Hoşgeldinizselam hatunlar uzuuuun bır tatılden sonra sukur kavusturana..
iğrenç ötesi bır tatıldı oglum cok hastalandı ateslendı uykusuz aglamaklı geceler kabus gıbıydı.daha kendıme gelemedım.tektuk oksurugu kaldı.sımdı bende grıp oldum oh ne ala.
sizler nasılsınız umarım bebişlerin ve sizin saglıgınız keyfınız yerındedır
Sizde hoşgeldinizgünaydın miniş anneleriii,
bebişi sevecez derken de abarttılar işi. oğlan da hepten kudurdu tabi kıskançlıktanbağıra bağıra sevmeyin bari, ya oğlan yokken sevin, içerde odaya götürün diyorum ama tınnn o da hırsını kardeşinden alıyo zavallım. annem bi gün tüm gün söylendi durdu oğlana. iyice bozdu psikolojisini çocuğun. eve bi geldik oğluşum rahatladı. ne azgınlık ne bişi, mum gibi çocuum.
ilk hafta annemin ağrıları vardı, o geçti derken yetmezmiş gibi bi de çocukların ikisi de hastalandı, oğlan sinüzit oldu, bebiş grip. bi biri öksürüyo bi biri. ilk defa dün gece biraz uyudum. uykusuzluk neyse de huzursuzluk bitirdi beni
ay evim güzel evim yaaa. çok özlemişim. bi daha da tövbe. max 2 gün. çok özleyen gelsin burda sevsin ya. ayyyyyhhh çok doldum çok.
Benim Annemde tutturdu iskenderuna gotureyim gul gibi bAkarim dio nrde olsa seni emmiyo dio nasil dayanayim ben kizima
Arkadaslar oglum 6,5 aylik alt on iki disi cikmisti simdi alt kopek disi cikti ben ust ikiden beklerken bu normal midir bi sorun olacagini sanmiyorum ama yinede aklima takildi
sorma canım ya. aynen. adım başı insan olunca insanda ne kafa ne beyin kalıyo. of ya aç duruyum sıkıntıdan patlıyım ama biraz kafa dinliyim ya.
Buyuk kac yasında bilmiyorum 2 yasından buyukse öksürügüne vicks ıyı geliyo. ayak tabanına goğsune yada sırtına suruluyo.sorma canım ya. aynen. adım başı insan olunca insanda ne kafa ne beyin kalıyo. of ya aç duruyum sıkıntıdan patlıyım ama biraz kafa dinliyim ya.
Bence de ,özleyen gelsin ,ama tek tek gelsin ,kalabalık olunca ayarı kaçıyogünaydın miniş anneleriii,
tatilden döndükk. ananedeydik. korkunçtuuuuu. ağlıycaktım artık.annem bişey der, kardeşim bişey, babam desen zaten her işe karışır. ev ufacık, tuvalete gitsen herkes duyar. banyo yapcan kapıyı çarpma der babam ayyyy delircektim yaaaaa. kapı kolu dandik baba napııııım ya, düzgün bişi olsa açarken çatırdamaz dimi. güya bi de yeni.
bebişi sevecez derken de abarttılar işi. oğlan da hepten kudurdu tabi kıskançlıktanbağıra bağıra sevmeyin bari, ya oğlan yokken sevin, içerde odaya götürün diyorum ama tınnn o da hırsını kardeşinden alıyo zavallım. annem bi gün tüm gün söylendi durdu oğlana. iyice bozdu psikolojisini çocuğun. eve bi geldik oğluşum rahatladı. ne azgınlık ne bişi, mum gibi çocuum.
ilk hafta annemin ağrıları vardı, o geçti derken yetmezmiş gibi bi de çocukların ikisi de hastalandı, oğlan sinüzit oldu, bebiş grip. bi biri öksürüyo bi biri. ilk defa dün gece biraz uyudum. uykusuzluk neyse de huzursuzluk bitirdi beni
ay evim güzel evim yaaa. çok özlemişim. bi daha da tövbe. max 2 gün. çok özleyen gelsin burda sevsin ya. ayyyyyhhh çok doldum çok.
Patates havuç karışımını ben ertesi gün bile veriyorum ,yeşil sebze olunca vermiyorum ikinci gün...Bu aşıda ateşi hafifti ama huysuzluğu çoktu. İki gündür çok zor uyuyup aglayarak uyandı hep. Şükür 2gün gecti bugun iyi. Havuc-patates puresi hazırladım okadar ugrastım yemedi paşaSinirlendi ağzını kilitledi Acaba akşam uzeri tekrar denesem mi aynı pureyi?
Bakıcı konusunda iyi şanslar elindekinin kıymetini bil bu sefer bulunca
Dişten sanırım yoksa artık daha uzun uyku uyumaları lazım normalde...Bide arkadaslar gece uykulariniz nasil ben kafayi yicem artik gunduzde cok uyumuyor ama gece saat basi kalkiyor hadiii salliyorum oyle uyuyor sundan mi bundan mi diyorum cozemedim bu ne zamana kadar boyle gitcek yaaa bi fikri olan var misizinkiler sallamadan uyuyor mu en azindan gece sallanmak istemese...yardim edenim de yok cok yoruluyorum
Gül gibi mi bakacakmış? Bizim en yorgun en bitkin halde, en yetersiz bakmamızın yerini bile tutamaz... Onlar anne kuzusu en ihtiyaç duydukları şey biziz, bizimde onlar.
Tabiki bunu başka şehire götürmek konusunda diyorum. Yanlış anlaşılmasın.
Cnm valla bısey hazırlamak bısey degılde aglıyo yemıyo yaa sınır hastası olucaz yakındadıye korkuyorum sabah 8 de 100cc mam ıctı 11 emzırdım uyudu 12 5 kasık yedı kavaltı bagrıs cagrıs aglayarak sımdı tekrar uyudu
Bence de ,özleyen gelsin ,ama tek tek gelsin ,kalabalık olunca ayarı kaçıyo
Patates havuç karışımını ben ertesi gün bile veriyorum ,yeşil sebze olunca vermiyorum ikinci gün...
İnsan ayarsız olunca yapacak bişey yok , gereksiz kıymet vermek hiç bana göre değil ,sonra da kalkan kıçını indirmek için uğraşamam valla
Dişten sanırım yoksa artık daha uzun uyku uyumaları lazım normalde...
Benim bakmami mi begenmiyor axaba:) bencede bebege en iyi annesi bakar
Bide arkadaslar gece uykulariniz nasil ben kafayi yicem artik gunduzde cok uyumuyor ama gece saat basi kalkiyor hadiii salliyorum oyle uyuyor sundan mi bundan mi diyorum cozemedim bu ne zamana kadar boyle gitcek yaaa bi fikri olan var misizinkiler sallamadan uyuyor mu en azindan gece sallanmak istemese...yardim edenim de yok cok yoruluyorum
Gunaydin
Canim bisey olmaz mer ak etme donem donem oluyor oyle .ama biz tahil yemeye basladigimizdan beri duzene girdi gibi ondan mi bilmem
Teşekkürler ikinize de.. Hala yapmadı bu arada..Sadece anne sutu alıyorsa bişe olmaz merak etme. Dahada bişe verme bu seferde cocugu ıshal yaparsın
Geçmiş olsun.. Dişi çıkınca rahat edersin belki.. Gerçi sorunlar hiç bitmiyor.günaydın kızlar,
bugün hiç keyfim yok galiba hasta oluyorum. ağzımın içi de yara dolu..
çok hareketli bir haftasonu geçirdik, cumartesi aşılarımızı ve kontrolümüzü olduk. sonra bakıcı görüşmeleri yaptık yine, sonuç yine fiyasko.. akşam ateşimiz çıktı aşı yüzünden. calpol verdim, gece çok sık ve ağlayarak uyandı. pazar günü de keyfi yoktu yine. dişler çok sıkıştırıyor artık. doktor da 10 güne kadar çıkar dedi. bekliyoruz...
.
Onu da yaptım bu sabah.. Sonuç yok.. Artık bekleyeceğim hiç birşey yapmadan, bakalım ne olacak..O kadar şeyden sonra yapar heralde canım yaaa ,çok zorlanıyo mu ?Birazcık zeytinyağı sürsen poposuna ,çatlamasın yaparken yavrum :44:
Bizim bakıcı da gitti bu arada ,cuma günü ayrıldı , hasta geldiğinde bayağı fırçalamıştım bozuldu heralde
Bu göz kaşıması da dişten bence. Ela'nın da bir ara çok kaşınıyordu, hep eli gözündeydi, dişleri çıktı, artık hiç kaşımıyor.bugün biraz daha iyiydi iriscim aşının etkisi geçti dişinki başladı sanırım. bir de aşırı bir göz kaşıması var hafta sonu göz doktoruna götürücem.
Benimki genelde günde iki defa, 45 dk-1 saat kadar.Arkadaslar bebekleriniz gece uykusu disinda gun icinde kac kez uyuyor.
Benimkiler yarim saat kirk dak olmak uzere 4 kez uyuyor keske daha uzun uyusalarda 2 kez uyusalar cok zor uyumalari bide hemen uykulari geliyor mizirdaniyorlar
Ben deeeee...Soyle saatlerce hic bisey yapmadan affedersiniz malak gibi durmak istiyorum
Geçmiş olsun canım.selam hatunlar uzuuuun bır tatılden sonra sukur kavusturana..
iğrenç ötesi bır tatıldı oglum cok hastalandı ateslendı uykusuz aglamaklı geceler kabus gıbıydı.daha kendıme gelemedım.tektuk oksurugu kaldı.sımdı bende grıp oldum oh ne ala.
sizler nasılsınız umarım bebişlerin ve sizin saglıgınız keyfınız yerındedır
Sana da geçmiş olsun..günaydın miniş anneleriii,
tatilden döndükk. ananedeydik. korkunçtuuuuu. ağlıycaktım artık.annem bişey der, kardeşim bişey, babam desen zaten her işe karışır. ev ufacık, tuvalete gitsen herkes duyar. banyo yapcan kapıyı çarpma der babam ayyyy delircektim yaaaaa. kapı kolu dandik baba napııııım ya, düzgün bişi olsa açarken çatırdamaz dimi. güya bi de yeni.
Benim eşim diş hekimi, hangisinin ne zaman çıkacağı genetikmiş, sorun değil ya, sıra karışabilirmiş.Arkadaslar oglum 6,5 aylik alt on iki disi cikmisti simdi alt kopek disi cikti ben ust ikiden beklerken bu normal midir bi sorun olacagini sanmiyorum ama yinede aklima takildi
Herşeye dişten dedim ama bu da diş sanırım:) Diş çıkarmadan önceki iki hafta aynen dediğin gibi saat başı uyandı. Artık iki-üç saatte bir kalkıyor. Gerçi bu da çok aslında.. Heryerde 6 aydan sonra bir defa beslenmek için kalkar yazıları görüyorum ama bizde henüz öyle bir düzen yok, olacağa da benzemiyor hiç..Bide arkadaslar gece uykulariniz nasil ben kafayi yicem artik gunduzde cok uyumuyor ama gece saat basi kalkiyor hadiii salliyorum oyle uyuyor sundan mi bundan mi diyorum cozemedim bu ne zamana kadar boyle gitcek yaaa bi fikri olan var misizinkiler sallamadan uyuyor mu en azindan gece sallanmak istemese...yardim edenim de yok cok yoruluyorum
Öyle değilde bence bebek bakmayı özlüyorlar :) Nede olsa doğamızda var bu duygular. Ben bile 1aylık halini özlüyorum mesela şimdi... Düşünsene bu canın senin, birde canının canı olacak sen tüm bunlardan uzaklaşmışken :)
Benim annemde pek bi hevesliydi dogduklarinda hastanede havasindan gecilmiyordu .kendi dogurmus gibiydi. Sonradan korktu herhalde simdi gormeye bile gelmiyor
Sut azalincs benimkilerde bi meme duskunlugu coktu onceleri memeyi gorseler cigligi bssarlardi neyse sagma isinden kurtuldum.ama gogsumu acinca nasil hucum ediyorlar.senin emmeyen kiz ne oldu.
Benimkiler gece hic mama icmiyor artik bende hazirlayip dokuyordum artik yspmiyorum emiyorlar geceleri doyduklarini sanmiyorum ama
Uyuttum corbalarini hazirlsdim geldim nete.
Biraz uyusalar da dinlensem evinde masallahi var yerde hic bosyer yok masallah.cingiraklar yurutecler dislikler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?