, olacağa da benzemiyor hiç..

Benim annemde pek bi hevesliydi dogduklarinda hastanede havasindan gecilmiyordu .kendi dogurmus gibiydi. Sonradan korktu herhalde simdi gormeye bile gelmiyor

Benim annemde pek bi hevesliydi dogduklarinda hastanede havasindan gecilmiyordu .kendi dogurmus gibiydi. Sonradan korktu herhalde simdi gormeye bile gelmiyor

Mlaesef insan böyle şeylere çok üzülüyor ve unutmuyor. Bir arkadaşımında başına geldi kendi uğraştı büyüttü. Çocuk ayaklanınca annesi pek sever oldu, çok düşkün oldu. Şimdi annesi çocugu sevdikce o gıcık oluyor lohusalıkta yaşadıklarından dolayı.

aa cok sevındım emsınler ne gusel bu aradada sutun cogalır elınden gelırse ıkısını aynı anda emzır boylelıkle beyne daha hızlı mesaj gıdıyomus daha cok daha cok sut uret dıye sevval hala emmıyo sagıyorum ona, benım bı kızım mama ıcmıyo gece sevval mamaya kalkıyo mecbur yapyorum ...
Uyuttum corbalarini hazirlsdim geldim nete.
Biraz uyusalar da dinlensem evinde masallahi var yerde hic bosyer yok masallah.cingiraklar yurutecler dislikler .

ne corbası yaptın? Ben karnıbahar,patates,sogan.havuc ve arpa koydum az tereyagta nane koyup sunum yapıcamprenseslere bırı uyandı sımdı yurutecde gıdıyorlarmı benımkıler benım yanıma glıyo mutfaga masallah heseyı cekıyolar artık dokuyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…